Pikaviestinnän luoja-arvostelu

IM Creator on rakentanut yli 17 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti. Kuinka tuli tähän valtavaan määrään? No – syitä on kaksi.


Yksi syy tähän suosioon on, että tämä huipputekninen verkkosivustojen rakentaja tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia ja kiinnostavia malleja.

Ja toinen syy on, että IM Creator on täysin ILMAINEN. Voit rakentaa täysin ilmaiseksi intuitiiviset ja ammattimaiset verkkosivustot. Kaikki nämä ovat täysin reagoivia, SEO-ystävällisiä ja niiden luomiseen tarvitaan hyvin vähän teknistä tietämystä.

IM Creator -katsauksessa tarkastelen perusteellisesti sen suosittua verkkosivustojen rakennusohjelmistoa. Vertailen myös sen suorituskykyä muihin verkkosivustojen rakentajiin nähdäkseni, mitä tällä luotetulla alustalla on tarjota.

Katso ensin pikaviestin luojaa

Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli IM Creatorin ammattisuunnittelu. Sen verkkosivusto on informatiivinen, ja jokaisen hinnasuunnitelman pääpiirteet ovat erittäin selkeät.

imcreator-review-2Testausta varten valitsin Biancan sisustussuunnittelumallin. IM Creator sisältää yli 70 mallia, ja kokeneemmalle käyttäjälle – on myös mahdollisuus aloittaa tyhjästä kankaasta.

Yrittäessäni rakentaa verkkosivustoani löysin mallin muokkaamisen olevan toisinaan hidasta. Ei niin suurta työtä, IM…

Elementtien lisäämisen ja sisällön siirtämisen suhteen se ei ollut vain yhtä sujuvaa kuin muut verkkosivustojen rakentajat. Yritin sitten aloittaa tyhjästä kankaasta, joka osoittautui paljon helpommaksi.

On ehdottomasti syytä huomata, että hakukoneoptimointi (SEO) -vaihtoehdot IM Creatorin sisältämät vaihtoehdot eivät ole yhtä tehokkaita joita tarjoavat jotkut kilpailevat verkkosivustojen rakennuspalvelut.

Esimerkiksi pikaviestinnän luojalla voit pystyä käyttämään vain yhtä avainsanajoukkoa, yhtä meta-tietojen kuvausta ja yhtä otsikkoa koko sivustosi alueella. Se on todellinen häpeä ja vahingoittaa hakusanojesi tehokkuutta erillisten viestien suhteen. Muiden verkkosivustojen rakentajien avulla voit lisätä kaikki nämä SEO-määritteet yksittäisille sivuille ja ovat yleensä yhteensopivia useiden avainsanojen kanssa.

imcreator-review-3

Positiivisena huomautuksena IM Creator tarjoaa myös blogirakentaminen, verkkokauppa ja lomakerakennuksen ominaisuudet.

Sillä aikaa verkkokauppa ja lomakerakentaja toimivat tehokkaasti, blogin ominaisuus ei ole läheskään yhtä vaikuttava. Ilman tapaa kommunikoida, kommentoida tai ajoittaa viestejäsi, IM Luoja -palvelun blogijärjestelmä on vain vaihtoehtoinen tapa järjestää teksti ja kuvat.

Pikaviestinnän luoja -hinnoittelu

IM-luoja on ilmainen – mutta vain tavalla. Sinun ei tarvitse maksaa malleista, mutta tarvitset silti omaa hosting-palvelua ja verkkosivustolla on IMCreator-mainoksia. Jos haluat saada premium-kokemuksen, palkkiojärjestelmä alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa.

Kauempana, Pro & Whitelabel-paketti (350 dollaria / vuosi) on tarkoitettu jälleenmyyjille. Tämän paketin tärkein ominaisuus on kyky poistaa XPRS-brändäys ja näyttää se omalta merkkisivustosi rakentajalta..

imcreator-review-5

Pikaviestinnän luojana ilmaisella suunnitelmalla on paljon tarjottavaa ihmisille, jotka haluavat saada jalka ovelle vaihtoehtoisen web-rakennuksen avulla. Minun on kuitenkin painotettava siihen liittyvää uskomattoman rajoitettua levytilaa. 50 Mt: n rajoitus tarkoittaa, että se ei sovellu useimpiin verkkosivustoihin.

Suunnitelmat tarkemmin

VapaaPalkkio (9,95 dollaria / kuukausi)
kaistanleveysRajoittamatonRajoittamaton
Mallien lukumäärä70+70+
Levytila50MBRajoittamaton
Ilmainen verkkotunnusEiEi
Yhdistä olemassa oleva verkkotunnusEiJoo
TukiPerustukiPalkkio 24/7
Rakentajan mainokset näkyvätJooN / A
verkkokauppaEiJoo

Molemmilla suunnitelmilla on paljon tarjottavaa. Olen iloisen yllättynyt nähdessäni, että ilmaisella suunnitelmalla on rajaton kaistaleveys ja 70+ mallipohjaa, joista valita. Ainoa merkittävä haittapuoli on tuen puute vapaa-suunnitelmassa, IM Creatorin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ei kuitenkaan saisi aiheuttaa liian monia ongelmia.

24/7-tuki ja rajaton levytila, Premium-päivitys kannattaa todella maksaa, jos huomaat, että olet IM Creatorin fani ilmaisen suunnitelman käytön jälkeen.

Pikaviestinnän luoja

Nopeuden suhteen IM Creator istuu mukavasti melko keskimääräisessä asennossa.

imcreator-review-6

Vaikka yhteysnopeudet ovat vaikuttavia Yhdysvalloissa ja kohtuulliset useimmissa muissa testatuissa paikoissa, Japanin vasteajat eivät olleet mitään erityistä. Mutta kaiken kaikkiaan suorituskyky on aika hyvä.

Viimeiset ajatukset pikaviestin luomiseen

Kaikilla kokemuksillani verkkosivustojen rakentajilla olen, IM Creator on itse asiassa melko hyvä. Vaikka se ei todellakaan ole täydellinen, on erittäin selvää, että IM Creator on ylpeä tuotteestaan.

Mallit on suunniteltu erittäin hyvin, ja hinnasuunnitelmat ovat hyvää vastinetta rahalle. Jos SEO-optimointi ja verkkosivujen editointi olisivat hieman paremmat, olisin todella tyytyväinen.

Suosittelen IM Creatoria kaikille, jotka haluavat kokeilla vaihtoehtoa isoille pojille. kuitenkin, Varmista, että otat ilmaisen version kehräämistä varten ennen haarroit mitään vaikeasti ansaittua käteistäsi.

Ja jos yrität sille, voit jättää omat pikaviestinnän luoja -arvostelut ja kokemukset alla.

Plussat

 • Vapaa suunnitelma hyvä aloittamiseen
 • Käyttäjäystävällinen
 • 70+ kauniita malleja
 • Vastuullinen muotoilu

Haittoja

 • Toimittaja on hidas
 • Ei hyvä SEO: lle
 • Asiakastuen puute
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector