RimuHosting Преглед

RimuHosting, произнесено "REE-Moo", е кръстен на дърво от Нова Зеландия; страната, в която е основана през 2002 г. Въпреки че има корени толкова далеч от своите доставки, RimuHosting всъщност управлява центрове за данни в Северна Америка и Европа, както и в Австралия и Азия.


И така, успява ли RimuHosting да ви направи "делирисно щастлив", както твърди неговият уебсайт?

Нека да разберем това в този преглед на RimuHosting.

RimuHosting: Първи впечатления

Уебсайтът на RimuHosting е насочен към разработчиците и потребителите на Linux с шрифт и цветова схема, които съответстват на дистрибуторите на Linux (кратко за дистрибуция на Linux) като Ubuntu.

Начална страница за преглед на RimuHosting

Първите неща, които трябва да отбележим, е RimuHosting предлага само VPS и специализирани сървъри. Той не поддържа традиционния споделен хостинг, защото не се опитва да се хареса на всекидневния ви потребител.

Вместо това RimuHosting е след като клиенти, които се нуждаят от контрол на ресурсите, предлагани от VPS и специализирани сървърни архитектури.

Най- фокусът върху обжалването на разработчиците продължава с броя на програмните езици RimuHosting инсталира на своите VPS сървъри:

 • Ruby on Rails
 • Питон
 • Ява
 • Perl
 • PHP

Освен това получавате избор на дистрибутори на Linux и VPS сървърите използват софтуер за наблюдение на Xen VM предлагат същия корен достъп като пълноценни специализирани машини.

Отлична персонализирана настройка

Дори преди да се запишете на VPS хостинг план, бях впечатлен. След попълването на формуляр за оценка, веднага се свързах с приятелски съветник, който ми помогна да инсталирам софтуерен пакет по поръчка.

Настройка за преглед на RimuHosting

Моят опит с екипа за поддръжка на RimuHosting беше това всички, с които говорих, бяха също толкова знаещи както бихте очаквали от Linux-ориентиран хост. Членовете на персонала са на разположение 24/7 по имейл и билети, но, за съжаление, те са достъпни само по телефона в работното време на NZ.

Високи нива на надеждност

По време на прегледа си на RimuHosting не бях прекъснал, което беше страхотно. Ако продълженията бяха паднали под 99,9%, RimuHosting SLA щеше да ми позволи да поискам хостинг кредити.

Цени на RimuHosting

RimuHosting улеснява проектирането на напълно персонализиран хостинг пакет. Въпреки това, ако искате предварително зададена настройка, има три основни VPS планове. Те варират от $ 14.91 / месец до $ 33.85 / месец.

Цени за преглед на RimuHosting

Както беше обсъдено в следващия раздел, основната разлика между плановете е количеството на честотната лента и съхранението, което предлагат.

Предлагат се и специализирани сървъри, като цените са дадени в местната валута на вашия център за данни. Базовата цена за базирания в Далас сървър с двоен процесор е $ 359 / месец.

Ако искате комбинация от специализирана мощност и VPS архитектура, помислете за специалния пакет за VPS на RimuHosting, който се предлага от $ 155 / месец.

И ако имате нужда от нещо малко по-евтино, филиал на RimuHosting, наречен LaunchtimeVPS, предлага малко по-достъпни Cloud VPS пакети.

Цени на RimuHosting с повече подробности

Ето трите предварително зададени VPS планове по-подробно:

влизанебюджетПопуляренГолям
Цена (месечно)$ 14.91$ 24.86$ 33.85
Дисково пространство4 гигабайта16 ГИГАБАЙТА32GB
Bandwidth15GB100GB200GB
Брой домейнинеограниченнеограниченнеограничен
Имейл адресинеограниченнеограниченнеограничен
SSL включени?дадада
HDD или SSDSSDSSDSSD
Уебсайт строителНеНеНе
Поддръжка на клиенти24/7 билети и имейл24/7 билети и имейл24/7 билети и имейл
Гарантирано връщане на парите30-дневен период30-дневен период30-дневен период

Важни функции като SSD съхранение и SSL сертификати са включени във всички VPS планове. Дисковото пространство и честотната лента ще бъдат решаващият фактор при избора на пакет, като подходящо наречен пакет „Популярни“ осигурява достатъчно честотна лента, която да е подходяща за повечето потребители.

Ако се нуждаете от много честотна лента и не много място за съхранение или обратно, трябва вместо това да създадете персонализиран план.

RimuHosting Performance

Тествах моя RimuHosting VPS сайт с помощта на Bitcatcha за моя RimuHosting преглед.

Изпълнение на преглед на RimuHosting

Като се има предвид ниският брой на виртуалните карти на RimuHosting на ядро ​​на процесора, очаквах по-бързи времена. печално, глобалното представяне беше в най-добрия случай посредствено.

Финални мисли: заслужава ли си RimuHosting инвестицията?

Моят опит беше свален от изненадващо средата на пътя.

Въпреки това остава ясно, че RimuHosting предлага мощна VPS сървърна технология на достъпни цени и успява да осигури отлична поддръжка на клиенти, докато го прави.

Услугата му със сигурност е предназначена за потребители на енергия и разработчици на Linux, така че за ежедневен хостинг, бих ви посъветвал да потърсите другаде.

Имате ли собствени отзиви на RimuHosting? Моля, добавете ги по-долу!

Професионалисти

 • Глобални центрове за данни
 • Лесна за конфигуриране хостинг планове
 • 99.9% гаранция за поддържане на SLA
 • Полезна поддръжка на клиенти

Против

 • Не е подходящ за ежедневен хостинг
 • Специализираните сървъри са скъпи
 • Без поддръжка по телефона 24/7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector