Eko pregled web hostinga

Eko web hosting je hosting pružatelj usluga koji upravlja poslužiteljem sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Dakle, ako je vaša ciljna publika iz ovog dijela svijeta, to može biti brža i pouzdanija opcija.


Tvrtka također ima za cilj pružiti pristupačno i visoko-performansno hosting vodeći računa o okolišu.

Da vidimo jesu li uspjeli u ovom, našem pregledu Eko web hostinga.

Što je Eko web hosting?

Eko web hosting jedna je od nekoliko hosting tvrtki koje preuzeti izazov za održivost okoliša. Hosting pružatelj usluga sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu postoji već više od 10 godina, nakon što je osnovan 2007.

Ovaj davatelj ima širok izbor usluga hostinga uključujući VPS, dijeljenje, preprodavač ili upravljani WordPress hosting.

Eko web hosting - početna stranica

Cilj Eko web hostinga je dovesti brz i pouzdan hosting što također pomaže našem okolišu. Ali, budući da je prijateljski prema okolišu, vaše poslovanje ne bi trebalo staviti u nedogled. Kao što glasi njegova početna stranica – Okolišno hosting ne radi’ne znači polako.

Eko web hosting - Izjava

Glavni fokus Eko web hosting fokus je Dijeljeni web hosting paket. Dakle, u ovom pregledu ovo je usluga koju ćemo testirati.

Eko web hosting cijene

Eko web hosting ima 3 zajedničke opcije hostinga koje počinju od samog £ 2,99 / mj s Starter planom, zasigurno se može pohvaliti nekim povoljnim cijenama! Međutim, ako želite neograničenu propusnost i prostor na disku, morat ćete platiti £ 9,99 / mj za napredni plan.

Eko web hosting - cijene

Najjeftiniji plan dobit će vam 5 GB prostora za pohranu, 25 GB propusne širine, 1 domena i 1 MySQL baza podataka. Najskuplji Unaprijed plan ima sve neograničeno uključujući web stranice, baze podataka i prostor za pohranu.

Ali ako nastavite i prijavite se za bilo koji plan kao novi korisnik, dobit ćete prvi mjesec za pravedan £ 0,99!

Eko web hosting - cijena za prvi mjesec

Međutim, redovne mjesečne cijene nisu tako jeftine u usporedbi s konkurentima. Ali s eko web hostingom dobivate puno više za svoj novac, poput besplatni SSL, besplatna DDoS zaštita, i vatrozid web aplikacija.

Ako već imate web stranicu, ali nemate tehničko znanje, pokrili ste ih Eko web hosting. Dobivate transfer bez rizika koji obavlja tim profesionalaca, i najbolja stvar da vas to neće koštati više.

Eko web hosting - Prijenos web stranica

Kao i kod većine pružatelja usluga nudi mjesečne i godišnje opcije naplate. Ali ovdje je još jednostavnije, nema naplate za 3 ili 6 mjeseci. Dakle, ili vam se naplaćuje svaki mjesec ili svake godine. Međutim, znate ostvarite 2-mjesečni popust kad se odlučite platiti za jednu godinu.

Na blagajni nećete vidjeti nikakve pokušaje nadogradnje. Dakle, cijene i značajke koje vidite neće se mijenjati niti biti skrivene pod dodatnim platnim zidovima.

Ako još uvijek sumnjate u isprobavanje Eko web hostinga, nudi 45-dnevno jamstvo povrata novca. Tako prvi mjesec dobivate za samo 0,99 funti, a jamstvo bez rizika preko mjesec dana.

Eko web hosting - garancija povrata novca

Dobivate i an neograničena količina 10GB spremnika sa svim planom na Eko web hostingu.

Eko web hosting nudi prihvatljiv ekološki prihvatljiv hosting sa sjajnim mogućnostima. S prvim mjesecom samo za 0,99 funti i garancijom povrata novca možete sigurno vidjeti što mora pokazati.

Značajke ekološkog web hostinga

Svaki plan na Eko web hostingu prepun je nekih doista sjajnih značajki. svi SSD infrastruktura, besplatni transferi, SSL, automatizirane dnevne sigurnosne kopije, vatrozid web stranice i DDoS zaštita.

Vjerojatno najvažnija značajka koju ima Eko web hosting je njegova ekološka prijatnost. Koristi energetski učinkovite poslužitelje i SSD-ove da bi minimizirao ugljični otisak ona odlazi na naš planet i dobiva većinu svoje električne energije iz solarnih generatora energije.

Eko web hosting - Eko friendly

Također prakticira nadoknađivanje ugljika, kada tvrtka sadi stabla kako bi kompenzirala i uravnotežila emisije ugljika koje je već napravila. trenutno, ovaj je pružatelj posadio više od 300 stabala a planira zasaditi još više.

A za izradu vaše web stranice možete koristiti Graditelj web stranica za slaganje koji dolazi sa svakim planom. Možete birati između oko 38 različitih predložaka, a graditelj može automatski ispuniti neke podatke na web mjestu.

Eko web hosting - izrada web stranica

Možete dobiti video tutorijale ako vam treba pomoć. Nije u cijelosti povuci i ispusti ili nešto izvanredno, ali definitivno je jednostavan za upotrebu i omogućuje vam stvaranje web mjesta bez da znate kako kodirati.

Eko web hosting ima 4. mogućnost kada govorimo o zajedničkom hostingu – Plan preprodavača. U većini je dijelova isti kao i Advance plan. Glavna razlika dolazi u sposobnosti da prodajte svoj hosting koristeći davateljevu infrastrukturu.

Eko web hosting - Reseller hosting

Ova opcija košta £ 19,99 mjesečno ili 199,99 £ godišnje i dolazi sa svim potrebnim sigurnosnim i optimizacijskim značajkama. Još jedna stvar koju je potrebno primijetiti kod Eko web hostinga je jasnoća.

Cijene koje vidite na njegovoj stranici su one koje ćete plaćati (bez PDV-a). Vas neće vidjeti ograničenja termina naplate, skrivene naknade, ili pokušaji ponovne prodaje. Sve što trebate je već uključeno.

Eko web hosting - sve značajke

Eko web hosting nudi vlastiti korisnički panel za administraciju. Omogućuje vam upravljanje hosting paketima, registracijom domena, sigurnosnim kopijama i obnavljate ili mijenjate pretplate.

Eko web hosting - Područje kupca

Čist je, ravan, moderan, i jednostavan za upotrebu za početnike. Sve je brzo dostupno i razumljivo. Kada je u pitanju kontrola baze podataka i datoteka, imate je koristiti redovnu upravljačku ploču Stack.

Iako je glavni atribut Eko web hostinga njegova ekološka prijatnost, on vam ujedno pruža veću sigurnost i performanse za vaš novac..

Podrška kupcima Eko web hostinga

Podrška u Eko web hostingu pomalo je miješana torba, ovaj pružatelj ne nudi mogućnosti podrške 24/7. Sada imate na raspolaganju osnovni sustav e-pošte i karata. Prosječno vrijeme čekanja na kartu je samo 30 minuta, a za e-poštu, zajamčen vam je odgovor od 24 sata.

Eko web hosting - Podrška vremenu odgovora

Dakle, vaša pomoć može biti negdje između 30 minuta i cijeli dan. To nudi opciju za razgovor uživo, ali nažalost dostupan je samo od 9:00 do 17:30 od ponedjeljka do petka u Velikoj Britaniji.

Također, nažalost, imate odjel prodaje prodaje opcije, djeluje u isto vrijeme kao i chat.

Opcija razgovora uživo nije najveća ako ne živite u Velikoj Britaniji, radno vrijeme možda neće biti isto kao i timovi za podršku. No uspjeli smo se zadržati u timu za chat uživo i bilo je sjajno. Odgovor smo u osnovi dobili odmah i na naša su pitanja u potpunosti odgovoreni.

Eko web hosting - mogućnosti podrške

Iako je podrška putem e-pošte uobičajena praksa, ovaj je davatelj čak i takav mogućnost slanja stvarne pošte poštom.

Postoji dobar razlog što Eco Web Hosting nudi poštansku podršku. Velika Britanija puno koristi poštanske usluge. A mnogo će korisnika i dalje vjerovati službenom pismu putem e-pošte! Ne možete dobiti tehničku podršku na ovaj način.

Eko web hosting - adresa e-pošte

Eko web hosting također nudi široku bazu znanja za vas da istražite. Na ovom snimku zaslona vidite samo 20% dostupnih članaka. Svaki je članak dodijeljen određenim kategorijama, od registracije domene do baza podataka i skripti.

Eko web hosting - baza znanja

A oni zapravo jesu dobri i korisni članci pomoći! Možete čak vidjeti i glasati o korisnosti određenog članka pomoći.

Podrška za karte obično je rezervirana za stvarna tehnička pitanja koja trebaju istražiti tehničari. Za ulaznice imate 4 razine prioriteta od niskog do kritičnog prioriteta. Testirali smo sustav karata i super je funkcionirao.

Eko web hosting - podrška za ulaznice

Za manje od sat vremena dobili smo odgovor. Bio je pristojan, profesionalan i koncizan.

Iako nema najbolje mogućnosti podrške i dostupnosti, Eco web hosting i dalje vam pomaže s bazom znanja i podrškom za chat uživo.

Učinkovitost web-hostinga

Eko web hosting ne nudi nikakvo jamstvo za produženje rada za vas, i zapravo ne preuzima odgovornost za stanke. Tijekom mjeseca testiranja, produžena stopa bila je 99,96% što nije sjajno, ali istodobno je naša web stranica pala samo 17 minuta.

Eko web hosting - Uptime robot

Ovi su testovi provedeni s osnovnom web stranicom WordPressa, a Eco Web Hosting pružio je dobra vremena odziva. Prosječno vrijeme bilo je oko 404ms, a najviše što je dobio bilo je 462ms. Sve što je manje od 500 ms smatra se brzim i to pruža eko web hosting.

Zatim smo pomoću Bitcatcha testirali svoje vrijeme odziva diljem svijeta. I naša je web stranica bila izvrsna ukupni rezultat od A. U regiji SAD-a brzina je bila ispod 200, a u Europi je prešao čak i ispod 100 milja.

Eko web hosting - globalna brzina

Jedina regija u kojoj naše vrijeme odziva bilo je preko 200 mil. Azija. Najviše što je dobilo bilo je u Bangaloreu, naše vrijeme bilo je 321ms.

Ali koliko će zapravo vaša web stranica biti zapravo? Za testiranje smo koristili GTmetrix. Naša web stranica u potpunosti se učitala u 3,1 sekundi i bio je ispod 1MB veličine. 3,1 sekunda za potpuno učitanu web stranicu znatno je ispod prosječnog vremena učitavanja od 8 sekundi.

Eko web hosting - GTmetrix

Naš WordPress web stranica je dobila ocjene A u PageSpeed ​​(81%) i YSlow (84%), pa je Eko web hosting poduzeo korake za optimizaciju vremena učitavanja.

Ovi rezultati dokazuju da Eco Web Hosting ima performanse vrijedne cijene. A to bi trebao biti kamen temeljac za bilo koji hosting usluga.

Eko web hosting pregled – zaključak

Nakon našeg pregleda ekološkog web hostinga vidjet ćemo da ima vrlo jake ponude. Brze performanse, pristojna korisnička podrška, solidna sigurnost i povrat novca. A popis značajki je dobro prepun, gdje su jeftini planovi doista jeftini!

Postoje i neki nedostaci. Ako vam je potrebna neograničena propusnost i pohrana, morat ćete platiti gotovo 10 funti mjesečno, i podrška za razgovor uživo mogla bi biti dostupna daleko češće nego što je to slučaj.

Eko web hosting je sjajan:

Ako tražite solidnog pružatelja usluga hostinga u Velikoj Britaniji, on može ponuditi izvrsne performanse i sigurnost, a istovremeno biti ekološki prihvatljiv.

Ako mislite da je eko web hosting prikladan vi, možete koristiti popust kod – HOSTINGREVIEW da biste ostvarili 25% popusta na godišnje pakete web hostinga (Starter, Standard, Advanced i Reseller).

Ne možete pogriješiti s Eko web hostingom! Što mislite o ovom davatelju?

prozodija

 • Odlična izvedba
 • Eko prijazno
 • Pouzdana korisnička podrška
 • 45-dnevna garancija povrata novca

kontra

 • Neograničen plan je skup
 • Nema izbora lokacije poslužitelja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map