InMotion Review

InMotion хостинг е един от най-известните доставчици в бранша. Огромни маркетингови кампании, много услуги и големи претенции са това, което го прави идеята за много начинаещи.


В крайна сметка твърденията на най-бързите сървъри и най-добрата поддръжка на клиенти изглеждат примамливи.

Но рядко можем да се доверим на това, което твърди самият доставчик. Оттук идва и необходимостта от професионални прегледи.

Бях платец клиент на InMotion от доста време. Влагам всичките си знания и опит и ще го споделя с вас в този преглед на InMotion хостинг.

Това е просто голямото име или всъщност си струва да опитаме?

Ако не желаете да четете, направихме и видео тестване на този доставчик:

Какво е InMotion хостинг?

В бизнеса от 2001 г. InMotion е един от най-старите и най-големи доставчици, предлагащи огромно разнообразие от услуги. Има споделен и WordPress хостинг, VPS, специализирани сървъри и дори създател на уебсайтове.

С капацитет хостинг споделен хостинг-бизнеса

InMotion очевидно има по нещо за всеки, а след това и още нещо – възможности за надграждане и мащабиране.

Сред всички тези услуги едно нещо е постоянно – 24/7 поддръжка на клиенти, брилянтна производителност и много функции.

Но най-важното е достъпна ли е?

InMotion хостинг цени

InMotion хостинг цените започват малко по-високо от това на конкурентите си – $ 3,99 / месец за най-евтиния план за стартиране. Най- Планът за захранване струва $ 5,99 / месец и на Про планът е $ 13,99 / месец.

С капацитет хостинг преглед споделен хостинг-планове

Всички планове включват SSL сертификат, защита срещу DDoS атаки, безплатно автоматизирани резервни копия, и пакет маркетингови инструменти.

Въпреки че ценообразуването е малко по-високо, пакетът от функции е впечатляващ дори и при най-евтиния.

 • хвърлям позволява създаването на 2, а не един уебсайт за начални. Той също така включва неограничено дисково пространство и честотна лента, неограничен бизнес имейли, име на домейн и SSL сертификат.
 • Най- План за захранване също така разполага с неограничени данни и позволява създаването на до 6 уебсайта. 2x повече сървърни ресурси са включени за по-добра производителност на уебсайта.
 • професионалист е още по-мощен, включващ 4 пъти повече сървърни ресурси и неограничен брой уебсайтове.

Като цяло ценообразуването изглежда оправдано просто перфектно с всички включени премии и без опити за надстройка.

Но както при повечето домакини, има и уловка.

Нека вземем за пример най-евтиния споделен хостинг план.

С капацитет хостинг от преглед-цени

Тя се рекламира на цена $ 3.99 / месец, но такава цена е валидна само при закупуване на плана за 2 години предварително.

За по-кратък, едногодишен период, цената се увеличава до $ 4,99 / месец за година. Така че имайте това предвид.

Също така, внимавайте за цените за подновяване. Това е често срещана практика между много хостинг доставчици. След първоначалния 1- или 2-годишен период цените се покачват към стандартните тарифи. В случай на План за стартиране, е $ 7.99 / месец.

За щастие плановете изглежда имат добра стойност. Всички основни функции са включени, да не говорим за неограничено пространство за съхранение и честотна лента. Също така, вие получавате създател на уебсайт и име на домейн. Като цяло, цените на хостинг InMotion са доста справедливи.

Можете да сравните всички опции тук:

хвърляммощностпрофесионалист
Дисково пространствонеограниченнеограниченнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограничен
Домените са разрешени26неограничен
SSLвключенвключенвключен
Имейл акаунтинеограниченнеограниченнеограничен
Поддръжка на клиенти24/7 чат на живо, имейл, билет, Skype24/7 чат на живо, имейл, билет, Skype24/7 чат на живо, имейл, билет, Skype
Безплатни автоматизирани архивидадада

Както можете да видите, много са включени. И това е чудесно – особено за онези, които планират да пускат сайтове, които могат да се разрастват бързо. Тези функции обаче може да изглеждат твърде много за собствениците на лични блогове, които просто се нуждаят от стартиране на прост малък уебсайт.

InMotion хостингът има a по-висока начална цена но това е така оправдано от изобилието на сървърни ресурси и премиум функции които са включени дори в най-евтиния план.

Функции за хостинг на InMotion

Едно е ясно – InMotion хостингът не спестява функциите. Дори най-евтиният план включва множество страници, SSD дискове, безплатен домейн и защита на уебсайтове. Можете също да използвате конструктора на уебсайтове BoldGrid или да поискате екипа за дизайн на уебсайтове InMotion, който да създаде сайт за вас. Нека да разгледаме всички тези функции задълбочено

Услуги за създаване на уебсайтове BoldGrid и услуги за уеб дизайн

За хората, които нямат опит в изграждането на уебсайтове, но все още искат да излязат онлайн, InMotion Hosting има решение. Две от тях, за да бъдем конкретни.

Можете да създадете уебсайт, използвайки мощна програма за създаване на уебсайтове BoldGrid за WordPress.

Той е включен във всички планове или можете да закупите пакет, създаден специално за него. BoldGrid е изграден на WordPress и носи интуитивна функционалност за плъзгане и пускане на тази мощна и популярна CMS. Тази функция е проектирана така, че лесно да създадете уебсайт и да актуализирате съдържанието му без никакви познания за кодиране.

И това не ви пречи да използвате WordPress в най-голяма степен. Все още можете да достигнете хиляди нейни плъгини.

Дори повече от това – InMotion хостинг поддържа над 310 други приложения и 200+ професионално направени и отзивчиви шаблона.

С капацитет хостинг от преглед на строител-шаблони

Но ако проектирането на уебсайт всъщност не е ваше нещо, има и друг вариант.

InMotion хостинг може да изгради уебсайт за вас за 2 работни дни

И това няма да струва цяло състояние.

Процесът включва 4 стъпки: интервю, изпращане на вашето съдържание, преглед и публикуване.

Консултациите и оценките се извършват по телефон или чат на живо, без задължение да се купуват преди да се направи уебсайтът. Ако страницата бъде публикувана, клиентът се таксува за нея и се получава хостинг план.

Като цяло намерих това за много интересна услуга. Като прави лесно регулируеми уебсайтове, InMotion спестява на клиентите си много време и ги обвързва с договор. Това може да бъде чудесен вариант за хората, които искат уебсайт, но не се доверяват на себе си да го създадат.

Услугата струва допълнителни $ 99 към избрания от вас хостинг план и това е еднократна такса. Можете също така да поръчате услугата сама и ще ви бъде присвоен подходящ уеб хостинг план, след като дизайнът бъде направен за една година.

SmartWall Решение за защита от заплахи

InMotion хостинг си партнира с Corero, за да защити всички клиенти от DDoS атаки.

SmartWall Threat Defense Solution (TDS) е a инструмент за защита, който идентифицира, смекчава и елиминира всякаква DDoS заплаха в реално време. По този начин потребителите са защитени от загуби и прекъсвания.

Corero е известно, че доставя само най-добрите продукти за сигурност на своите клиенти. Това означава, че избирайки InMotion хостинг, можете да очаквате защита дори от най-агресивните DDoS атаки.

InMotion хостинг преглед – тестване на производителността

InMotion хостингът е доста бърз. Времето за реакция на уебсайт от малко над 500 ms не е абсолютно най-доброто в бизнеса – но е много близо.

Представете си, че мига 2 пъти – това е колко бързо InMotion хостинг сървърите реагират на заявка.

Ефективност на прегледа на хостинг в InMotion

Въпреки това имаше някои опасения относно престоите. Тези червени линии, които виждате, са прекъсвания и през целия месец имаше 7 от тях, което доведе до 29 минути престой. Независимо от това, общата продължителност на закръглянето достигна 99,93% – и това е блестящ резултат.

И InMotion всъщност превъзхожда собствената си гаранция от 99,9% от времето – това е, което трябва да търсите.

Но как изглежда това на терена?

Не само, че направих прост мониторинг, но и поставих моя уебсайт на теста за скорост. Това беше просто много лек сайт за притежатели на места.

Независимо от това, резултатите са страхотни.

Тест за скорост на InMotion за преглед на хостинг на InMotion

Сайтът заредени за 1,5 секунди с класиране от PageSpeed. Въпреки че има хостове, които могат да постигнат по-добри резултати, сайтът не беше напълно празен и съм напълно доволен от 1,5 секунди.

InMotion хостинг доставя страхотни резултати при изпълнение. Той е бърз благодарение на SSD дисковете, а надеждността е отлично възприемаща само с няколко кратки прекъсвания през целия месец.

InMotion хостинг поддръжка

InMotion хостингът твърди, че е най-добрият в бранша, когато става дума за поддръжка на клиенти. То има 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо, имейл и телефон. Освен това потребителите получават достъп до огромен форум на общността, база знания и Youtube канал.

И те са доста добри – особено когато видите колко опции получавате.

Базата знания е доста полезна. Особено борда за съобщения на Общността за поддръжка. Служителите на InMotion преминават през него и отговарят публично на въпросите, така че някой с подобен проблем може да намери отговорите, без дори да пита..

Ако това не е достатъчно или имате други въпроси, да се свържете директно с поддръжката винаги е опция.

За да го тествам за този преглед на хостинг InMotion, аз се свързах с чата на живо няколко пъти. И Емит от нашия Youtube канал – опитът ни беше напълно същият.

Подкрепата е бърза – само в два случая (от 10 опита) ми отне повече от 1 минута, за да получа чат. В тези 2 опита, чаканията бяха около 5 минути. Това е страхотен резултат и в тази връзка InMotion получава чек.

Моят агент за поддръжка беше доста безупречен със своите отговори. Също така си струва да се отбележи, че отговорите бяха наистина бързи. Затова имам всички основания да мисля, че няма нужда да се свързва с никой друг – агентът знаеше всичко сам.

Самата платформа за чат на живо е доста остаряла. Но ако работи – работи.

В тази част от ревюто InMotion хостинг разбрахме, че това заслужава големи похвали за поддръжката на клиентите. Не само има изобилие от възможности, но всички те функционират перфектно.

InMotion хостинг преглед – присъдата

Моят преглед на хостинг InMotion доказва, че твърденията на доставчика не са въображаеми. Той е доста солиден доставчик.

InMotion има доста функции, които другите хостове не включват: има безплатна DDoS защита, а създателят на уебсайтове BoldGrid е блестящ бонус. Производителността на сървъра също беше солидна.

Има само няколко недостатъка по отношение на прекъсвания и цени – но и двете неща са горе в рамките на индустриалния стандарт и няма от какво да се притеснявате..

Като цяло, мога да препоръчам InMotion хостинг – ако смятате, че отговаря на вашите хостинг нужди, определено си заслужава да направите снимка.

Ако обаче търсите нещо различно, ние имаме голям списък от невероятни хостинг доставчици за нуждите на всеки.

Използвали ли сте услуги на InMotion хостинг? Споделете вашите преживявания с нас по-долу!

Професионалисти

 • Страхотни времена за реакция в световен мащаб
 • Създател на уебсайтове BoldGrid
 • Полезна поддръжка на клиенти
 • Много силна общност

Против

 • Няколко престоя
 • Остарял софтуер за поддръжка
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector