Преглед на FatCow

FatCow е един от по-старите доставчици на хостинг услуги, предлагащ доста услуги, предназначени за малък бизнес и физически лица. Има и някои по-големи планове и за по-напредналите потребители.


Фокусът на FatCow не е само върху надеждни и бързи услуги – компанията също се опитва да осигури приятно потребителско изживяване. Екипът за поддръжка на Moo Crew твърди, че е един от най-дружелюбните в бранша.

Така че в този преглед на FatCow, ще видим дали това е страхотен хост – или ще бъде убит.

Какво е FatCow?

Преглед на FatCow - начална страница на fatcow

FatCow е хостинг доставчик, предлагащ споделено, WordPress, VPS, и специални опции за хостинг. FatCow има цялостно решение за тези, които започват: мащабируем хостинг настроики, интерактивни инструменти за изграждане на уебсайт, е-търговия Характеристика, безплатни имена на домейни, и персонализирани имейл адреси.

FatCow също предлага регистрация на домейн име с куп нови TLD с предварителната регистрация опция.

Така че, ако сте нови в света на уеб хостинга, тези инструменти трябва да са достатъчни както за личен блог, така и за доста голям онлайн магазин.

Освен това, FatCow не би бил FatCow, ако не взимаше предвид обстановката. Сървърите му работят на 100% възобновяема енергия.

Ценообразуване на FatCow

FatCow има само един споделен всички хостинг план, наречен the Оригинален FatCow – струва $ 4.08 / месец, и включва всички основи на уеб хостинга. Това означава неметрирано дисково пространство и честотна лента, неограничен домейни и имейл акаунти, и ан SSL сертификат. За да получите най-евтината цена, трябва да подпишете с FatCow поне една година. Цените ще скочат след първия мандат и ще струват $ 5 / месец.

FatCow преглед-оригиналния споделен хостинг ценообразуване

Оригиналният FatCow включва и куп други функции. Получавате безплатно име на домейн за една година и можете да изберете създател на уебсайт, в случай че професионалното уеб разработка всъщност не е ваше нещо.

Можете също така да създадете онлайн магазин с количка за пазаруване и PayPal интеграция. И ако трябва да го пуснете на пазара, получавате 100 $ кредит в Google AdWords. Също така, FatCow поддържа основни CMS опции като WordPress и Joomla.

В плановете на FatCow обаче има и един страхотен пропуск. И това е автоматични архиви. Планът изобщо не ги включва! Функцията ще ви струва допълнителни $ 1 / месец – имайки предвид, че много други доставчици на хостинг услуги я включват безплатно, това е доста лошо.

И така, да обобщим – FatCow може да предложи много. Но не всичко е толкова добро, колкото изглежда. Тук можете да видите резюмето на споделения план за уеб хостинг:

Оригинален FatCow (споделен)
Дисково пространствоUnmetered
BandwidthUnmetered
Колко разрешени домена?неограничен
SSLвключен
Имейл акаунтинеограничен
Поддръжка на клиентиЧат на живо & телефон
Безплатни автоматизирани резервни копияДопълнителна такса

Аз лично бих описал цените на FatCow като upsells, lot and lot of upsells. Трябва да платите архивиране ($ 1 на месец) и дори такива функции за сигурност като сканиране на злонамерен софтуер и уязвимост ($ 1,66 / месец). Най- създател на уебсайт е $ 6,99 / месец, и G Suite ще ви струва допълнително $ 6 / месец.

FatCow Performance

Преглед на FatCow - времена за отговор на fatcow

FatCow е доста бавен. По време на нашето тестване, времена за реакция средно на около 750ms. Това е почти секунда. В сравнение с някои от най-бързите доставчици на уеб хостинг, това е така няколко пъти по-бавно.

Добавете още визуално съдържание, по-високи нива на трафик и в крайна сметка уебсайт, хостван на FatCow, ще бъде толкова бавен, сякаш е такъв.

Сървър ъптаймът не беше толкова лош, усредняване наоколо 99,8% по време на нашето тестване.

Но имайте предвид, че няколко прекъсвания и по-бавни времена на реакция могат да доведат до доста голяма степен на отпадане и загуба при реализации. Така че, ако вашият бизнес силно зависи от вашия уебсайт, не използвайте FatCow – mooooove другаде.

Поддръжка на FatCow

поддръжка за преглед на fatcow

FatCow твърди, че има един от най-дружелюбните екипи за поддръжка на пазара, който се обажда Moo Crew.

Поддръжките са на разположение 24/7 и включват и двете чат на живо и телефонна поддръжка. Също така, той е доста сложен кбаза сега така че можете бързо да намерите решения и отговори на най-честите въпроси.

Що се отнася до доставчика чрез чат на живо, FatCow върши доста добра работа.

Представителят ми отговори веднага и даде професионални отговори и съвети кой от плановете им ще отговаря на моя уебсайт най-добре. За технически въпроси продължих да се насочвам към уроците и записите в базата знания. Не страхотна, но достатъчно добра работа.

За съжаление, поддръжката по телефона не работи толкова добре, колкото чатът на живо. Отне известно време да се свържете и всяка друга дума беше прецизирана с „останете по телефона и мога да ви помогна да си купите план“. Техническият Е, аз на първо място питах за съвет, но въпреки това ми предложиха един от по-скъпите планове за закупуване.

Това е разбираемо, но трябва ли подкрепата да има търговски представители?

Така че, ако вече сте платен клиент, вярвам, че Moo Crew ще свърши доста добра работа в решаването на вашите проблеми. Въпреки че щях да се придържам към чата на живо.

Преглед на FatCow – присъдата

FatCow предлага приличен уеб хостинг план за средна пазарна цена. За съжаление, производителността просто не е достатъчно добра, за да препоръчам напълно този доставчик. В допълнение към това, планът липсва някои важни характеристики, включително разширена сигурност и ежедневно архивиране също.

FatCow получава голям плюс за озеленяване – всичките им сървъри работят на възобновяема енергия – но това не е достатъчно, за да заслужи покупка.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector