LogicWeb-arvostelu

Aloittaminen online-maailmassa ei ole koskaan helppoa. Yksi online-menestyksen keskeisistä ainesosista on web-hosting.


LogicWeb on yksi palveluntarjoajista, jonka tavoitteena on olla valinta aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille. Oikean hosting-yrityksen tulisi tarjota sujuva aloitus ja luotettava suorituskyky sekä hyvä tuki.

Tätä LogicWeb-katsausta varten testasimme LogicWeb-jaetun isännöintipalvelun laatua käyttäjän näkökulmasta. Joten katsotaanpa, voisiko tämä web-palveluntarjoaja olla oikea valinta sinulle!

Mikä on LogicWeb?

LogicWeb tarjoaa jaettua hosting-, virtuaalipalvelin- ja erillisiä palvelinpaketteja. Tämä tekee heidän tarjouksestaan ​​hyvän valinnan molemmille: niille, jotka alkavat aloittaa online-maailmassa, sekä niille, jotka ovat hiukan edistyneempiä.

logicweb-arvostelupalvelut

Kanssa jaettu isäntä, VPS ja omistettu isännöinti, yritys tarjoaa jälleenmyyjän isäntä samoin kuin joitain lisäpalveluita, kuten premium-SSL-varmenteet, roskapostisuojaus ja verkkotunnukset.

Mutta mikä erottaa LogicWeb-palvelimen parhaiten, on SSD-tallennustila joka on saatavana heti aloittelijan jaetussa isännöintipaketissa.

Katsotaanpa tässä LogicWeb-katsauksessa tarkemmin sen SSD-jaettua hosting-palvelua.

LogicWeb-hinnoittelu

Peruskäyttöinen LogicWeb-jaettu hosting-paketti alkaa vain 3,95 dollaria kuukaudessa ja hinta nousee 12,95 dollariin kuukaudessa korkeimman jaetun hosting-tason osalta. Kanssa 50 Gt: n SSD-tallennustila, rajoittamaton kaistanleveys ja cPanel, perustaso tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi jokaiselle aloittelijalle.

logicweb-arviointisuunnitelmat

Ovatko hinnat täsmälleen ilmoitettujen mukaisia ​​vai onko siellä saalis? No, yllättäen alhaiset hinnat don’t nousta uusimisen jälkeen.

Itse asiassa se muuttuu vielä paremmaksi.

3,95 dollaria on todellinen kuukausittainen hinta, jos valitset maksaa kuukausittain. Ja on olemassa monia tilausehtovaihtoehtoja, joista valita: 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta. Vuotuisissa sopimuksissa on myös mukava yllätys, joka sisältää kaksi ylimääräistä kuukautta vuodeksi ilman kustannuksia sinulle!

KuukausittainVuosittainsäästöt
Käynnistin$ 3,95$ 39.50$ 7.90
Pitkälle kehittynyt$ 7,95$ 79.5015.90
ammattilainen$ 12,95 dollaria$ 129.50$ 25.90

Jos päätät kirjautua, saatat yllättyä pienestä erosta siinä, mitä sinua pyydetään maksamaan etukäteen verrattuna yllä olevaan taulukkoon.

Tämä johtuu siitä, että LogicWeb laskee kustannukset vasta siitä päivästä alkaen, kun aloitat palveluiden käytön. Joten jos valitset kuukausittaisen hinnoitteluvaihtoehdon ja rekisteröidyt esimerkiksi 20. päivä, sinua pyydetään maksamaan vain ylimääräinen 1,58 dollaria (aloitussuunnitelma) kuukauden viimeiseltä kolmannekselta..

Samaan aikaan, jos päätät maksaa vuosittain, sinua pyydetään maksamaan myös vähän vähemmän, mutta isäntäsopimuksesi uusitaan ostoa edeltävän kuukauden viimeisenä päivänä. Tämä johtuu siitä, että laskutuskaudet alkavat aina uuden kuukauden alussa.

LogicWeb SSD -jakopalvelusuunnitelmat

Vaikka kaikissa LogicWeb-isäntäpaketeissa on kunnollinen SSD-levytila ​​ja mittaamaton kaistanleveys, varattu muisti voi olla liian pieni. Tämä voi olla ongelma, jos aiot ottaa käyttöön useita erilaisia ​​sovelluksia tai haluat isännöidä useampaa kuin yhtä WordPress-sivustoa.

Ja valitettavasti, jos haluat nostaa korvaustasi 2 Gt, joudut hypätä heti kalleimpaan tasoon.

KäynnistinPitkälle kehittynytammattilainen
Levytila50GB100GB150GB
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
Verkkotunnukset sallittuRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää
AsiakaspalveluLippujärjestelmäLippujärjestelmäLippujärjestelmä
Ilmaiset automatisoidut varmuuskopiotPäivittäinPäivittäinPäivittäin

Ylöpuolella jokainen taso tarjoaa cPanel ja yli 430 automaattisen asentajan skriptiä tekemällä kaiken kokeilun ja oppimisen paljon helpompaa. Lisäksi, jos siirrät verkkosivustoa cPanel-isännältä, jota LogicWeb tarjoaa autettu verkkosivustojen siirto ilmaiseksi.

Mutta valitettavasti elävää tukea ei ole – vain lippujärjestelmä. Ja se voi olla varsin ongelma, jos hätätilanne tapahtuu.

LogicWeb-suorituskyky

Vaikka LogicWeb ylpeilee edistyneellä laitteistollaan, suorituskyky ei ole paras osa LogicWeb-hosting-palvelua.

SLA: n (Service Level Agreement) mukaan yritys tarjoaa 99,9%: n käyttöajan. Käyttöönottolaskurimme mukaan tämä tarkoittaa, että sivustosi voi mennä vain keskimäärin vain 1 miljoonaan sekuntiin päivittäin (keskimäärin) tai 8 tuntiin 45 minuuttiin ja 57 vuoteen vuodessa.

logicweb-arviointisuoritus

Entä LogicWeb-palvelimen nopeus? Perusteelliselle LogicWeb-katselmukselle teimme pari nopeustestiä ja valitettavasti palvelimen nopeus on alle keskimääräisen.

logicweb -katsauksen vastausajat

Japanista ja Bangladoresta peräisin olevien käyttäjien on odotettava muutama sekunti ennen sivustolle pääsyä. Tämä voi todella vahingoittaa verkkosivustosi käyttökokemusta.

LogicWeb ammattilaiset

Toistaiseksi, lukuun ottamatta SSD: tä, minulla on turvapaikka’t löytänyt mitään erikoista, mitä voisin sisällyttää LogicWeb-arvosteluihini. Mutta on olemassa joitain asioita, joita kaikki kilpailijat eivät tarjoa.

cPanel, jolla on paljon erilaisia ​​sovelluksia

Isännöinnissä on yksinkertaisin ja intuitiivisin ohjauspaneeli aloittelijoille. Se ei ole vain erittäin helppokäyttöinen, mutta suosionsa ansiosta verkossa on saatavana satoja opetusohjelmia, jotka kattavat kaikki asiat, joita voit tehdä sen kanssa. Kaikki tämä voi merkittävästi pienentää oppimiskäyrää.

logicweb-arvostelu cpanel

Hyvä tietoturvataso

Minulla on sekalaisia ​​tunteita turvallisuudesta. Vaikka ei ole ilmaista DDoS-suojausta, se’s epätodennäköistä, että sivustosi saa DDoS-ed, ottaen sinut huomioon’vasta aloittamassa ja haluat oppia yhden tai kaksi asiaa.

Toisaalta uskon, että palvelimen tartunta haittaohjelmilla on paljon suurempi todennäköisyys – varsinkin jos lataat joitain laajennuksia tai muita lisäosia tuntemattomista lähteistä. Hyvä uutinen on, Jokainen paketti sisältää ClamAV Anti-Virus -suojauksen ja automaattiset päivittäiset varmuuskopiot.

Suora hinnoittelu

Olen jo kattanut hinnoittelua aiemmin tässä LogicWeb-katsauksessa, mutta uskon sen’s mainitsemisen arvoinen se vielä kerran. Yksinkertaisesti siksi, että toisin kuin monet kilpailijat, he eivät’t periä naurettavia uusimishintoja tai mainostaa pitkäaikaisten sopimusten kuukausikeskiarvoja kuukausittaisina hinnoitteluna.

Maksat juuri sen, mitä näet heidän tarjouksessaan. Ja jos päätät valita pitkäaikaisen sopimuksen, saat suuren bonuksen 2 ylimääräistä kuukautta vuodessa!

logicweb tarkistus hinnoittelu

LogicWeb-haitat

Pidän heidän oikeudenmukaisesta hinnoittelustaan ​​ja kunnollisesta turvatasosta, mutta jotkut asiat saattavat varjoittaa ammattilaisia.

Ei reaaliaikaista tukea

Suurin ongelma minulla on reaaliaikaisen tuen puute.

Ainoa heidän sivustollaan käytettävissä oleva chat-yhteys yhdistää sinut jonkun kanssa myyntiosastosta. Se’se ei ole paras käytäntö. Ja näyttää siltä, ​​että yritys myydä isäntä mahdollisimman nopeasti ja jättää käyttäjät omakseen, kun he luovuttavat rahat.

logicweb-arvostelu tuki

Vain yksi datakeskus

Eri palvelimien sijaintipaikkojen tarjoaminen on yleisesti kasvanut isäntäteollisuuden standardeissa. Globaalin yleisön saaminen ei ole harvinaista ja haluat, että kävijöilläsi on paras vastausaika sijainnistaan ​​riippumatta.

LogicWeb tarjoaa vain yhden sijainnin Edisonissa, NJ: ssä ja se näyttää erittäin rajoittavalta.

Hyvä asia on, että heidän datakeskuksensa sijaitsee Yhdysvalloissa, jotkut saattavat mieluummin toimia paikallisesti ja datakeskus voi silti olla liian kaukana heistä.

Keskimääräinen suorituskyky

Testattu paikka ei toiminut hyvin nopeustestillä. Lisäksi ilmaisesta SSD-levystä huolimatta vain 1 Gt: n RAM-muisti ei ole kestävä edes vasta aloittavalle.

Tämä johtuu siitä, että monet aloittelijat asentavat yleensä liian monia sovelluksia vain asioiden oppimisen vuoksi. Pienellä RAM-muistilla ne ylikuormittavat palvelimen nopeasti. Ja ilman live-tukea, sen korjaaminen voi viedä jonkin aikaa.

Ei ilmaista kokeilua

Viimeinen haitta, joka voi pelotella joitain aloittelijoita, on täydellinen ilmaisen kokeilun puuttuminen. Ainoa tapa testata isännöintiä on ilmoittautuminen, maksaa siitä ja pyytää palautusta, jos et ole tyytyväinen (ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun).

Tietysti voidaan sanoa, että 3,95 dollarilla hinta on riittävän hyvä viettämään se ensimmäisen kuukauden, vaikka vain haluaisi katsoa ympärilleen. Uskon kuitenkin, että asiakkaiden olisi voitava testata ilmaiseksi jotain, josta he ovat mahdollisesti kiinnostuneita.

LogicWeb-yhteenveto

LogicWeb näyttää vain tavalliselta web-hosting-yrityksestä, joka yrittää erottaa tarjouksensa ilmaisella SSD: llä. Mutta samalla se ei’t suorita tyhjästä.

Ollakseni rehellinen’En ole innoissani eikä pettynyt. Mutta on olemassa paljon parempia valintoja, kuten Hostinger, joka tarjoaa paljon paremman hosting-ympäristön sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille.

Plussat

 • Rehellinen hinnoittelu
 • Hyvä tietoturvataso
 • cPanel

Haittoja

 • Ei Live-tukea
 • Keskimääräinen suorituskyky
 • Yksi tietokeskus
 • Ilmaisen kokeilun puute
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map