Преглед на Exabytes

Exabytes е хостинг доставчик, пригоден най-вече за пазарите в Източна / Югоизточна Азия. Въпреки това, той има базирани в САЩ сървъри, за да избирате и хоствате вашия сайт.


Думата exabyte всъщност означава милиард гигабайта – голям и впечатляващ брой. Това означава ли, че ще получите памет за милиард GB? И може ли този сложен избор на име да бъде показател за качеството на техните услуги?

Тествахме и отговорихме на всички въпроси в това Преглед на exabytes.

Какво е Exabytes?

Exabytes е уеб хостинг доставчик, който предлага голямо разнообразие от услуги. Тя включва регистрация на имена на домейни, уеб дизайн, SSL сертификати и VPS. Въпреки това си Основната продаваща точка е достъпният уеб и хостинг за Linux и Windows както за пазарите в Азия, така и за САЩ.

Преглед на Exabytes - Начална страница

Той е създаден чак през 2001 г. и досега има над 18 години опит в хостинг и имена на домейни. През всичките тези години той успя да събере впечатляваща потребителска база от 100 000 щастливи клиенти.

За тези, които искат да съсредоточат своя уебсайт или бизнес в Азиатско-Тихоокеанския регион, Exabytes има 3 сървърни местоположения: Малайзия, Сингапур и Индонезия. Американският сървър е удобно разположен и в Денвър, Колорадо, чието централно местоположение ще се побере на потребителите в целия САЩ.

Преглед на Exabytes - Местоположения на сървъри

Но ако искате малко повече, Екипът от специалисти Exabytes може дори да проектира и създаде вашия сайт от нулата за вас. Доста е скъпо, но ще получите уникален уебсайт с оригинален дизайн.

Ценообразуване на екзабайтите

Exabytes предлага 4 плана – Startup, Economy, Deluxe и Ultimate. Хостинг цените започват от $ 1 и стигат до $ 6,99 на месец. Въпреки че в повечето планове пространството за съхранение е ограничено, вие вземете безплатен SSL сертификат и дори безплатно име на домейн за 1 година.

Преглед на Exabytes - хостинг цени на Linux

Но става по-интересно, само уеб хостингът на Linux има план за стартиране за 1 долар. Хостингът на Windows няма нищо подобно или толкова евтино като предложението Startup.

Ценообразуването веднага започва от икономически план и Delux планът е приятен среден план за споделен хостинг на Windows.

Преглед на Exabytes - Цени за хостинг на Windows

Най-евтиният план за стартиране не е точно просторен – той идва с 1GB съхранение и 3GB честотна лента. Това е малко пространство, но е чудесен вариант за обикновен блог.

Един недостатък на Exabytes споделени хостинг планове е това сървърите са базирани на по-бавни твърди дискове (HDD) а не на твърди дискове (SSD).

На по-светлата нотка, получавате безплатна ежедневна резервна услуга. Това означава, че не е нужно да се страхувате от загуба на данните на вашия сайт или плащане на високи такси за възстановяване.

Преглед на Exabytes - Архивиране

Ето и разликите в цените между хостинг на Windows и Linux:

LinuxСтартиранеИкономикакраен
Цена$ 1$ 2.99$ 6.99
Дисково пространство1GB100GBнеограничен
Bandwidth3GBнеограниченнеограничен
Ежедневно архивиранеНедада
Брой домейни11неограничен
Имейл адреси1100неограничен
SSL включени?дадада

Основното, което разделя тези две таблици – Хостингът на Windows има ограничено пространство на дискове и имейл акаунти, дори и с крайния план.

WindowsИкономикаDeluxкраен
Цена$ 2.99$ 3.99$ 6.99
Дисково пространство100GB250GB500GB
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограничен
Ежедневно архивиранедадада
Брой домейни1неограниченнеограничен
Имейл адреси1050500
SSL включени?дадада

С всички избори може да сте малко объркани, каква е най-добрата опция за вас. Е, не се притеснявайте твърде много – Exabytes ви дава парашут в тази ситуация и предлага впечатляваща гаранция за връщане на парите от 100 дни. Това определено е едно от най-дългите оферти за връщане на пари в бранша.

Exabytes предлага страхотна цена и баланс функции. Въпреки че планът за стартиране е твърде ограничителен за по-големите уебсайтове, безплатно име на домейн и SSL прави по-скъпи планове на стойност вашите пари.

Поддръжка на Exabytes

Exabytes поддръжка на клиенти работи 24/7 и е готов да ви помогне по всяко време на деня. Има обаче недостатък – няма международна телефонна поддръжка.

Кол центърът работи в редовни часове от 9:00 до 17:00 (GMT +8), което означава, че ако не сте в Азия, разговорът с представител на отдела за поддръжка на клиенти може да е сложен. Единственият начин да получите помощ извън Азия е чрез чат на живо или система за билети.

Преглед на Exabytes - поддръжка на клиенти

Докато извършваме преглед на Exabytes, тествахме времето за реакция и колко добре работи екипът за поддръжка. И през повечето време те ми писаха обратно в период от 2 до 3 часа от представянето на моя билет. С чата на живо периодът на изчакване може да бъде между 5 и 30 минути, така че ще трябва да изчакате и в двата случая.

Преглед на Exabytes - Поддръжка по имейл

Exabytes се опитва да отговори на въпросите възможно най-ефективно. Той има обширна база знания със стотици отговори това може да реши проблема по-бързо. И когато казваме, че има стотици отговори, това наистина имаме предвид.

Това, което е още по-впечатляващо, е фактът, че Exabytes има почти същия брой видео уроци, както базата знания има въпроси. Някои от тези уроци се занимават със същите проблеми, докато други говорят за напълно нови теми.

Докато Exabytes няма международна телефонна поддръжка, това е бързина на обслужване на клиенти и обширна база от знания ще ви помогне с всички ваши въпроси.

Exabytes Performance

Exabytes ви гарантира 99,9% ъптайм на мрежата и 99,5% време на сървър. По време на тестовете за ефективност, продължителността на работа беше перфектна 100% и нашият тестов уебсайт бе зареден безпроблемно. Дори в случай на престой, ще бъдете обезщетени за всяко неудобство.

Преглед на Exabytes - Робот Uptime

То предлага Кредит за събитие за неуспех, което означава това ще получите безплатни дни на хостинг, ако сайтът ви престои. По-долу можете да видите колко обезщетение можете да очаквате.

Преглед на Exabytes - компенсация за престой

Нашият сайт, хостван със сървър на Exabytes USA, течеше като Flash, времето за реакция беше толкова ниско, че удряше едноцифрени цифри – 2 ms и 9 ms. В други региони, като Азия, времето за реакция беше малко по-бавно, но общата скорост е най-висока.

Преглед на Exabytes - тест за скорост

Обратният резултат, бърза реакция на местоположението в Азия и по-бавни САЩ, могат да бъдат постигнати, ако хоствате нашия сайт на сървър в Сингапур.

Като цяло времето за зареждане и перфектната 100% продължителност на работа Exabytes чудесен избор за изпълнение.

Плюсове на Exabytes

 • 100-дневна гаранция за връщане на парите: един от най-дългите периоди на връщане на пари в индустрията.
 • Безплатен домейн и SSL: получавате безплатен SSL и име на домейн за една година.
 • Достъпни цени: можете да получите хостинг за едва $ 1 на месец.
 • Няколко местоположения на сървъра: можете да изберете да хоствате уебсайта си в 4 различни страни.
 • Бързо време за реакция и стабилност: Exabytes има супер бързи сървъри и почти 100% ъптайм.

Exabytes минуси

 • Няма поддръжка по телефона: можете да използвате само електронна поща или система за билети, за да получите международна поддръжка.
 • Ограничено пространство на диска: Споделеният хостинг на Windows има ограничение дори при крайния план.

Преглед на exabytes: присъдата

След този преглед на Exabytes, един недостатък, който остана, е този ще трябва да се установите за HDD сървър. Но със скоростите и всички допълнителни функции, това изглежда не е проблем.

Хостингът на Exabytes е бърз, стабилен и достъпен. Добавете безплатно име на домейн, SSL сертификат и ежедневни бекъпи към сместа и ще имате впечатляваща сделка.

Какво мислиш? Коментирайте по-долу!

Професионалисти

 • 100-дневна гаранция за връщане на парите
 • Безплатен домейн и SSL
 • Достъпни цени
 • Няколко местоположения на сървъра
 • Бързо време за реакция и стабилност

Против

 • Без телефонна поддръжка
 • Съхранение на твърд диск
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector