Revista de internet integrală

Internet WholeSale este unul dintre cei mai vechi furnizori de hosting dedicat. Dar nu numai asta, serverele dedicate pentru implementare instantanee de internet cu ridicata sunt unele dintre cele mai ieftine din industrie.


Cu găzduirea sa accesibilă, WholeSale Internet pretinde că oferă și performanțe și fiabilitate deosebite.

În această revizuire a întregului internet, am testat dacă acest lucru este adevărat.

Ce este internetul integral??

Internetul integral este furnizor dedicat de găzduire server cu sediul în Kansas City, SUA. Este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii, care operează din 1999.

Dar gazda nu este învechită. Internet WholeSale oferă un centru de date bogat în funcții tehnologii avansate pentru a satisface standardele de astăzi. Pentru clienți, are două opțiuni dedicate de găzduire – implementare instantanee sau servere personalizate.

en-gros-internet-recenzie en-gros Internet

În acest fel, WholeSale Internet poate oferi multe opțiuni de scalabilitate și poate răspunde nevoilor chiar și celor mai pretențioși clienți. Pentru un la fel de preț accesibil.

Deci, principalul obiectiv al gazdei este de a oferi asistență dedicată serverului la un preț mai mic, menținând standardele de performanță ridicate.

Așadar, să aruncăm o privire la ce oferă WholeSale Internet.

Prețuri pe internet de vânzare integrală

Internet integral de vânzare interval de preț al serverului de implementare instantanees de la 15 la 799 $ / lună, în funcție de nevoile dvs.. Începe prețul serverului personalizat la 34 USD / lună și poate costa până la 724 USD / lună.

Pentru a vă proteja găzduirea, utilizează WholeSale Internet triplu putere redundantă de utilitate pentru a sprijini serverele, precum și sisteme de rezervă UPS și Generator. Toate serverele au sisteme de răcire N + 1, precum și rețele complet redundante. Aceasta include amestecul BGP furnizat de diferiți operatori.

În funcție de nevoile dvs., puteți alege unul dintre peste 60 de servere.

În tabelul de mai jos, punem toate specificațiile serverului în diferite categorii, astfel încât să știi la ce să te aștepți:

Preț / lunăSpatiu pe discBerbecLățime de bandă
15 USD – 50 USDpână la 4TB4 – 32 GB100mbps nedeterminați – 100TB / lună
50 – 100 USDpână la 6 TB24 – 96 GB20 – 100TB / lună
100 – 200 USDpână la 8TB96 – 128 GB100TB / luna
200 USD – 400 USDSSD 2x2TB128GB100TB / luna
>$ 400 depână la 10 TB SAS32 – 256 GB100TB / luna

După cum vedeți, WholeSale Internet are opțiuni de găzduire scalabile. Dar dacă niciuna dintre cele 60 de opțiuni diferite nu vă îndeplinește nevoile, puteți personalizați-vă propriul server.

Alegând oricare dintre cele 7 servere personalizate, veți putea alege principalele și alte 2-3 unități de disc, RAM, sistemul de operare, lățimea de bandă și aspectul partiției hard disk.

Deci, dacă WholeSale Internet reușește să ofere performanțe și fiabilitate deosebite pentru preț, acesta ar putea fi una dintre cele mai scalabile și mai accesibile opțiuni de găzduire dedicate pe care le putem recomanda.

Pe de altă parte, Internet WholeSale oferă utilizatorilor doar serverele. Restul depinde de dvs. – software pentru securitate, copii de rezervă, certificate SSL, etc. Astfel, se va adăuga prețul final pe care îl plătiți pentru găzduirea dvs. la prețuri accesibile.

Funcții de acces la internet integral

WholeSale Internet oferă utilizatorilor săi doar două opțiuni de găzduire – găzduire dedicată pentru implementare instantanee și găzduire dedicată server personalizat.

În afară de asta, nu este foarte bogat în caracteristici, adică va trebui să găsiți suplimentele necesare în altă parte. Cu toate acestea, există 2 lucruri la care WholeSale este bun – la alegerea serverelor și a suportului tehnic.

Colecție vastă de servere

WholeSale Internet vine cu o selecție diversă de servere din care să alegeți. Vei ajunge alegeți peste 60 de servere de implementare instantanee atât foarte accesibile, cât și high-end.

Selecția de hardware și software este probabil cea mai mare din industrie.

Veți putea obține procesoare Intel sau AMD cu o cantitate diferită de spațiu pe disc, dimensiunea RAM, viteza procesorului și multe altele. Serverele par să se schimbe odată cu disponibilitatea lor, oferindu-vă o soluție fără probleme.

