WPX-hosting-arvostelu

WPX Hosting tarjoaa useita yleviä vaatimuksia sen hallitulle WordPress-isännöinnille, mukaan lukien “3x sivustosi nopeus” ja “32 sekunnin tuki”.


Mutta älä hyppää paikaltasi vielä … Nämä ovat vain sanoja, meidän on varmistettava, että WPX on näiden vaatimusten mukainen.

Testataan heidät, ja seuraa meitä WPX Hosting -katsauksen kautta.

Mikä on WPX-hosting?

WPX Hosting on bulgarialainen WordPress-ylläpitäjä. Se aloitti matkansa vuonna 2013 ajatellen kolmea ydinpilaria – nopeutta, palvelua ja turvallisuutta. Se tarjoaa hallittuja WordPress (siis WP-X) -majoitusvaihtoehtoja jotka ovat ihanteellisia isommille yrityksille.

Hallitun isäntävalinnan valitseminen antaa yrityksille ja luojille mahdollisuuden jatkaa asioita, joista he nauttivat, joutumatta huolehtimaan ylläpidon ylläpidosta.

WPX-hosting-katsaus - kotisivu

Mitä tulee tapaan, jolla WPX Hosting markkinoi itseään, on heti selvää, että sillä on ehdoton kielteinen asenne. Kirjaimellisesti on useita lihavoituja vaatimuksia, jotka vertaa sitä muihin tarjoajiin, vaikka siinä on jopa taulukko, joka näyttää vertailun.

Minun on kuitenkin sanottava, että se on hieno osoitus luottamuksesta sen palveluihin. Mutta pelkästään väittäminen, että olet paras, ei riitä. Tarkastelemme kaikkia näitä väitteitä ja kuinka paljon totuutta niissä on.

WPX-hosting-arvostelu - TrustPilot

Voi, ja niille, jotka ovat kiinnostuneita TrustPilot-pisteet, WPX Hosting -palvelulla on kirjoittamishetkellä 239 arvostelua. Tosin se on aika vaikuttavaa verrattuna suurimpaan osaan muita palveluntarjoajia.

WPX-hosting-arvostelu - käyttäjän arvostelut

Kirsikka päällä on se 97% näistä arvosteluista antoi WPX-majoitukselle 5 tähteä, ja vain 1% antoi heille 1 tähden. Tämän suuren määrän ja yksityiskohtaisten arvostelujen avulla et vain voi väärentää sitä.

Mutta hei, pidätkö koirista? Tietysti teetkin, kuka ei pidä söpöstä koiranpennusta. No, WPX-hosting todella rakastaa koiria. Vuonna 2018 he käynnistivät nimeltään hankkeen “Jokainen koira on tärkeä” auttaa kodittomia ja pelastettuja koiria Itä-Euroopassa.

WPX-hosting-arvostelu - jokainen koira on tärkeä asia

Se auttoi suojien rakentamisessa ja ylläpidossa eläimille Balkanin alueella. Ja he ovat vakaasti uskovia No-Cage -suojapolitiikkaan.

WPX-hosting-hinnoittelu

Halvin “liiketoiminta” suunnitelma alkaa 24,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää 10 Gt: n SSD-tallennustilan ja 100 Gt: n kaistanleveyden. Huippuluokassa saamme ‘Elite’ -suunnitelman 99,99 dollaria kuukaudessa, tämä suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja 40 Gt: n SSD-tallennustilan. Mutta suunnitelmasta riippumatta sinulla on Rajoitettu määrä verkkosivustoja, joita voit luoda.

WPX-hosting-arvostelu - hinnoittelu

Nämä hinnat saattavat tuntua kalliilta, mutta sinun on muistettava, että täällä maksat hallinnoitu WordPress-hosting. Sillä aikaa jaettu hosting jakaa palvelimien resurssit useille käyttäjille, hallittu hosting antaa sinulle enemmän resursseja ja suorittaa teknisiä töitä sinulle.

Jokainen suunnitelma voidaan maksaa kuukausittain tai vuosittain vuotuiset maksut, joilla on pieni alennus (20,83 dollaria kuukaudessa, 41,58 dollaria kuukaudessa ja 83,25 dollaria kuukaudessa).

Voit nähdä, mitä jokaisella suunnitelmalla on tarjota alla:

liiketoimintaammattilainenEliitti
Levytila10GB20GB40GB
kaistanleveys100GB200GBRajoittamaton
Kuinka monta verkkotunnusta sallittiin?51535
Palvelimissa käytetty kiintolevy tai SSD?SSDSSDSSD
SSLsisältyvätsisältyvätsisältyvät
postilaatikotRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää
AsiakaspalveluLive ChatLive ChatLive Chat
Palvelimen sijainnin valintaJooJooJoo
Ilmaiset automatisoidut varmuuskopiotKyllä – joka 28. päiväKyllä – joka 28. päiväKyllä – joka 28. päivä

WPX-hosting tarjoaa sinulle SSL-sertifikaatti ja pilvisisällönjakeluverkko (CDN) ilmaiseksi. CDN varmistaa, että verkkosivustosi latautuu nopeasti kaikkialla maailmassa jakamalla sisältöä käyttäjän sijainnin perusteella.

WPX-hosting-arvostelu - CDN

Ja lisäksi, WPX Hosting on 30 päivän rahat takaisin -takuu jokaisen pakkauksen mukana. Joten voit kokeilla niitä ilman mitään riskiä.

Vaikka WPX-hosting-suunnitelmat ovat vähän kalliimpia, saat paljon rahaa. Lisää hallittu hosting, lisäominaisuuksia, CDN, ilmainen SSL ja saat paljon.

WPX-hosting-ominaisuudet

Rajoitettu määrä verkkosivustoja ja tallennustilaa ovat hieman haittapuoli, mutta WPX antaa takaisin tonnia lisäominaisuuksia. Yksi sen pääpiirteistä on että he siirtävät verkkosivustosi sinulle täysin ilmainen. Se jopa lupaa tehdä kaiken tämän 24 tunnissa.

WPX-hosting-arvostelu - verkkosivuston siirto

Sinulla on myös mahdollisuus valita palvelin, jonka haluat isännöidä sivustoasi – Yhdysvaltain tai Ison-Britannian. Se antaa sinulle jopa lavastusvaihtoehdon, joten voit testata verkkosivustosi muutokset ja toiminnot ilman riskiä, ​​että live-verkkosivustosi kaatuu.

WPX-hosting-arvostelu - vaiheittainen

Ja jos turvallisuus on sinulle tärkeää, WPX-hosting tarjoaa DDoS-suojauksen, haittaohjelmien tarkistuksen & poisto ja päivittäin automatisoidut varmuuskopiot. Joten voit luottaa arkaluontoisiin tietoihisi WPX: ään.

WPX-hosting-arvostelu - haittaohjelmat

Isäntäsi on nopea ja suojattu periaatteessa kaikilta uhilta. Saat tunteen, että WPX Hosting todella haluaa antaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

WPX antaa sinulle ominaisuuden täyden paketin jopa halvimmalla suunnitelmalla. Se auttaa sinua teknisissä haasteissa, antaa sinulle enemmän turvallisuutta DDoS-suojauksen kanssa ja pitää tiedostosi turvassa päivittäisillä varmuuskopioilla.

WPX-hosting-suorituskyky

WPX-hosting takaa 99,95%: n käytettävyyden, joka on vähän alhaisempi kuin kultainen 99,99%: n standardi. Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana suoritetun testin aikana sivustollemme oli toiminnassa 100% ajasta. Joten sinun pitäisi luottaa sen vakauteen ja käytettävyyteen.

WPX-hosting-arvostelu - UptimeBot

Asensimme teeman verkkosivustoomme ja testasimme sitä eri alustoilla. Koska saat CDN jokaisen suunnitelman kanssa, Meidän pitäisi nähdä suuri nopeus useimmissa maapallon paikoissa.

Ja se todella tuo nopeuden. Palvelimen vasteaika 6 sijaintipaikassa oli alle 10 sekunnin merkinnän, ja se on hullua. Sivustosi on saatavana ympäri maailmaa käytännössä ilman viivytystä. Ainoat hidastumat olivat Bangalore ja Sao Paulo, mutta silloinkin vastausaika oli vain 193 ms.

WPX-hosting-arvostelu - nopeus maailmanlaajuisesti

Jos tarkastelemme GTmetrixiä, yhtä suosikki suorituskykytestisivustomme, tulokset ovat todella upeat. Verkkosivumme latautui 0,6 sekunnissa, mikä on erittäin nopeaa. Se sai myös PageSpeed-pisteet 90%, joten kaikki palvelinresurssit maksimoitiin nopeampaa latausnopeutta varten.

WPX-hosting-arvostelu - GTmetrix

YSlow-pistemäärä oli 87%. Tämä tarkoittaa, että välimuisti, CSS, JavaScript ja evästeet optimoitiin parempaan suorituskykyyn automaattisesti.

Kaiken kaikkiaan WPX-isäntä tuottaa käytettävyytensä ja nopeuden lupauksensa. Se tarjoaa sinulle vakaan ja turvallisen isäntä nopeaa nopeutta ympäri maailmaa käyttämällä CDN.

WPX-hosting-tuki

WPX-hosting tarjoaa 24/7 asiakastuki kahdella pääkanavalla – lippujärjestelmä ja live chat -vaihtoehto. Valitettavasti sillä ei ole puhelintukea. Mutta live chat-tuki on salamannopea, joten ongelman ratkaisemisen aloittaminen vie vain minuutin.

WPX-hosting-arvostelu - tuki

Olimme vaikuttuneita live chat-ruudusta, joka ilmestyi sivustolla oltuaan muutaman minuutin. Kysyimme muutamia kysymyksiä ja onnistui saamaan vastauksen live-chat-tuesta noin 40 sekunnin kuluttua.

WPX-hosting-arvostelu - Live Chat

Mutta sen lisäksi WPX-hosting tarjoaa laajan tietokannan, josta löydät ratkaisuja 95%: iin käyttäjän ongelmista. Tai ainakin WPX-hosting väittää.

WPX Hosting Review - tietokanta

Voit myös löytää suuri kokoelma “Kuinka?”, Oppaat, ja uutisia tietokannassa.

WPX Hosting kompensoi puhelintuen puuttumisen erittäin nopeilla live-chat- ja lippuvaihtoehdoilla. Jos se ei ole tarpeeksi hyvä, löydät oppaita ja apua sen tietokannasta.

WPX-hosting-arvioinnin päätelmät

Kun WPX Hosting -palvelut on testattu viimeisen 8 kuukauden aikana, käy ilmi, että WPX hosting vastaa rohkeaan vaatimukseensa.

Vaikka hinta on kalliimpaa kuin jaettu hosting, hinta on oikeudenmukainen ja kilpailukykyinen verrattuna muihin hallittuihin hosting-suunnitelmiin.

Joten, WPX-hosting on hienoa:

jos olet markkinoilla WP: n hallitsemalle isäntävaihtoehdolle, jolla on mahtavia TrustPilot-arvosteluita, suuri turvallisuus ja uskomattoman asiakastuki.

Jos sinulla on omia WPX-hosting-arvosteluita, lähetä ne alla!

Plussat

 • Upeat vasteajat useimmista paikoista
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Pitää 1. sijaa Trustpilot Rankingissä
 • DDoS-suojaus
 • Haittaohjelmien poisto

Haittoja

 • Kallis
 • Ei ilmaista kokeiluversiota tai ilmaista versiota
 • Ei rajoittamatonta tallennustilaa
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map