Server4You arvostelu

Server4You on yli 20 vuotta sitten perustettu saksalainen palveluntarjoaja, joka keskittyy ‘nopean ja joustavan’ palvelun tarjoamiseen..


Se on erittäin turvallinen ja energiatehokas palvelin Yhdysvalloissa ja Ranskassa, ja se on myös oikea kansainvälinen yritys.

Varmasti, se on enemmän kuin tarpeeksi aikaa ja resursseja tehdäkseen todella hyvästä verkkopalveluntarjoajalta?

No, selvitetään. Toteutetaan Server4You testiin.

Hyvä, ja jatkuvasti paraneva

Tarkastellessani Server4You-verkkosivustoa minulla oli kaiken kaikkiaan enimmäkseen hyviä sanoja. Live-chat on aina saatavana lisävarusteena, ja online-arvioiden mukaan tuki oli yrityksen aikaisempi Achilles-kantapää.

Sen näkeminen kiinteäksi merkitsee yhtä asiaa – Server4You on omistautunut parantamaan ja tullakseen parhaaksi versioon itsestään.

Onko niin sitten? Mielenkiintoista – joten päätin tarkistaa asiakastuen itse.

Pelasin ympäri live chat-ominaisuutta, grillaamalla henkilökunnalle useita kysymyksiä.

server4you arvioida tukeaJa näyttää todella siltä, ​​että tuki on pitänyt omaa.

Aina asiakastukea kesti sekunteja vastata. Ja minua suihkutettiin huomiolla. enimmäkseen vaikuttunut kokemuksestani heti.

Silloin asiakaspalvelun edustajat kiinnostivat minua huomion kanssa, ja mikä on vielä tärkeämpää – auttoivat mielellään unelmasuunnitelman räätälöinnissä.

Kaiken kaikkiaan Server4You oli hyvä esimerkki huippuosaamisesta asiakastuesta.

Jos haluat valita palveluntarjoajan sen takia, kuinka heidän tuki toimii, tai jos muut arvostelut yleensä ansaitsivat heidät, huolissaan Server4You-palvelun puutteesta – ei hätää täällä. Ei enää.

Palvelimen4 hinnoittelu

Hyödyntämällä voimaa Server4You on myös erittäin hyvä hinnoittelussa. Tässä on kuinka paljon sinun olisi maksettava kolmesta omistetusta palvelinsuunnitelmasta.

server4you tarkistaa

Se on aika hyvä. Server4You omistettu palvelin alkaa vain 37,99 dollaria / kuukausi, joka tarjoaa suuren kohtuuhintaisuuden niille, jotka haluavat siirtyä ensimmäiseen omistettuun ratkaisuunsa.

Joillekin tämä ei ehkä ole hyvä ensimmäinen. Näet, Server4You ei tarjoa palvelimen hallintaa tai edistynyttä valvontaa.

Sen sijaan sinut lähetetään sen kumppaniyritykselle, Keagan.eu.

Joten vaikka hintapisteet voivat olla sopivia aloittelijoille, niin ei voida sanoa palveluista.

Ja silloinkin hintapisteillä on taipumus nousta, kun etsit isompia suunnitelmia (järkyttävä!)

Kallein saatavilla oleva Server4You-vaihtoehto on 179,99 dollaria kuukaudessa, jonka löydät konfiguroimalla tarjotut vaihtoehdot. Esimerkiksi, Voit siirtää liukusäädintä valitaksesi tietyn määrän RAM-muistia, samalla kun voit myös valitse eri kiintolevy & SSD-tallennusvaihtoehdot avattavassa valikossa.

Tulevat hosting-alan tähdet, ota huomioon: tämä on erittäin tehokas tapa tarjota asiakkaillesi optimaalinen joustavuus. Voit viilata kaikilla käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla yhdellä yksinkertaisella näytöllä sen sijaan, että sinun täytyy selata loputtomia sivuja tai soittaa myyntitiimille.

Server4You-suunnitelmat

Vihreä linja (alkaen 37,99 dollaria / kuukausi)Blue Line (alkaen 59,99 dollaria / kuukausi)Punainen linja (alkaen 99,99 dollaria / kuukausi)
suoritinOktacore AMD OpteronQuadcore Intel Haswell i5-4590Quadcore Intel Skylake i7-6700
RAM-tyyppiDDR3DDR3DDR4
RAM-muistin määrä16 Gt (oletus)32 Gt (oletus)32 Gt (oletus)
yhteys100Mbit / s1Gbit / s1Gbit / s
Kaistanleveys taattu100Mbit / s200Mbit / s300Mbit / s
Uptime-takuu99,9%99,9%99,9%
OSLinuxLinux (tai Windows 25 dollaria ylimääräistä / kuukausi)Linux (tai Windows 25 dollaria ylimääräistä / kuukausi)
Asennusmaksu$ 19$ 39$ 0

Kun tarkastelen tarkemmin Server4You-suunnitelmia, se on selvää ydinerot ovat prosessorit, RAM ja kaistanleveys.

Tästä syystä kannattaa roiskuttaa ylimääräistä rahaa.

On kuitenkin myös harkittava käyttöjärjestelmä. Jos olet Windows-pohjaisen palvelimen jälkeen, ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto on sininen tai punainen viiva. Siitä huolimatta, käyttöjärjestelmän päivitys maksaa sinulle ylimääräisen 25 dollaria / kk.

Teknisten tietojen lisäksi asennusmaksu saattaa nostaa muutaman kulmakarvan.

Tulossa sininen linja on 39 dollaria, mutta punaisella linjalla on 0 dollaria, se on ehdottomasti jotain, mitä voit harkita, jos haluat testata vain Server4You-palvelinta lyhyen ajan. Loppujen lopuksi Server4You tekee hoitaa tilauksensa kuukausittain.

Server4You Performance

Mutta vaikka kaikki asiat kuulostivat aikaisemmin todella hyvältä, on yksi pieni ongelma – ja se on esitys.

Nimittäin prosessorit.

Korkean tason ominaisuudet Intel Skylake i7-6700 siru, julkaistu vuonna 2015. Tämä on vain suorituskykyiltään samanlainen kuin verrattuna Intel Xeon E3 -prosessoriin, joka julkaistiin 18 kuukautta sitten.

Keskipitkän suunnitelman pääsysuunnitelma sisältää Intel i5-4590 AMD-prosessorit takaisin vuoden 2014 toisesta neljänneksestä (tuolloin suosituin kappale)? "Onnellinen" kirjoittanut: Pharrell Williams).

Ja lopuksi, pääsysuunnitelma on käynnissä AMD kahdeksankulmainen prosessorit, julkaistiin vanhoina päivinä 2012.

Kaiken kaikkiaan Server4You-laitteisto on tarkoitus päivittää. Koska nyt, kuukausi toisensa jälkeen, sen sirut ovat vaarallisesti jäljessä aikoista. Toistaiseksi – he ovat täysin riittäviä. Mutta riittävä on vain oikea sana. Tarkoitan todellakin, katso tuloksia testipalvelimelta:

server4you tarkistaa nopeuden

Riittäviä? Joo. Hyvä? Ei oikeastaan. Se ei ole iso asia nyt. Mutta toivon, että Server4You käsittelee myös tätä, samalla tavalla kuin he näennäisesti osoittivat puuttuvan asiakastuen.

Server4You-nopeus ei vastaa markkinoiden vaatimuksia. Vastausajat ovat melko kohtuulliset Yhdysvalloissa ja Euroopassa, mutta puuttuvat todella näiden paikkojen ulkopuolelta. Se on kauheaa Intiassa, Brasilissa ja Japanissa. Jos suunnittelet liiketoimintaa missä tahansa näistä maista, on parempi välttää Server4You.

Server4You Review – Mikä on tuomio?

Nyt tarjoamallasi tavalla Server4You on täysin okei omistettu palveluntarjoaja. Mutta todella, siinä kaikki on – ei paljon muuta.

Suunnitelmat ovat erittäin joustavia ja asiakastuesta on apua. Laitteisto ja sen seurauksena suorituskyky ovat kuitenkin olleet lievästi pettymys. Tälle yritykselle on tarjolla hyvä päivitys, mutta nyt sinun kannattaa valita jokin muu.

Mutta se on vain minun mielipiteeni. Jos sinulla on Server4You-arvosteluja tai omia kokemuksiasi jakaaksesi, jätä kommentti alla.

Plussat

  • Joustavat suunnitelmat
  • Maailmanlaajuiset palvelinpaikat
  • Hyvä asiakastuki

Haittoja

  • Ei palvelimen hallintaa
  • Ei kovin hyvä suorituskyky
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector