Преглед на iPower

iPower е всеобщ хостинг доставчик, насочен както към лични, така и към бизнес потребители. С огромно разнообразие от хостинг, име на домейн и други услуги, iPower има голяма база от клиенти.


И за изненада.

iPower твърди, че предлага мощен хостинг, който се захранва от възобновяема енергия на вятъра. Така че предвид околната среда, енергийната ефективност на iPower може да се сравни с засаждането на над 800 декара дървета всяка година. Готин старт!

Но нека не изпреварваме себе си. iPower е на първо място – хостинг доставчик. И в този преглед на iPower ще проверим дали този доставчик на вятър може да се вярва.

Какво е iPower?

iPower е зелен хостинг доставчик, предлагащ разнообразни услуги, които се захранват от възобновяема енергия на вятъра. Можете да изберете споделен, посветен, дистрибутор и VPS хостинг. Други услуги на iPower включват SSL сертификати, имена на домейни и маркетинг.

ipower преглед

Но това дори не е всичко.

За тези, които търсят още повече помощ, iPower също предлага изграждане на уебсайтове, реклама, маркетинг по електронна поща и много други видове услуги.

Този набор от услуги прави iPower едно гише за уеб начинаещи. Широката гама от хостинг планове обаче осигурява мащабируемост, необходима за големи проекти.

И изглежда iPower е доста успешен. Хостът има над 1 милион уебсайтове, работещи на своите сървъри.

Така че, без допълнително обожание, ще видим колко добри iPower споделени хостинг планове наистина са!

Цени за iPower

Можете да избирате 3 споделени планове за хостинг на iPower кои цени започват от $ 3,95 / месец за Pro план. Планът за начинаещи е $ 3,99 / месец, но можете също така да увеличите мащаба до неограничения план Pro Plus за $ 11,99 / месец.

Преглед на iPower

Както можете да видите, Pro планът за продажба е по-евтин от плана Starter, осигурява по-малко ресурси. Изглежда като добра сделка, но какво може да предложи всеки от плана?

 • Начален план за $ 3,99 / месец ще получите 5GB пространство за съхранение и 250GB честотна лента. Освен това поддържа само имейл и неограничени FTP акаунти. ShopSite не е наличен с плана.
 • Про план за $ 3,95 / месец има неограничено пространство за съхранение, мащабируема честотна лента и добавя основно решение за електронна търговия (15 продукта). Про планът поддържа неограничен FTP, 2500 имейл акаунта и ви получава 1 безплатен домейн.
 • Pro Plus план ще ви струва $ 11,99 / месец. Тази предлага същите функции като другите две, но също така включва по-модерно решение за електронна търговия (до 50 продукта). Той също така поддържа неограничен имейл и FTP акаунти, както и ви предоставя дори 3 безплатни имена на домейни.

Pro планът изглежда наистина добър – особено с промоционалната цена от 3,95 долара, която можете да видите на снимката по-горе. Но има скрита уловка, за която трябва да внимавате! За да получите цената на специалната оферта, трябва да закупите плана поне за 24 месеца – и да платите предварително.

Така че, ако отидете на двугодишния Pro план, вие’Ще трябва да платите 94,80 долара – направо в кошницата. Доста достъпни за 2 години, нали? Просто бъдете наясно с подновяванията – след първия мандат цената ще се върне към редовния си месечен курс от $ 12.95 / месец. Рязко увеличение, а?

Таблицата по-долу, показваща колко ще трябва да платите за всеки план и продължителност, може да бъде полезна:

Период на плащане / ПланНачален планПро планPro Plus план
1 месецN / A$ 7.95N / A
3 месецаN / AN / A$ 44,97 + 30 $ такса за настройка
6 месецаN / AN / A83,94 $ + 30 $ такса за настройка
12 месеца$ 47.88$ 59.40$ 155.88
24 месеца$ 95.76$ 94.80$ 287.76
36 месецаN / A$ 142.20N / A
Цена за подновяване / месец$ 8.99$ 12.95Не се променя

От това, което виждаме, подновяванията са доста скъпи. Така че в този случай планът Pro Plus изглежда като най-добрият вариант. Той не само предоставя много премиум функции, но също така няма повишените цени за подновяване.

Можете обаче да сравните всички планове в таблицата, така че да знаете кой от тях отговаря на вашите нужди:

Начален планПро планPro Plus план
Дисково пространство5 GBнеограниченнеограничен
Bandwidth250 GBScalableScalable
Домените са разрешени1неограниченнеограничен
Безплатно име на домейн13
SSLвключенвключенвключен
Имейл акаунти12500неограничен
платформа за електронна търговия15 продукта25 продукта
Поддръжка на клиенти24/7 чат на живо, билет, телефон24/7 чат на живо, билет, телефон24/7 чат на живо, билет, телефон
Избор на местоположението на сървъра222
Безплатни автоматизирани резервни копияЕжедневно, 14 дни назадЕжедневно, 14 дни назадЕжедневно, 14 дни назад

Като цяло планът Pro Plus все още изглежда най-добрият от 3-те. Можете да имате неограничени уебсайтове, за които получавате 3 безплатни имена на домейни. Дори ще е подходящо да продадете някои стоки, ако управлявате блог. И няма увеличение на цената.

Но заслужава ли си? Нека да разгледаме добрите, лошите и злите страни на iPower.

Плюсове на iPower

iPower обещава да бъде мощен доставчик на хостинг услуги, който може да захранва всеки проект, независимо дали работите от дома или хоствате бизнес уебсайт.

За това предлага редица добавени функции, както и безплатни имена на домейни за вашите уебсайтове.

Вижте подробностите по-долу!

Много допълнителни функции

iPower наистина се опитва да измине допълнителна миля, за да угоди на своите клиенти. Само хостингът не е достатъчен – има много готини неща, които можете да направите заедно с iPower.

Можете да намерите съвети за дизайн на уебсайтове от професионалисти или да получите помощ при онлайн маркетинг. iPower се опитва да бъде нещо повече от обикновен хостинг доставчик – ако имате нужда от помощ, можете също така да ги пуснете.

ipower преглед

Съветите и съветите не са всичко, което получавате.

Начинаещите могат да намерят влачене&пуснете създателя на уебсайтове, така че да могат да стартират уебсайт, дори без да знаят как да кодират.

IPower Създател на уебсайтове включва 100+ отзивчиви шаблона, PayPal интеграция и SEO инструменти. Безплатната версия обаче е ограничена до само 6 страници.

Изглежда добре! И докато сте ограничен само до 6 страници, той все още може да е достатъчен за уебсайт за малък бизнес, приятен блог и дори много прост онлайн магазин.

Безплатни имена на домейни

iPower включва безплатни домейни с планове Pro и Pro Plus. В крайна сметка, име на домейн може да скочи цената на вашия уебсайт доста.

За съжаление безплатен домейн не е предоставен с плана за начинаещи. Но iPower може да ви продаде такъв за 10,99 долара / година. И все пак прилична цена.

Но имаше едно нещо, което наистина ни впечатли.

Получавате дори 3 безплатни домейна с плана Pro Plus. Това означава, че ще трябва да плащате само за хостинг, за да притежавате 3 различни уебсайта.

Звучи като наистина много!

iPower минуси

Въпреки че iPower може да предложи страхотни функции, той все още е малко по-назад от вашия среден хост.

С iPower уебсайтът ви може да е по-бавен от вашите конкуренти, няма cPanel, който всеки харесва и достигането на поддръжка може да отнеме известно време.

За да видите за какво говорим, проверете подробностите.

Под средното време за реакция

Времето за реакция на iPower не е нищо, с което трябва да се гордеем. Средно е около 1 секунда, което е почти 2 пъти по-лошо от средното за индустрията. Така че за цената, която плащате, този резултат е едва ли приемлив.

Ipower преглед-Ipower производителност

Нашите най-добри хостинг компании тактови скорости около и над 100ms. Топ 10 е под 500ms – постоянно. Следователно има само едно заключение, което можем да направим в този преглед на iPower – вашият уебсайт ще бъде бавен.

Няма cPanel

за жалост, iPower не предоставя cPanel. Ще можете да използвате контролния панел vDeck, което е наред, но все пак не е класически cPanel.

IPOWER преглед-IPOWER-vDeck-контролния панел

Според отзивите на потребителите, vDeck не е толкова удобен за потребителя, има по-малко уроци за това как да го използвате и се появяват случайни грешки.

По време на нашето тестване се сблъскахме със същите проблеми.

Така че, ако искате да използвате cPanel, iPower го предоставя само с VPS хостинг решения.

Проблеми с поддръжката на клиенти

Просто казано – поддръжката на клиентите е наистина лоша. Опцията „Чат на живо“ всъщност е доста мъртва – след като изпратите въпроса си, може да отнеме не минути, а до час, за да получите отговор. В един момент дори изглеждаше, че поддръжката за чат просто не е достатъчно добре обучена, тъй като те не са в състояние да се справят с малко по-технически условия.

Трябва обаче да кажа – щом подкрепата най-накрая достигне до вас и разбере какво имате предвид, опитът става толкова по-добър. Добрите намерения са налице, те просто не са подкрепени с истинска работа.

Преглед на iPower – колко е мощен?

Това, което можем да видим от това ревю на iPower, е, че хостът не е много повече от основен, среден хостинг доставчик. Има някои добри намерения – като разбиране на агенти за поддръжка на чат на живо, които ще ви помогнат, след като ги достигнете. Също така, сделка за 3 безплатни домейна изглежда страхотно. И също така ще ви бъдат предоставени всички функции, необходими за хостинг на уебсайт без никакви излишни.

Но за да бъдем наистина честни, нищо, което iPower прави, прави тази компания дори и дистанционно вълнуваща.

В допълнение към това си струва да споменем, че цената на iPower също е някак стръмна – нищо ужасно, но малко над това, което обичате да плащате за средна услуга. Стойността не е голяма и ще ни е интересно да видим този доставчик да прави много повече.

Пробвали ли сте iPower? Споделете своите мисли с нас в секцията за коментари по-долу!

Професионалисти

 • Безплатно създаване на уебсайт
 • Безплатни имена на домейни
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Лошо време за реакция
 • Лоша поддръжка на клиенти
 • Няма cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector