Review Choopa

Choopa este un serviciu de găzduire care operează centre de date din întreaga lume, dar este originar din New Jersey, SUA. Site-ul său susține că oferă "performanță de găzduire în industrie" susținută de o infrastructură de nivel mondial.


Dar cât de exact este asta? În această recenzie Choopa, îmi voi pune serviciul la microscop. Să stabilim dacă este o alegere grozavă sau ceva ce ar trebui să eviți.

Creat pentru performanță, nu pentru look-uri

Când am încărcat site-ul Choopa, m-am gândit că m-am trezit într-o mașină a timpului și m-am trezit în 2004. Nu, nu este cel mai învechit site, dar totul arată puțin la începutul anilor 2000.

Pagina de revizuire Choopa

Dar hei, nu asta este ceea ce căutăm să trecem în revistă aici. Există aspecte mai importante la această revizuire Choopa decât estetica

Cu toate acestea, în curând a devenit clar că Choopa se poziționează pentru a apela la utilizatorii de putere și dezvoltatori, făcând mai inteligibilă mentalitatea designului „funcției peste formă”..

Produsul său principal este găzduirea dedicată, dar oferă, de asemenea, hosting de cloud VPS pe oră, care este ideal pentru utilizarea web.

Alte produse Choopa includ un DNS Geo pentru a reduce timpul de încărcare a traficului la nivel mondial și un supliment suplimentar pentru recuperare în caz de catastrofe care răspândește mai multe copii redundante ale site-ului pe tot globul..

Choopa Review Global

Suport clienți de încredere

Înainte de înscriere, am luat legătura cu Asistență Choopa, care sunt disponibile 24/7 prin chat live și la telefon. Sunt încântat să raportez că persoana cu care am vorbit este competentă din punct de vedere tehnic și că serviciul de chat live Choopa a fost receptiv, conectându-mă în sub 12 minute.

Astfel de vremuri par a fi constanta acolo.

Choopa Review Chat Live

Procesul de înregistrare a fost ușor și am avut acces la site-ul meu în câteva ore. Nu am experimentat nicio perioadă de oprire în timpul revederii mele Choopa, verificarea garanției 100% de funcționare Choopa – cel puțin la sfârșitul meu.

Este plăcut să vedeți această garanție susținută de un acord la nivel de serviciu, care vă permite să solicitați credite dacă aveți timp de oprire.

Prețuri Choopa

Serverele Choopa vin la puncte de preț foarte diferite – începând cu 69,95 USD și mergând până la 499,95 USD. Opt planuri dedicate de găzduire dedicate diferă nu numai din prețuri, ci și din configurațiile CPU și RAM. La fel este lățimea de bandă – plafonată la 10 TB pentru fiecare plan.

Evaluarea prețurilor Choopa

Prețurile sunt, desigur, mult mai mari decât cele ale găzduirii VPS partajate sau obișnuite. Dar cel mai ieftin pachet de gazduire dedicat Choopa este destul de accesibil.

Choopa oferă, de asemenea, hosting VPS cloud pentru 0,04 USD / oră, iar instalațiile VPS personalizate și serverele dedicate sunt disponibile și ele.

Prețuri și planuri Choopa în mai multe detalii

Tabelul de mai jos compară trei planuri dedicate. Doar masa spectacole opțiuni incluse cu prețul planului de bază, dar orice element individual poate fi modernizat.

Plan de gazduire dedicatHaswell E3-1220v3Skylake Quad-CoreIntel Dual Octo-Core
Preț lunar$ 69.95$ 129.95$ 499.95
Spatiu pe disc1TB120GB120GB
Berbec16 GB16 GB32GB
ProcesorXeon E3-1220 v3 3.1 GHzi7-6700k 4GHzDual Xeon E5-2650 2GHz
Lățime de bandă10TB de ieșire + intrare gratuită10TB de ieșire + intrare gratuită10TB de ieșire + intrare gratuită
IP-urile serverului555
Adrese de emailNelimitatNelimitatNelimitat
SSL inclus?dadada
HDD sau SSDHDDSSDSSD
Relații CliențiTelefon 24/7 și chat liveTelefon 24/7 și chat liveTelefon 24/7 și chat live
Banii inapoi garantatPerioada de 30 de zilePerioada de 30 de zilePerioada de 30 de zile

Principala diferență între pachete este puterea hardware-ului serverului. Cel mai ieftin plan include de fapt mai mult spațiu de stocare decât celelalte două deoarece vine implicit cu un sistem de hard disk.

Pentru utilizatorii și dezvoltatorii de întreprindere, viteza unui sistem SSD va face celelalte pachete o propunere mai atractivă. Cu toate acestea, un SSD poate fi adăugat la pachetul de bază pentru un plus de 20 USD / lună.

Choopa Performance

Mi-am testat site-ul Choopa folosind Bitcatcha. Iată rezultatele.

Choopa Review Performance

Deși performanța nu a fost prea impresionantă la nivel global, aceasta ar putea fi îmbunătățită, optând pentru pachetul Geopa DNS al Choopa.

Gânduri finale: Pentru Choopa sau nu pentru Choopa

Vă sugerez să treceți peste interfața învechită. Sub capotă, Choopa gazduiește o experiență bine rotunjită, cu performanțe peste medie și o serie de opțiuni care vă permit să vă configurați planul ideal.

Cu toate acestea, este adaptat indiscutabil către dezvoltatori, așa că proprietarii de site-uri pentru consumatori sau mici companii ar trebui să se uite în altă parte.

Ce te-ai gândit la recenzia mea Choopa? Dacă aveți propriile dvs. Recenzii Choopa de distribuit, adăugați-le mai jos!

Pro-uri

 • Planurile sunt ușor de configurat
 • Planul de bază oferă găzduire dedicată la prețuri accesibile
 • Încredere cu garanție de funcționare 100% garantată de SLA
 • Asistență 24/7 utilă pentru clienți

Contra

 • Nu există planuri partajate disponibile
 • Nu este potrivit pentru găzduirea de zi cu zi
 • Site-ul se simte învechit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map