Преглед на BeastNode

BeastNode е ръководител в хостинг на Minecraft, но това не е всичко!


BeastNode е един от най-старите доставчици на сървъри на Minecraft в хостинг индустрията. И този опит в индустрията помогна на BeastNode да повиши своите услуги до най-висока производителност на евтини цени.

beastnode преглед на сървъри за мишка

В този преглед на BeasNode ще разгледаме по-задълбочено този доставчик на уеб хостинг услуги.

Какво е BeastNode?

BeastNode не е просто хостинг доставчик, а хостинг доставчик с клас. Изглежда, че всички услуги, предоставяни от BeastNode, включително Хостинг на сървър на Minecraft, хостинг в облачен VPS, споделен уеб хостинг, специализирани сървъри, са добре изработени и пригодени да отговарят на всички видове нужди.

beastnode преглед на minecraft

BeastNode има над 100 000 клиенти, обслужвани за хостинг на Minecraft, уеб хостинг, специализирани сървъри и др. Той се ангажира да предоставя на всички клиенти, от най-малките до най-големите, справедливо и равно третиране.

BeastNode има екип от млади, опитни и отдадени професионалисти, които са водени от иновации. Той акредитира всички постижения на целево ориентирания персонал, който е там, за да преформулира хостинг индустрията с качествени и достъпни услуги.

Тъй като напълно се захващаме с този преглед на BeastNode, искам да дам отговори на важни въпроси като – надеждни и стабилни ли са услугите, предоставяни от BeastNode?

Наистина ли достъпни са хостинг пакетите?

Да продължим с…

Цени на BeastNode

Хостинг сървъра на Minecraft се предлага в два пакета – Premium Minecraft и Budget Minecraft. По-долу е кратък преглед на двата пакета.

1. Премиум пакет Minecraft – пакетът предлага 13 плана. Най-малкият план започва от 5 $ / месец с 512 MB RAM и позволява до 10 играчи, докато планът на тавана започва от $ 120 / месец с 12 GB RAM и позволява над 100 играчи.

преглед на beastnode премия

Пакетът Premium Minecraft има следните стандартни функции в плановете:

 • Неограничен брой играчи
 • Неограничено пространство на диска
 • DDoS защита
 • Безплатен поддомейн
 • Безплатна база данни MySQL
 • 1000Mbit порт
 • Многостранна игрална група
 • Поддръжка на Mod (Tekkit, Feed the Beast, ATLauncher и други)

2. Бюджетен пакет Minecraft – пакетът предлага 8 плана. Най-малкият план започва от $ 2.99 / месец с 1 GB RAM и позволява до 15 играчи, докато планът на тавана започва $ 35.99 / месец с 12 GB RAM и позволява над 100 играча.

beastnode евтин план

Пакетът Budget Minecraft има следните стандартни функции в плановете:

 • Неограничен брой играчи
 • 5 GB SSD дисково пространство
 • Безплатна база данни MySQL
 • DDoS защита
 • 1000Mbit порт
 • Безплатен поддомейн
 • Поддръжка на приставки (CraftBukkit, Spigot и други)
 • Многостранна игрална група
 • Поддръжка на Mod (Tekkit, Feed the Beast, ATLauncher и други)

Преди да продължа с прегледа на BeastNode, искам да обсъдя накратко хостинг услугата на Minecraft сървъра.

Основната услуга, предоставяна от BeastNode, е хостинг на сървъра Minecraft. Това е повече или по-малко най-мощната и достъпна услуга за хостинг на сървъри Minecraft, която можете да намерите в хостинг индустрията.

BeastNode’s Хостингът на сървъри Minecraft е високоефективно хостинг решение, създадено за ентусиасти.

Таблицата по-долу показва бързо сравнение между хостинг пакетите Budget и Premium Minecraft.

ХарактеристикабюджетPremium
Техническа поддръжкаОграничени (насоки, общи въпроси и т.н.)Пълна техническа поддръжка
Дисково пространство5GB (надстройка до 20GB срещу допълнително заплащане)неограничен
Порт по подразбиране (25565)по изборпо избор
Под-домейнВключено БЕЗПЛАТНОВключено БЕЗПЛАТНО
железарияEnterprise степен, твърди дисковеEnterprise степен, твърди дискове
производителностОптимизиранМаксимално увеличен

Както пакетите Premium, така и xi Minecraft са изчерпателни със стандартни функции, но пакетът Premium има повече функции от висок клас за усъвършенствана производителност.

Услуга за уеб хостинг на BeastNode

Уеб хостинг услугата BeastNode има 3 плана, като цените започват от $ 3.60 / месец за стартов план, $ 7.00 / месец – Deluxe план и най-високият план Extreme се предлагат за $ 14.00 / месец.

Преминавайки с този преглед на BeastNode, искам бързо да премина през услугата за уеб хостинг, предлагана от BeastNode:

планове за преглед на beastnode

 • СТАРТЕР- това е достъпен уеб хостинг план, който е насочен към основните сайтове. Цената е $ 3,60 / месец с 40% отстъпка от годишния пакет. Планът включва 10 GB хранилище, 1 уебсайт, неограничен трафик, 10 имейл адреси и 10 FTP потребители.
 • DELUXE- това е BeastNode’s най-популярният уеб хостинг пакет. Цената започва от $ 7,00 / месец с 50% отстъпка от годишния пакет. Планът включва 20 GB хранилище, неограничен уебсайт, неограничен трафик, неограничен имейл адрес и 50 FTP потребители.
 • ЕКСТРЕМНИ- това е BeastNode’s най-популярният уеб хостинг пакет. Цената започва от $ 14,00 / месец с 50% отстъпка от годишния пакет. Планът включва 30 GB хранилище, неограничен уебсайт, неограничен трафик, неограничен имейл адрес и неограничен брой FTP потребители.

Както може би вече сте се досетили от "отстъпка", цените не са такива, каквито изглеждат. Промотираните, намалени цени са за срок от 12 месеца. По-точното ценообразуване е:

стартерлуксозенЕкстремни
1-месечна цена$ 9.00$ 14.00$ 28.00
3-месечна цена$ 5,40 (общо $ 16,20)$ 9,80 (общо $ 29,40)$ 19,60 (общо $ 58,80)
6-месечна цена$ 4,50 (общо $ 27,00)$ 8,40 (общо $ 50,40)$ 16,80 (общо $ 100,80)
12-месечна цена$ 3,60 (общо $ 43,20)$ 7,00 (общо $ 84,00)$ 14,00 (общо $ 168)

С непромерена честотна лента и дисково пространство, започващи от 10 GB, тези хостинг планове изглеждат като добра уловка. Но за да получите по-добър поглед за този преглед на BeastNode, ето таблица с подробна информация за всеки план.

стартерлуксозенЕкстремни
диск10 GB20 GB30 GB
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Колко разрешени домена?20 ПоддомейниНеограничени поддомейниНеограничени поддомейни
HDD или SDD, използвани в сървърите?RAID-10 HDD дискове с кеширане на SSDRAID-10 HDD дискове с кеширане на SSDRAID-10 HDD дискове с кеширане на SSD
SSLНеНеНе
Anti-DDoS защитавключенвключенвключен
Защита срещу злонамерен софтуервключенвключенвключен
Имейл акаунти10неограниченнеограничен
FTP акаунти1050неограничен
Създател на уебсайтовеНеНеНе
Шаблони на уебсайтовеНеНеНе
Асистиран трансфер на уебсайт НеНеНе
Cpanelвключенвключенвключен
Auto-инсталаторВключено (Softaculous)Включено (Softaculous)Включено (Softaculous)
Гарантирано връщане на парите7 дни7 дни7 дни
Поддръжка на клиентиОнлайн билет, често задавани въпроси и база знанияОнлайн билет, често задавани въпроси и база знанияОнлайн билет, често задавани въпроси и база знания
Избор на местоположението на сървъраНе, само в САЩНе, само в САЩНе, само в САЩ
Безплатни автоматизирани резервни копиявключенвключенвключен

Плановете на BeastNode включват анти-DDoS защита, както и защита срещу злонамерен софтуер. И получавате cPanel, който винаги е добре дошъл панел за лесен контрол на хостинга.

SSL обаче трябва да се купува отделно. И няма автоматизирани резервни копия. Така че някои неща липсват, но като цяло характеристиките са доста щедри.

Производителност на BeastNode

Тестът за производителност показа, че скоростта на сървъра на BeastNode има изключителни времена на реакция. Скоростта на сървъра варира между 0-300 ms.

Нещо повече, той има 99,9% гаранция за продължаване, което го прави надежден доставчик.

С това е очевидно, че BeastNode е сред най-добрите хостинг доставчици, които се отличават с изключителна скорост на сървъра.

Плюсове и минуси на BeastNode

Сега в този преглед на BeastNode ще подчертая различните предимства и недостатъци в уеб хостинг услугите, предоставяни от BeastNode.

Плюсове на BeastNode

Някои от предимствата на BeastNode’Услугите за уеб хостинг включват:

 • Страхотно време – BeastNode осигурява 99,9% време за работа на потребителите. Надеждната стабилност дава BeastNode’s клиентите неограничен достъп до техните сайтове и това кулминира растежа на такива бизнеси.
 • Отлична поддръжка – всички хостинг пакети от хостинг сървъра на Minecraft до уеб хостинг идват с 24/7 поддръжка. Клиентите могат да получат достъп до тях чрез онлайн билет, база данни и електронна поща денонощно.
 • Отлична скорост на сървъра – BeastNode сървър’s скоростта е бърза. Това допълнително предимство ще превърне вашия мащаб във вашия бизнес.
 • Лесен за употреба контролен панел – BeastNode предлага лесен за навигация cPanel контролен панел. Контролният панел ви позволява бързо да управлявате и контролирате своя Minecraft и уеб хостинг пакет.

Противопоказания на BeastNode

След като разгледах критично услугите, предоставяни от BeastNode, успях да намеря няколко недостатъка:

 • Само 7-дневна гаранция за връщане на парите – това е един от по-кратките периоди, когато можете да си върнете парите. Обикновено терминът е 2 или 3 пъти по-дълъг.
 • Неясни цени – промотираните цени са само за 12-месечни фактури за фактуриране, но BeastNode не си прави труда да споменава този малък детайл, докато не сте в средата на покупката.
 • Сървъри само в САЩ – трябва да имате това предвид, ако целевата ви аудитория не е базирана в САЩ.

Преглед на BeastNode – Присъдата

С уважение, BeastNode е един от по-добрите хостинг доставчици. То предлага изключителна скорост, силна поддръжка на клиенти и удобен за потребителя контролен панел. BeastNode използва авангардни технологии при изработването на всички свои хостинг решения и това показва.

Разбира се, може да се обезсърчите от неясни цени с всички цикли на подновяване и фактуриране. Но като цяло, BeastNode наистина идва в хостинг индустрията със съвместимо решение за всеки хостинг на Minecraft на достъпни цени.

Въпреки това, трябва да проверите отзиви на други доставчици на хостинг услуги, ако търсите алтернативи (и не толкова много в Minecraft).

Но ако не сте в Minecraft, какво правите тук, приятелю?

уеб хостинг на beastnode minecraft

Професионалисти

 • Най-голяма поддръжка на клиенти
 • Cpanel
 • Голяма скорост

Против

 • Неясни цени
 • Кратък срок за връщане на парите
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map