Dovedind un serviciu ultra-rapid, veți ajunge obțineți-vă serverul dedicat în câteva minute.

Serverele personalizate au propriile seturi de opțiuni de personalizare. Acest lucru oferă practic opțiuni de scalabilitate nelimitate.

Deși obținerea unui server personalizat poate dura până la câteva zile.

Asistență tehnică calificată

Suportul tehnic Internet WholeSale a obținut o mulțime de laude din partea clienților lor. Deși timpii de răspuns nu sunt strălucitori, tehnicienii își cunosc bine treaba.

Ei vor va ajuta cu orice problema hardware și par să știe exact ce fac. Veți putea schimba piese, verificați dacă sursa de alimentare este în regulă sau adăugați mai multe sucuri în sistemul dvs..

Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu vreo problemă legată de software, va trebui să descoperiți asta singur.

Din păcate, suportul este doar calificat pentru hardware, nu software.

Profesioniști de internet integral

Internetul WholeSale pare un furnizor de hosting dedicat excelent. Prezintă performanțe excelente și rezultate uptime, precum și vă oferă o garanție de returnare a banilor.

Vezi detaliile.

Timp de răspuns mare

La fel ca și alți furnizori unici de servere dedicate, WholeSale Internet deține și insigna de server super-rapidă. Am verificat timpul lor de răspuns pentru această revizuire pe Internet WholeSale. Au un timp mediu de răspuns de 215ms.

Având în vedere că media industriei este de 553ms, acesta este un rezultat excelent.

Optime stabilă

Internetul WholeSale nu are nicio declarație oficială de garanție a funcționării. Acestea fiind spuse, ei sunt capabili asigura 99,9% uptime pentru toți clienții.

De asemenea, are mai multe sisteme de rezervă, astfel încât, chiar și în caz de întrerupere, nu veți experimenta oprirea.

Garanție de 30 de zile înapoi

Compania oferă un 30 de zile garanție înapoi dacă nu ți-a plăcut calitatea serviciilor.

Prin urmare, dacă doriți să schimbați pachetele de hosting sau să anulați abonamentul, puteți face cu ușurință în termen de 30 de zile.

Console de internet WholeSale

Deși Internetul WholeSale are câteva caracteristici excelente, este departe de gazdele noastre de top. Are opțiuni slabe de asistență pentru clienți, găzduirea dedicată nu este gestionată și va trebui să achiziționați o mulțime de lucruri din altă parte.

Asistență limitată pentru clienți

Internet WholeSale are suport bilet și practic, asta este. Și nu este nicăieri aproape de 24/7, funcționează numai de la 8:00 am la 18:00 CST de luni până vineri. În cazul în care serverul dvs. este scăzut în weekend sau noaptea, puteți marca biletul ca "911" sau trimiteți un mesaj direct pagerului. Totuși, acest lucru nu asigură că veți primi un răspuns.

Vorbind despre opțiuni de asistență, nu există chat live. De asemenea, puteți încerca să calificați Internetul WholeSale, dar are doar un număr general pentru toate întreprinderile – anchete, asistență, apeluri de afaceri, etc. Deci nu vă va ajuta să rezolvați rapid problemele.

De asemenea suportul este doar pentru hardware.

Dacă vreunul dintre serverele dvs. are o problemă legată de software, va trebui să o remediați de unul singur.

Fără servere gestionate

După ce vă înscrieți când veți primi serverul în mâinile dvs., va trebui să îl configurați pe cont propriu. Adică WholeSale Internet nu are servere gestionate.

Lipsește caracteristici și servicii

Internet WholeSale nu include funcții și servicii cruciale, precum certificate SSL, backup-uri și chiar unele dintre software-urile populare.

Găzduirea ieftină se transformă în una scumpă odată ce încercați să cumpărați tot ce aveți nevoie pentru a-l asigura și gestiona.

WholeSale Internet Review – Verdictul

După cum putem vedea din această revizuire de internet WholeSale, la început mi s-a părut un bun furnizor de hosting dedicat. Are performanță excelentă atât din punct de vedere al funcționării cât și al vitezei serverului. De asemenea, alegerile serverelor sunt nelimitate.

in orice caz, multe caracteristici cruciale lipsesc.

Gazduirea nu este administrată, suportul este doar pentru hardware, iar suplimentele precum SSL nu sunt incluse. Deci, în timp ce WholeSale Internet își propune să ofere găzduire la prețuri accesibile nu reușește să furnizeze caracteristicile necesare.

Ce părere aveți despre WholeSale Internet? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Pro-uri

  • Performanță bună a serverului
  • Ștergeți prețul

Contra

  • Fără chat live
  • Lipsește multe caracteristici
  • Fără servere gestionate
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector