Безкраен преглед

Търсите доставчик на хостинг услуги на ниска цена? Какво ще кажете за един, който идва с безплатна хостинг оферта? Ако това е така, този преглед на InfinityFree може да бъде направен само за вас!


Точно като името си, InfinityFree е хостинг доставчик, който ви предлага хостинг услуги без каквато и да е такса. Над 200 000 души го използват за домакин на своя уебсайт. Но дали InfinityFree е в състояние да се справи с всички ваши нужди от хостинг?

В този преглед на InfinityFree ще разгледаме по-задълбочено плановете му за хостинг и ще ви уведомим дали ще бъде добър улов или не. Така че, нека’се заемете с това!

Какво е хостинг InfinityFree?

InfinityFree е хостинг инициатива, спонсорирана от iFastNet. Предлагайки неограничено дисково пространство и честотна лента, той цели да осигури хостинг за всеки – дори и за тези, без бюджет. И естествено, има само шепа услуги, предлагани от InfinityFree:

 • Споделен хостинг
 • SSL сертификати
 • Имена на домейни

InfinityFree твърди себе си като независим доставчик и то предлага изцяло безплатен план за толкова дълго, колкото искате. Но ако отидете за премиум планове, вие се пренасочвате към iFastNet. Значение, InfinityFree всъщност не е толкова независим.

Говорейки за имената на домейни, това също не е продукт на InfinityFree – компания с име "NameSilo" е спонсорът на тези.

имена домейни

Така InfinityFree се оказва компания, която е събрана от други компании. Но първоначалната идея тук е да осигуряват надежден хостинг за всеки, който иска да изгради онлайн присъствието си.

И този преглед на InifityFree е тест за тези услуги. Наистина ли е добре за всички?

Безкрайност Цени

InfinityFree има три плана за предлагане и както подсказва името на доставчика, един от тях е напълно безплатно. Но за по-добри функции можете да получите Super Premium за $ 2.99 / месец и Ultimate Premium за $ 5.90 / месец.

безплатен хостинг за преглед

Този доставчик е спонсориран от iFastNet, така че платени планове идват оттам. Но що се отнася до началната страница, тук са трите плана InfinityFree:

 • InfinityFree: Този план е безплатен. Той идва с неограничено дисково пространство и неограничена честотна лента. Планът обаче предлага само 10 имейл акаунта и 1 FTP акаунт.
 • Супер Премия: Планът започва в $ 2.99 / месец. Той идва с 250 GB честотна лента и неограничено пространство на диска. Също така получавате 100 имейл акаунта и 100 FTP акаунта. iFastNet спонсорира Super Premium и това всъщност е един от техните пакети. InfinityFree предлага този пакет на малко по-ниска цена.
 • Ultimate Premium: Този план се спонсорира от iFastNet и се предлага на малко по-ниска цена като един от премиум плановете на InfinityFree. Тук започва от $ 5.90 / месец. Планът идва с неограничено дисково пространство и честотна лента. Той също така предлага неограничени FTP и имейл акаунти.

Както виждате, всички планове има неограничено пространство на диска а честотната лента е ограничена само при план Super Premium.

Но ‘неограниченият’ има някои ограничения. InfinityFree си запазва правото да спре профила ви, ако има такъв "прекомерни количества ресурс на сървъра" използвана. Същото става и с дисковото пространство, тъй като може да има само уеб базирани данни – това изключва неща като архивиране или изтегляния.

Но нека да разгледаме всички останали функции:

InfinityFreeСупер ПремияUltimate Premium
Дисково пространствонеограниченнеограниченнеограничен
Bandwidthнеограничен250 GBнеограничен
Домените са разрешенинеограничен20неограничен
Имейл акаунти10100неограничен
Поддръжка на клиентиНе (само форум)Билет, имейлБилет, имейл
Безплатни автоматизирани резервни копияНедада

Сигурността на вашия уеб сайт е включена във всички планове – получавате анти-зловреден софтуер и анти-DDoS защита. Заедно с това, с всички планове идва и безплатен SSL сертификат.

Също така, добра новина за тези, които планират да мигрират вече съществуващ уебсайт – InfinityFree предлага асистиран трансфер на уебсайт безплатно.

Но гаранцията за връщане на парите работи само 7 дни. Това е много кратък период от време, за да решите дали доставчикът е добър за вас. В този случай обаче е разбираемо – всъщност можете да се регистрирате за безплатен план за тестване на услугите.

Плюсове на безкрайността

Разглеждайки този преглед на InfinityFree, можем да видим, че има някои наистина силни точки с този доставчик:

Добро време за реакция

InfinityFree има средна скорост от 230.5ms, което е отлично време за реакция. Дори да е безплатна услуга, той използва SSD в своите сървъри и има две сървърни местоположения в САЩ и Великобритания. Така той успява да даде най-добрата продукция, за която твърди.

Без реклами

Вашият уебсайт ще бъде без реклами, дори когато е хостван с безплатния план. И често доставчиците, предлагащи безплатни услуги, пускат своите добавки на вашия уебсайт. С InfinityFree ще намерите реклами във форума, клиентската зона и контролния панел, но вашият уебсайт няма да включва избутвана реклама.

Безплатен трансфер на уебсайт

InfinityFree предлага безплатна помощ за трансфер на уебсайтове. Така че, ако искате да мигрирате съществуващия си сайт, няма да се притеснявате да го правите сами или да плащате на новия хост.

Страхотен ъптайм

InfinityFree обещава 99,9% продължаване. И тестът показва, че всъщност е в състояние да осигури този процент без проблем.

Безкрайност

Въпреки че тук има някои страхотни функции, InfityFree има някои недостатъци, които трябва да се обърне внимание:

Няма cPanel в безплатния план

Планът за безплатен хостинг не прави’t включва cPanel. Тук получавате vPanel, който е система за управление на съдържанието със средно ниво. Той има малко сложен интерфейс, така че не е най-добрият вариант.

Без поддръжка на клиенти

Изненадващо, InfinityFree не предлага никакъв вид поддръжка на клиенти. Можете да използвате поддръжката на форума само когато персоналът и другите членове могат да ви помогнат, ако срещнете проблеми.

Ограничени ресурси и мощност на сървъра

Той предлага само шепа услуги и ресурси. Но въпреки че рекламира неограничени планове, в действителност тя осигурява ограничена мощност на сървъра. Така че, ако искате по-голям брой трафик на уебсайтовете си, InfinityFree не трябва да бъде в списъка ви.

Безкраен хостинг преглед – заслужава ли си парите?

InfinityFree е хостинг доставчик под средното ниво. Най- ресурсите и подкрепата се оказват много ограничени.

Но като имам опция за безплатен хостинг, определени ограничения могат да бъдат простени. И като се има предвид, че това не насилва реклами на вашия уебсайт, това не е най-лошото.

Това се казва, ако търсите повече сок, тогава помислете за други доставчици на хостинг услуги. Този преглед на InfinityFree показа, че този доставчик може да бъде добър домакин за тестване на водата, преди да се ангажира с видно онлайн присъствие.

Професионалисти

 • 99,9% продължаване
 • Безплатен хостинг
 • Без реклами

Против

 • Без поддръжка на клиенти
 • Ограничени ресурси
 • Няма cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector