Pregled zaznamkov

Bookmark želi pomagati malim podjetjem na spletu – po navedbah podjetja je to njegovo glavno poslanstvo. Izdelovalec spletnih mest, ki ga je enostavno nastaviti in uporabljati, je morda odlična možnost za podjetja, ki se šele začenjajo.


Zaznamek je pravi umetnik spletnega mesta za vas, vključno z vznemirljivim sistemom umetne inteligence (imenovanim kot AiDA) in ducatom uporabnih modulov.?

Oglejmo si cene, funkcije in splošno izkušnjo uporabe zaznamka ter se pozanimajte.

Zaznamek Cene

Zaznamek ponuja 3 izbire načrta. Brezplačno, profesionalno in poslovno. Cene se gibljejo od brezplačnih (očitno) do 29,99 USD na mesec. Na splošno so cene zelo podobne veliko konkurenci.

Za lepo in enostavno primerjavo načrtov si oglejte spodnjo tabelo.

prostPoklicnoPosel
Prostor na disku 500 MBNeomejenoNeomejeno
Pasovna širinaN / ANeomejenoNeomejeno
Brezplačna domenaNeDa (samo 1. leto)Da (samo 1. leto)
Povežite svojo domenoNeDaDa
Podprta spletna mesta111
Brezplačne avtomatske varnostne kopijeDaDaDa

Kot lahko vidite, so na voljo možnosti, če se odločite za nakup programa Professional, veliko obsežnejše od brezplačnega. To še enkrat velja, če primerjamo Professional in Business. Vendar obstajajo skupne funkcije. Za vse tri načrte imate garancijo za vračilo denarja (kar brezplačno ni ravno uporabno, vendar se prenašam), kot tudi možnost izbire med 20 predlogami spletnih strani. Varnostne kopije so na voljo tudi brezplačno.

Nekaj ​​je tudi negativnih. Ustvarite lahko samo eno spletno mesto na račun, tudi v profesionalnih in poslovnih načrtih.

Poleg tega moram poudariti, da ob upoštevanju dejstva, da profesionalni in poslovni načrt določa, da so nekatere postavke (Domena in 3 e-poštni naslovi) prvo leto brezplačne, ni podatkov o tem, koliko bodo stale po tem letu, zato upoštevajte to v mislih.

Oglejmo si na kratko možnosti cen:

PoklicnoPosel
Mesečno14,99 USD29,99 USD
Letno (12-mesečna pogodba)143,88 USD299,88 USD

Kot sem že omenil, je cena odvisna od vaše izbire plačila. Če želite letno naročnino, boste v tem letu prihranili denar, približno 20%. Vendar lahko sporazum kadar koli prekličete. To možnost imate z mesečnim zaračunavanjem. To je možnost, ki jo mnogi graditelji spletnih strani ne ponujajo, zato je lepo videti, da je Bookmark odprt za to!

Izdelava spletnega mesta po meri

Kar nekaj časa sem premišljeval o zvočniku, ki bi ga lahko postavil sem. Nekaj, kar je povzelo moje občutke do oblikovanja spletnega mesta s Bookmarkom. Na žalost mi pade le na pamet: “Odlične ideje, primanjkuje odlične izvedbe”.

Dovolite mi, da izpopolnim. Ko prvič naložite ustvarjalca spletnega mesta, vas pozdravi “AiDA” (pomočnik pri oblikovanju umetne inteligence), ki je v bistvu AI zaznamkov za pomoč pri vzpostavljanju spletnega mesta, ki govori za vas ali vaše podjetje.

Zastavite vam nekaj vprašanj. ‘Kakšno spletno mesto želite ustvariti’, ‘Ali potrebujete e-trgovino / spletno trgovino?’ itd. Ta postopek traja približno 2 minuti. Na koncu postopka boste morali vnesti ime svojega spletnega mesta in podatke o vas ali vašem podjetju.

Zaznamek

Bomo videli AiDA, bomo videli.

V redu, če pomislimo na prijaznost do uporabnika, je AiDA pravzaprav izjemno koristna. AiDA se pojavi s koristnim malim korakom, vključno z video vajami, kako doseči vsak korak, pa tudi s pojasnjevanjem, kaj počne vsak del graditelja.

To je zelo preprosta ideja in je dobro vključena, zato morate za to dodati rekvizite.

Kakor koli že, ko enkrat pridete mimo AiDA, vas pozdravi novo spletno mesto.

Na levi plošči zaslona lahko vidite možnosti oblikovanja, ki jih ponuja Bookmark.

To so dokaj osnovne možnosti, vključno s stvarmi, kot so slog spletnega mesta, barve menijev in pisave. Mislim, da bi Bookmark lahko naredil boljše delo in tako omogočil več kreativnosti. Stvari, kot so gradienti barv, uvozne Googlove pisave in podobno, bi vam resnično pomagali, kot da imate popoln nadzor nad ustvarjanjem.

Ostali izbori so dokaj samoumevni, strani lahko urejate in ustvarjate / odstranjujete na zavihku »Strani«, zavihek »Osredotočenost« pa vam omogoča, da dodate nov fokus na svoje spletno mesto..

Te osredotočenosti so res domišljav način, kako reči “odseki”. Omogoča vam, da svoje spletno mesto organizirate na način, ki najbolje prikazuje, kaj počnete ali kaj ponujate.

Zdaj pa prešli na nekaj bolj zanimivega: Moduli.

V svojem bistvu je Bookmark gradnik spletnega mesta s povleci in spusti. Še enkrat, kar zadeva ideje, je to čudovito. Opažamo trend vse več graditeljev, ki omogočajo to funkcionalnost ali celo gradijo okoli nje, saj uporabnikom omogoča toliko več svobode in enostavnosti ustvarjanja.

Žal je implementacija in globina sistema povleci in spusti v Bookmarku najmanj razočaral. Za ustvarjalca spletnih strani, ki je bil ustvarjen z vlečenjem in spuščanjem na čelu, sem res pričakoval, da bo bolj premišljen in v celoti predstavljen. Upoštevati moramo, da je to še vedno dokaj mlado podjetje in je njihov prvi korak k ustvarjalcem spletnih strani, zato je pričakovanje popolnega prvega poskusa dokaj naivno in to se bo sčasoma izboljšalo.

Zgoraj so vsi razpoložljivi moduli v spletnem mestu Bookmark. Kaj je prvo, kar opaziš? Zame je bilo odmevno in še vedno nisem prepričan, kako je Bookmark uspel zamuditi vključitev tega modula. Iskalno polje.

Videli boste, obstaja možnost za iskanje po e-trgovini, vendar to ni ravno uporabno za vse, ki nimajo spletnega mesta za e-trgovino. Spet razočaranje.

Na drugi strani je tukaj nekaj res fantastičnih vključkov. Če želite vleči v gumb ali kontaktni obrazec, ki ga je mogoče klikniti, namesto samokodiranja ali uvoza od drugod, vam življenje graditelja in lastnika spletnega mesta postane veliko bolj preprosto.

Gostovanje.Oglejte si izkušnjo rekreacije

Kot vedno v pregledih ustvarjalcev spletnih mest sem poskušal znova ustvariti spletno mesto hosting.review v zaznamku. Na žalost to ni bilo zelo uspešno. To bi moralo biti lažje storiti s popolnim graditeljem, glejte naš pregled Wix za primer, kako dobro je to mogoče storiti.

Spodaj je najboljša rekreacija, ki sem jo lahko naredil za ta pregled zaznamkov.

pregled zaznamkov

Iskreno, ne zelo dobro, in priti do te stopnje je bilo precej težko. Kot sem že omenil, modula iskalnega polja ni, zato tega nisem mogel dodati na desni strani, kot imamo.

Opazili boste tudi, da ima vrh fotografije na vrtiljaku dolgo sivo vrstico. To je bilo zadnjih nekaj ur mojega življenja, ki sem ga poskušal odstraniti.

Vsakokrat bi se za ikono pregleda gostovanja besedilo ‘Ocene spletnega gostovanja s …’ skočilo navzgor. Če bi potem šel k besedilu in ga premaknil za nekaj vrstic navzdol, bi se spet pojavila siva vrstica. Zdi se, da zgornje vrstice ni mogoče spremeniti, če je v predlogi. Edini način, da dobimo nekaj drugačnega, je, da v celoti spremenimo celotno predlogo.

Pravilna besedila so bila tudi izziv. Ko izberete pisavo, vam pove vse možnosti v navadnem besedilu. Nato posodobi pisave celotne spletne strani, ko kliknete na izbiro.

Zakaj ne bi samo prikazali razlike med pisavami v meniju? Večina ljudi na primer ni mogla povedati razlike med „Limelight“ in „Raleway“. Spet je to nekaj preproste rešitve in upam, da bo Bookmark to kmalu izvedel!

Na tej točki bi vam priporočal, da izberete brezplačni načrt, vsaj za začetek. Če ugotovite, da je zaznamek tisto, kar iščete v ustvarjalcu spletnih strani, je nadgradnja na profesionalni ali poslovni načrt po potrebi zelo preprosta in traja le nekaj trenutkov.

Uspešnost zaznamkov

Vedno pomemben vidik katerega koli graditelja spletnega mesta ali ponudnika gostovanja bo uspešnost vašega spletnega mesta ključnega pomena za vaš uspeh.

Na srečo se zdi, da je Bookmark v tem pogledu fantastično delo. Povprečni odzivni čas je bil približno 500 ms (pol sekunde). To je precej odlično, deloma pa verjetno tudi zaradi dejstva, da Bookmark uporabljajo spletne strežnike Amazon kot svojo bazo strežnikov. Amazonova strežniška infrastruktura je neverjetno obsežna in zanesljiva, zato je to odlična izbira!

pregled zaznamkov

Glede na produktivnost smo na tem področju dosegli absolutno 100-odstotno zanesljivost, potem ko smo te podatke spremljali zadnjih nekaj dni.

Spletno mesto je odzivno in se zdi zanesljivo tudi glede pravilnega povezovanja in prikazovanja vizualnih slik.

Pomoč strankam

Podpora strankam je nekaj, kar je osebno neverjetno pomemben del vsakega podjetja in je pomembno tudi v okviru tega pregleda zaznamkov. Podjetja niso nič brez strank, način ravnanja z ljudmi, ki vam pomagajo do rasti, pa je velik pokazatelj vrste podjetja, ki ga želite biti. Z omenjenim se pogovorimo, kako je to storil Bookmark.

Z eno besedo: Čudovito. Podpora strankam zaznamka je najboljši del njih, kar sem videl. Pošiljal sem elektronsko sporočilo, v katerem sem postavil nekaj preizkusnih vprašanj, vendar nisem pričakoval pravega odgovora, saj se bo večina krajev odzvala z enostavnim scenarijskim odgovorom.

Zanimivo je, da na strani »Stik« na spletnem mestu Bookmark možnost, da dobim podporo prek klepetanja v živo, ne bi delovala zame, zato sem bil prisiljen, da jim pišem e-pošto.

Tukaj sem vprašal in prejel:

Pregled zaznamkovPregled zaznamkov

Odgovor je prispel v 8 urah po mojem e-poštnem sporočilu. Ta čas obratovanja očitno ni idealen, vendar moram poudariti, da je bilo moje vprašanje poslano okoli 13. ure v lokalnem časovnem pasu Bookmarka. Glede na to je to povsem sprejemljivo.

Zelo sem bil vesel, da sem prejel tako artikuliran kot informativni odgovor. Na moja vprašanja so odgovorili dobro, temeljito in vljudno.

Še enkrat dobro vem, da bi to moralo biti pravilo, vendar na žalost ne gre pri večini izkušenj s podporo strankam, tako jaz, in prepričan sem, da ste se tudi vi srečali.

Pregled zaznamkov – zaključek

Zaznamek je zelo dober graditelj spletnih strani. Nekaj ​​stvari je treba izboljšati, vendar je splošni vtis pozitiven.

V tem graditelju spletnih strani obstaja veliko potenciala, a na žalost 0 to preprosto ne ustreza. Na koncu dneva je nekaj resnično fantastičnih idej, ki jih pravkar izvajajo na ne zelo dober način, v primerjavi z drugimi oblikovalci spletnih strani podobnih cen, zlasti Wix-om.

Toda Bookmark je zelo blizu, da se vse uredi. Tudi zdaj vrhunska storitev za stranke in uspešnost spletnega mesta naredijo ponudnika vrednega preizkušanja.

Prednosti

  • Odlična storitev za stranke
  • AIDA ‘AI je obetaven
  • Dobro delovanje

Slabosti

  • Precej drago
  • Manjkajo funkcije
  • Ali lahko dosežemo večjo zanesljivost spletnega mesta
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector