HostRocket Pregled

HostRocket i njegovo SSD dijeljenje hostinga tvrde da su savršeno rješenje za tvrtke koje traže vrhunsku brzinu i pouzdanost.


U ovom pregledu HostRocket, vidjet ćemo koliko je ovaj hosting zaista dobar – i pomoći li vam da odlučite, treba li HostRocket biti vaš sljedeći pružatelj usluga hostinga.

Što je HostRocket?

HostRocket je hosting pružatelj usluga koji se ponosi svojom velikom korisničkom bazom i vrhunskim uslugama. Sa širokim izborom hosting planova, naizgled imaju poprilično svima.

Pa, pogledajmo – postoje planovi koje HostRocket ima:

 • HDD dijeli hosting
 • SSD dijeli hosting
 • Namjenski hosting
 • VPS hosting hostinga
 • Imena domena

Sve u svemu, to je prilično jednostavan, ali solidan izbor usluga. Dijeljeni i namjenski poslužitelji bit će dobri za osobne korisnike, odnosno veće tvrtke, dok je hosting distributer dobra opcija za one koji žele prodavati vlastite hosting usluge..

I u ovom HostRocket pregledu usredotočit ćemo se na njegove usluge zajedničkog hostinga kako bismo vidjeli kako rade.

Cijene HostRocket-a

HostRocket nudi 4 redovita web hosting plana – ali u osnovi je to jedan te isti plan, a njegova cijena se određuje koliko dugo kupujete usluge za.

Mjesečni plan HostRocket košta 11,98 USD, 6-mjesečni plan 8,99 USD mjesečno, 12-mjesečni plan 7,99 USD mjesečno, a razdoblje od 24 mjeseca vraćat će vam 5,99 USD mjesečno.

planovi za pregled hostela

Takva shema cijena razlikuje se od mnogih drugih pružatelja usluga hostinga koji imaju tendenciju da svoje zajedničke planove za web hosting temelje više na kvaliteti značajki, a ne na ciklusu naplate.

Planovi detaljnije

Dakle, sada pogledajmo što će točno dobiti HostRocket hosting plan.

Dijeljeni planovi hostinga
Prostor na diskuNeograničen
Širina pojasaNeograničen
Koliko domena podržavaNeograničen
SSLNije uključeno, dodatno se naplaćuje
Računi e-pošteNeograničen
FTP računiNeograničen
Graditelj web stranicauključen
Potpomognut prijenos web mjestauključen
Ploča za hostingcPanel
Korisnička podrškaTelefon, karte
Odabir lokacije poslužiteljaNe – samo u SAD-u
Besplatne automatizirane sigurnosne kopijeDa, putem cPanela

Dakle, kao što vidite – planovi su prilično složeni. Nema čvrstih ograničenja ni za što važno, pa bi ovo mogla biti odlična opcija za veće web stranice.

Performanse HostRocket-a

Sada je vrijeme da provjerite performanse HostRocket-a i provjerite hoće li vaša web stranica biti brza. Koristili smo alat GTMetrix – i otkrili smo da je HostMonster uredno u gornjem srednjem dijelu paketa..

pregled Hostrocket gtmetrix izvedbe

Kad je došlo vrijeme odziva s prazne HTML stranice, bilo je oko 650ms, i poslužitelja produženje rada tijekom cijelog tjedna testiranja iznosilo je 99,97%.

Sve u svemu, to nije loše – ali još uvijek nedostaje iza mnogih najbržih hosting pružatelja usluga. Neko poboljšanje definitivno bi moglo biti od pomoći.

Profesionalni HostRocket

U ovom dijelu pregleda HostRocket, razmotrimo neke stvari koje mi se sviđaju u vezi s ovom uslugom hostinga. Evo dobrih stvari koje ova hosting tvrtka provodi sama za sebe:

Jednostavna platforma

Jednostavan postupak upravljanja uslugama i najnovija verzija cPanela HostRocket čini jednim od najlakših računala za korištenje i upravljanje. U svijetu u kojem još puno hosting kompanija izgleda kao da namjerno pokušavaju otežati vaš život, HostRocket je sjajna alternativa.

Neograničeno sve

Neograničeno web mjesta, neograničena propusnost, neograničen prostor na disku, e-pošta i FTP računi – HostRocket ne zadržava. Za samo 5,99 dolara mjesečno možete dobiti solidan plan hostinga bez čvrstih ograničenja resursa.

Izvrsna korisnička podrška

Svaki hosting plan dolazi s posvećenom 24/7 korisničkom podrškom. A do njega se može doći putem internetskih karata ili telefona. A ono što je također dobro je da je korisnička podrška vrlo brzo reagirala i zaista je korisna.

Kontra HostRocket

Ali naravno, nijedan pružatelj usluga hostinga nije savršen. Evo nekih od problema s HostRocket-om zbog kojih je u korak s konkurencijom.

Usporava brzinu poslužitelja

Jedino prosjek na našem GTMetrix testu, ispod prosjeka u vremenu odziva, HostRocket jednostavno nije super. Brzina je vrlo važan faktor za pružatelja usluga hostinga – a HostRocket jednostavno ne nudi.

Sub-Standard Uptime

Još jednom – predstava je tamo gdje HostRocketu nedostaje ta ubojita ruba. Istek 99,97% nije grozno – ali to je put koji stoji iza mnogih premium hosting usluga. A s obzirom na to da se dijeli hosting opcija srednje do visoke cijene, performanse bi jednostavno mogle biti bolje.

Pregled HostRocket – zaključak

HostRocket nije loš pružatelj usluga hostinga, ali njegova nedovoljna brzina rada i mala brzina poslužitelja obojica su problema. Međutim, ako tražite neograničen web hosting i jednostavnu upotrebu, ova se tvrtka ipak može pokazati kao pristojno rješenje.

prozodija

 • Jednostavan za korištenje
 • Dobra korisnička podrška
 • Neograničena sredstva

kontra

 • Slaba brzina poslužitelja
 • Samo prosječno produženje rada
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector