ЕГИхостинг Ревиев

Са више од 16 година искуства у области хостинга, ЕГИхостинг засигурно делује као поуздано решење.


Са серверима у Сан Јосеу, Мајамију и Цириху, Швајцарска, ЕГИХостинг нуди наменска серверска решења за америчко и кинеско тржиште. Од почетка су покушали да постану глобално име, синоним за разумне цене и поузданост.

Дакле, данас ћемо направити детаљан преглед ЕГИхостинг-а за вас и помоћи вам да одаберете да ли вашој веб локацији треба ЕГИхостинг или не.

Услуге које нуди ЕГИхостинг

ЕГИхостинг искључиво посвећују своје време да учине само једну услугу робусном и то је њихов наменски сервер за хостинг.

преглед егихостинг наменских сервера

Они нуде разне планове цена са различитим типовима сервера које можете одабрати. Они којима је потребна додатна подршка могу да се пласирају за своје управљане планове сервера. Очекивали смо значајан учинак од њихове једне понуђене услуге.

Имајући то у виду, детаљно смо анализирали њихове перформансе у овом прегледу ЕГИхостинга. Али пре него што скочимо на тај део, нека’погледајте ближе њихове планове.

ЕГИхостинг Прицинг & Планови

Њихова Чист метал Наменски планови сервера укључују:

егихостинг планови прегледа

 • Ксеон Е3-1230В1: Овај план почиње од 125 УСД месечно. Као сервер нуде Интел Ксеон Е3-1230В1. ти’У овом паковању ћете добити простор за складиштење ХДД од 1 ТБ и пропусни опсег од 10ТБ (пренос укључен).
 • Ксеон Д-1540: Овај план сервера почиње од 169 УСД месечно. Такође долази са простором за складиштење од 1 ТБ ХДД и пропусним опсегом од 10 ТБ (укључен пренос).
 • Један ЦПУ Е5-2620в1: Они нуде простор на диску од 1ТБ заједно са 10ТБ (укључен пренос) пропусне ширине. Цене почињу од 185 УСД месечно.
 • Дуал ЦПУ Е5-2620в4: План сервера коштаће вас 255 УСД месечно. Такође долази са истим простором за складиштење и ширином опсега као и други планови.

Осим ових, они имају и неколико додатних планова:

егихостинг ревиев планови за цене

 • Интел Е3-1230в5: За овај сервер мораћете да им платите 185 УСД месечно. Међутим, у овом случају ћете моћи да одаберете врсту складишта. Ако идете за хард диск, добит ћете 1ТБ, а ако идете за ССД, добићете 120ГБ. Понуђена ширина опсега је 30ТБ, укључујући преносе.
 • Интел Сингле ЦПУ Е5-2620в1: Сервер ће вас коштати 245 долара месечно. ти’Такође ћемо одабрати врсту складишта Интел Е3-1230в5. План укључује пропусну ширину од 30ТБ.
 • Интел Дуал ЦПУ Е5-2620в1: За овај Дуал ЦПУ сервер сте ви’Мораћете да платите 225 УСД месечно. Простор за складиштење и ширина појаса су исти као и остала два.

Преглед ЕГИхостинга: Провера планова

Одабир плана наменског сервера много је тежи од планова дељеног хостинга. Да бисмо вам помогли да донесете праву одлуку укључили смо све информације које ће вам требати за вашу веб локацију. Дозволити’да проверимо, хоћемо ли?

Ксеон Е3-1230В1Ксеон Д-1540Сингле ЦПУ Е5-2620в1Дуал ЦПУ Е5-2620в4
Простор на диску 1ТБ1ТБ1ТБ1ТБ
Проток10ТБ10ТБ10ТБ10ТБ
Подржани домениНеограниченоНеограниченоНеограниченоНеограничено
ССЛНеНеНеНе
Анти-ДДоС заштитадададада
Гаранција поврата новца30 дана30 дана30 дана30 дана
Подршка муштеријамаУлазница, е-пошта, телефонУлазница, е-пошта, телефонУлазница, е-пошта, телефонУлазница, е-пошта, телефон
Бесплатне аутоматске сигурносне копијеНедељноНедељноСвакодневноНеограничено

Дозволити’започните са основном потребом – управљачком плочом. цПанел је најпопуларнији избор када је ријеч о Линук хостинг услугама. Како ЕГИхостинг нуди услуге углавном за Линук кориснике’најбоље је ићи за цПанел.

Међутим, они не’не укључује у било који од својих планова. Ипак ћете их моћи купити. Коштаће вас 40 долара месечно. Они не’немам било каквих опција да купим и веб локацију за прављење веб страница.

То’с зашто, ако желите да угостите нову веб локацију испочетка, то би могло постати гњаважа. Куповина цПанела могла би решити неке проблеме. Ипак, то би било тешко за ваш буџет. Заштита од ДДоС је бесплатна, али за додатне услуге морат ћете платити додатни новац.

С позитивне стране, ако већ имате веб локацију, то би могло бити мање гњаваже. Све њихове услуге најприкладније су за веб странице с великим прометом којима треба додатно појачање.

Сви додатни планови такође имају исте карактеристике као и главни планови.

Дозволити’пређите на следећи део нашег прегледа ЕГИхостинга.

Прос за ЕГИхостинг

Добро време одговора – Перформансе су једна од главних карактеристика које увек требате да размотрите пре него што се одлучите за хостинг провајдера. Оценили смо њихов учинак и показали су нам пристојан резултат.

Имају просечну брзину од 260,5мс, што је заиста добро време одзива. Стандардна брзина је 890мс, а у поређењу са овим ЕГИхостингом је за 241,65% брже.

Гаранција непрекидног рада – ЕГИхостинг нуди 99,9%, продужење рада и они га могу испоручити. Ако се више фокусирају на перформансе својих сервера, они могу издвојити их из гомиле.

Гаранција поврата новца – Можда мислите да су цене превисоке. Обично наменски сервери имају већу брзину од заједничких. Па, шта се дешава када не’не свиђа вам се њихов наступ након што сте их испробали? Дон’не брините све зар не’још нисам изгубио. ти’Могуће је затражити поврат новца у року од 30 дана.

Слабости ЕГИхостинга

Нема базе знања – Били смо прилично разочарани чињеницом да нису имали базу знања. Штавише, њихова страница ФАК садржи само два питања која нису ни у вези са производима. Дакле, ако сте нови купац, морат ћете се потрудити да знате више детаља о њиховим плановима.

Страшна корисничка подршка – Они не’не можете да разговарате о продаји; само услуга продаје карата Потребно им је заиста пуно времена да вам се обрате са одговорима. Заиста су нас шокирали својим петодневним касним одговором. А како они немају никакву базу знања, тешко ћете добити више детаља о плановима.

Поред овога, ако желите да купите план, ви’Мораћете да им пошаљете е-пошту. ти’Моћи ћете да купите план тек након што ми одговорите. Ово вам може одузети много времена.

Ограничене услуге – Нећете добити никакве додатне хостинг услуге као што су дељени хостинг, ВПС хостинг, ССЛ сертификати.

Прицеи Планс – Сви планови сервера су прилично скупи. Дакле, ако сте на буџету, ЕГИхостинг није за вас.

Преглед ЕГИхостинга – требате ли угостити ову компанију?

Узимајући у обзир, ЕГИХостинг може бити прилично добра опција за сервер. Међутим, ограничена је стрмим цијенама и недостатком одређених важних карактеристика.

Или да будем прецизнији – постоје могућности за узимање. Само ћеш морати да платиш озбиљну премију да би их добио.

Дакле, ако немате велики буџет, требало би да размислите о другим наменским хостинг провајдерима са флексибилнијим плановима.

Прос

 • Добро време за одговор
 • Гаранција за повраћај новца

Цонс

 • Ограничене услуге
 • Страшна корисничка подршка
 • Скупи планови
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector