HostMantis pregled

S cijenama koje kreću od samo 2,29 USD, HostMantis se trudi svim silama dokazati kako voli „Pristupačnost povoljnog hostinga“.


Međutim, to je samo polovica jednadžbe. Definitivno je jeftino – ali je li to dobro?

Moj prvi glimpse HostMantisa

S imenom poput HostMantis (ranije poznato kao Plexihost; promijenjeno u 2010.), nisam bio baš siguran što da očekujem. Nudi Linux & Windows je dijelio hosting kao glavnu uslugu, ali dostupne su i druge mogućnosti za one sa većim potrebama.

HostMantis To nikako nije privlačna web stranica ili barem ne moj ukus (možda zbog moje insektofobije), ali radi posao: jednostavno je i lako se kreće.

domaćinmantis pregled

Napomena na web-lokaciji: Prilično sam siguran da sam prvi put vidio potpuno odjeveni ogrtač.

Ako imate bilo kakvih problema, pružanje korisničke podrške uvijek će biti vrlo jednostavno. Ikona spremna za pokretanje chata uvijek je na dnu.

I pored toga live chat, HostMantis također nudi podršku za ulaznice ili e-poštu. I čini se da pomoć brzo stiže. Kad sam testirao uslugu chat uživo, bio sam vrlo zadovoljan brzinom odgovora, koja je trajala manje od 30 sekundi. Dakle, to je prilično sjajno.

Recenzije HostMantisa od ostalih kupaca

Da, podrška koja se nudi kupcima je 24/7.

Međutim, većina povratnih informacija kupaca skreće pozornost na to da izgleda da agenti za podršku HostMantis nemaju uobičajene načine…

domaćinmantis pregled

Bilo je puno više pritužbi poput ove na nekoliko web lokacija, kao i neke koji su tvrtku ukrali za stanke.

Ali bilo je i mnogo dobrih koji su pohvalili HostMantis za pružanje čvrste, jeftinije alternative drugim popularnijim pružateljima usluga hostinga.

Ukupno gledano, recenzije su vrlo kombinirane. Osobno nisam imao stanke tijekom tjedna koji sam ga testirao. Ono što sam ipak mogao u potpunosti testirati i usporediti su cijene. Evo što sam našao…

Cijene HostMantis-a

U pogledu cijena, HostMantis je vrlo pristupačan. svoj planovi se kreću od 2,29 do 9,95 dolara mjesečno.

Imajte na umu da postoje zasebni planovi cijena za Windows i Linux hosting. Procjenit ću Linux hosting jer je popularniji i dolazi s manje cijene.

domaćinmantis pregled

Glavni faktor razlikovanja je prostor na disku, a Napredni plan nudi najbolju vrijednost za samo 5,49 USD / mjesečno za 30 GB.

Iako se slažem da su ovo pristupačni planovi, ne bih ih preporučio. Postoji puno sjajnih jeftinih pružatelja usluga hostinga tko vam može nabaviti nešto još jeftinije ili puno bolje od toga!

No, govoreći o boljem, pogledajmo točne značajke paketa koje možete kupiti.

Planovi detaljnije

Evo ova 4 plana i njihove značajke u potpunosti.

ulazStarterNaprednaStručnjak
Prostor na disku2GB15GB30GB50GB
Širina pojasaNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
Broj domena5NeograničenNeograničenNeograničen
Email adrese5NeograničenNeograničenNeograničen
SSL uključen?DaDaDaDa
HDD ili SSDSSDSSDSSDSSD
Graditelj web stranicaNeNeNeNe
Korisnička podrška24/724/724/724/7
Povrat novca zagarantovanPeriod od 30 danaPeriod od 30 danaPeriod od 30 danaPeriod od 30 dana

Iako je 2 GB vrlo malo prostora na disku, besplatni SSL certifikat i upotreba SSD poslužitelja je dobra prodajna točka za Entry paket. Uz pristupačnu cijenu od 2,29 dolara, Paket za unos preporučio bih svima koji pokreću web stranicu s jednom stranicom ili sadržajem.

Za bilo što drugo, kupovao bih negdje drugdje.

Performanse HostMantisa

domaćinmantis pregled

Što se tiče brzine, HostMantis djeluje prilično prosječno.

Zapadna vremena odziva bila su impresivna, ali i odzivna vremena u Aziji su to podbacila. To je više ili manje obrazac za mnoge zapadne hosting pružatelje. Iako nije sjajno, nije ni šok.

HostMantis pregled: moj zaključak

Nakon provođenja moje recenzije HostMantis, jasno je da su dostupni bolji izbori za korisnike koji žele nešto više od potpuno osnovnih resursa..

Za one čiji su zahtjevi za skladištenjem minimalni, HostMantis pruža prilično dobru opciju. Iako nije najjeftiniji izbor na tržištu, on je još uvijek savršeno prikladan ako imate malu web lokaciju i želite eksperimentirati s alternativnim pružateljem usluga.

Mislite li da nisam u pravu? Imate li svoje vlastito mišljenje? U nastavku ostavite bilo koji od vlastitih HostMantis recenzija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector