Преглед на Weblium

преглед на weblium


Weblium твърди, че е следващото поколение на уебсайтовете от ново поколение, съчетаващ максимална лекота на използване, страхотна производителност на страниците и интересни дизайнерски функции.

С мобилен първи подход към дизайна и AI супервизор, помагащ да откриете всички визуални проблеми, той трябва да бъде перфектно модерно решение за създаване на уебсайт.

Но наистина ли е?

Нека да прегледаме строителя на уебсайтове Weblium и да видим дали наистина прави всички страхотни неща, които обещава.

Целева страница за преглед на Weblium

Какво е Weblium?

Weblium е лесен за използване инструмент за дизайн на уебсайтове. Той е създаден от уеб студио, което само изработва дизайни директно за клиентите. Те направиха Weblium в отговор на исканията на клиентите си за платформа за създаване на уебсайт „направи си сам“.

Може да се счита за цялостна уебсайт за изграждане и хостинг платформа. Всеки план на Weblium включва достъп до пакет за дизайн на уебсайт, както и облачен сървър, така че не е нужно да купувате хостинг отделно.

Много удобен за създаване на уебсайт строител

Първите стъпки с Weblium бяха прости. Веднага след като се регистрирах, трябваше да избирам от голямо разнообразие от стилове на сайтове – шаблони, подходящи за конкретен бизнес или кауза.

избор на шаблон за преглед на weblium

Като цяло шаблоните бяха не само страхотни и функционални – но и доста по-различни. Това винаги е чудесен вариант, защото най-вероятно ще намерите шаблон на уебсайт, който е близо до визията, която търсите.

След като избрах стил на сайта, който е подходящ за моя най-добрият, успях да започна да изграждам сайта си от набор от блокове със съдържание и да персонализирам неща като цветова схема и шрифтове. Всичко беше много персонализирано – избирайки тема, вие не се ангажирате автоматично с каква тема трябва да бъде.

Вместо това тема се опитва да се приспособи към вашите собствени идеи. Така трябва да бъде.

Интерфейс за преглед на Weblium

Платформа, изградена около AI дизайн

въпреки това, с голяма свобода на дизайна идва голяма дизайнерска отговорност. И понякога това води до проблеми – Weblium цели да поправи и това.

Създателите на Weblium, изглежда, се притесняват, че крайният продукт ще пострада, ако предоставят на потребителите си неограничена свобода над дизайна на сайта.

Поради тази причина те интегрираха AI Design Supervisor в системата Weblium. То автоматично преобразува съдържателни блокове, добавени към вашия сайт да съответства на избрания от вас шаблон, запазвайки естетиката ви постоянна.

Преглед на Weblium AI Supervisor

По мое мнение това работи много добре. бях в състояние да избира блокове от обширната библиотека на Weblium без да се притеснявам дали ще отговарят на сегашния ми вид

Цени на Weblium

Weblium предлага два плана – има ограничен безплатен план и Pro пакет, който струва $ 10,50 на месец и включва всички премиум функции.

Като цяло Pro пакетът е добра сделка за парите ви. Това е така, защото безплатният пакет Weblium предлага само ограничен набор от функции и включва задължително брандиране на Weblium.

Weblium предлага също пакет „Reseller“ за дизайнери, които използват платформата, за да направят множество сайтове. Цените на дистрибутора варират в зависимост от това колко уебсайта поръчвате.

Освен това Weblium предоставя отделна дизайнерска услуга чрез Weblium Studio. Това ви позволява да наемете специалист по дизайн на уебсайт, който да изработи сайт за вас. Цените започват от $ 49.

Функции на Weblium

Ключовите разлики между плановете Pro и Free Weblium са, че не можете да използвате безплатния план за свързване на собствения си домейн, е, че безплатният включва само поддомейн, но Pro пакетът идва с регистрация на домейн. Останалите разлики между плановете са обобщени по-долу.

Безплатнопрофесионалист
Месечна цена$ 0$ 10.50
Дисково пространствонеограниченнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограничен
Може да свържете собствен домейн?Неда
електронна пощаКоито не са включениДа, струва $ 15 / година допълнително
е-търговияНеДоплащане допълнително
Включва рекламидаНе
поддържа24/7 Чат на живо24/7 Чат на живо

При $ 10,50 / месец, пакетът Pro е сделка като се има предвид, че включва регистрация на домейни и неограничено съхранение. Не препоръчвам безплатния план, освен ако не създавате уебсайт за лична употреба. Задължителните реклами в Weblium правят безплатните сайтове неподходящи за бизнес употреба.

Но това, което прави Weblium лошо за бизнеса, е много ограничената поддръжка за електронна търговия. Няма оферта за родни онлайн продажби. Вместо това получавате възможност да получите Ecwid на вашия уебсайт – но това ще ви струва солидна такса за настройка от 600 долара плюс 126 долара годишно.

Така че, ако искате да продавате онлайн, Weblium не е за вас. Предлагам вместо това да разгледаме нашите топ платформи за електронна търговия.

Поддръжка на клиенти на Weblium

Weblium осигурява 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо и набор от видео блогове, които ще ви помогнат да научите как да използвате платформата. По време на моите тестове представителите на услугите отговориха бързо на моите запитвания навреме и полезно.

Weblium Review Design Pro

Времето за отговор варираше от 2 до 5 минути, а за въпроси ми бяха предложени и учебни статии, за да направя леко четене, докато чакам. Като цяло – доста добър.

Изпълнение на Weblium

По време на прегледа си Weblium тествах скоростта на уебсайт Weblium, използвайки GTMetrix.

ефективност на преглед на weblium

Резултатите всъщност бяха сериозно добри. Имайте предвид, те биха могли да бъдат малко по-ниски на огромни уебсайтове с огромно количество медия, но за основен уебсайт Weblium е толкова добър, колкото получава.

Преглед на Weblium – окончателната присъда

Weblium е впечатляваща и достъпна услуга за изграждане на уебсайтове. Той е бърз, супер лесен за използване и има много красиви шаблони на уебсайтове.

Това обаче не е подходящ инструмент, ако искате да продавате онлайн. Но за всичко останало – определено си заслужава кадър. Особено с безплатен план, тъй като е много лесно да се настрои. Изпробвайте сами и вижте какво мислите.

Професионалисти

  • Страхотно изглеждащи шаблони
  • Асистентът AI работи добре
  • Невероятно лесен за използване
  • Достъпни цени

Против

  • Без поддръжка за електронна търговия
  • Не ви дава много контрол върху дизайна
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector