EasyCGI преглед

Може да не сте невероятно запознати с EasyCGI, но той твърди, че е „последователно класиран сред първите десет доставчици на уеб хостинг услуги“. .


Световната класа уеб хостинг доставчик може да се похвали с най-модерните технологии и висококвалифициран персонал. Но това са само думи. Какво ще кажете за действията? Толкова добри ли са??

Разрових се по-дълбоко в ревюто си на EasyCGI, за да разкрия отговорите.

Първото ми впечатление от EasyCGI

Първият път, когато насочих очи към уеб сайта Easy CGI, бях впечатлен от невероятно основния му вид.

преглед на easycgi

Началната страница на EasyCGI би била по мой вкус – ако вместо офисен стол, тази сутрин щях да седя в машина за време, насочена към 2006 г..

Можете дори да видите хостинг на Windows 2008 – най-модерната операционна система Windows Server, рекламирана на страницата. Какво беше последният път, когато това нещо се актуализира?

Въпреки че, селската простота не е непременно лошо нещо, тъй като Също така открих, че е много лесно да намеря пътя си.

Такива са и обещанията за ъптайм. С общо два центъра за данни, и двата в Бостън (САЩ), EasyCGI с гордост предлага 99,9% гаранция за продължаване на времето с всички пакети. След като тествах план в продължение на 30 дни, установих, че престоят наистина е над 99,9%.

Но какво имат да кажат другите клиенти?

Отзиви на EasyCGI от други клиенти

Открих различни коментари, но отзивите на EasyCGI относно поддръжката изглеждаха последователни.

преглед на easycgiИзображението вляво е само един пример за мнозина, които твърдят, че това единствената бързо достъпна поддръжка се предоставя от агенти без голямо техническо ноу-хау.

Опитах го за себе си и мога да го направя за това, тъй като отговорите на чат на живо изглеждаха бавни дори когато задавах основни въпроси.

Много често обаче, вместо да се насочвам към техник, се спрях на някаква статия. Предполагам, че това може да е малко по-добре за някои.

Цени за EasyCGI

Що се отнася до ценообразуването, може ли Easy CGI да откупи себе си?

преглед на easycgi

На пръв поглед изглежда, че може би имам късмет. Планът от 7,96 долара с 350GB дисково пространство и 30-дневна гаранция за връщане на парите не е наполовина лош.

По-нататъшните изследвания обаче разкриват това тя е само 7,96 долара за първия месец.

След това се връща към пълна цена от $ 12.95 / месец. За тази цена има много по-добри опции другаде с неограничено дисково пространство и честотна лента.

Същото важи и за другите два плана, както цените просто не са достатъчно конкурентни.

Планове по-подробно

ДОПЪЛНИТЕЛНО X ($ 12.95)ДОПЪЛНИТЕЛНО X2 ($ 15.99)АВАНСИРАН X4 ($ 21.56)
Дисково пространство350GB500GB750GB
Bandwidth3.5TB5TB7.5TB
Брой разрешени домейнинеограниченнеограниченнеограничен
Имейл адреси5001000неограничен
SSD или HDDSSDSSDSSD
Уеб строителДа – CM4ALLДа – CM4ALLДа – CM4ALL
SSL сертификат е включен?НеНеНе
Безплатен домейн?НеНеНе
Обслужване на клиенти24/724/724/7
Гарантирано връщане на парите30-дневен период30-дневен период30-дневен период

Въпреки че получавате много честотна лента и дисково пространство, много други доставчици предлагат неограничена честотна лента и дисково пространство за по-евтини цени. Но имайте предвид, че в този случай ще получите бързи SSD сървъри.

Въпреки че добавянето на уебсайт създател е приятно докосване, това е супер подземен създател на уебсайт, за който никой не е чувал. Има буквално нулеви отзиви за него лесно достъпни.

Като цяло не мога да оправдая плащането на тези цени за нещо, което можете да получите за по-евтино другаде.

производителност

преглед на easycgi

В сферата на скоростта има малко добро и малко лошо. Това е средна производителност от време за реакция от Easy CGI, докато по-специално азиатските времена на реакция могат да бъдат подобрени.

EasyCGI преглед – приключване

Трябва да кажа, че влизайки в този преглед, когато за първи път започнах разследванията си на EasyCGI, имах доста големи надежди. Не забравяйте, че това е компания, която твърди, че последователно се класира сред топ 10 на най-добрите уеб хостинг услуги в света.

Но забележително е, че този преглед на EasyCGI казва друго. Не че има нещо особено ужасно в услугата, но просто струва твърде много за това, което предлага.

За всеки, който сериозно търси да управлява уебсайт или бизнес, бих посъветвал да отида на друго място. Просто няма смисъл да поемате риск с компании като EasyCGI, когато има по-евтини, по-добре установени опции.

Професионалисти

  • 24/7 чат на живо
  • 99,9% гаранция за продължаване

Против

  • Бавни реакции на подкрепа
  • Само американски сървъри
  • Цената е малко прекалено стръмна
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector