AwardSpace gjennomgang

AwardSpace er en av de 10 beste leverandørene av gratis webhotell i verden med over 2,5 millioner kunder. Den hevder å levere brukervennlige hosting-tjenester slik at hvem som helst kan komme raskt på nettet.


Men AwardSpace har også betalte tjenester hvis det lille prosjektet ditt må skaleres opp.

I denne AwardSpace-gjennomgangen testet vi leverandøren for å se om den er gratis

Hva er AwardSpace?

Vertsleverandøren sier at engasjement for kunder og deres behov fortsatt er topp prioritet. AwardSpace ønsker å inspirere og hjelpe kreative sinn over hele verden vokser på internett.

Den har en rik portefølje og leverer mange hosting-tjenester. Det gjør denne leverandøren til et godt alternativ hvis du vil være hos samme leverandør i lang tid. Du kan finn delte, WordPress, VPS og dedikerte hostingalternativer her.

Det synes som AwardSpace har alt klienter vil trenge for å opprettholde sin online tilstedeværelse.

AwardSpace gratis plan

De gratis webhotellplan har 1 GB diskplass, 5 GB månedlig trafikk, gratis nettstedsbygger, 1 domene & 3 underdomener, WordPress & Joomla Installer, og en MySQL-database. Og AwardSpace er også 100% annonsefri.

Denne gratis webhotellplanen ser ut til å være den mest funksjonsrike gratis hostingtjenesten du kan finne i vertsmarkedet. Og den har noen funksjoner som de fleste gratis tilbydere mangler, for eksempel 24/7 kundestøtte.

Det er et godt valg hvis du starter. Databegrensninger vil imidlertid gjøre det umulig å drive et stort nettsted som en nettbutikk.

Heldigvis, AwardSpace har premium planer for deg å skalere opp.

AwardSpace-priser

Hvis gratisplanen ikke er nok, har AwardSpace 3 premium hosting-planer, den billigste koster $ 0,08 / måned. Det gir deg ubegrenset diskplass, ubegrenset trafikk, gratis SSL-sertifikat og 2 nettsteder. Web Pro Plus-plan vil koste deg $ 1,24 / måned og gir deg 10 nettsteder.

Den dyreste Max Pack Plus passer for voksende virksomhet eller prosjekter og vil koste deg 1,66 dollar i måneden. Denne planen vil gi deg ubegrensede nettsteder og vil være best egnet for prosjekter som får 150 000 månedlige besøk.

Men det er en ting. De billige priser du ser er bare tilgjengelige for første termin. Ved fornyelse blir du belastet med de vanlige prisene som øker prisen med 98%.

GrunnleggendeWeb Pro PlusMax Pack Plus
Månedlig pris$ 4.99$ 6.65$ 9.99
Årlig pris$ 59.88$ 79.80$ 119,88

Det fine er at hvis du velger Web Pro Plus eller Max Pack Plus vil du få et gratis domene for livet. Dette betyr at så lenge du fornyer hostingplanen, vil domenet ditt være gratis. Med den dyreste planen får du to domener å bruke helt gratis.

Hvis du fremdeles har det vanskelig å bestemme deg, tabellen nedenfor sammenligner alle funksjonene hver plan har å tilby:

Gratis GrunnleggendeWeb Pro PlusMax Pack Plus
Diskplass1GBubegrensetubegrensetubegrenset
båndbredde5GBubegrensetubegrensetubegrenset
Domener tillatt1210ubegrenset
SSLIkke inkludertInkludertInkludertInkludert
E-postkontoer11000ubegrensetubegrenset
Kundeservice24/7 Billettsupport24/7 Billettsupport24/7 Billettsupport24/7 Billettsupport
Gratis automatiserte sikkerhetskopierIkke inkludertUkentligUkentligUkentlig

Selv med en gratis plan gir AwardSpace deg en god pris og funksjonsbalanse med premiumalternativene.

AwardSpace-ytelse

Oppetid for en webhotellleverandør er en kritisk hostingfunksjon. AwardSpace gir 99,9% oppetid for klienter’ nettsteder og virksomheter. Vi satte denne påstanden gjennom testen og fikk faktisk gode resultater, nettstedet vårt hadde en oppetid på 100% hele tiden.

Gjennomsnittlig responstid var 346ms, og den laveste den fikk var 299ms. Responstiden var ganske stabil, og det var ingen enorme ytelse pigger.

Vi testet hvor raskt vårt gratis nettsted lastet med GTmetrix. Nettstedet vårt var fullastet på 2,9 sekunder, som gratis hosting og et nettsted i denne størrelsen er en utmerket tid.

Som for en gratis hostingleverandør, AwardSpace-ytelsen er flott og gjennomsnitt på 42ms responstid i USA. Imidlertid henger det litt på steder som Japan, Singapore og Sao Paulo. Responstidene er over 400 ms.

Husk det hvis publikummet ditt er lokalisert i USA eller Europa, du bør ha rask og solid ytelse. AwardSpace er imidlertid ikke det perfekte alternativet for hosting i Asia.

AwardSpace-støtte

Mens du er en gratis hostingleverandør med premium hosting tilgjengelig, er supportalternativene på AwardSpace en blandet veske. Det tilbyr 24/7 kundestøtte, men bare via billett- eller e-postsystem.

Nå, det er 3 telefonnumre du kan bruke og til og med et live chat-alternativ, men det er det bare for salgsavdelingen. For tekniske problemer blir du bedt om å sende inn en billett og den lover svar innen en time.

På en måte oppgir de fleste tilbydere at den mest praktiske måten å feilsøke alvorlige problemer på er gjennom billettstøtte. Men hvis det ikke er nok, har du vanlige spørsmål og et stort kunnskapsgrunnlag fylt med nyttige artikler og opplæringsprogrammer.

Så selv om det ikke er den beste supportpakken, vil du fremdeles finne svar og hjelp når du trenger det.

AwardSpace Fordeler og ulemper

La oss på dette stadiet av AwardSpace-gjennomgangen gå over fordeler og ulemper av fordeler og ulemper med hostingpakkene.

AwardSpace Pros

AwardSpace gir noen gode funksjoner, inkludert:

 • Stor oppetid – med slik stabilitet og oppetid, nettstedet ditt’besøkende og kunder vil ha god tilgang til dine produkter og tjenester.
 • Gratis domene for livet med dyrere planer – Hvis du velger Max Pack Plus, vil du få et gratis domene så lenge du fortsetter abonnementet.
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti – Hvis du ikke liker tjenestene, kan du få pengene tilbake i løpet av 30 dager.
 • Gratis plan – som de sier, "Den er faktisk gratis og varer for alltid". Og i øyeblikket av gjennomgangen vår, er dette sant, og det er helt uten annonser. Det er flott hvis du bare begynner.

AwardSpace Ulemper

AwardSpace har også noen ulemper:

 • Billige priser tilgjengelig bare for første kjøp – etter at den første terminperioden er utløpt, blir du fakturert ordinær pris på planen, hvilken pris kan hoppe opp med 98%.
 • Begrenset kundesupport – AwardSpace har ikke live chat-teknisk støtte, noe som gjør det litt tregere å løse problemer.

AwardSpace Review – Konklusjon

Etter vår AwardSpace-gjennomgang ser vi at det først er fokusert på gratis webhotell og det gjør det ganske bra. Den har nok datafradrag til at du kan starte ditt første nettsted. Selv om det ikke er egnet for større nettsteder eller prosjekter, kommer det helt uten tillegg.

Og får du 3 premiumplaner som gir mer sikkerhet og bedre ytelse. Husk at støtten er litt av en blandet veske, og prisene går opp etter første periode.

AwardSpace er flott for deg:

Hvis du leter etter en virkelig gratis webhotellleverandør, eller du trenger et premium hostingalternativ til en anstendig pris.

Hva synes du om AwardSpace og dets gratis plan? Legg igjen en anmeldelse.

Pros

 • Gratis hosting
 • Stor oppetid
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Gratis domene med premium planer

Ulemper

 • Billig pris er bare for første termin
 • Begrensede støttealternativer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector