Преглед на HostRocket

HostRocket и неговият SSD споделен хостинг твърдят, че са идеалното решение за бизнеса, търсейки максимална скорост и надеждност.


В този преглед на HostRocket ще видим колко добър е наистина този хостинг – и ще ви помогнем да решите, трябва ли HostRocket да бъде следващият ви хостинг доставчик.

Какво е HostRocket?

HostRocket е хостинг доставчик, който се гордее с голямата си клиентска база и услуги от висок клас. С богат избор на хостинг планове, те на пръв поглед имат нещо за почти всички.

Е, нека да разгледаме – има плановете, които HostRocket има:

 • HDD споделен хостинг
 • SSD споделен хостинг
 • Специализиран хостинг
 • Хостинг VPS на риселър
 • Имена на домейни

Като цяло това е доста проста, но солидна селекция от услуги. Споделените и посветени сървъри ще бъдат подходящи за личните потребители и съответно по-големите компании, докато хостинг на дистрибутори е добър вариант за тези, които искат да продават свои хостинг услуги..

И в този преглед на HostRocket ще се съсредоточим върху неговите споделени хостинг услуги, за да видим как те се представят.

Цени за HostRocket

HostRocket предлага 4 редовни уеб хостинг плана – но по същество това е един и същ план и цената му се определя от колко време закупувате услугите за.

Месечният план на HostRocket струва $ 11,98, 6-месечният план струва $ 8,99 / месец, 12-месечният план ще бъде $ 7,99 / месец, а 24-месечният период ще ви върне $ 5,99 / месец.

планове за преглед на букси

Подобна схема на ценообразуване е различна от много други доставчици на хостинг услуги, които са склонни да базират своите споделени уеб хостинг планове повече на качеството на функциите, а не на цикъл на фактуриране.

Планове по-подробно

И така, сега нека да разгледаме какво точно ще получите този хостинг план на HostRocket.

Споделени хостинг планове
Дисково пространствонеограничен
Bandwidthнеограничен
Колко домейна се поддържатнеограничен
SSLНе са включени, се доплащат допълнително
Имейл акаунтинеограничен
FTP акаунтинеограничен
Създател на уебсайтовевключен
Асистиран трансфер на уебсайтвключен
Хостинг панелCpanel
Поддръжка на клиентиТелефон, билети
Избор на местоположението на сървъраНе – само в САЩ
Безплатни автоматизирани резервни копияДа, чрез cPanel

И така, както виждате – плановете са доста подредени. Няма твърди ограничения за нещо основно, така че това може да е чудесен вариант за по-големи уебсайтове.

HostRocket Performance

Сега е време да проверите ефективността на HostRocket и да видите дали това ще направи вашия уеб сайт бързо. Използвахме инструмент GTMetrix – и открихме, че HostMonster е спретнато в горната средна част на пакета.

преглед на hostrocket gtmetrix

Когато дойде времето за отговор на празен HTML сайт, беше около 650мс, и сървъра продължение на седмицата на тестване беше 99,97%.

Като цяло това не е лошо – но все пак липсва зад доста от най-бързите хостинг доставчици. Някои подобрения определено могат да бъдат полезни.

Плюсове на HostRocket

В тази част от ревюто на HostRocket, нека да разгледаме някои от нещата, които харесвам в тази хостинг услуга. Ето хубавите неща, които тази хостинг компания продължава сама за себе си:

Лесна за използване платформа

Лесният процес на управление на услугите и най-новата версия на cPanel прави HostRocket един от най-лесните хостове за използване и управление. В света, където много хостинг компании все още изглеждат, че нарочно се опитват да затруднят живота ви, HostRocket е чудесна алтернатива.

Неограничено всичко

Неограничен брой уебсайтове, неограничена честотна лента, неограничено пространство на диска, имейл и FTP акаунти – HostRocket не задържа. Само за $ 5,99 / месец можете да получите солиден хостинг план, без твърди ограничения на ресурсите.

Отлична поддръжка на клиенти

Всеки хостинг план предлага специална 24/7 поддръжка за клиенти. И до него може да се стигне чрез онлайн билети или телефон. И това, което също е добре, е, че поддръжката на клиентите е много бърза за реагиране и наистина е полезна.

Минуси на HostRocket

Но разбира се, нито един хостинг доставчик не е перфектен. Ето някои от проблемите с HostRocket, които го карат да навакса конкуренцията.

Бавна скорост на сървъра

Само средно за нашия тест GTMetrix, под средното време за реакция, HostRocket просто не е страхотен в нищо. Скоростта е много важен фактор за хостинг доставчика – и HostRocket просто не доставя.

Подстандартно време за изпълнение

Още веднъж – представянето е там, където на HostRocket липсва този ръководител. Времетраене 99,97% не е ужасно – но това е доста зад много доставчици на хостинг услуги. И като се има предвид, че това е опция за споделен хостинг със средна до висока цена, производителността просто може да бъде по-добра.

Преглед на HostRocket – Заключение

HostRocket не е лош доставчик на хостинг услуги, но недостатъчната му продължителност на работа и бавната сървърна скорост са съществени проблеми. Ако обаче търсите неограничен уеб хостинг и лекота на използване, тази компания все още може да се окаже достойно решение.

Професионалисти

 • Лесен за използване
 • Добра клиентска поддръжка
 • Неограничени ресурси

Против

 • Слаба скорост на сървъра
 • Само средно време за продължаване
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector