Hosting24 Beoordeling

Hosting24 is een klein hostingbedrijf dat een verscheidenheid aan diensten aanbiedt. Dat omvat zowel domeinnamen als shared, VPS, Cloud en reseller hosting.


Dus met zo’n brede lijst van premium services, heeft Hosting24 zeker een grote klantenlijst. En de feedback van de gebruikers roemt de snelheid, betrouwbaarheid en ondersteuning van de provider.

Maar is het je geld eigenlijk wel waard? In deze Hosting24-recensie zullen we ontdekken of de provider echt goed is.

Dus laten we beginnen zonder verder oponthoud.

Wat is Hosting24?

Hosting24 is een groeiend hostingbedrijf gericht op professionals die behoefte hebben aan snelle, betrouwbare en veilige hosting. Dit alles probeert de host op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier te doen, dus zelfs beginners kunnen Hosting24 gebruiken om hun eerste websites te bouwen.

Hosting24-review-hosting24 - homepage

Hoe doet Hosting24 dat?

Het maakt alle services die nodig zijn om een ​​website op één plek te hosten. Dus bij alle plannen krijg je een websitebouwer inbegrepen. Met het op één na goedkoopste abonnement krijgt u ook een gratis domeinnaamregistratie. Ook kunt u uw hosting beheren via een intuïtief configuratiescherm.

Maar dat is niet eens alles wat Hosting24 te bieden heeft.

De provider heeft een professionele 24/7 klantenondersteuning die door alle gebruikers wordt geprezen. Ze prijzen ook de het verbeteren van de prestaties van de host.

Dat klinkt allemaal veelbelovend. Dus laten we de details bespreken.

Hosting24 Functies

Hosting24 heeft veel functies die bedoeld zijn om klanten van andere hosts te winnen. Maar is het beter dan de concurrentie?

In dit deel van Hosting24 review zullen we zien of de functies van de host zo goed zijn als hij beweert te zijn.

Hosting24 website builder

Om het bezit van een website voor iedereen beschikbaar te maken, Hosting24 beweert dat u uw eigen binnen enkele minuten kunt starten. Daarvoor biedt de host een gebruiksvriendelijke websitebouwer.

De bouwer heeft een aantal vooraf gemaakte sjablonen om aan te passen.

Hosting24-review-hosting24-sjablonen

De bouwer zelf heeft genoeg te bieden. Het is mooi gemakkelijk te gebruiken dankzij de slepen-en-neerzetten-editor.

U kunt eenvoudig een knop, tekst of afbeeldingsvak kiezen, het naar de pagina die u aanpast slepen en het zal aan het onzichtbare cijfer worden toegevoegd. Dat zorgt ervoor dat uw site er netjes uitziet met regelmatige afstanden, enz.

Alles is aanpasbaar vanuit het menu boven de live-editor ook.

Het is een behoorlijk leuke functie. Vooral voor degenen die net zijn begonnen.

De websitebouwer is perfect voor cv’s, portfolio’s, blogs of websites voor kleine bedrijven.

Verbeterde beveiliging

Hosting24 beweert de beveiliging serieus te nemen.

De provider heeft een monitoringteam te allen tijde op de set. Evenals aangepaste software die is ontworpen voor beveiliging.

En dat is nog niet alles.

Hosting24 omvat geavanceerde firewalls op serverniveau voor alle gebruikers. Bij duurdere abonnementen krijgt u ook vooraf geïnstalleerde SSL-certificaten. Anderen kunnen de installatie afzonderlijk kopen voor $ 11,95 of het zelf doen.

Gratis geautomatiseerde back-ups zijn ook beschikbaar voor aankoop. Het kost slechts $ 0,95 / maand. Maar u hoeft ze misschien niet eens te kopen, omdat het duurste shared hostingplan ze gratis bevat.

Over het algemeen heeft Hosting24 voor een klein hostingbedrijf een aantal serieuze beveiligingsmaatregelen.

Aankoop en gebruikersinterface

Hosting24 accepteert zowel PayPal als creditcards. En met PayPal hoeft u het account niet eens volledig te laten verifiëren! Over het algemeen is dit een vrij eenvoudige maar logische reeks opties. Als je nog wat bitcoin over hebt, kun je ook in cryptocurrencies betalen.

Hosting24-review-hosting24-betalingsmethoden

Het hele aankoopproces was ongelooflijk eenvoudig. Vaak vertel ik je in dit deel van de recensie een verhaaltje of een anekdote over hoe het aankoopproces verliep.

Hosting24 bestond niet zo, want ik ging binnen enkele seconden van de startpagina rechtstreeks naar het dashboard. Na zo’n snelle trip kwam ik terecht op de homepage van mijn hostingaccount.

Hosting24 beoordelingen

Nadat u op het vak ‘Hostingaccount’ aan de linkerkant heeft geklikt, wordt u naar een klassiek cPanel geleid.

Hosting24 gebruikt een standaard paper_lantern cPanel-thema. Het is vrijwel identiek aan veel van de andere hosts, dus als je eerder hosting hebt gebruikt, zul je je waarschijnlijk meteen thuis voelen. Zo niet, dan is cPanel een geweldige plek om te beginnen, aangezien veel providers het gebruiken als hun hoofdpaneel.

Alles is geïllustreerd, dus je moet je niet verloren voelen.

Hosting24 beoordelingen

Houd er rekening mee dat cPanel een van de grootste hostingbeheerpanels is. Het heeft een enorme community en veel tutorials. Dus als er iets misgaat, vind je gemakkelijk hulp. Kortom, het is een solide keuze.

Hosting24 Serviceprestaties

Niet alleen geweldige functies. De host moet in de eerste plaats snel en betrouwbaar zijn. Daarnaast kan het supportteam ook een enorm pluspunt zijn. Om nog maar te zwijgen over de accountbeveiliging.

In dit deel van Hosting24 review testen we de snelheid, betrouwbaarheid, klantenondersteuning en diefstalbeveiliging van de provider.

Hosting24 serversnelheid en uptime

Om de meest nauwkeurige resultaten van Hosting24-prestaties te geven, doen we 3 tests:

 • Gastheer’s snelheid voor het hosten van een kleine website
 • Gastheer’s snelheid met een website gemaakt met Hosting24 website builder
 • Algehele snelheid en uptime van de server

Voor de tests gebruiken we de Hosting24 USA-server.

Hostsnelheid die een kleine website host

Een informele HTML-website is een kampioen van efficiëntie. Het is duidelijk – het is moeilijk om de servers te verstoppen als je maar 20 regels code in beslag neemt!

Daarom moeten we, door de prestaties van de host met deze website aan te testen, de best mogelijke resultaten behalen die de server kan bereiken. Ik heb Hosting24 File Manager gebruikt (erg handig, kan ik toevoegen) om deze schattige website op te zetten:

De tool die we hebben gebruikt rangschikte de server met het hoogst mogelijke cijfer, A+. En de resultaten zijn schitterend.

De responstijden van de VS bereikten niet eens 100 ms. De responstijden van Europa, Zuid-Amerika en Azië waren ook erg goed. Ze zaten onder, of net iets boven de tijd dat er met de ogen werd geknipperd (200 ms). Dit betekent dat u met deze resultaten niet eens een vertraging in de laadtijden van de pagina merkt.

Hosting24 beoordelingen

Het meest indrukwekkende detail van deze reactietijden is dat zelfs de vaak vergeten locaties zoals Singapore, Sao Paulo of Banglore erg goed presteren.

Hostsnelheid met Hosting24 Website Builder

Het is nu tijd om te zien hoe Hosting24 omgaat met een intensievere website. Deze keer zal ik de responstijden van Hosting24 testen met behulp van de website-builder.

Een aantal afbeeldingen, click-to-action-knoppen en moderne schuifregelaars – dat alles levert een behoorlijk zware website op. Dus hoe gaan servers ermee om?

De resultaten zijn natuurlijk slechter. Vooral op de locaties verder van de server. Maar het is nog steeds kreeg een evaluatie van C+, wat nog steeds acceptabel is.

De VS, weer snel. Sao Paulo, Londen, Sydney en Japan ook. Singapore en Banglore slepen de resultaten echter naar beneden.

Over het algemeen niet geweldig, maar zeker niet slecht. Het is mogelijk om te zeggen dat Hosting24 behoorlijk goed geoptimaliseerde servers heeft.

Algehele snelheid en uptime van de server

Om te controleren hoe Hosting24 het op langere termijn doet, hebben we een monitoringtool opgezet. Hierdoor konden we één keer per minuut een WordPress-website volgen, zodat we de prestaties en uptime van de host door de tijd heen.

Van wat we als eerste zagen, waren de reactietijden niet indrukwekkend en bereikten ze vaak meer dan 1 seconde. Maar toen namen we contact op met de host met de vraag wat er aan de hand was – het beloofde tenslotte de hoge snelheid van de servers.

In een screenshot kunt u de Hosting24-reactie in actie zien. Minder dan een uur en de reactietijden daalden onder de 500 ms met af en toe pieken. Dat is indrukwekkend.

Hosting24 beoordelingen

De beste snelheden die we eerder zagen waren rond de 750ms, vergeleken met nu waar het gemiddelde 320ms is en de snelste reacties geklokt op 230ms. Dit zijn veel, veel betere cijfers.

En we kunnen Hosting24 alleen maar prijzen voor hun verbetering.

Hoewel u mogelijk contact moet opnemen met de ondersteuning om te krijgen waar u voor betaalt.

Uptime daarentegen is zonder gebreken. Hosting24 belooft een uptime van 99,9% en komt zijn belofte na. Tijdens onze testen, het is nog geen minuut gezakt.

Hosting24-review-Hosting24-uptime

Hosting24 klantenservice

Hosting24 heeft 3 soorten klantenondersteuning – kennisbank, 24/7 live chat en ticketondersteuning. Telefonische ondersteuning is helaas niet beschikbaar.

Dus in dit deel van Hosting24 review, zullen we nader bekijken hoe het ondersteuningsteam omgaat met zijn vragen.

We hebben al gezien dat Hosting24-ondersteuning actief is – de trage reactietijden van de server zijn verbeterd zodra we contact met hen hebben opgenomen. Dus nu moeten we de ondersteuning uitgebreider herzien.

Hosting24 beoordelingen

Om meer te weten te komen, hebben we een paar e-mailtickets opgezet met zowel technische als verkoopvragen en hebben we ook de livechat geprobeerd.

Wat ons interesseert, is de tijd die agenten nodig hebben om te antwoorden, hoe deskundig en bereid ze te helpen.

Ticket Service Evaluatie

Het belangrijkste hier is de reactietijd. Over het algemeen wordt alles onder de 3 uur als goed beschouwd. Omdat Hosting24 zegt dat de ondersteuning 24 uur per dag werkt (passend!), Stelde ik me voor dat het geen probleem zou zijn om de klok rond snel antwoord te krijgen.

Na verschillende keren mijn geluk te hebben uitgeprobeerd, kan ik met vertrouwen zeggen dat de Hosting24-ticketservice behoorlijk pittig is. Normaal het duurde 1 tot 2 uur om een ​​antwoord te krijgen.

De antwoorden waren vrij kort, nauwkeurig en direct to the point. Sommige vragen over de gebruikte technologieën leidden ertoe dat ik enkele Wikipedia-links ontving.

Over het algemeen is dit redelijk. Vrij snelle en informatieve antwoorden vind ik erg leuk. Natuurlijk zijn er hosts die dieper antwoorden – maar als ze een volledige dag nodig hebben om te antwoorden, neem ik Hosting24 en zijn droge precisie elke dag van de week.

Chatdienstevaluatie

Hoe populair ticketservice ook is, live chats blijven waarschijnlijk veel belangrijker. Ze zijn sneller en persoonlijker dan ticketaanvragen – en er zijn nog een aantal dingen waarop u ze kunt beoordelen.

Dus we hebben meerdere chats geopend om te zien hoe dat ging.

Hosting24 review Live chat 4

De reactietijden waren indrukwekkend. Het kostte gemiddeld, een paar minuten voor een agent om te antwoorden.

Soms deed men meteen mee en soms gingen er een paar minuten voorbij.

Een slechte zaak: het systeem geeft niet aan hoeveel tijd u moet wachten. Maar over het algemeen is het echt goed.

Wat ik een beetje indrukwekkender vond, was de kennis en bekendheid van de chatservicemedewerkers.

Ze kenden de meeste problemen uit hun hoofd en beantwoordden me gemakkelijk.

Ook, hoewel er een paar zinnen waren die zeker ergens anders vandaan waren gekopieerd, had ik meestal het gevoel dat ik met een echt mens sprak.

Hosting24 accountbeveiliging

Voor de laatste test sta ik op het punt te zien hoe gemakkelijk het voor iemand is om uw Hosting24-account te hacken. Ten eerste, ik herhaalde een inbraak met brute kracht. Dat betekende dat ik min of meer probeerde mijn eigen wachtwoord te raden – natuurlijk onjuist.

Uiteindelijk moest ik het raden, alsof iemand er echt in was geslaagd om mijn combinatie goed te krijgen. Als er enkele beveiligingsmaatregelen waren geïmplementeerd, zou ik na een aantal mislukte gissingen worden uitgesloten van het account.

Het kostte me 10 verkeerde pogingen om mogelijk het meest sassiest beveiligingsmechanisme in de wereld van hosting te activeren. In plaats van te horen dat ik geblokkeerd ben of dat het wachtwoord nog steeds onjuist is, werd ik doorverwezen naar een lege pagina. Geen uitleg, geen bericht, niets.

In het begin had ik een theorie dat mijn internetverbinding was verbroken of dat er aan mijn kant een andere fout was opgetreden. Blijkt – nee! Na het wijzigen van mijn IP en inloggen met een andere browser, gebeurde hetzelfde.

Dus wees gerust – na 10 pogingen wordt een brute force-bot tijdens een kleine vakantie naar een lege pagina gestuurd. En iemand die probeert je wachtwoord te raden, blijft achter en denkt dat er iets mis is met zijn internetverbinding.

Gemakkelijk? Ja. Absoluut fantastisch? Ja ook.

Nu was het tijd om te zien hoe klantenondersteuning omging met gevoelige gebruikersinformatie. In eenvoudige bewoordingen, ik ga naar de Hosting24-chat en eis ze "geef mijn account terug" – ondanks dat ik niet kan bewijzen dat ik het echt bezit.

De resultaten waren simpel. U ofwel toegang hebben tot uw e-mailaccount of hen de informatie over uw betaling geven.

In tegenstelling tot sommige andere hosts, vraagt ​​Hosting24 niet om een ​​foto van uw creditcard – u heeft een transactie-ID nodig. Ik vind deze methode eigenlijk veel leuker, omdat iemand gemakkelijk een foto van je creditcard kan maken.

Inloggen met een digitale handtekening en een apart wachtwoord is een heel andere zaak. Simpel gezegd, dit is waarschijnlijk de meest veilige en minst opdringerige methode die beschikbaar is.

Hosting24 prijzen

Hosting24 biedt 3 shared hostingpakketten, de goedkoopste kost u $ 0,80 / maand. Om te upgraden, kunt u het Premium Web Hosting-abonnement kiezen voor $ 2,15 / maand of Business Web Hosting voor $ 3,45 / maand.

Hosting24-review-Hosting24-prijzen

Het lijkt erop dat Hosting24 er niet veel aan heeft – dat kan niet verder van de waarheid zijn. Zonder flitsende reclamebanners of pakkende slogans biedt de host nog steeds 3 solide hostingplannen. CloudFlare DDoS-bescherming en malwarebescherming op serverniveau zijn beide vergelijkbaar met veel van de grote bedrijven.

Dus wat krijg je bij elk plan?

 • Single Web Hosting-abonnement is een plan voor één website, inclusief 10 GB schijfruimte en 100 GB bandbreedte.
 • Premium webhosting plan biedt een onbeperkt aantal websites, SSD-schijfruimte, bandbreedte en meer.
 • Zakelijke webhosting heeft alle onbeperkte functies plus SSL en geautomatiseerde back-ups inbegrepen.-

In de onderstaande tabel ziet u een uitgebreide lijst van de functies die deze host biedt:

SinglePremieBedrijf
Schijfruimtelimiet10 GBOnbeperktOnbeperkt
Bandbreedtelimiet100 GBOnbeperktOnbeperkt
Hoeveel domeinen zijn toegestaan1Onbeperkt Onbeperkt
SSLInstallatiekostenInstallatiekostenInbegrepen
Emailaccounts1Onbeperkt Onbeperkt
Klantenservice24/7 live chat, ticket
Keuze van serverlocatieJaJa Ja
Gratis geautomatiseerde back-upsExtra vergoedingExtra vergoedingDagelijks

Nu we de functies hebben behandeld, is het tijd om over de prijzen te praten.

Hoewel Hosting24 vrij duidelijk is over het in rekening brengen van prijzen tussen $ 0,80 en $ 3,45, is de waarheid vaak iets anders.

Dat komt omdat de meeste providers hun prijzen maandelijks weergeven, ondanks dat ze alleen geldig zijn als ze lange tijd hosting kopen en vooraf betalen.

En in het geval van Hosting24 – het is ook waar. Als je wilt om de geadverteerde prijs te krijgen, moet je een abonnement voor 48 maanden kopen.

Dat is een lange periode, maar het bedrag dat je bespaart is indrukwekkend.

Hosting24-review-Hosting24-uitchecken

In de onderstaande tabel ziet u alle vergeleken prijzen:

Betalingsperiode / planSinglePremieBedrijf
1 maand$ 7,99$ 11,95$ 15,95
3 maanden$ 6,45$ 13,35$ 20,25
12 maanden$ 23,40$ 45$ 70,20
24 maanden$ 34,80$ 70,80$ 106,80
48 maanden$ 38,4$ 103,20$ 165,60

Je kunt ook een paar upsells zien. Gelukkig zijn ze niet voorgeselecteerd, dus je koopt niet per ongeluk wat je niet nodig hebt.

En u moet een domein afzonderlijk kopen voor het Single-abonnement, hoewel u soms een gratis domein kunt scoren met een speciale korting. Maar als u dat niet doet, beginnen de Hosting24-domeinprijzen bij $ 0,99 / jaar. Ook een gratis domein is altijd inbegrepen bij Premium- en Business-abonnementen.

Over Hosting24-verlengingsprijzen gesproken, ze zijn eigenlijk heel eenvoudig. In principe betaal je hetzelfde bedrag als de vorige keer en krijg je dezelfde periode van hosting. Geen gekke verhogingen of jaarplannen die plotseling maandelijks worden – dat is zonder twijfel een goede zaak, omdat het de verwarring vermindert.

Hosting24 Review – Conclusie

Deze Hosting24-recensie laat zien dat het een zeer goede host is. Het aankoopproces is eenvoudiger dan te zeggen "een hosting, alstublieft" en alles is gemaakt zoals iedereen het zou begrijpen. De plannen zijn relatief goedkoop en bieden veel geweldige functies.

Ondanks dat hij niet investeert in mooie koppen en marketing, is deze gastheer netjes combineert betrouwbare services met geweldige klantenondersteuning.

Het kan ook worden geprezen om zijn uitstekende verbetering. Nadat we contact hadden opgenomen met Hosting24 over het probleem, was de ondersteuning er snel bij om het op te lossen.

Het enige nadeel van Hosting24 zijn de prijsperiodes. U zal zijn diensten voor een korte tijd niet goedkoop kunnen gebruiken. Een langetermijnovereenkomst is dus niet te vermijden.

Over het algemeen raden we Hosting24 aan, vooral als u op zoek bent naar betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke hosting.

Voordelen

 • Gratis website builder met alle plannen
 • Prestaties verbeteren
 • Geweldige uptime

Nadelen

 • Prijsverschillen voor verschillende periodes
 • Geen telefonische ondersteuning
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map