Преглед на медийния храм

Media Temple осигурява първокласен уеб и облачен хостинг – подходящ за уебсайтове, уеб платформи и приложения. С голямо разнообразие от планове има за цел да предложи решение за всякакви онлайн професионалисти.


Но дали медийният храм е полезен? В този преглед ще разгледаме услугите му и ще видим дали трябва да ги използвате.

Нека да влезем в подробностите.

Какво е медиен храм?

Основан през 1998 г., Media Temple сега е домакин на над 1,5 милиона уебсайта и се доверява на големи корпорации, като Samsung, Adobe, CBS и много други.

Компанията намери успех, предлагайки редица хостинг планове, платформи и добавки.

преглед на медийния храм

В момента с Media Temple можете да получите следните услуги:

 • Споделен хостинг
 • VPS хостинг
 • Специализиран хостинг
 • Управляван хостинг
 • Управляван хостинг на WordPress
 • AWS облачен хостинг
 • Създател на уебсайтове
 • домейни

Наред с няколко типа хостинг, Media Temple предоставя услуги за управление на хостинг или WordPress. Както твърди, това би ви позволило да се съсредоточите повече върху бизнеса си, без да се притеснявате за уебсайта си. Като цяло Media Temple е насочен към малки и големи предприятия. Въпреки това той има по-евтини пакети за потребители като фрийлансъри или блогъри. Като цяло изборът е огромен. Ако имате нужда от хостинг, Media Temple вероятно ще има решение за вас.

За този преглед на Media Temple, нека да разгледаме най-популярната му услуга – споделен хостинг. За да оценим този доставчик, ще разгледаме по-отблизо цените, плановете и ефективността.

Цени за медийни храмове

Започва най-евтиният, споделен хостинг план Personal Media Temple $ 15 / месец. Придвижвайки се по-нагоре, има Pro за $ 22.50 / месец и Elite за $ 45 / месец.

Плановете обаче са по-скъпи, ако решите да плащате месечно:

ценови преглед на медийни храмове

Тук’s сравнително сравнение на споделените хостинг планове на Media Temple:

персоналенпрофесионалистелит
Месечно$ 20 / месец$ 30 / месец$ 60 / месец
1 година срок$ 16.17 / месец$ 25 / месец$ 50 / месец
2 години срок$ 15.83 / месец$ 23.75 / месец$ 47.50 / месец
3 години срок$ 15 / месец$ 22.50 / месец$ 45 / месец

И ето какво прави всеки от плановете с вас:

 • персонален – Този план има 20GB съхранение и 1TB честотна лента. Заедно с това получавате 100 сайта и бази данни.
 • професионалист – Този предлага 100 GB съхранение и 2TB честотна лента. Също така включва откриване на злонамерен софтуер и 500 бази данни.
 • елит – Този предлага 250 GB съхранение и 5TB честотна лента. Поддържа 500 сайта, откриване на злонамерен софтуер и 500 бази данни със специален контейнер.

Справедлива бележка, дори и най-евтините планове с Media Temple са скъпи в сравнение с други доставчици. Особено когато трябва да закупите допълнителни услуги, за да имате напълно функциониращ хостинг. Но за тях ще говорим по-късно.

Само не забравяйте, че ще бъдете таксувани за целия срок предварително. Например, при закупуване на Личния план на тригодишен срок, дължимата сума е 540,00 долара.

преглед на медийния храм mt

Но сега нека да проучим това подновявания. Media Temple предлага по-ниска цена за първия мандат. Когато това приключи, планът ви се подновява за същия период, но с по-високи цени.

Кажете за едногодишните планове цената на подновяването се повишава с 20%, докато други се увеличават повече. Например, плащането годишно за 3-годишен план за Pro първо струва $ 810 и се подновява на $ 1080.

Въпреки че Media Temple не предлага "неограничено всичко", номерата, дадени за съхранение и честотна лента, са повече от достатъчни за повечето потребители.

Но цената все още е доста висока, така че нека да видим дали плановете имат подходящи характеристики, които да оправдаят това.

Какво е включено в плановете за медийни храмове?

Сега, когато ние’получихме все по-важната част от ценообразуването от пътя’Време е да се съсредоточите върху подробностите какво предлага всеки план. Позволявам’Прегледайте трите опции и вижте как те се сравняват помежду си.

персоналенпрофесионалистелит
Дисково пространство20GB100GB250GB
Bandwidth1TB мащабируем2TB мащабируем5TB мащабируем
Домените са разрешени100500500
SSLКоито не са включениКоито не са включениКоито не са включени
Имейл акаунти100010001000
Поддръжка на клиентиЧат на живоЧат на живоЧат на живо
Безплатни автоматизирани резервни копияКоито не са включениКоито не са включениКоито не са включени

Най- дисково пространство и честотна лента трябва да задоволи повечето потребители. Средният уебсайт на WordPress заема около 1-2 GB, а една страница е 1-2MB. Това означава, че дори Личният план трябва да бъде домакин до 10 уебсайта, издържам до един милиона посещения на страница на месец.

Друго добро е, че всички планове имат SSD сървъри, които трябва да увеличат значително производителността на сървъра. Също така, вие получавате Anti-DDoS защита, което е много важно, за да се гарантира сигурността на вашия уебсайт.

Освен това ще получите до 500 имейл акаунта и няма ограничения за това как можете да правите FTP акаунти.

И ако търсите създател на уебсайт – Media Temple включва такъв. Нарича се Virb предлага платформа за плъзгане и пускане с над 20 свежи изглеждащи шаблона по ваш избор.

медия преглед храм virb уебсайт строител

Но за съжаление няма азащита от зловреден софтуер с Личен план. Pro го има за 1 сайт, Elite – за 5 сайта. Разбира се, Media Temple предлага да го купите като добавка. И този пакет за сигурност би ви струвал от $ 49 / месец. Този пакет включва сканиране и премахване на злонамерен софтуер, както и защитна стена на уеб приложение.

И тогава нещата започват да изглеждат още по-малко красиви.

Първо, не получавате премия SSL. – докато много други доставчици го предлагат в плановете на подобна ценова точка. В Media Temple, SSL ще ви струва $ 75 / годишно.

Тогава вие също не се автоматизирате архивиране. За целта закупете $ 20 / месец добавка, която ще направи резервни копия за моментни снимки.

Мислейки за прехвърляне уебсайт от друг доставчик? Media Temple ще ви помогне – за еднократна такса от 150 долара.

А що се отнася до контролния панел, Media Temple ви предоставя a Plesk панел. Plesk панелът се използва най-вече за хостинг на Windows, но работи и за този Linux базиран хостинг. И въпреки че има сходен интерфейс с cPanel, много потребители все още предпочитат cPanel за неговата надеждност. По принцип това не би трябвало да е голям проблем, но ако искате cPanel – е, наличен е с Pro плана.

И точно така, вашият премиум хостинг става още по-скъп.

И накрая, има поддръжка на клиенти. Въпреки че е 24/7 и има много канали, времето за изчакване от около 30 минути просто не е достатъчно добро. От друга страна, представителят беше наистина полезен и приятелски настроен. Те бяха в състояние да решават проблемите без забавяне и имаха информативни отговори.

преглед на поддръжката на медийния храм

Имайки предвид всички налични функции, Media Temple е силен доставчик. Ако обаче наистина искате да има всички премиум функции, това става сериозно, сериозно скъпо.

Изпълнение на медийния храм

Media Temple идва с Grid – това е клъстер от сървъри, които предлагат на потребителите по-висока скорост и мащабируемост. Предполага се, че подобна настройка издържа на големи скокове в трафика, като хоства сайта на множество сървъри. По този начин имате надеждна услуга, тъй като не е нужно да се притеснявате за срив на сайта ви.

На теория това може да помогне да се увеличи и времето за реакция в световен мащаб. Така че имахме поглед – и резултатите от тестовете за представянето на Media Temple са доста добри. Този хост предлага отлични скорости, средно време на натоварване по-долу 300 мс.

скорост на преглед на храма на медиите

Но разбира се, има различни времена на реакция от различни места. В САЩ това е най-бързото и става по-бавно в Япония и Сао Пауло. Това е обичайна разлика за доставчик със сървъри в САЩ. Въпреки това, тези по-бавни резултати все още достигат впечатляващото време от 400 ms.

Като цяло представянето е над средното ниво. Но за такъв скъп доставчик бих очаквал още по-добри времена за реакция. Има място за подобрение.

Преглед на медийния храм – присъдата

Media Temple е премиум доставчик и има много страхотни функции, които го правят приличен вариант. Високата производителност, постоянното време на работа и всестранната надеждност го правят чудесен вариант за бизнеса.

Въпреки това не мога да го препоръчам за малки проекти и потребители на бюджет, тъй като плановете се оказват твърде скъпи поради високите стартови цени и много необходими добавки. В крайна сметка това прави Media Temple лош избор за нови потребители.

Затова преди да вземете решение, продължете напред и разгледайте няколко страхотни оферти от други доставчици. Определено ще намерите нещо надеждно и с по-ниски цени!

Професионалисти

 • Надежден домакин
 • Страхотна поддръжка на клиенти
 • Добра скорост и неувреме

Против

 • Скъпи планове
 • Необходими са много добавки
 • Малко приложения с едно кликване
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector