Revizuirea soluțiilor de rețea

Network Solutions este unul dintre pionierii adevărați pionieri ai SUA. Un registru popular de nume de domeniu și un furnizor de hosting, Network Solutions are milioane de utilizatori și este unul dintre cei mai mari pești ai afacerii de servicii online..


Noul mileniu a adus însă furnizorului câteva provocări noi. Registrele și furnizorii de găzduire din întreaga lume au inundat industria și acum, concurența pentru fiecare dolar este mai dură ca niciodată.

NetworkSolutions mai are ceea ce este nevoie pentru a respinge rivalii?

Acest lucru îl vom descoperi împreună în această revizuire a soluțiilor de rețea.

Ce este soluțiile de rețea?

Soluții de rețea este Companie de servicii de gazduire și servicii de internet cu sediul în SUA, care oferă pachete de găzduire partajate, WordPress și VPS. De asemenea, vinde domenii și certificate SSL, alături de servicii de comerț electronic, securitate, e-mail și marketing.

Network-solutii-review-pagina de start

Din păcate, Network Solutions nu pare să fi adoptat pe deplin servere dedicate sau cloud.

Dar chiar și fără asta, este o linie decentă. Numele de domenii și certificatele SSL sunt întotdeauna necesare și în funcție de dimensiunea proiectelor lor, clienții pot alege între opțiunile de găzduire partajate și VPS.

În acest caz, este suficient pentru majoritatea utilizatorilor obișnuiți. Poate să nu fie potrivită pentru întreprinderi – dar acest lucru nu vizează oricum această companie.

Cu cât este mai interesant, ce caracteristici pot oferi soluțiile de rețea pentru prețul său. Și este un furnizor bun?

Sa vedem.

Prețuri de soluții de rețea

Network Solutions are 3 planuri de găzduire partajate prețul începând de la 9,96 USD / lună dacă plătiți cu un an în avans. O altă opțiune este Professional Hosting pentru 15,78 USD / lună, oferindu-vă mai multe resurse. De asemenea, puteți opta pentru Professional Plus pentru 21,62 USD / lună.

rețea soluții de revizuire-rețea-soluții de stabilire a prețurilor

Toate planurile includ un domeniu gratuit, scanare malware și copii de rezervă. Diferențele apar în alte caracteristici:

 • Cu Plan de gazduire web primiți 300 GB spațiu pe disc, 1000 de conturi de e-mail și FTP securizat.
 • Pachetul de gazduire profesionala vă oferă spațiu nelimitat pe disc și e-mailuri, precum și eliminarea automată a programelor malware.
 • Plus profesional include toate caracteristicile nelimitate și promite un certificat SSL.

Puteți vedea mai bine planurile și le puteți compara în tabel:

Web hostingGazduire profesionalaPlus profesional
Limita spațiului pe disc300GBNelimitatNelimitat
Lățimea de bandă limitănecontorizatnecontorizatnecontorizat
Domeniile sunt permise3510
SSLTaxa suplimentaraTaxa suplimentaraTaxa suplimentara
Conturi de e-mail1000NelimitatNelimitat
Relații CliențiBilet, telefonBilet, telefonBilet, telefon
Alegere pentru locația serveruluiNuNuNu
Backups automatizate gratuiteDa (zilnic, 14 zile)Da (zilnic, 14 zile)Da (zilnic, 14 zile)

La fel ca în cazul tuturor celorlalți furnizori, trebuie să fii atent când te uiți la prețuri. De obicei, obțineți prețul publicitar numai cu o anumită perioadă de timp și numai pentru primul termen.

Același lucru este valabil și pentru soluțiile de rețea, trebuie cumpărați un plan anual pentru a obține un preț publicitat. Și după primul mandat, va merge până la rata lunară. Așa că verificați tabelul de mai jos pentru a vedea ce prețuri vă puteți aștepta:

Perioada / Planul de platăWeb hostingGazduire profesionalaPlus profesional
1 lună$ 15.95$ 15.95$ 36.95
1 an$ 119.50119.50$ 349.50
2 ani$ 239.00$ 239.00$ 699.00
3 ani$ 334,60$ 334,60$ 978,60
5 ani$ 499.95$ 499.95$ 1,467.90
10 ani$ 999,90$ 999,90$ 2,935.80

* Taxe suplimentare neincluse – pot diferi în funcție de localizarea dvs..

Despre ce este vorba? Vezi, Planul de găzduire profesională nu există într-adevăr ca plan. Vreau să spun sigur, Network Solutions vorbesc despre asta, au pus-o în afișele sale promoționale, toate arată super-legit. Dar ce se întâmplă dacă încercați să cumpărați acel plan sau măcar vedeți prețul real?

Prețul este pentru cel mai ieftin plan de găzduire web, ceea ce este surprinzător. Dar, aruncați o privire la addon – SiteLock Premium, care apare ciudat de nicăieri și împinge prețul până la ceva publicitar (dar totuși nu tocmai asta).

NetworkSolutions-review-NetworkSolutions-profesionale plan

Devine și mai interesant atunci când doriți să eliminați suplimentul. După ce apăsați pe butonul Eliminare, sunteți redirecționat către un nou coș de cumpărături cu prețuri diferite. După cum vedem, prețul este similar cu cel al planului Professional Plus pentru 349,50 USD / an. Doar nu sunt incluse funcții premium.

Network-Solutions-review-network-solutii-premium de stabilire a prețurilor

De unde vine asta? Doar soluțiile de rețea își puteau cunoaște strategiile ciudate. Și nu este ca și cum ai pierde câțiva dolari. Diferenta este de sute de dolari.

Și, de fapt, toate planurile acționează la fel. Alege un Professional Plus – vei vedea o mulțime de suplimente scumpe. Eliminați-le – prețul crește și mai mult. Și certificatul dvs. SSL promis? Îmi pare rău să vă spun acest lucru, dar nici nu este inclus, nici gratuit.

După cum vedeți, certificatul SSL costă efectiv 69,99 USD / an.

rețea soluții-review-network-soluții-cumpărare

Acum putem face câteva prime concluzii despre soluțiile de rețea. Pentru inceput, are doar 2 planuri. Primul este autentic – obțineți ceea ce se face publicitate. Al doilea este cel complicat – practic, este cel mai ieftin plan cu o grămadă de suplimente care compun prețul, plus câteva caracteristici nelimitate..

A doua noastră concluzie – Network Solutions va încerca să vă păcălească în toate modurile posibile. Așadar, dacă planurile scumpe nu te sperie, ar trebui să urmeze probleme.

Caracteristici de soluții de rețea

Network Solutions este un furnizor de hosting scump și complicat. Dar, probabil, ceea ce obțineți cu planurile merită dificultatea?

Să vedem ce poate oferi soluțiile de rețea.

Copii de rezervă automate zilnice

Tot timpul, Network Solutions va păstra o imagine a site-ului dvs. web din fiecare din ultimele 14 zile.

Dacă efectuați modificări proaste sau se întâmplă ceva neașteptat, puteți întoarce întotdeauna pagina înapoi. Unii furnizori o fac săptămânal, alții nu fac deloc backup-uri – și se poate transforma într-un dezastru pe care îl veți evita cu Network Solutions.

Deci, dacă trebuie să avem încredere în soluțiile de rețea cu aceasta, puteți obține o caracteristică premium inclusă cu toate planurile.

Multe resurse

Pana si planul de intrare include 300 GB spațiu pe disc permis. Acest lucru așteaptă o mulțime de concurență, care adesea tinde să ofere mult mai puțin decât atât.

Aveți chiar voie să rulați 3 site-uri diferite cu planul de intrare. Și asta este rar în cazul altor furnizori.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să construiască baze de date extinse pline de informații. Chiar și comerțul electronic ar trebui să funcționeze fără o problemă la un astfel de cont.

În plus, cel mai ieftin plan permite și 1000 de căsuțe poștale și 25 de baze de date MySQL. Este puțin probabil să rămâneți fără asta în curând.

Interfață de achiziție și utilizator

Nu ne-a fost speriat de soluțiile de rețea și am decis să încercăm să cumpărăm un plan. La urma urmei, ea promite 30 de zile garanție de returnare a banilor.

Cum a mers?

Networks Solutions acceptă atât o multitudine de carduri de credit, cât și PayPal. Aceasta este o selecție tipică de opțiuni de plată, care este mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor.

rețea soluții-review-network-soluții-cumpărături-Cart

La alegerea planului și a duratei sale, a trebuit să trec prin eforturile supărătoare ale Network Solutions.

În primul rând, mi s-a oferit un certificat SSL pentru 7,99 USD / lună și o primă lună mai ieftină, precum și o protecție a confidențialității domeniului pentru 0,83 USD / lună.

Apoi, informațiile despre cont.

Network Solutions vă solicită să adăugați o întrebare de securitate care, probabil, va fi folosită pentru recuperarea contului.

Din fericire, lista este destul de bună și puteți adăuga și dvs. Întrebări precum: "care este filmul tau preferat?" sau "In ce oras te-ai nascut?" pur și simplu nu sunt suficient de sigure pentru a împiedica oamenii să te dea jos.

Vorbind despre siguranță: sistemul de parole din Network Solutions este arhaic, să spunem cel puțin.

Parola trebuie să aibă între 8-16 caractere.

Peste 16 scrisori nu sunt permise? Nu există nicio logică în asta – parolele cu simboluri suplimentare sunt exponențial mai greu de fisurat. Într-o epocă în care utilizatorii sunt din ce în ce mai preocupați de securitatea datelor lor, acest tip de limitare nu sună corect. Oh, vorbind de securitate…

Cât de minunat este trecerea la acest subiect. Este ceva fundamental în neregulă cu sistemele de securitate pe care le utilizează soluțiile de rețea în procesul de achiziție. Aruncați o privire la acest mesaj de eroare pe care l-am primit după ce am introdus informațiile cărții de credit.

Oooooompf. Nu sună bine. Până acum, nu bănuiam nimic neobișnuit. Mulți furnizori de găzduire încearcă cu orice preț să oprească frauda cu cardul de credit, de aceea este comun ca aceștia să solicite verificări suplimentare. Adesea, aceasta înseamnă lucruri precum trimiterea informațiilor de identitate – permis de conducere sau ceva de genul.

Așa că am apelat la serviciul de asistență pentru clienți – încă necunoscător despre ce urma să se întâmple.

În cele 13 minute de conversație, am avut parte de o abordare uimitoare a managementului securității personale așa cum o știm. În loc să trebuiască să-mi trimit ID-ul sau orice altceva, A trebuit să repet informațiile mele personale și detaliile cărții de credit.

La telefon. Pentru un străin complet. Numere, unul câte unul.

Absolut incredibil și uimitor și nu într-un mod bun. Astfel de informații trebuie tratate cu atenție, iar soluțiile de rețea nu le apreciază așa cum ar trebui. Dacă sunteți în căutarea de sfaturi de securitate personală, aici este primul dvs. – nu utilizați acest furnizor de hosting.

Totuși, de dragul explorării, am decis oricum să mă scufund. După Am spus detaliile cărții mele la un tip aleatoriu de la telefon, procesul de cumpărare a fost instantaneu și am ajuns să văd tabloul de bord imediat.

Este doar ușor confuz – în timp ce durează ceva timp obișnuindu-te, în esență nu este mult mai complicat decât majoritatea concurenței sale.

În cele din urmă, veți vizita un panou de control pentru a vă gestiona găzduirea. Dar Network Solutions nu folosește bunul olPanel. Furnizorul are propriul panou de administrare a găzduirii personalizate.

Arată destul de bine din exterior. Cu toate acestea, odată ce am început să o folosesc, au început să apară erori strălucitoare.

De exemplu, să luăm o operație foarte simplă, cum ar fi crearea unui subdomeniu. În timp ce mulți alți furnizori fac ca această operațiune să fie foarte de bază, necesitând puțin asistență, în soluțiile de rețea a trebuit să merg pe Google o soluție. Chiar și atunci, cel mai bun pe care l-am găsit a fost acesta:

Acest lucru este inutil de complicat. Ba mai mult, chiar urmând acțiunile Nu am putut să creez un subdomeniu, întrucât unele butoane nu erau clar unde trebuiau să se afle.

Și chiar dacă ar fi, în majoritatea cazurilor, trebuie doar să localizați un "Subdomenii" opțiune în panou, scrieți numele dorit și hei presto, este acolo. Network Solutions oferă soluții de rețea foarte complicate.

Oricum, odată ce am terminat în sfârșit și am încercat să instalez WordPress, am fost întâmpinat de încă o tentativă de răsturnare.

WordPress în sine este, desigur, gratuit. Dar soluțiile de rețea doresc cu adevărat să vă protejați site-ul dvs. web pentru mulți bani.

Ce putem spune din asta? Soluțiile de rețea pot rămâne în urmă în ceea ce privește capacitatea de utilizare, dar când vine vorba de umflături, este în topul jocului.

Performanța serviciului de soluții de rețea

În timp ce Network Solutions este un fel de confuz de utilizat și încearcă să obțină banii în toate felurile posibile, poate merită din cauza performanței? La urma urmei, are mulți utilizatori care încă găzduiesc cu ei.

În această parte a revizuirii Network Solutions, vom vedea cum funcționează acest furnizor în ceea ce privește asistența clienților, viteza serverului și timpul de funcționare și securitatea contului.

Suport clienți pentru soluții de rețea

Oferte Network Solutions 2 tipuri principale de asistență pentru clienți – telefon 24/7 și bilete. Din păcate, un chat live nu este o opțiune.

Din păcate, o listă simplă de opțiuni nu s-a tradus în simplitate atunci când am încercat să o accesorizez.

De exemplu, Network Solutions vă prezintă o listă uriașă de numere de telefon pentru a apela în cazul în care aveți nevoie de ajutor.

Conceptul este ușor – alege unul în funcție de problema ta. Realitatea este diferită.

Ce se întâmplă dacă aveți o serie de probleme? Aceasta este mai multe apeluri diferite.

Oricum, am menționat că puteți face bilete. Aveți o idee unde pe acest ecran puteți găsi meniul?

Uită-te încă o dată la imagine și fă-ți ideea.

Ok. Am inteles? Puteți găsi un "Trimite-ti-ne un e-mail" legătură sub "Suport de comerț electronic" o parte a tabelului:

Așadar, atunci când faceți clic pe acesta, sunteți redirecționat nu către e-mail, ci direct către fereastra de asistență a biletelor.

Evaluarea serviciului de bilete

În ciuda locației incomode, ecranul biletului în sine este de fapt destul de confortabil și frumos de folosit. Puteți adăuga, de asemenea, comentarii suplimentare imediat după ancheta inițială, care este foarte atentă.

Cu ce ​​m-am lăsat, însă, au fost timpii de răspuns.

În timp ce o mare parte a competiției reușește să închidă biletele în mai puțin de 6 ore sau chiar o oră – Network Solutions are nevoie de o zi întreagă!

Poate agenții companiei au probleme și să găsească ecranul biletului? Cu siguranță asta nu iese din discuție.

Răspunsurile în sine au fost bine. Și am reușit să primesc răspunsurile de care aveam nevoie. Însă comentariile suplimentare pe care le-am făcut nu au fost întotdeauna adresate. De asemenea, uneori, răspunsurile s-au simțit ca fiind pre-scrise și scoase direct din baza de cunoștințe interne (dar oricum este perfect în regulă).

Utilizatorii au menționat că biletele sunt închise chiar dacă problema nu este rezolvată. Și asta ar putea fi o mare problemă pentru toți utilizatorii.

Evaluarea serviciului telefonic

În cele din urmă, am ales unul dintre numeroasele numere de telefon și am făcut un apel. În ciuda faptului că am o serie de opțiuni serioase, NetworkSolutions m-a condus în continuare printr-un meniu extins pentru a vorbi cu cineva. Te face să te gândești – care este rostul de a avea mai multe numere dacă oricum ai de gând să redirecționezi oamenii?

Oricum, însă, după câteva meniuri și mai multe încercări de amploare, am fost în sfârșit conectat la agent.

În toate cazurile, a fost nevoie în jurul sau mai puțin de 1 minut de așteptare, ceea ce este absolut bine. Atunci, am avut încă o revelație.

În ciuda mea, aleg un anumit număr și trec printr-un meniu, Nu aveam garanția că voi vorbi cu un expert în câmp. În timpul convorbirilor mele, asistența clienților m-a transferat ca și mine’sunt un obrăznic într-o petrecere frat.

Deseori trebuia parcurgeți 2 sau 3 persoane pentru a rezolva o problemă. Fiecare conexiune avea propriul timp de așteptare și înregistrase încercări de a-mi vinde ceva. Întreaga situație s-a simțit un pic ciudată. Când este posibil, numărul de transferuri către un alt agent ar trebui să fie redus la minimum. Deși este întotdeauna minunat să vorbești cu cineva expert, transferurile sunt stresante. Cred că soluțiile de rețea ar trebui să lucreze la reducerea lor.

Totuși, asistența telefonică nu a fost pe jumătate proastă. Agenții înșiși au încercat să mă ajute cât au putut și timpii de așteptare erau în regulă. Acest furnizor are suficiente probleme, serviciul telefonic probabil nu este cel mai mare dintre ei.

Performanța serverului

Network Solutions nu este cu siguranță un furnizor bun în ceea ce privește prețurile, interfața utilizatorului și asistența clienților. Cu toate acestea, performanța serverelor este încă cea mai importantă parte a tuturor găzduirii.

Deci, pentru a trece în revistă performanța soluțiilor de rețea, am efectuat 3 teste:

 • Viteza gazdei găzduind un site web mic
 • Viteza gazdei cu un site constructor de site-uri web
 • Viteza generală și timpul de funcționare al serverului

Viteza gazdă în timpul întreținerii scăzute

Teoretic, se presupune că un site web HTML este cel mai rapid lucru pe care un furnizor de hosting l-ar putea rula vreodată. La urma urmei, această pagină specifică constă doar din 20 de linii de cod și un server ar trebui să creeze o astfel de sarcină în cel mai scurt timp.

Dar timpul de răspuns nu a fost excelent. Performanța serverului a fost evaluată C, ceea ce indică unele probleme.

În timp ce timpii de răspuns ai SUA și chiar ai Americii de Sud au fost în general buni, alții au rămas în urmă.

Viteza de gazdă cu un site Web Builder

Acest lucru va fi o provocare mai mare pentru soluțiile de rețea – am creat un site web pentru constructor de site-uri, care este cu siguranță mult mai greu decât simplu HTML.

Ar trebui să fie mai lent, dar dacă serverele sunt bine optimizate, nu ar trebui să vedem o diferență masivă.

Performanța a fost evaluată D +, care este puțin mai proastă decât cu un site web mai ușor. Timpul de răspuns al SUA a rămas excelent, în timp ce alții au rămas în urmă.

În general, nimic grozav, dar nimic tragic încă o dată. Aceste rezultate sunt, în general, comune și cu alți furnizori. Dar, având în vedere prețul soluțiilor de rețea, performanța ar putea și ar trebui să fie mai bună.

Viteza generală a serverului și timpul de funcționare

Uneori, testele instantanee nu dezvăluie adevărata performanță a gazdei.

De aceea, am creat un instrument de monitorizare pentru a testa timpul de răspuns și timpul de răspuns al soluțiilor de rețea pe tot parcursul timpului.

Rezultatele au relevat o imagine tristă. Timpii de răspuns au avut o medie de 1,7 secunde, cu vârfuri ocazionale până la 3 sau chiar 4 secunde. Și acest lucru este lent. Media industriei este de 553ms, iar soluțiile de rețea o depășesc de mai mult de 3 ori.

Din fericire, timpul liber a fost impecabil. Pe parcursul a câteva săptămâni în care monitorizam Network Solutions, acesta a continuat să funcționeze. Nu a fost înregistrat niciun timp de oprire.

Soluții de rețea-soluții-revizuire-soluții de rețea uptime

Termenul de utilizare ar putea fi singura caracteristică bună pe care o are soluțiile de rețea.

Dar, în general, performanța nu este cu siguranță un motiv pentru a alege această gazdă.

Evaluarea securității contului

Iată-ne – este timpul pentru testul final. În timpul acestei evaluări, vom vedea cât de mult valorează soluțiile de rețea pentru securitatea datelor clienților săi. Judecând după ce am suportat în timpul procesului de cumpărare, am rezervările mele. Dar acest test este ușor diferit și va consta din aceste două părți:

 • Încercare manuală de forță brută
 • Atragerea parolei contului de la reprezentanții serviciului clienți Network Solutions

Așadar, pentru primul test, mi-am schimbat IP-ul și browserul, apoi am încercat să mă conectez în contul meu. Dar am scris parolele incorecte de 20 de ori la rând și apoi, doar am ghicit-o chiar la 21a mea încercare. În acest fel, am reușit să reproduc experiența cuiva ghicind parola unui cont, fie de mână, fie folosind un software conceput pentru asta.

La 21 de ani, nu mi s-a permis.

În ciuda faptului că ghicesc cu siguranță parola, am fost blocat de sistem.

Apoi, mi-am schimbat IP-ul și browserul înapoi la ceea ce foloseam mai devreme. Fără succes – contul meu a fost blocat foarte mult, fără nicio indicație că parola pe care am scris-o este corectă.

Ce ar face o persoană doritoare atunci? Du-te și atrage parola departe de serviciul pentru clienți, desigur! Deci asta am făcut.

Am apelat la asistența clienților încă o dată și în mod dramatic (lacrimi și tot) s-a prefăcut că este proprietarul de drept al unui cont, care a fost blocat ilegal de spațiul său de server. Agentul Network Solutions mi-a pus aceste întrebări:

 • Numărul de telefon asociat contului
 • Nume asociat contului
 • Domeniul conectat la cont
 • Răspundeți la întrebarea mea de securitate

Odată ce răspundeți la toate cele patru, este un jackpot! Parola dvs. poate fi anulată acum!

Adevărul este spus, aceasta este o măsură de securitate în regulă. Cele mai multe dintre "hackeri de weekend" nu va avea informații despre toate primele trei întrebări. Și dacă întrebarea dvs. de securitate este una bună, sunteți în afaceri. Doar asigurați-vă că luați în serios întrebarea și nu uitați singur răspunsul!

Network Solutions Review – Verdictul

Revista noastră de soluții de rețele arată că este unul dintre cei mai răi furnizori pe care i-ai putea alege vreodată să găzduiască site-ul tău. Nu numai că performanțele sale sunt mai proaste decât cele slabe, dar încearcă să ia cât mai mulți bani de la tine.

Dar problemele nu se termină doar acolo.

Gazda ridică o mulțime de întrebări cu privire la securitatea sa – a cere detalii despre cardul de pe telefon nu este acceptabil, dacă nu chiar ilegal. Network Solutions se referă, de asemenea, la caracteristicile pe care le includ planurile. Certificatul SSL promis se dovedește a fi un supliment scump.

Vorbind despre utilizarea serviciilor în sine, panoul de control nu are funcționalitate. Deși arată bine, probabil că veți avea unele probleme în utilizarea acestuia.

Va trebui să fiu contondent – nu există niciun motiv pentru care ar trebui să luați în considerare soluțiile de rețea drept următorul dvs. furnizor de hosting. Orice ar putea face, alții se pot descurca mai bine. Poți face mai bine. Acest furnizor are nevoie de o actualizare masivă în serviciile sale. Și deocamdată, Network Solutions nu este soluția pe care o căutați.

Pro-uri

 • Nu există perioade de oprire înregistrate

Contra

 • Performanta slaba
 • Planuri costisitoare și multă supărare
 • Preocupările legate de securitate
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector