Virb.com Review

Virb.com este un serviciu de construire a site-urilor cu sediul în Los Angeles, California. A fost fondată în 2004 și cumpărată de Media Temple în 2012. Dar în 2014, când Media Temple a fost achiziționată de GoDaddy, Virb a fost vândută înapoi fondatorului său.


Pagina de destinație a revizuirii Virb

Concentrându-se pe teme frumoase și simplitate completă, cum poate acest constructor de site-uri să se opună concurenței? Află, în această recenzie Virb.

O primă privire la Virb

Când am început recenzia mea de constructor de site-uri Virb, am fost impresionat de setul complet de caracteristici oferit.

Caracteristicile Virb Review

Deoarece include atât servicii de construire a site-ului, cât și servicii de găzduire, Virb poate fi considerat un concurent direct la alte servicii all-inclusive, cum ar fi Wix sau Weebly. Fiecare cont de site Web Virb include:

 • Teme responsive: Site-urile se adaptează pentru dispozitive mobile
 • SEO Analytics și instrumente Google: Te ajută să crești numărul de vizitatori pe site
 • Gazduire în cloud: Gazduire de site-uri web împărțită între mai multe mașini fizice
 • CSS & Editori HTML: Excelent pentru utilizatorii avansați
 • Integrare în social media: Promovează-ți conturile la alte servicii
 • Depozitare documente: Stocați în siguranță fișierele în cloud
 • Pagina magazinului: Construiți un site web de comerț electronic
 • Rețea de livrare de conținut: Accelerați site-ul dvs. pentru vizitatori globali

Pe scurt, Virb are tot ce ai nevoie pentru a crea un site web complet funcțional. singurul lucru de care va trebui să achiziționați separat este domeniul înregistrare. Cu toate acestea, conturile vin cu un subdomeniu, cum ar fi „www.exemplu.virb.com”.

Teme actualizate

Datorită trecutului său pe scară largă, în această revizuire Virb, preocuparea mea principală a fost dacă această platformă a fost menținută sau nu corect. Mă bucur să raportez asta Temele și site-urile demo ale Virb sunt la fel cu alți constructori de site-uri moderne, cu peste 20 de șabloane diferite, care arată excelent pe browserele mobile și pe desktop.

Teme de revizuire Virb

Puteți consulta câteva exemple de site-uri web create cu Virb în secțiunea „Vitrina” a site-ului său.

Bun pentru începători și dezvoltatori

Virb Review EditorÎnregistrarea pentru un cont Virb a fost simplă.

Am găsit instrumentul de gestionare a site-urilor Virb cu care ar putea fi ușor accesibil.

Butoanele funcționale sunt plasate în locații intuitive, iar o bară de navigare din partea de sus a ferestrei vă permite să comutați cu ușurință între o vedere de analiză a site-ului și editorul de pagini.

Și în timp ce editorul de pagini standard ar putea fi cu atât mai simplu, dezvoltatorii web pot intra cu ușurință într-un mod de editare HTML pentru a modifica detaliile site-ului mai fine..

Editorul de cod de revizuire Virb

Acestea fiind spuse, experiența de editare ar putea fi puțin mai simplă. În comparație cu concurenții, cum ar fi Wix sau Weebly, constructorul de site-uri Virb.com este puțin mai complicat.

Capacitățile de drag and drop sunt limitate. În loc să obțineți o pagină prestabilită și să o editați intuitiv, vi se va da o pagină goală și cu ajutorul expertului de instalare veți putea alege paginile necesare.

Ușor de folosit? Da – dar ar putea fi mai bine.

Preț Virb.com

Prețul pentru revizuirea VirbVirb.com acceptă o singură dimensiune care se potrivește tuturor abordării prețurilor, oferind doar un pachet unic pentru construirea de site-uri și găzduire pentru 10 USD / lună.

10 dolari este puțin mai scump decât unii constructori de site-uri comparabile, dar având în vedere că planul include lățime de bandă și stocare nelimitată, Consider că Virb este un serviciu accesibil.

Nu trebuie să plătiți în plus pentru nicio caracteristică menționată mai sus. Prețurile sunt și ele facturat lunar mai degrabă decât anual, ceea ce este plăcut de văzut.

Pachetul include o probă gratuită de 14 zile, oferindu-vă mult timp pentru a testa serviciile Virb înainte de a vă angaja.

Virb.com Performanță

În timpul recenziei mele Virb, am testat timpii de încărcare a site-ului prin Bitcatcha.

Virb Review Performance

Rezultatele au fost acceptabile, dar nu foarte bune. Nu este un demon de viteză, dar cititorii nu ar trebui să aibă o problemă la încărcarea site-urilor Virb.

Recenzie Virb: Gânduri finale

În general, acesta este un pachet de construire web simplu, dar bine rotunjit. Virb nu este o companie la fel de mare ca concurenții precum Squarespace, dar este la fel de complet prezentată. La 10 USD / lună pentru stocare nelimitată, este de asemenea extrem de accesibil.

Singura problemă legată de Virb.com este ușurința de utilizare. Comparativ cu competiția,

Trebuie să adăugați recenzii pe Virb? Dacă da, postați-le mai jos!

Pro-uri

 • Extrem de ușor de utilizat
 • Structura simplă a prețurilor
 • CDN Inclus pentru perioade mai bune de încărcare a paginii
 • Bun pentru începători și utilizatori avansați

Contra

 • Timpurile de încărcare ar putea fi mai rapide
 • Nu la fel de multe suplimente ca concurenți
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector