Carbonmade Review

Carbonmade е създала уникална платформа за професионалисти, които да създават и публикуват своите портфейли онлайн. Това е лесен за използване инструмент за създаване на портфолио за зашеметяващи уебсайтове.


С участието на множество шаблони на уебсайтове и функционалност за изтегляне и пускане, Carbonmade обещава да бъде най-лесният инструмент за получаване на вашите творби и опит онлайн.

Има ли много повече да се види зад красивата графика и не толкова сериозния подход към изграждането на уебсайта?

Това ще се опитам да разбера в нашия преглед на Carbonmade.

Цени за въглерод

Carbonmade има 3 плана, започващи от $ 8 / месец което ви позволява да покажете 8 проекта. Професионалът за $ 12 / месец включва 50 проекта. Можете да получите неограничени проекти за $ 18 / месечно избиране на Експертния план.

Преглед на Carbonmade: Цени за въглеродни изработки

И така, какво е включено във всеки от плановете?

 • Планът за начинаещи за $ 8 / месец – неограничени изображения и видеоклипове, 8 проекта, 4 елемента от менюто и аудио качвания.
 • Про планът за $ 12 / месец – премиум блокове, персонализирани страници, анализи, 50 проекта, премиум поддръжка и HD видео & звуков.
 • Експертният план за $ 18 / месец – неограничени проекти, страници, HD видеоклипове, премиум поддръжка и листинг на уебсайта Carbonmade.

Освен това можете да спестите 20%, ако решите да плащате годишно, вместо месечно. И ако искате да изпробвате функциите на Carbonmade, преди да се ангажирате с платформата, можете да го направите, докато искате. Няма нужда да добавяте кредитна карта, докато не искате да публикувате уебсайта.

Тук можете да сравните всички планове:

начинаещпрофесионалистЕксперт
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограничен
Брой проекти850неограничен
поддържаограниченприоритетприоритет
HD видеоНедада
е-търговияНеНеНе
СтатистикаНедада
Карбондирана маркадаНеНе

Както виждате, планът за начинаещи е приятен достъпен начин да се събере малко портфолио. Професионалните и експертните планове ви дават по-разширени опции за персонализиране, поддръжка на клиенти и експозиция.

Carbonmade изглежда доста скъпо за платформа, която поддържа хостинг само за един уебсайт и без функции за електронна търговия. Въпреки това, той е насочен към ниша пазар, което го прави уникален и полезен за всички рекламни послания.

Характеристики на Carbonmade Portfolio Builder

Carbonmade е невероятно лесен за използване. Той е предназначен за творци без предишен опит в уеб разработката – ще можете да го направите настройте портфолиото си за няколко минути без познания за кодиране.

Наскоро платформата имаше основна актуализация, като въведе още повече функции, за да ви помогне. Carbonmade напълно елиминира темите на уебсайтовете. Сега имате пълна свобода в проектирането на уебсайт по начина, по който искате.

За целта Carbonmade има много различни блокове за съдържание, всеки със собствени настройки. Така че създаването на уебсайт ще можете да го направите плъзнете и пуснете съдържателните блокове направо на уебсайта.

Ще можете също така да направите куп персонализиране за всяка страница, проект и съдържателен блок.

Има глобални настройки за стил, така че можете да персонализирате цветовата палитра за целия уебсайт, както и да зададете шрифтове.

Carbornmade преглед: редактиране на уебсайт Carbonmade

Ако избирате Pro план, вие също ще можете да задавате favicon и да създавате персонализирани страници. Може да бъде полезно, ако искате да покажете автобиография или имате няколко публикации, свързани с вашите произведения.

Има и една много полезна функция за всички визуални артисти, създатели на видео и редактори. Новата платформа Carbonmade позволява да автоматична игра и циклични видеоклипове. По този начин можете незабавно да покажете най-добрата страна на своите произведения.

Carbonmade прави всичко, за да предостави най-добрите инструменти за представяне на произведения. Но има и някои ограничения.

За съжаление не е възможно да се продава онлайн – платформата е създадена изцяло за портфейли и получаване на онлайн експозиция.

Ако търсите да изградите подреден и забавен уебсайт на едно заседание, тогава Carbonmade е точно за вас. Той разполага с красиви дизайнерски елементи, за да ви създаде уебсайт за портфолио и CV. Въпреки това може да се почувствате малко ограничени, ако искате да създадете наистина уникален, единствен по рода си уебсайт.

Carbonmade Performance

Carbonmade няма изявления и обещания относно хостинга – само че е включен като част от вашия пакет.

Независимо от това, всички уебсайтове трябва да бъдат бързи и надеждни. Каква е ползата от бавен и никога недостъпен уебсайт? Така че за нашия Carbonmade преглед тествахме неговата ефективност.

И всъщност е доста добре. Въпреки че Carbonmade не се хвали с производителността, тя напълно зарежда малък уебсайт за 1,5 секунди. Като знаете, че ще създавате леко портфолио на платформата, резултатът е напълно добър.

Carbonmade преглед: Carbonmade изпълнение

PageSpeed ​​класира нашия уебсайт с B (89%), докато резултатът YSlow е по-добър – A (95%). Така като цяло, Carbonmade ще зарежда вашия сайт бързо, без да създава проблеми.

Докато Carbonmade не отправя големи претенции за бързо изпълнение, вероятно би трябвало. Платформата е бързо и ще зареди вашия сайт за нула време.

Carbonmade Review – финални мисли

Carbonmade предлага a уникална услуга, която е фокусирана върху всички рекламни послания. Ако искате лесно да създадете уебсайт, за да покажете вашите творби, автобиография и да намерите клиенти и оферти за работа – Carbonmade е точно подходящата платформа за вас.

В нашето ревю на Carbonmade ние го изпробвахме и тествахме красиви и лесни за използване инструменти – простотата и дизайна ни впечатлиха. Изпълнението на обикновен уебсайт също беше страхотно. Единственият недостатък може да бъде по-високата цена – Carbonmade е много специфична ниша с не толкова много усъвършенствани функции.

Carbonmade е чудесно място за изградете вълнуващо портфолио в едно заседание. Ако търсите напълно уникален дизайн, тогава Carbonmade не е за вас. Но ако искате забавно, удобно за потребителя изживяване без караница, тогава не търсете повече.

Ако опитате Carbonmade, моля, не се колебайте да оставите свои собствени отзиви и преживявания Carbonmade по-долу.

Професионалисти

 • Зашеметяващ модерен дизайн
 • Лесна за настройка
 • Безплатна пробна версия без кредитна карта
 • Прозрачно ценообразуване

Против

 • Ограничения за персонализиране
 • По-скоро скъпо
 • Без електронна търговия
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector