Преглед на WebsiteBuilder.com

Птица ли е, самолет ли е? Sitey ли е, Sitelio ли е??


Не! е WebsiteBuilder.com

Става все по-популярно за един създател на уебсайт да работи под множество идентичности и често може да бъде подвеждащо или разочароващо.

Въпреки това, понякога има добри причини да го направите.

Тайните, стоящи зад кризата на идентичността на този уебсайт строител, са разгадани в този преглед на WebsiteBuilder.com.

Законно е WebsiteBuider.com?

За да решите този пъзел – да, WebsiteBuilder.com е законно – но автентичен? Не.

Всъщност, има още два уеб строители, използващи същия софтуер като SiteBuilder. Открих това, след като написах рецензия за Sitelio, където забелязах приликите. След провеждането на допълнителни изследвания стана ясно, че има и друг виновник – Sitey.

websitebuilder преглед

Тъй като трите уебсайта се обединиха, те са придобили доста каталог с лоша обратна връзка с клиентите. И въпреки че много проблеми са изменени, някои все още продължават.

Освен отрицателната обратна връзка, самата платформа на WebsiteBuilder.com е лесна за използване. Както всички други уеб строители, той използва секции, за да организира вашия уебсайт. с над сто предварително проектирани секции, има какво да избирате, но можете да проектирате и своя собствена.

Но за тези, които се надяват на 100% безболезнено преживяване, не задържайте дъх.

преглед на websitebuilder.com

Макар че секциите за предварително проектиране са чудесен спестяване на време, други функции не са.Самият интерфейс може да бъде завладяващ, с изненадващ брой ленти с инструменти.

Също така, още един объркващ елемент: има много възможности за анимация, но изображенията не са готови за ретина.

Колко е „остаряло“ това нещо?

Теми на WebsiteBuilder.com & Други функции

Що се отнася до темите, WebsiteBuilder.com предоставя много здравословни 100+.

websitebuilder преглед

Те са модерни, но не се открояват особено. И по някаква странна причина, след като сте избрали вашата тема, не можете да се върнете, за да я промените. Това най-малкото е разочароващо.

Има обаче някои добри новини. WebsiteBuilder.com е изградила собствена система за електронна търговия с вкусно количество функции, като вариации на продукти и персонализиране на имейл.

Предоставената платформа за блогове е още една полезна функция и всъщност е един от по-добрите редактори на блогове, които съм виждал от създателя на уебсайтове. Можете да редактирате постоянната връзка, да създавате образи на корици, пинове на публикации и други.

websitebuilder преглед-5

Планове и цени в повече подробности

WebsiteBuilder.com предлага само на своите клиенти една опция за абонамент, която се плаща месечно. За разлика от много други създатели на уебсайтове, WebsiteBuilder.com предлага и напълно безплатен пакет.

Въпреки че безплатният план има голям брой шаблони и неограничена честотна лента, не бих го препоръчал срещу сайтове като WordPress.

БезплатноPremiumБизнесе-търговия
Безплатен хостингдададада
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Брой шаблони100+100+100+100+
Персонализиран домейнНеНеНеНе
Безплатен домейнНедадада
поддържаелектронна пощаелектронна пощаприоритетприоритет
е-търговияНеНеНеда
Показвани реклами?даНеНеНе

Освен безплатния, има три платени планове за избор. SiteBuilder е премия сметката е $ 4.61 на месец, докато неговата бизнес сметка започва от $ 5.38 на месец. И двата плана са пълни с функции и на доста добра цена също. За разлика от плана за електронна търговия обаче те не разполагат със значителни функции.

Fили тези потребители, които ще се възползват от електронната търговия, това ще ви върне $ 9,23 на месец. В сравнение с конкурентите си тази цена на месец е разумна.

Като цяло трите ценови плана са много сходни и липсват гъвкавост. Бих се затруднявал да препоръчам някой от пакетите поради липсата на функции и лоша обратна връзка с клиентите. За потребители, които биха искали да поемат риск, аз лично бих се обърнал към пакета за електронна търговия.

производителност

За да завърша представянето на WebsiteBuilder.com, проведох няколко теста, за да проверя колко добре се представя в полето за скорост.

websitebuilder преглед-5

Това са по-скоро средни резултати от WebsiteBuilder.com и затова не мога да кажа нещо твърде добро или твърде лошо, тъй като това напълно зависи от това къде се намира вашият бизнес.

Преглед на WebsiteBuilder.com – Финални мисли

Честно казано, е трудно да се доверите на WebsiteBuilder.com да разгледа своите ужасни практики за фактуриране и остарял дублиран софтуер. Въпреки че ценообразуването му е силно конкурентно, продуктът не е такъв.

И въпреки че е почитател на системата за електронна търговия и предварително проектираните секции, Страхувам се, че единственото нещо, което трябва да кажа за WebsiteBuilder.com, е да го избягвам. Ако все още обичате да му подавате вихър от любопитство, дръжте очакванията си ниски.

Така че, ако опитате WebsiteBuilder.com, моля, не се колебайте да оставите свои собствени отзиви и преживявания на WebsiteBuilder.com по-долу и ако търсите по-евтини и всестранно по-добри възможности за изграждане на уебсайт, има много за избор.

Професионалисти

  • Страхотна функция за блогове
  • Пакети с добри цени

Против

  • Лоши практики за фактуриране
  • Лоша обратна връзка с клиентите
  • Не гъвкави пакети
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector