Преглед на MyDomain

MyDomain е пълнофункционален хостинг и доставчик на имена на домейни. Но освен това, тя предлага и електронна търговия, уеб дизайн и решения за сигурност.


Що се отнася до хостинга с MyDomain, ще намерите както Linux, така и Windows хостинг, VPS хостинг и WordPress блог хостинг. Той твърди, че предоставя лесни за потребителите, но мощни хостинг решения, подходящи дори за начинаещи. За това MyDomain проектира хостинг инфраструктура, която, както заявява доставчикът, надхвърля всички индустриални стандарти.

В този преглед на MyDomain ще проверим дали доставчикът е всичко, за което твърди, че е.

Позволявам’разберете!

Ценообразуване на MyDomain

MyDomain има 3 Linux споделени хостинг планове като ценообразуването започва от $ 3,75 / месец за основния план. Двуслойният Delux план ще струва $ 6,95 / месец и ще можете да надстроите до Ultra план за $ 13,75 / месец.

MyDomain преглед на Linux хостинг планове

С всеки от плановете получавате безплатен домейн, неограничено пространство за съхранение, мащабируема честотна лента и конструктор на уебсайтове с влачене и пускане. Други функции обаче се различават:

 • С основния план за $ 3,75 / месец ще можете да хоствате 1 уебсайт, да влизате в 5 FTP акаунта и да създавате 10 MySQL бази данни. Ще получите и 100 имейл акаунта.
 • Планът Делукс за $ 6,75 / месец получавате неограничени уебсайтове, 25 FTP акаунта и бази данни MySQL и 250 имейл акаунта.
 • С плана Ultra струваща $ 13,75 / месец, получавате неограничен брой уебсайтове, имейли, FTP акаунти и MySQL бази данни.

Можете обаче да получите само рекламираното ценообразуване на най-популярния план Deluxe за първия мандат от 1-, 2- или 3-годишни планове. След това хостинг планът се подновява с редовната си скорост. В таблицата можете да проверите какво е действителното ценообразуване на MyDomain за споделения му Linux хостинг Deluxe:

луксозен
Ценообразуване за първи път (12, 24 или 36 месеца)$ 6.75 / месец
Подновяване за 1 година$ 12.95 / месец
Подновяване за 2 години$ 11.95 / месец
Подновяване за 3 години$ 10.95 / месец

Имайте предвид, че ще трябва да заплатите цялата цена предварително за всички планове.

И така, какво всъщност е включено в плановете? В таблицата по-долу можете да сравните функциите и да видите коя е най-подходяща за вас:

ОсновенлуксозенUltra
Дисково пространство неограниченнеограниченнеограничен
BandwidthScalableScalableScalable
Поддържани домейни1неограниченнеограничен
Имейл акаунти100250неограничен
Поддръжка на клиенти24/7 чат на живо, имейл, телефон24/7 чат на живо, имейл, телефон24/7 чат на живо, имейл, телефон
Безплатни автоматизирани архивиплатенплатенплатен

Веднъж в количката, проверете всичко внимателно. MyDomain предварително избира няколко скъпи добавки.

Защитата на поверителността на домейна ще струва $ 8,99 на месец. Защитата на уебсайтове за $ 1,66 на месец също е предварително избрана. И ще трябва да решите дали имате нужда от автоматични резервни копия за $ 1,25 на месец.

Като цяло, всички планове предлагат прилична стойност за цената. Просто ще трябва да бъдете внимателни с цените на плана Deluxe и да избягвате добавките, които не са ви необходими.

Плюсове на MyDomain

MyDomain предлага няколко страхотни функции. Това включва достъпни цени, прилична производителност и сървъри, захранвани със зелена енергия.

Нека разгледаме подробностите.

Достъпен основен план

Едно от най-добрите неща, които MyDomain предлага е основният му план. За $ 3,75 / месец получавате доста – безплатен домейн, неограничено пространство за съхранение и без ограничение на честотната лента (поне докато достигнете възможностите на сървъра).

Но има нещо още по-добро в основния план.

След подновяването, достъпните цени остават достъпни – ще платите същото като рекламираното. И това е рядкост в хостинг индустрията.

Така че, ако не е нужно да хоствате куп уебсайтове, основният план е a чудесен вариант за личен блог, портфолио или дори уебсайт за малък бизнес.

Достойно време за реакция

Времето за отговор на MyDomain се оценява като B +, което е над средното. И той има много време за реакция в САЩ, Европа и Южна Америка. Азия и Австралия са малко по-назад, с изключение на Япония, отбелязвайки не толкова впечатляващите 618 минути.

Време за отговор на MyDomain

Като цяло, ако аудиторията ви не е базирана в Япония, не трябва да усещате забавяне в пъти за зареждане на уебсайтове.

Хостинг с вятър

MyDomain купува кредити за възобновяема енергия, за да покрие потреблението на енергия от сървъра си с 150%.

Това прави MyDomain един от няколкото хостинг доставчици, които всъщност използват устойчива енергия за покриване на нанесените от тях щети. Ще ви бъдат предоставени и хостинг значки с вятър, така че другите да знаят, че допринасяте и за устойчивостта.

Противопоказания на MyDomain

MyDomain има няколко страхотни функции, но не избягва закачките. В тази част на прегледа на MyDomain ще разгледаме какво липсва на хоста – гаранция за продължаване на времето, по-добра поддръжка на клиенти и по-ясна ценова структура.

Без гаранция за ъптайм

MyDomain няма гаранция за ъптайм, което означава, няма да можете да предвидите колко време уебсайтът ви може да бъде прекъснат. Други домакини предполагат 99,9% време за продължаване в SLA, което означава, че няма да намаляват повече от минута на ден. Което оставя достатъчно време за надграждане на сървърите.

За съжаление няма да знаете това с MyDomain.

Въпреки това, по време на нашето тестване MyDomain успя да достигне средно 99,92% – което е страхотно. Но все пак – искаме някои гаранции.

Бавно обслужване на клиентите

Проверихме обслужването на клиентите на MyDomain, за да преценим по-добре качеството му на поддръжка. То предлага имейл, телефон и дори опции за чат на живо 24/7. Затова се опитахме да осъществим достъп до чат на живо и да тестваме скоростта и качеството на услугата.

Но това беше наистина разочароващо. Получихме автоматизирано съобщение веднага след отваряне на прозореца за чат на живо. И никой не отговори.

След изчакване почти час, поддържащият агент изглеждаше супер раздразнен. Също така, той не’няма достатъчно знания, за да ни помогне – всичко, което поискахме, се нуждаеше от мениджъра си, за да изясни.

Така че не сме сигурни дали ще успеете да получите достатъчно помощ в случай, че имате по-големи проблеми. Е, поне базата от знания е прилична.

Твърде много платени добавки

Включени са повечето от основните функции с MyDomain. Ако обаче искате да защитите уебсайта си – той идва на цена.

А някои от функциите дори са предварително избрани, така че може да стигнете до плащане за нещо, от което всъщност не се нуждаете. Това включва поверителност на домейна, архивиране и добавки за сигурност на уебсайта.

Освен това можете да закупите оптимизация на WordPress (много хостове правят това безплатно), скъп конструктор на уебсайтове ($ 10.99 / месец) и G Suite за $ 6.00 / месец.

Така че, когато погледнете крайната цена, може да се изненадате. Достъпният хостинг изобщо не е достъпен.

Преглед на MyDomain – присъдата

MyDomain е добре домакин, ако търсите безпроблемен начин да поставите блога си. Ако обаче имате нужда от повече функционалност и гъвкавост, добавките ще увеличат цената.

Така че можем да заключим този преглед на MyDomain, че хостът е среден. Има достатъчно за блогъри за свободно време, но професионалистите може да останат разочаровани.

Палци за избор на зелена енергия за захранване на сървърите, но внимавайте за ценовите трикове!

Професионалисти

 • Достойно време за реакция
 • Кредити за възобновяема енергия
 • Опция за чат на живо

Против

 • Lousy Customer Support
 • Няма cPanel
 • Опитни опити
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector