SITE123 Pregled

SITE123 je vseobsegajoča gradnja spletnih strani in gostovanje. Trdi, da je “najbolj intuitiven in najlažji za uporabo” graditelj spletnih strani, ki je danes na voljo.


To je drzna trditev – in vredno je preizkusiti.

V tem pregledu SITE123 bom preizkusil njegovo enostavnost uporabe, lastnosti, zmogljivosti in cene, da bom ugotovil, ali gre za graditelja spletnih strani, ki ga je vredno priporočiti.

Kaj je SITE123?

SITE123 je kombinirana storitev gradnje spletnih strani in spletnega gostovanja. Preprosto povedano, daje vam programsko opremo za izdelavo svojega spletnega mesta in strežniški prostor za njegovo gostovanje.

SITE123 Domača stran

Ta graditelj spletnih strani trdi, da ima enostaven vmesnik za uporabo. Popolnoma je začetnikom prijazen in je namenjen ljudem, ki ne želijo vlagati preveč časa v gradnjo spletnih strani in se želijo bolj osredotočiti na svoje poslovanje.

SITE123 ima veliko predlog, s katerimi lahko deluje na skoraj vseh spletnih mestih. To ni graditelj povleci in spusti, zato so predloge osnova za prilagajanje spletnega mesta.

Med testiranjem tega graditelja spletnih strani sem ugotovil, da ima nekaj odličnih funkcij, kot so integracija družbenih medijev, trg aplikacij, poln programov tretjih oseb, SEO analitika in še veliko več.

Enostavnost uporabe

Nastavitev spletnega mesta s spletnim mestom SITE123 je bila skoraj nesmiselno naravnost. Sprva so mi predstavili seznam vrst spletnih strani, med katerimi lahko izbiram. Izbrala sem jo in takoj dobila dostop do vnaprej nastavljene predloge, ki sem jo lahko prilagodila.

Spletna stran 123 Možnosti za izdelavo spletnih strani

Po sodelovanju s to platformo za gradnjo spletnih strani je postalo očitno, da želi SITE123 narediti vse res preprosto. Ne samo, da je namenjen enostavnemu vmesniku, ampak ponuja tudi minimalistične in preproste predloge.

Po izbiri vrste mojega spletnega mesta sem bil preusmerjen v urednik v živo SITE123, kjer je bilo dovolj le nekaj klikov, da prilagodim celotno domačo stran.

Funkcije SITE123

Po testiranju SITE123 in ustvarjanju nekaj spletnih mest z njim lahko povem, da ima ta graditelj spletnih strani nekaj odličnih funkcij. Te lastnosti vključujejo take stvari kot – odzivne predloge, trg aplikacij, integracija družbenih medijev in široka galerija brezplačnih za uporabo profesionalnih slik.

Predloge

Različne predloge spletnega mesta SITE123 so ena izmed njegovih najmočnejših točk. Te predloge spletnega mesta so odzivni, prilagodljivi in ​​izgledajo profesionalno.

Poleg tega graditelj spletnih strani ponuja profesionalen in minimalističen videz za skoraj vse vrste projektov. Od bloga do poslovnega spletnega mesta, od portfelja do trgovine za e-trgovino. Vse imaš.

SITE123 - Različne predloge spletnih strani

SITE123 ne ponuja veliko svobode, ko delate z njihovim urejevalnikom v živo, zato sem upal na profesionalne oblike. Na srečo so te predloge dostavljene. Samo malo prilagajanja in vaše spletno mesto je mogoče videti nazorno in vabljivo.

Urejanje predloge je precej enostavno, lahko sem ga spremenil velikost besedila, barve in pisave. Zanimivo je bilo tudi krmariti po njegovi galeriji slik, našel sem veliko slik, ki so mi pomagale doseči želeni videz.

Lahko bi tudi naložil logotip in se igral z njegovo velikostjo na glavi domače strani. Druga dobra stvar je, da SITE123 omogoča predogled, kako je vaše spletno mesto videti tudi na telefonih in tabličnih računalnikih.

Primer gradnje domače strani SITE123

Uporabniki, ki že imajo veliko izkušenj z gradnjo spletnih strani, lahko SITE123 najdejo precej omejeno. Verjamem pa, da so njegova ciljna publika popolni začetniki, ki želijo prihraniti čas in izdelati spletno stran brez napora.

Skupno gledano ima SITE123 nekaj lepo odzivnih predlog in široko galerijo vizualnih dodatkov kot dodatno opremo za udobno gradnjo spletnega mesta.

SITE123 App Market

SITE123 ima različne programe drugih proizvajalcev, ki jih je mogoče vključiti v vaše spletno mesto. Vsi so shranjeni na njenem trgu aplikacij, kjer jih lahko najdete integracije družbenih medijev, možnosti klepetanja v živo, Googlova analitika in druga odlična orodja.

SITE123 App Market

Če razmišljate o gradnji trgovine za e-trgovino, potem obstajajo aplikacije za varne transakcije, kot so Amazon Pay, Paypal ali CreditGuard.

Integracije, ki so na voljo, delujejo dobro. Ena največjih izstopov je a Zopim funkcija za klepet v živo, ki strankam omogoča enostavno stik z vami prek vašega poslovnega spletnega mesta in v celoti predstavljen Marketing paket LinkedIn.

Večina aplikacij na spletnem mestu SITE123 App Market služi vašemu uporabniku prijaznemu in varnemu uporabniku.

Podpora za stranke SITE123

SITE123 ponudbe podpora prek e-pošte in 24/7 klepeta v živo. Imel sem dobre izkušnje, ko sem testiral obe funkciji. Na moja vprašanja smo odgovorili takoj in vljudno.

Podpora za pregled strani123

Izbor dobro izdelanih videov s podporo je na voljo tudi na YouTube kanalu SITE123. Toda glede na to, kako enostavno je platformo uporabiti, dvomim, da boste porabili veliko časa za njihovo gledanje.

Najpomembnejše lastnosti spletnega mesta SITE123 so njegove prilagodljive prednastavljene predloge, integracije aplikacij, raznolikost brezplačne uporabe profesionalnih slik in njegova podporna skupina.

SITE123 Zmogljivost

SITE123 ponuja ne samo programsko opremo za gradnjo spletnih strani, temveč tudi brezplačno gostovanje. Obstajajo brezplačni in premium načrti, ki se vsi razlikujejo v virih, predvidenih za spletno mesto.

Svoje spletno mesto sem gostil med uporabo najcenejšega načrta in teden dni spremljal to spletno mesto. The povprečni odzivni čas je bil 241ms. Odličen rezultat za SITE123, ko gostovanje ni niti njihova glavna storitev.

SITE123 Uspešnost v enem tednu

Poleg tega je bil čas uspešnosti spletnega mesta tudi velik. Imela je a 100-odstotno podaljšanje ves teden. To sem ugotovil, ko sem pisal to recenzijo SITE123 – to je lahko posledica CDN (Network Delivery Network). To oblikovalec spletnih mest uporablja, da prepreči, da bi gostovala spletna mesta.

CDN prav tako pomaga zmanjšati zamude na vašem spletnem mestu in se kaže v uspešnosti SITE123.

SITE123 združuje odličen odzivni čas z 100-odstotno podaljšanje in prinaša čudovite rezultate delovanja. Videti je, da njegov CDN deluje odlično, hkrati pa zmanjšuje zakasnitve strežnikov in preprečevanje izpadi.

CENA SITE123

SITE123 ponudbe 1 brezplačen in 4 plačani načrti. Ti plačani načrti se imenujejo: Osnovni, napredni, profesionalni in zlati.

Razlika med plačanim in brezplačnim načrtom je taka a brezplačni načrt zagotavlja zelo malo sredstev za gostovanje. Tudi ne bo dovolil uporabe domene po meri in bo imel Oglasi SITE123 lebdi okoli vaše spletne strani.

Plačani načrti SITE123 so nekako vredni cene. The Osnovni načrt se začne ob 4,68 USD / mesečno in vključuje brezplačno domeno za eno leto, 10 GB prostora za shranjevanje, 5 GB pasovne širine, brez oglasov SITE123, poleg tega pa dobi tudi brezplačen SSL certifikat. Ta načrt je odličen za manjše projekte, kot je blogi ali portfeljev.

CENA SITE123

Vsi drugi načrti se razlikujejo glede na zagotovljena sredstva. Če razmišljate o oblikovanju spletnega mesta, na katerem bi želeli prodati na spletu, potem strokovni načrt bi morala biti vaša prva izbira. Stane 11,88 $ / mesečno in ima integrirane funkcije e-trgovine, pa tudi več virov za vaš projekt.

V celoti verjamem, da so strani SITE123 prost načrt je odličen za preizkus stvari in spoznavanje graditelja spletnih strani. Če pa ciljate na resen projekt, ki ga želite gostovati na spletu, potem preverite njegove plačljive načrte. Cena je precej dostopna in lahko izberete načrt, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Pregled strani SITE123 – razsodba

Zahvaljujoč se vnaprej izdelane predloge vsak račun vključuje, SITE123 je fantastična možnost za začetnike, ki imajo le nekaj minut časa za izdelavo spletnega mesta. Izbira integracije drugih aplikacij izboljšuje tudi to platformo.

SITE123 ima rešitve za gradnjo spletnih strani za skoraj vse vrste spletnih mest – od bloga do trgovine za e-trgovino. Izberite načrt glede na vaše potrebe in spletno mesto lahko zgradite v nekaj minutah.

Vendar je njen brezplačni načrt precej omejen in morda ne bo imel prilagajanja za naprednejše uporabnike. Če ne želite nadgraditi, tudi SITE123 ne bo velikodušen s svojimi strežniškimi viri.

Za zaključek tega pregleda spletnega mesta SITE123 lahko rečem, da je ta ustvarjalec spletnih strani odličen ustvarjalec spletnih strani za začetnike, ki želijo ustvariti spletno mesto hitro in brez napora.

Prednosti

  • Začetnikom prijazno
  • Odzivne in lepe predloge
  • Odlična podpora strankam

Slabosti

  • Omejena prilagoditev za napredne uporabnike
  • Zelo omejen brezplačni načrt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector