Преглед на HostMantis

С цените започвайки от едва 2,29 долара, HostMantis със сигурност се опитва да докаже, че обича „Да направим надежден хостинг на достъпни цени“.


Това обаче е само половината от уравнението. Определено е евтино – но дали е полезно?

Моят първи проблясък на HostMantis

С име като HostMantis (преди известно като Plexihost; променено през 2010 г.), не бях съвсем сигурен какво да очаквам. Той предлага Linux & Windows сподели хостинг като основна услуга, но други опции са достъпни за тези с по-големи нужди.

HostMantis Това в никакъв случай не е привлекателен уебсайт или поне не е по моя вкус (може би се дължи на инсектофобията ми), но върши работа: лесно е и лесно да се навигирате.

преглед на hostmantis

Забележка на сайта: Почти съм сигурен, че за първи път видях напълно облечен богомол.

Ако имате някакви проблеми, достигането до поддръжка на клиенти винаги ще бъде много просто. Икона, готова за стартиране на чата, винаги присъства в долната част.

И в допълнение към чат на живо, HostMantis също така предлага билет или имейл поддръжка. И помощта изглежда бързо пристига. Когато тествах услугата за чат на живо, бях много доволен от скоростта на отговора, която отне по-малко от 30 секунди. Така че това е доста страхотно.

Отзиви на HostMantis от други клиенти

Да, поддръжката, предлагана на клиентите, е 24/7.

Въпреки това, повечето отзиви на клиентите обикновено подчертават, че на агентите за поддръжка на HostMantis изглежда липсват общи навици…

преглед на hostmantis

Имаше много повече оплаквания като това в няколко сайта, както и някои, които планираха компанията за проблеми с престоя.

Но имаше и много добри, които похвалиха HostMantis, че предлага солидна, по-евтина алтернатива на други по-популярни хостинг доставчици.

Като цяло отзивите са силно смесени. Аз лично не бях прекъснал през седмицата, в която го тествах. Това, което успях да тествам напълно и сравних обаче, бяха цените. Ето какво открих…

Цени за HostMantis

По отношение на цените, HostMantis е с висока цена. негов плановете варират от 2,29 до 9,95 долара / месец.

Обърнете внимание, че има отделни ценови планове за хостинг на Windows и Linux. Ще оценявам хостинг на Linux, тъй като е по-популярен и се предлага с по-малко цена.

преглед на hostmantis

Основният диференциращ фактор е дисковото пространство, като Advanced Plan предлага най-доброто съотношение между цена и цена от $ 5.49 / месец за 30GB.

Въпреки че съм съгласен, че това са достъпни планове, не бих препоръчал нито един от тях. Има много страхотни доставчици на евтини хостинг услуги кой може да ви вземе нещо още по-евтино или много по-добро от това!

Но като говорим за по-добро, нека да разгледаме точните характеристики на пакетите, които можете да закупите.

Планове по-подробно

Ето тези 4 плана и техните характеристики с пълни подробности.

влизанестартернапредналЕксперт
Дисково пространство2GB15GB30GB50GB
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Брой домейни5неограниченнеограниченнеограничен
Имейл адреси5неограниченнеограниченнеограничен
SSL включени?дададада
HDD или SSDSSDSSDSSDSSD
Уебсайт строителНеНеНеНе
Поддръжка на клиенти24/724/724/724/7
Гарантирано връщане на парите30-дневен период30-дневен период30-дневен период30-дневен период

Докато 2 GB е много ниско място на диска, безплатният SSL сертификат и използването на SSD сървъри е добра точка за продажба на пакета Entry. С достъпната цена от 2,29 долара, Бих препоръчал пакета за въвеждане на всеки, който работи с една страница или уебсайт със светлина за съдържание.

За всичко друго обаче бих пазарувал другаде.

Изпълнение на HostMantis

преглед на hostmantis

Що се отнася до скоростта, HostMantis се представя доста средно.

Западните времена за реакция бяха впечатляващи, но времената за реакция в Азия го изпуснаха. Това е повече или по-малко модел за много западни хостинг доставчици. Така че, макар и да не е страхотен, също не е шок.

Преглед на HostMantis: Моето заключение

След провеждането на моя преглед на HostMantis става ясно, че има по-добър избор за потребителите, които искат нещо повече от напълно основни ресурси.

За тези, чиито изисквания за съхранение са минимални, HostMantis предлага доста добра опция. Въпреки че не е най-евтиният избор на пазара, той все още е напълно подходящ, ако използвате малък сайт и искате да експериментирате с алтернативен доставчик.

Мислите ли, че греша? Имате ли свое мнение? Моля, оставете някой от собствените си отзиви за HostMantis по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector