PhotoShelter Преглед

През 2005 г. група приятели се събраха, за да обсъдят бъдещето на фотографията – след тази дискусия се роди PhotoShelter.


И това мина доста добре, както в днешно време повече от 80 000 фотографи по света използват PhotoShelter да управляват бизнеса си.

Но, трябва ли да следвате тълпата?

Заснемане на PhotoShelter

Създаден специално за професионални фотографи за да създадат клиентела и да увеличат продажбите, PhotoShelter е истински създател на уебсайтове за проекти, свързани с фотографията.

Таблото за управление на PhotoShelter е създадено за професионалисти – то е елегантно, лесно за използване и се предлага с полезни функции. Според мен шаблоните им също са изключителни.

photoshelter преглед

PhotoShelter предоставя чудесна платформа за съхранение на снимки. Също така ви позволява да споделяте снимки с обществеността или да ги изпращате на частно с клиенти с лекота.

photoshelter преглед-2PhotoShelter предлага и решение за електронна търговия което ви позволява да създадете онлайн магазин с интегрирана количка за пазаруване.

Сред другите полезни функции това ви позволява приемайте поръчки, изпращайте по целия свят и изпълнявайте поръчки с автоматизирани доставчици на печат.

Друга блестяща функция е възможността да приложите водни знаци към снимките си, за да ги предпазите от нежелана повторна употреба.

PhotoShelter срещу Squarespace

PhotoShelter е насочен към фотографи, които искат да увеличат клиентите си и да покажат снимки, използвайки изображения, оптимизирани за показване на ретината. PhotoShelter също се откроява с портфолиото на цял екран и интегрираната количка за пазаруване, създадена изцяло за фотография.

Squarespace, от друга страна, е конструктор на уебсайтове с плъзгане и пускане, насочен към създаването на уникални и персонализирани уебсайтове за физически лица и предприятия с помощта на галерийни блокове, аудио колекции, социални връзки и редактори на стилове.

Шаблоните, разбира се, са различни, тъй като PhotoShelter има нишова аудитория от фотографи, а Squarespace е насочен към всички бизнеси.

Цени за PhotoShelter

PhotoShelter предлага на своите клиенти две опции за абонамент: месечен и годишен. Ако искате да спестите пари, тогава е най-логично да изберете по-дългия абонамент.

Ценовите планове на месец варират от $ 10,00 до $ 45,00, в зависимост от това кой пакет изберете.

цени за преглед на фотошоп

Както виждаш, PhotoShelter е малко от скъпата страна на строителите на уебсайтове, със стандартния им план на цена от $ 25,00 на месец. Въпреки че този план е пълен с функции и голям брой места за съхранение, в сравнение с други създатели на уебсайтове тази цена е висока.

Планове по-подробно

Основенстандартпрофесионалист
Съхранение в облака4 гигабайта100GBнеограничен
Bandwidth5GB20GB50GB
Брой страницинеограниченнеограниченнеограничен
Брой шаблони999
Проверка на клиентаНедада
Персонализиран домейндадада
Безплатен домейнN / AN / AN / A
поддържаТелефон и имейлТелефон и имейлТелефон и имейл
Показвани реклами?НеНеНе
е-търговиядадада

PhotoShelter е насочил обектива си към професионални фотографи и с това имайки предвид Бих препоръчал стандартния ценови план. По-големият брой съхранение и клиентски проверки биха били много подходящи за професионалистите.

цени за преглед на фотошопPhotoShelter предоставя и безплатна пробна версия за 14 дни. По някаква причина други ревюта на PhotoShelter подчертават, че са необходими банкови данни за активиране на пробния процес. Въпреки това мога да потвърдя, че не е така.

производителност

За да завърша представянето на PhotoShelter, проведох няколко теста, за да проверя колко добре се представя в полето за скорост.

photoshelter преглед-3

Това беше доста среден резултат и затова не мога да кажа нищо твърде добро или лошо по отношение на скоростта на PhotoShelter, тъй като напълно зависи от това къде се намирате.

PhotoShelter преглед – финални мисли

PhotoShelter е едно гише, за да развиете вашия фотографски бизнес. Има много страхотни функции, включително красиви шаблони, много място за съхранение и решение за електронна търговия.

Ако сте професионален фотограф, който иска да изгради вашето онлайн портфолио с красиво изглеждащ уебсайт, тогава PhotoShelter е платформа, която трябва да помислите. Въпреки че можете да намерите по-евтини уебсайтове на пазара.

Ако опитате PhotoShelter, моля, не се колебайте да оставите собствените си PhotoShelter отзиви и преживявания по-долу.

Професионалисти

  • Професионално изглеждащи шаблони
  • Решения за електронна търговия
  • Персонализиран домейн
  • Воден знак за фотографии

Против

  • Липсват някои функции
  • От страна на цената
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector