Revizuire HostGator

HostGator este unul dintre furnizori de top din industrie oferind o varietate de servicii, inclusiv servicii de găzduire web, constructor de site-uri web și servicii de înregistrare a numelor de domeniu.


Furnizorul își propune să facă găzduire accesibil, ușor și puternic. Și cel mai important, susține că are planuri pentru toată lumea indiferent dacă ești o întreprindere mică sau o corporație uriașă.

Dacă doriți să vedeți o recenzie video aprofundată, consultați videoclipul Emmit:

Deci în asta Recenzie HostGator, vom verifica exact cât de adevărate sunt aceste afirmații și planurile sale în general.

Sa vedem!

Ce este HostGator?

HostGator este unul dintre furnizorii de hosting care oferă pachete de servicii complete. Are partajat, VPS, WordPress și planuri dedicate de găzduire. Și nu este doar găzduire, ci oferă și registrator de domenii și propriul constructor de site-uri.

HostGator se concentrează pe clienții care au nevoie de găzduire scalabilă și accesibilă, dar ușor de utilizat și puternică.

HostGator Reveiw - Pagina principală

HostGator este gestionat de grupul internațional Endurance (EIG), care deține și Bluehost. Și în timp ce mulți profesioniști din industrie se așteptau la dispariția HostGator după ce au fost achiziționați de EIG, este încă în picioare și în pozițiile de conducere.

Prețuri HostGator

HostGator oferă 3 planuri de găzduire partajate pe care să le alegeți începând de la 2,75 USD / lună. Fiecare plan include spațiu pe disc, lățimea de bandă și certificate SSL gratuite. Puteți face o scară până la planul Baby pentru 3,95 USD / lună sau Planul de afaceri pentru 5,95 USD / lună pentru a obține site-uri web nelimitate.

Revizuire HostGator - stabilirea prețurilor

Dacă intenționați să creați un site web mai mare, planul de afaceri vă va face un upgrade gratuit la SSL pozitiv, IP dedicat, și Instrumente SEO. Și dacă încă nu ești sigur, HostGator are o garanție de returnare a banilor de 45 de zile, deci nu trebuie să investești orb banii tăi.

Revizuire HostGator - Garanție de returnare a banilor

Este evident că HostGator oferă destul de multe pentru un preț accesibil. Odată ajuns într-un coș de cumpărături, veți obține un pic de încercări suflante. Deși nu este obligatoriu, se poate adăuga la prețul inițial al planului.

Revizuire HostGator - Vânzare de vânzare

Poți obține servicii profesionale de e-mail, backup-uri pe site și instrumente SEO dacă aveți nevoie de ele. În timp ce supărarea poate crește prețul inițial al găzduirii, vă oferă, de asemenea, funcții și instrumente suplimentare dacă aveți nevoie de ele.

La fel ca în cazul majorității furnizorilor de hosting, prețurile pe care le vedeți pe pagina principală a HostGator sunt disponibile numai dacă cumpărați serviciul său pentru o perioadă lungă de timp. În acest caz, 3,95 USD / lună punctul de preț este disponibil numai cu un ciclu de facturare de 36 de luni.

Recenzie HostGator - Reducere de preț

Dacă doriți să plătiți doar o lună, planul de eclozare vă va costa $ 10.95 / luna. În plus, după primul termen inițial, prețul va trece și la o rată regulată, deci reducerea este doar pentru o singură utilizare.

Folosiți codul nostru promoțional HOSTINGREVIEW la verificare și economisiți până la 61,5% din prețul inițial.

HostGator oferă gratuit un an înregistrare nume de domeniu. Puteți alege dintre .com, .org și mai mult de 15 alte extensii de domeniu de nivel superior. Rețineți că domeniul liber este disponibil numai dacă cumpărați găzduire timp de cel puțin un an.

Revizuire HostGator - nume de domeniu gratuit

Dacă plănuiești asta va ajuta la reducerea costului total a site-ului dvs. web.

Puteți compara toate caracteristicile pe care le oferă fiecare plan aici:

hatchlingBebelusAfaceri
Spatiu pe discnecontorizatnecontorizatnecontorizat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizat
Domeniile sunt permise1NelimitatNelimitat
SSLInclusInclusInclus + pozitiv
Conturi de e-mailNelimitatNelimitatNelimitat
Relații CliențiChat și telefon 24/7Chat și telefon 24/7Chat și telefon 24/7
Backups automatizate gratuitePlătitPlătitPlătit

În general, HostGator oferă funcții excelente la un preț decent. Îți oferă o garanție de returnare de 45 de zile, certificat SSL gratuit și poți economisi bani cumpărând planuri de 12-36 luni în avans.

Caracteristici HostGator

HostGator are o listă extinsă de caracteristici pentru a vă oferi. Utilizarea unui constructor de site-uri web, revânzând nume de domeniu, oferind o varietate de opțiuni de găzduire – micul Gator are destul de multe lucruri.

Constructor de site-uri Gator gratuit

HostGator include un constructor de site-uri gratuit cu planurile sale numite Gator. Are o grămadă de șabloane responsive și funcționalitate drag-and-drop, deci chiar și cei fără cunoștințe de codificare pot construi ei înșiși un site web.

Revizuire HostGator - Drag & Drop Builder

Permite construirea rapidă de site-uri web regulate sau cu comerț electronic. Și veți primi șabloane create special pentru bloguri, afaceri sau portofoliu. În timp ce un constructor de site-uri este inclus cu toate planurile, puteți alege să-l utilizați separat.

Revizuire HostGator - Planuri de constructor de site-uri web

Dacă doriți să vă concentrați asupra constructorului de site-uri Gator, puteți alege să cumpărați planuri de proiectare special pentru acesta. Începând de la 3,84 USD / lună, primiți un nume de domeniu, găzduire gratuită și certificat SSL.

Dacă doriți să aveți mai multe funcții de securitate și comerț electronic, trebuie să obțineți cel mai scump plan pentru 9,22 USD / lună.

Achiziția și înregistrarea numelui de domeniu

În afară de numele gratuit de un an cu fiecare plan de găzduire, HostGator vă permite să cumpărați nume de domeniu separat. Cumpărând un domeniu la care veți putea blochează un domeniu, reînnoiește-le automat și gestionează toate domeniile din panoul de control al domeniului.

Revizuire HostGator - Blocarea domeniului

HostGator nu numai că include TLD clasice (Domenii de nivel superior), cum ar fi .com sau .net dar și altele mult mai interesante și specifice. De asemenea, puteți obține TLD bazat pe profesie (cum ar fi .law.pro), internațional (cum ar fi .asia) sau domenii specifice țării (cum ar fi .ca).

Revizuire HostGator - Domeniul TLD

HostGator are s-a asociat cu Domain.com pentru a vă oferi posibilitatea de a cumpăra TDL-uri noi. Astfel, puteți cumpăra extensii de domeniu care sunt nou sau care urmează să fie lansate în curând. Unele dintre cele mai interesante variante includ .ninja, .tips și .guru.

Recenzie HostGator - noul TLD

La momentul scrierii HostGator și Domain.com oferă aproximativ 310 noi extensii de domeniu de nivel superior pentru tine să alegi.

Copii de rezervă automate & Transferuri gratuite

Pentru a asigura cea mai mare securitate pentru milioane de utilizatori, HostGator recomandă utilizarea copiilor de rezervă automate CodeGuard. Prețul serviciului începe de la 2 USD / lună, ceea ce este foarte rezonabil și include Copii de rezervă automate zilnice de 1 GB pentru până la 5 site-uri web, baze de date și fișiere nelimitate.

Revizuire HostGator - Backups

Acest plan permite, de asemenea, până la 3 restaurări pe lună. Dacă doriți să aveți restaurări nelimitate, 10 site-uri web și plasați spațiul de stocare la 5 GB, vă va costa 5 USD / lună. Iar atunci când ai nevoie de mai mult, poți plăti 8,33 USD / lună pentru 25 de site-uri web și 10 GB stocare.

Revizuire HostGator - CodeGuard

Instrumentul de asemenea protejează site-ul dvs. de viruși și hacking; efectuează monitorizare zilnică, care este o caracteristică utilă pentru a adăuga la planurile care nu includ copii de rezervă automate și alte caracteristici de securitate.

HostGator rezolvă una dintre cele mai dezolante și mai frustrante probleme – transferul site-ului dvs. web și conținutul acestuia către noul furnizor. Obțineți un site gratuit, un domeniu sau chiar un transfer MySQL atunci când începeți

Recenzie HostGator - Transfer gratuit

Și transferuri inter-server, adică mutarea între două servere HostGator, sunt întotdeauna liberi.

În general, fiecare plan HostGator vine completat cu funcții și instrumente utile. Achiziționarea de domenii, backup-uri automatizate, construirea și transferul de site-uri web, totul este aici.

Performanță HostGator

HostGator promite 99,9% timp de funcționare care poate încă rotunji până la 10 minute de oprire săptămânal. În timpul testării noastre, Uptime 100% a fost obținut destul de ușor. În ceea ce privește timpul de răspuns, site-ul nostru web cu instalare WordPress implicit a avut o viteză medie de 292ms.

Revizuire HostGator - Robot Uptime

Deși există câteva vârfuri în timpul răspunsului, nu am observat nimic drastic când testăm serviciile HostGator. timpul cel mai rău de răspuns pe care l-am obținut a fost de 462ms, ceea ce este încă un timp de răspuns solid.

Revizuire HostGator - Speeds World Wide

Am folosit Bitcacha pentru a evalua performanța serverului HostGator. In timp ce rezultatele au fost extrem de bune în SUA, Canada și Europa, erau mult mai încet în Asia.

GTmetrix ne permite să testăm timpii de încărcare și optimizarea site-ului nostru și a serverului în sine. În primul caz, site-ul nostru web complet încărcat în 1,8 secunde, deci, în timp ce nu are viteză de rachetă, HostGator oferă timp de încărcare minunat.

Revizuire HostGator - GTmetrix

În ceea ce privește partea de optimizare, am obținut A (90%) în PageSpeed ​​și B (87%) în scorurile YSlow. În sensul că majoritatea optimizărilor necesare de partea HostGator au fost implementate corect.

HostGator are performanțe și stabilitate de top, vă puteți aștepta ca site-ul dvs. web să aibă timpi de încărcare scurte și o optimizare excelentă.

Asistență HostGator

HostGator oferă asistență 24/7/365 prin chat live și telefon. Deși nu oferă un bilet sau un sistem de e-mail regulat, cele două opțiuni disponibile sunt mai mult decât suficiente.

Revizuire HostGator - Asistență

Baza de cunoștințe este locul unde puteți găsi o mulțime de articole făcute pentru a vă ajuta. Puteți doar să introduceți întrebarea și veți primi automat sugestii pentru cele mai frecvente probleme. Cele mai multe dintre aceste articole sunt destinate rezolvării generale a problemelor, astfel încât dacă problema dvs. este mai specifică, va trebui să contactați asistența.

Revizuire HostGator - Baza de cunoștințe

Dacă sunteți mai mult un cursant vizual, HostGator oferă, de asemenea, o mulțime de tutoriale video. Acestea arată exact cum să remediați majoritatea problemelor sau să construiți un site web pentru utilizatorii mai puțin tehnologici. Iar HostGator are un videoclip despre probabil fiecare subiect, deoarece biblioteca sa pare să fie nesfârșită.

Dar dacă navigarea prin tutorialele video nu a reușit’nu vă primesc informațiile pe care le căutați trebuie să folosiți opțiunile de chat sau telefon live.

Așa că, fără asistență pentru clienți prin e-mail, am decis să dăm o discuție live chat și să încercăm să punem câteva întrebări pe care le mai aveam. Deși nu fulgerăm repede, avem toate întrebările noastre cu privire la timpul de întrerupere și sistemul de e-mail au răspuns în aproximativ 10-15 minute.

Recenzie HostGator - Live Chat

timp de așteptare pentru chat-ul live a variat între 1 și 5 minute – ceea ce reprezintă o viteză excelentă pentru asistența clienților. Iar agentul pe care l-am primit a fost foarte dornic să ajute și a răspuns politicos la întrebările noastre.

În general, deși nu este cel mai mare, suportul HostGator este rapid și încearcă de fapt să vă rezolve problemele. Adăugați o bază de cunoștințe și o mulțime de tutoriale video și aveți în sine un sistem solid de asistență.

Revizuirea HostGator – Verdictul

În această recenzie HostGator, am aflat că acest furnizor oferă pachete solide de găzduire care merită timpul tău. Performanța și fiabilitatea gazdei sunt excelente și există o mulțime de funcții pe care le oferă.

Prețurile inițiale cresc un pic dacă doriți să găzduiți pentru o perioadă mai scurtă de timp. Dar toată funcția pe care o obțineți face înțelept să investești într-un termen de găzduire mai lung cu HostGator.

HostGator este excelent dacă:

Dacă aveți nevoie de viteze mari de încărcare și performanțe solide pentru un preț inteligent. Cu constructorul său de site-uri Gator și transferuri gratuite, începutul dvs. va fi unul perfect.

Aveți vreo experiență cu HostGator? Distribuie-le în secțiunea de comentarii de mai jos!

Pro-uri

  • Spațiu de stocare nelimitat
  • Uptime și performanță grozave
  • 45 de zile garanție înapoi.
  • Lățime de bandă neschimbată

Contra

  • Există câteva încercări supărătoare
  • Nu există asistență pentru clienți prin e-mail
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector