Recenzie AccuWebHosting

Alegerea găzduirii poate depinde de atât de mulți factori’Aș fi greu, dacă nu imposibil, să le enumăr pe toate. În timp ce unele întreprinderi au nevoie de infrastructură extrem de specializată, cu performanțe de top, majoritatea celor care caută găzduire’nu aveți nevoie de mult mai mult decât de o companie care oferă o gamă largă de servicii de hosting diferite.


În această recenzie AccuWebHosting, I’Vă aruncați mai adânc într-unul dintre serviciile oferite de o astfel de companie și veți vedea dacă extinderea largă poate afecta calitatea unei oferte individuale din portofoliul lor.

Ce este AccuWebHosting?

AccuWebHosting (AWH) este un furnizor cu experiență (înființat în 2002) care oferă toate serviciile de găzduire standard: hosting partajat, servere private și dedicate. Cu șapte centre de date din întreaga lume, situate în SUA, Canada, Franța, Australia, Singapore, India și Olanda, a devenit un singur ghișeu pentru peste 55.000 de clienți la nivel mondial.

Baza lor de clienți include începători, antreprenori sezonieri și întreprinderi consacrate care au fost alături de ei de mai mulți ani și au avansat lent de la cele mai de bază servicii. În plus, AccuWebHosting îi ajută activ pe studenți – dar voi ajunge la asta mai târziu.

Companie’portofoliul include toate serviciile de bază pe care le-ar putea căuta orice afacere:

 • Gazduire Web partajată, inclusiv servere Linux și Windows, precum și găzduire de aplicații
 • Gazduire în cloud
 • Pachete speciale pentru WordPress
 • Gazduire VPS
 • Servere dedicate

Servicii și produse suplimentare, cum ar fi găzduirea CDN, certificate SSL, înregistrarea domeniului și protecția prin e-mail anti-spam.

servicii de revizuire cu precizie

Pentru recenzia mea AccuWebHosting, am ales să arunc o privire mai atentă la pachetele lor SSD de hosting distribuite. Cred că ar fi o alegere naturală pentru oricine ar veni pe site-ul care caută cea mai de bază opțiune de a găzdui un site web.

Prețuri AccuWebHosting

Pachetele de găzduire SSD sunt împărțite în trei niveluri diferite – ale lor prețurile sunt de 3,09 USD, 5,09 USD și respectiv 9,99 USD pe lună. Cu toate acestea, merită să observați că aceste prețuri sunt valabile numai la achiziționarea planurilor timp de câțiva ani în avans.

recenzie accuwebhosting de găzduire web partajată

Prețul real pentru un angajament pe termen scurt (minim 6 luni) este de aproximativ 3,25 USD / lună pentru planul personal.

Iar cel mai scurt termen pentru celelalte două planuri este 5,65 USD / lună pentru Întreprinderi mici și 13,02 USD / lună pentru planurile Enterprise.

Iată toate planurile și lungimile disponibile, vizualizate pe masă:

PersonalMici afaceriAfacere
3 luni16,95 USD (~ 5,65 USD / lună)39,06 USD (13,02 USD / lună)
6 luni19,51 USD (~ 3,25 USD / lună)33,62 USD (~ 5,60 USD / lună)76,46 USD (12,74 USD / lună)
1 an38,89 USD (3,24 USD / lună)66,26 USD (5,52 USD / lună)144,46 USD (12,04 USD / lună)
2 ani76,46 USD (3,19 USD / lună)127,46 USD (5,31 USD / lună.)263,46 USD (10,98 USD / lună.)
3 ani111,24 USD (3,09 USD / lună)183,24 USD (5,09 USD / lună)359,64 USD (9,99 USD / lună)

Cu toate acestea, acestea sunt prețurile pe care le veți vedea odată ce veți ajunge la plata companiei. Sunt de fapt mai mari decât cele publicitate.

PersonalMici afaceriAfacere
3 luni$ 19.95$ 45.95
6 luni$ 22.95$ 39.55 $ 89.95
1 an$ 45.75$ de 77,95$ 169,95
2 ani$ 89.95$ de 149.95$ 309,95
3 ani$ 130,87$ 215,85$ 423,11

Care-i treaba? Lasă-mă să explic.

După ce treci la ultimul pas al finalizării, totul se limpezește. Toate prețurile enumerate în primul tabel și care sunt disponibile public pe site-ul lor, beneficiază de o reducere recurentă de 15%. Reducerea durează pentru totdeauna cu primul plan achiziționat (conform suportului lor).

recenzie accuwebhosting linux de găzduire partajată

Notă: După ce ne-am îndreptat către pagina de prețuri I’am descoperit că de fapt au informat despre asta sub tabelul de prețuri – dar textul era atât de mic încât mi-a fost dor de prima dată când l-am vizitat. În general, prețurile nu sunt rele, dar procesul este foarte confuz și înșelător.

ciclu de facturare a revizuirii web hosting

Planuri de găzduire partajate SSD AWH în mai multe detalii

Pentru prețul (destul de mic), unul primește o configurație foarte decentă. Singurul dezavantaj este doar 1 GB memorie, pe care îl consider esențial pentru rularea mai multor aplicații.

Pentru ca’este la fel pentru toate planurile, cred că odată ce veți extrage maxim resursele planului Starter, va trebui să vă mutați la un serviciu diferit, cum ar fi hostingul lor cloud. Dar va depinde în totalitate de consumul de RAM.

IncepatorAvansatPro
Spatiu pe disc 10GB30GB50GB
Lățime de bandă60GB100GB200GB
Domenii acceptateNelimitatNelimitatNelimitat
SSLInclusInclusInclus
Conturi de e-mail150500Nelimitat
Relații CliențiTelefon 24/7 sau Chat liveTelefon 24/7 sau Chat liveTelefon 24/7 sau Chat live
Backups automatizate gratuiteDa, zilnicDa, zilnicDa, zilnic

Dar este un alt lucru de remarcat – planurile de găzduire partajate sunt găzduite doar în centrul de date Denver, SUA. Asta înseamnă că, dacă doriți o opțiune de găzduire partajată pentru o altă locație, va trebui să alegeți în altă parte.

Alte caracteristici arată destul de standard pentru o ofertă în punctul lor de preț. Ceea ce îmi place sunt suportul lor 24/7 și o bună protecție DDoS.

AccuWebHosting Performance

Compania oferă 99,9% garanție de disponibilitate, ceea ce, pe baza calculatorului nostru de funcționare, înseamnă că site-ul dvs. poate coborî nu mai mult de 10 minute 4 secunde în fiecare săptămână (în medie). Un SLA decent, care este considerat a fi un standard în industrie.

acuwebhosting revizuire uptime

Și cum rămâne cu timpii de răspuns? Ei bine – sunt destul de buni. Nu este înovatoare prin orice mijloace, dar foarte stabil în întreaga lume. Utilizatorii din Europa și SUA nu vor avea probleme legate de conectarea la site-ul dvs. web.

acuwebhosting performanța revizuirii

AccuWebHosting Pros

Așadar, acum că cunoaștem prețurile, caracteristicile și performanța – haideți să învățăm lucrurile. Iată lucrurile care mi-au plăcut în timp ce făceam această recenzie AccuWebHosting:

Suport 24/7

Suportul AccuWebHosting este disponibil prin chat live, bilete și telefon. Și ceea ce este și mai bine, asistența pentru clienți este de fapt utilă și disponibilă 24/7.

asistență precisă

Bursă și găzduire pentru studenți

Acest lucru am menționat la începutul recenziei mele AccuWebHosting. eu’Sunt întotdeauna fericit să văd companii care sunt dispuși să ofere o mică parte din profiturile lor (oricât de mici) pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Compania oferă o bursă de 1.000 de dolari unui student de succes (în prezent înscris) care înregistrează un videoclip interesant pe un subiect din runda de burse. Există două runde în fiecare an în care elevii își pot trimite videoclipurile.

colegiul de burse cu preciwebhosting

Pe lângă premiul principal, studenții pot solicita, de asemenea, un plan gratuit de găzduire pe durata studiilor.

În timp ce pachetele sunt destul de de bază, acestea sunt complet gratuite. Pachetul pentru studenți include:

1 site web, 2 GB stocare SSD, 30 GB lățime de bandă, 5 conturi FTP, 25 de e-mailuri gratuite și 10 baze de date.

În general, ambele lucruri despre AccuWebHosting sunt cu adevărat interesante – și este plăcut să vezi că o companie de găzduire face asta.

Migrarea site-ului gratuit

Ei sunt dispuși să vă ajute să migrați site-ul dvs. web de la orice alt furnizor fără nicio taxă. Este întotdeauna o caracteristică bună să ai în timp ce nimic nu este veșnic în această viață. Mai ales furnizorii de găzduire. Ei bine, dacă nu este 1&1, continuând încă din alt mileniu.

Nume de domeniu gratuit, SSL partajat, adresă de e-mail și copii de rezervă zilnice

Acestea sunt caracteristici esențiale de care veți avea cu siguranță nevoie de la furnizorul dvs. de găzduire. Deși puteți plăti pentru acestea în plus, în opinia mea, este întotdeauna plăcut să le includeți în planul dvs. de găzduire.

AccuWebHosting Cons

Din păcate, în ciuda caracteristicilor și generozității atât de mari față de studenți, există unele lucruri pe care nu le-am făcut’îmi place.

Fără alegerea locației Centrului de date

Chiar dacă compania operează șapte centre de date din întreaga lume, puteți’nu alegeți locația pachetului de SSD Linux SSD.

Dacă vă așteptați la trafic mult din afara SUA, acesta ar putea fi un mare dezavantaj. Dar, dacă majoritatea vizitatorilor dvs. provin din SUA, nu ar trebui’nu va fi o mare problemă.

Specificatii RAM ascunse

Nu puteam’găsiți detalii despre RAM (care, apropo, sunt destul de scăzute) oriunde pe site.

Singura modalitate de a obține numărul real a fost să contactați echipa de vânzări. Parcă ar încerca să-l ascundă, știind că’nu este suficient pentru a rula orice număr decent de aplicații pe server.

În general, pe planurile comune AccuWebHosting este posibil să nu puteți rula mai multe aplicații cu cerințe mai mari (cum ar fi Magento) toate simultan. Și asta

Prețuri ambigue & Politica de reducere

În timp ce toate detaliile par a fi expuse, aceasta este’nu s-a făcut într-un mod clar.

Pentru a înțelege pe deplin cât de mult’o să fiu taxat, a trebuit să mă duc înainte și înapoi la checkout și să verific dublu ce’sunt pe cale să plătesc. Dupa cum “reducere” este recurentă, ei ar fi putut doar să scape de el și să-l perceapă ca preț de bază, fără să-i încurce clienții.

Recuperarea AccuWebHosting – rezumat

În afară de politica de tarifare confuză, eu’Sunt încrezător că oferta SSD Linux de hosting partajat de la AccuWebHosting este o alegere bună pentru orice antreprenor începător sau experimentat – cu condiția să nu încerce să ruleze prea multe aplicații sau să găzduiască prea multe site-uri web.

Desigur, trebuie să fii pregătit să schimbi planurile în viitor – dar ca un singur ghișeu, eu’sunt sigur ca ei’Voi putea să vă ofer un upgrade – la un preț rezonabil!

Pro-uri

 • Suport 24/7
 • Opțiune gratuită pentru studenți

Contra

 • Informații RAM ascunse
 • Politica prețurilor este un pic confuză
 • Nicio alegere a locației pentru planurile de găzduire partajate
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector