XPRS-beoordeling

XPRS is de nieuwe websitebouwer van IM Creator, en met meer dan 240.000 gebruikers die zich al hebben aangemeld bij dit platform, lijken ze een behoorlijke fanbase te hebben opgebouwd.


xprs-recensie

En met ambitieuze quotes zoals "Een betere WordPress" (zou moeten zijn "WordPress"), Ik had zin om XPRS-functies te testen.

Maar wat is het verschil tussen IM Creator en XPRS?

Als je op zoek bent naar de oudere versie van de IM Creator, maak je geen zorgen, deze is nog steeds beschikbaar. Hoewel XPRS vermoedelijk een betere en uitgebreidere website-builder is.

IM Creator is een cloudgebaseerde, slepen-en-neerzetten website-oplossing met professionele sjablonen, die een gratis plan biedt voor studenten en non-profitorganisaties, een gratis app en bijna alles wat u nodig heeft om uw website te lanceren. Het betaalde White-Labels Pro-pakket is ook beschikbaar, voor $ 350 / jaar.

XPRS is een meer uitgebreide en flexibele website-bouwer die websites kan maken met behulp van inhoudsblokken, een veel betere integratie met e-commerce heeft en ook onbeperkte licenties biedt. U kunt een XPRS-ondernemingspakket kopen voor $ 250 / jaar. Hostingfuncties en domeinverbinding zijn ook inbegrepen.

Laten we proberen om XPRS van dichterbij te bekijken, aangezien deze twee er behoorlijk op lijken.

XPRS ontdekken

xprs-review-4XPRS gebruikt slimme inhoudsblokken genaamd POLYDOMS om uw website te bouwen. Door secties toe te voegen en vervolgens te ontwerpen, beweren ze dat "Het lijkt veel op een spel".

Zodra je je sectie hebt gekozen, ben je vrij om de elementen te bewerken – maar je kunt ze niet verplaatsen, wat een beetje vervelend is. Het voordeel hiervan is dat uw website er prachtig uitziet op een mobiel apparaat.

Soms, XPRS voelt rommelig aan en kan behoorlijk frustrerend zijn. Er zweven veel pictogrammen rond zonder enige beschrijving van hun doel. Het was een soortgelijk verhaal toen ik bij de blogfunctie kwam, de eenvoudige taak om een ​​individuele post te bewerken was verwarrend.

XPRS-website

Om u een duidelijk beeld te geven van hoe goed de XPRS-websites zijn, heb ik twee sjablonen van hun website geselecteerd om u te laten zien.

xprs-review-3xprs-review-5

Heel indrukwekkend, toch?

En er zijn nog honderden geweldige thema’s om uit te kiezen – elk zo elegant als de vorige. De meeste thema’s laten grote visuals en open ruimtes zien – die veel ruimte laten voor maatwerk.

Alle XPRS-thema’s zijn onderverdeeld in een mobiele of tabletversie – en ze werken allemaal heel goed.

XPRS-prijzen

XPRS biedt drie abonnementsopties: maandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks.

Er zijn twee pakketten. Er is een standaardlicentie die varieert van $ 8 – $ 11 per maand – afhankelijk van de duur van het abonnement. Bovendien is er ook een SSL-beveiligde licentie, die $ 21 per maand bedraagt ​​- jaarlijks gefactureerd.

Houd er rekening mee dat IM Creator-abonnementen niet bij deze prijzen zijn inbegrepen en afzonderlijk worden gefactureerd.

Standaard licentieSSL-certificaat
OpslagOnbeperktOnbeperkt
Hosting50 MBOnbeperkt
BandbreedteOnbeperktOnbeperkt
Aantal sjablonen200+200+
Aantal websites11
SSL-certificaatNeeJa
OndersteuningPremiePremie
e-commerceJaJa
Weergegeven advertenties?NeeNee

De XPRS-tools, sjablonen en ondersteuning zijn dus gratis bij het aanmelden voor IM Creator. Zodra u uw website heeft gebouwd, kunt u deze publiceren en hier vindt u de bovenstaande prijzen.

Ik begrijp dat dit misschien verwarrend lijkt. En ik moet toegeven – dat is zo. De prijsstijging tussen de twee plannen is niet te rechtvaardigen voor een SSL-certificaat. Om dit op te helderen, nam ik contact op met ondersteuning om erachter te komen of er verborgen functies zijn die niet op hun website worden vermeld.

Kijk en zie, dit was hun antwoord.

xprs-review-8

Mijn advies aan alle gebruikers die geïnteresseerd zijn in het kopen van XPRS zou zijn neem contact op met ondersteuning over hun prijsplannen en koop een absoluut koopje op hun SSL-pakket, net zoals ik heb gedaan.

Prestatie

Om de prestaties van XPRS te voltooien, heb ik enkele tests uitgevoerd om te controleren hoe goed het presteert in het snelheidsveld.

xprs-review-5

Dit was een vrij gemiddeld resultaat en daarom kan ik niets te goed of slecht zeggen over de snelheid van XPRS.

XPRS Review – Mijn laatste gedachten

Er is veel te genieten van het XPRS-ontwerp en de functies ervan. Er is een lichte leercurve, en het kan even duren voordat u volledig vertrouwd bent met het product. Maar toch kunt u erop vertrouwen dat XPRS u een adembenemende website zal geven.

Bij het vergelijken van IM Creator heb ik meer overeenkomsten dan verschillen gevonden – onbeperkte hostingfuncties, domeinverbinding, 24/7 ondersteuning en vergelijkbare integratieopties.

Bij de eerste glimp kan ik niet zeggen dat XPRS anders is, hoewel het jaarlijkse premiumpakket $ 100 goedkoper is.

Maar zelfs de sjablonen zijn hetzelfde! Het ziet er dus naar uit dat IM Creator en XPRS min of meer dezelfde producten zijn met een andere benadering van hun klanten.

Als u XPRS toch probeert, kunt u hieronder uw eigen XPRS-recensies en -ervaringen achterlaten.

Voordelen

 • Intuïtief ontwerp
 • Verbluffende thema’s – mobiel compatibel
 • Geweldige aanpassingsfuncties

Nadelen

 • Lichte leercurve
 • Kan soms rommelig overkomen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map