Renderforest Review

Да имаш уебсайт е задължително – това е като знак за света да види, че съществуваш. Но ако сте зает собственик на бизнес, професионалист или художник, няма много време и често бюджет за стартиране на уебсайт. Разработчиците са скъпи и създаването на уебсайт сами може да отнеме много време.


Така че тук идва Renderforest.

В този преглед на Renderforest тествахме неговия създател на уебсайтове. Компанията твърди, че използвайки го, ще можете лесно да създадете уебсайт за минути без никакви умения за кодиране. Той също така ще ви предостави всеки един инструмент, за да ви забележат онлайн.

Какво е Renderforest?

Renderforest стартира като онлайн софтуер за редактиране на видео и бързо прераства в голяма компания за уеб дизайн. В момента компанията предлага всички услуги, свързани с вашия онлайн успех – създаване на видео и лого, анимация и създаване на уебсайтове.

Създателят на уебсайтове е най-интересната част от Renderforest.

Компанията обещава, че ще бъде така изключително лесен за използване, но същевременно мощен и бърз в същото време. Най-добрата част е? Можете да стартирате своя уебсайт напълно безплатно с всички красиви отзивчиви дизайни, които има Renderforest.

Цени за рендероуд гори

Създател на уебсайтове Renderforest може да се използва напълно безплатно. Но ако искате собственото си име на домейн, то Премиум планът ще струва $ 5,99 / месец – таксува се месечно. Ако искате повече от един уебсайт, ето това План на агенцията струва $ 50 на месец.

Ценообразуване на уебсайтове на Renderforest

И така, какво включва всеки от плановете?

 • Свободният план получава безплатен хостинг в поддомейн .renderforestsites.com и 500 GB хранилище. Той ще покаже и марката Renderforest на вашия уебсайт.
 • Премиум планът за $ 5,99 / месец ви позволява да свържете собствения си домейн, 5 GB хранилище, професионален имейл, интеграция с Google Analytics и премахва всички брандиране на Renderforest.
 • Планът на Агенцията за $ 50 / месец включва всичко, което планът Premium включва плюс 80 GB хранилище, неограничен брой лога, видео и брандиране и 3 уебсайта.

Добрата част е – ценообразуването след подновяване остава същото. Знаейки колко запален е този бранш за увеличаване на цените, прави Renderforest чудесно дългосрочно решение.

Renderforest няма много възможности за избор и Ценообразуването на премиум план е от по-високата страна в индустрията. Можете обаче да започнете да изграждате и стартирате уебсайта си напълно безплатно. Чудесно е да изпробвате предлаганите инструменти на Renderforest.

Отзивчиви шаблони и опростен създател на сайтове

Знаейки, че създателят на уебсайтове на Renderforest просто стъпва на първите си стъпки, инструментът е много впечатляващ.

Renderforest е проектирал 35 отзивчиви шаблона и списъкът продължава да расте. Потребителите от всички индустрии ще намерят шаблон за своите нужди – има красиви шаблони за бизнес, маркетинг, храна & напитки, музика, мода и много други индустрии.

Има и а празен шаблон, който можете да персонализирате, като добавите различни елементи на страницата и кутии – чудесно за тези, които искат уникален дизайн, без да пишат ред код.

Процесът на изграждане на уебсайт също е много опростен. Няма да получите много опции, но това е може би най-опростеният начин да направите своя дизайн само за няколко минути.

Ще имате само няколко възможности за избор – цветна палитра (можете да я персонализирате изцяло), шрифтове и елементи на страницата.

Renderforest строител на уебсайтове

Затова смесете и съпоставете всичко заедно, качете своето копие, съдържание и изображения – и уебсайтът ви е готов за публикуване. Това е толкова просто – на нашия тестов сайт отне не повече от 5 минути, за да се съберат.

Нямате лого и допълнителни пари, за да поръчате такова от дизайнер? Renderforest може да помогне и за това.

Renderforest има много приятен производител на лого, който е базиран на AI. Просто ще трябва да поставите информация за вашата компания и тя ще генерира тонове лога, от които да избирате.

Производител на лого на Renderforest

По-късно ще можете да персонализирате логото още повече – променете цветовете, шрифтовете, оразмеряването и позицията. Това е наистина приятен инструмент, ако бюджетът ви е малък.

По отношение на потребителското изживяване Renderforest е отличен. То има най-опростеният създател на уебсайтове, красив и модерен потребителски интерфейс, отзивчиви шаблони и всички инструменти, които да ви помогнат да започнете.

Изпълнение на Renderforest

Renderforest твърди, че е много бърз и мощен – в края на краищата, услугите му се базират на облачен хостинг. Така че, очаквайки само най-добрите резултати, ние пуснахме на живо създадения ни уебсайт и тествахме неговата ефективност.

И резултатите са доста добри. Най- средното време за реакция на Renderforest е 542ms – въпреки че имаше няколко по-високи върхове, никога не е изкачвал над 1s.

Изпълнение на Renderforest

Продължителността също ни впечатли. Нашият Renderforest не е спаднал нито една минута през целия период на тестване.

Изпълнението на Renderforest изпълнява своите обещания да бъде бърз и надежден. Въпреки че не показва най-добрите отраслови резултати, времето за реакция на Renderforest няма да забави вашия сайт. Uptime също е много впечатляващо, като прави уебсайта ви достъпен по всяко време.

Renderforest Review – Нашата присъда

Renderforest е интересна нова платформа за собствениците на бизнес и професионалистите да изграждат онлайн присъствието си. Компанията се опитва да опростете всяка част от създаването на онлайн присъствие – от създаване на уебсайт до брандиране. И явно успява.

Създателят на уебсайтове също е много лесен за използване. За нашия уебсайт за преглед на Renderforest ни отне не повече от 5 минути, за да съставим един прост дизайн. Добавете още 10 минути и ще имате съдържание.

Въпреки че ценообразуването е от по-високата страна, Renderforest ще бъде чудесен за тези, които са заети да управляват бизнеса си.

Затова продължете напред, опитайте Renderforest и споделете своя опит с нас в секцията за коментари по-долу!

Професионалисти

 • Лесен за използване строител на уебсайтове
 • Предлага се безплатен план
 • Надеждно изпълнение

Против

 • Цени от по-високата страна
 • Може да липсват някои опции за персонализиране
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map