WPX хостинг преглед

WPX хостингът предлага няколко големи искания за своя управляван хостинг на WordPress, включително “3x скорост на вашия сайт” и “32-секундна поддръжка”.


Но не изскачайте от мястото си все още … това са само думи, трябва да сме сигурни, че WPX стои зад тези твърдения.

Нека ги тестваме и следвайте ни чрез нашия преглед на WPX хостинг.

Какво е WPX хостинг?

WPX хостинг е хостинг доставчик на WordPress, базиран в България. Тя започна своето пътуване през 2013 г. с 3 основни стълба – предвид скоростта, обслужването и сигурността. Той предлага управлявани WordPress (следователно WP-X) хостинг опции които са идеални за по-голям бизнес.

Изборът на управляван хостинг позволява на бизнеса и създателите да се захванат с нещата, които им е приятно да правят, без да се притеснявате за хостинг поддръжка.

WPX хостинг преглед - начална страница

Що се отнася до начина, по който WPX хостинг самите пазари, веднага е очевидно, че той има абсолютно отношение без милост. Има буквално няколко смели твърдения, които го сравняват с други доставчици, докато дори има таблица, показваща сравнение.

Трябва да кажа обаче, че това е приятно показване на увереност в неговите услуги. Но само твърдението, че си най-добрият, не е достатъчно. Ще разгледаме всички тези твърдения и колко истина има в тях.

WPX хостинг преглед - TrustPilot

О, и за тези, които се интересуват от резултата TrustPilot, WPX хостинг има 239 отзива към момента на писането. Наистина, това е доста впечатляващо в сравнение с повечето други доставчици.

WPX хостинг преглед - потребителски отзиви

Черешката отгоре е това 97% от тези отзиви са дали WPX хостинг 5 звезди, и само 1% им даде 1 звезда. С този брой страхотни и подробни рецензии просто не можете да го фалшифицирате.

Но ей, харесваш ли кучета? Разбира се, че не обичате сладко кученце. Е, WPX хостингът наистина обича кучетата. През 2018 г. те стартираха проект с име “Всяко куче има значение” за да помогне на бездомни и спасени кучета в Източна Европа.

WPX хостинг преглед - всяко куче има значение

Помогна при изграждането и поддържането на приюти за животни в Балканския регион. И те са твърди вярващи в политиката за убежище без клетка.

Цени за хостинг на WPX

Най-евтин “Бизнес” планът започва от $ 24,99 на месец и включва 10GB SSD съхранение и 100GB честотна лента. В края на краищата получаваме план ‘Elite’ за $ 99,99 / мес. Този план включва неограничена честотна лента и 40 GB SSD съхранение. Но без значение от плана, ще имате ограничен брой уебсайтове, които можете да създадете.

WPX хостинг преглед - ценообразуване

Тези цени могат да ви се струват скъпи, но трябва да запомните, че тук плащате управляван хостинг на WordPress. Докато споделен хостинг разделя сървърите за няколко потребители, управлявания хостинг ви дава повече ресурси и изпълнява технически задачи за вас.

Всеки план може да се плаща месечно или ежегодно, с годишни плащания с лека отстъпка ($ 20,83 / месец, 41,58 $ / месец и 83,25 $ / месец съответно).

Можете да видите какво може да предложи всеки план по-долу:

Бизнеспрофесионаленелит
Дисково пространство10GB20GB40GB
Bandwidth100GB200GBнеограничен
Колко разрешени домена?51535
HDD или SSD, използвани в сървърите?SSDSSDSSD
SSLвключенвключенвключен
Пощенски кутиинеограниченнеограниченнеограничен
Гарантирано връщане на парите30 дни30 дни30 дни
Поддръжка на клиентиЧат на живоЧат на живоЧат на живо
Избор на местоположението на сървърададада
Безплатни автоматизирани архивиДа – На всеки 28 дниДа – На всеки 28 дниДа – На всеки 28 дни

WPX хостингът ви дава SSL сертификат и мрежа за доставка на облачно съдържание (CDN) безплатно. CDN ще се увери, че вашият уебсайт се зарежда бързо по целия свят, като разпространява вашето съдържание въз основа на местоположението на потребителя.

WPX хостинг преглед - CDN

И на всичкото отгоре WPX хостинг има 30-дневна гаранция за връщане на парите с всеки пакет. Така че можете да ги изпробвате без риск.

Въпреки че плановете за хостинг на WPX са малко по-скъпи, получавате много за парите си. Добавете управляван хостинг, допълнителни функции, CDN, безплатен SSL и вие имате много.

WPX хостинг функции

Ограничен брой уебсайтове и пространство за съхранение са малко недостатък, но WPX връща много допълнителни функции. Една от основните му характеристики е че те прехвърлят вашия уебсайт вместо вас абсолютно безплатно. То дори обещава да направи всичко това за 24 часа.

WPX хостинг преглед - трансфер на уебсайтове

Освен това имате възможност да изберете кой сървър искате да хоствате вашия сайт – този в САЩ или Великобритания. Той дори ви дава възможност за постановка, така че можете да тествате промените и функциите на уебсайта си без риск от срив на уебсайта ви на живо.

WPX хостинг преглед - постановка

И ако сигурността е важна за вас, WPX хостинг предлага DDoS защита, сканиране от зловреден софтуер & премахване и ежедневни автоматизирани архиви. Така че можете да се доверите на чувствителните си данни на WPX.

WPX хостинг преглед - зловреден софтуер

Вашият хостинг ще бъде бърз и защитен от всякаква заплаха. Имате усещането, че WPX хостингът наистина иска да ви даде най-доброто изживяване.

WPX ви предоставя функция пълен пакет дори и с най-евтиния си план. Той ще ви помогне да се справите с техническите предизвикателства, ще ви осигури повече сигурност с DDoS защита и ще пази вашите файлове в безопасност при ежедневно архивиране..

WPX хостинг ефективност

WPX хостингът гарантира 99.95% честота на ъптайм, което е малко по-ниско от златния стандарт от 99,99%. По време на нашия тест през последните 8 месеца, нашият сайт беше работещ и работеше 100% от времето. Затова трябва да сте уверени в неговата стабилност и продължителност.

WPX хостинг преглед - UptimeBot

Инсталирахме тема на нашия уебсайт и я дадохме тест на различни платформи. Тъй като получавате CDN с всеки план, би трябвало да видим голяма скорост на повечето места на Земята.

И всъщност осигурява тази скорост. Времето за реакция на сървъра на 6 места беше под 10-секундната маркировка и това е безумно. Вашият сайт ще бъде достъпен навсякъде по света почти без забавяне. Единствените забавяния бяха Бангалор и Сао Пауло, но дори тогава времето за реакция беше едва 193 мс.

WPX хостинг преглед - скорост в световен мащаб

Ако погледнем GTmetrix, един от любимите ни уебсайтове за тест за ефективност, резултатите всъщност са страхотни. Нашият уебсайт се зарежда за 0,6 секунди, което е супер бързо. Той също така получи PageSpeed ​​резултат от 90%, така че всички ресурси на сървъра бяха увеличени за по-голяма скорост на зареждане.

WPX хостинг преглед - GTmetrix

YSlow резултатът е 87%. Това означава, че кешът, CSS, JavaScript и бисквитките са оптимизирани автоматично за по-добра производителност.

Като цяло, хостингът на WPX изпълнява своите обещания за време и скорост. Той ви осигурява стабилен и сигурен хостинг, с бързи скорости по целия свят, използвайки своя CDN.

WPX хостинг поддръжка

WPX хостинг оферти 24/7 поддръжка на клиенти по два основни канала – билетната система и опцията за чат на живо. За съжаление, тя няма поддръжка по телефона. Но поддръжката на чат на живо светкавично, така че ще отнеме само минута, за да започнете да решавате проблема си.

WPX хостинг преглед - поддръжка

Бяхме доста впечатлени от кутията за чат на живо, която се появи, след като бяхме на сайта за няколко минути. Зададохме няколко въпроса и успя да получи отговор от поддръжка за чат на живо след около 40 секунди.

WPX хостинг преглед - чат на живо

Но освен това WPX хостингът предлага богата база от знания, където можете да намерите решения на 95% от потребителските проблеми. Или поне WPX хостинг твърдят това.

WPX хостинг преглед - база знания

Можете също да намерите a голяма колекция от “Как да”, уроци, и новини в базата знания.

WPX хостинг компенсира липсата на поддръжка по телефона с ултрабързи опции за чат на живо и опции за билети. Ако това не е достатъчно добро, можете да намерите уроци и помощ в неговата база знания.

Заключение за WPX хостинг преглед

След като постави услугите на WPX хостинг на тест през последните 8 месеца, се оказва, че WPX хостингът отговаря на своите смели претенции.

Въпреки че е по-скъп от споделения хостинг, цената е справедлива и конкурентна в сравнение с други управлявани хостинг планове.

Така че, WPX хостингът е страхотен:

ако сте на пазара за управлявана от WP опция за хостинг с страхотни отзиви за TrustPilot, голяма сигурност и невероятна поддръжка на клиенти.

Ако имате свои собствени отзиви за WPX хостинг, моля, изпратете ги по-долу!

Професионалисти

 • Фантастични времена за реакция от повечето места
 • Безплатен SSL сертификат
 • Заема 1-во място в класацията на Trustpilot
 • DDoS защита
 • Премахване на зловреден софтуер

Против

 • скъп
 • Безплатна пробна версия или безплатна версия
 • Няма неограничено пространство за съхранение
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector