FatCow gjennomgang

FatCow er en av de eldre leverandørene av industrien, og tilbyr ganske mange tjenester designet for små bedrifter og enkeltpersoner. Og det er også noen større planer for mer avanserte brukere også.


Fokuset i FatCow er ikke bare pålitelige og raske tjenester – selskapet prøver også å levere lystbetont brukeropplevelse. Moo Crew supportteam hevder å være en av de vennligste i bransjen.

Så i denne FatCow-vurderingen, får vi se om dette er en flott vert – eller vil den bli slaget.

Hva er FatCow?

FatCow-gjennomgang - fatcow hjemmeside

FatCow er en hosting leverandør som tilbyr delt, WordPress, VPS, og dedikerte vertsalternativer. FatCow har en alt-i-ett-løsning for de som kommer i gang: skalerbar hosting opsjoner, interaktive byggverktøy, eCommerce funksjoner, gratis domenenavn, og tilpasset e-post adresse.

FatCow tilbyr også domenenavnsregistrering med en haug med nye TLDer med forhåndsregistreringen alternativ.

Så hvis du er ukjent med webhotellverdenen, bør disse verktøyene være nok både for en personlig blogg og en ganske stor nettbutikk.

Og heller ikke FatCow ville være et FatCow hvis det ikke tok miljøet med i betraktningene. Serverne kjører på 100% fornybar energi.

FatCow-priser

FatCow har bare en samlet delt hostingplan som heter Original FatCow – det koster $ 4.08 / måned, og inkluderer alle det grunnleggende om webhotell. Det betyr unmetered diskplass og båndbredde, ubegrenset domener og e-postkontoer, og en SSL-sertifikat. For å få den billigste prisen må du signere med FatCow i minst et år. Prisene vil hoppe etter første termin og koster $ 5 / måned.

FatCow-review-original-delt-hosting-prising

Original FatCow inneholder en rekke andre funksjoner også. Du får et gratis domenenavn i et år og kan velge en nettstedsbygger hvis profesjonell webutvikling ikke egentlig er din greie.

Du kan også bygge en nettbutikk med handlekurv og PayPal-integrasjon. Og hvis du trenger å markedsføre det, får du 100 AdWords Google-kreditt. FatCow støtter også viktige CMS-alternativer som WordPress og Joomla.

Imidlertid, i FatCow-planer, er det også en lysende unnlatelse. Og det er den automatiske sikkerhetskopier. Planen inkluderer dem ikke i det hele tatt! Funksjonen vil koste deg ekstra $ 1 / måned – med tanke på at mange andre hostingleverandører inkluderer den gratis, er dette ganske dårlig.

Så for å oppsummere det – FatCow har ganske mye å tilby. Men ikke alt er så bra som det virker. Her kan du se sammendraget av den delte webhotellplanen:

Original FatCow (delt)
Diskplassunmetered
båndbreddeunmetered
Hvor mange domener tillater det??ubegrenset
SSLInkludert
E-postkontoerubegrenset
KundeserviceLive chat & telefon
Gratis automatiserte sikkerhetskopierEkstra avgift

Jeg personlig vil beskrive FatCows priser som oppsalg, mye og mye salg. Du må betale for sikkerhetskopier ($ 1 / måned) og til og med slike sikkerhetsfunksjoner som malware og sårbarhetsskanninger ($ 1,66 / måned). De nettsted byggherre er $ 6.99 / måned, og G Suite vil koste deg ekstra $ 6 / måned.

FatCow ytelse

FatCow-gjennomgang - fatcow responstid

FatCow er ganske treg. Under testingen, responstid i gjennomsnitt rundt 750ms. Det er nesten et sekund. Sammenlignet med noen av de raskeste leverandørene av webhotell, er det flere ganger saktere.

Legg til mer visuelt innhold, høyere trafikknivå, og etter hvert vil et nettsted som vert på FatCow gå så tregt som om det er.

Server oppetid var ikke så ille, i gjennomsnitt rundt 99,8% under testingen vår.

Men ta i betraktning at noen få driftsstanser og tregere responstid kan legge til en ganske stor avvisningsfrekvens og tap i konverteringer. Så hvis virksomheten din er veldig avhengig av nettstedet ditt, ikke bruk FatCow – mooooove andre steder.

FatCow-støtte

støtte for gjennomgang av fatcow

FatCow hevder å ha et av de vennligste støtteapparatene i markedet som ringer seg Moo Crew.

Støttetjenester er tilgjengelig 24/7 og inkluderer begge deler live chat og telefonstøtte. Dessuten har det ganske forseggjort knå kunnskapsbase slik at du raskt kan finne løsninger og svar for de mest vanlige spørsmålene.

Så langt det tar kontakt med en leverandør via live chat, gjør FatCow en ganske god jobb.

Representanten svarte meg umiddelbart og ga profesjonelle svar og råd om hvilke av planene deres som passer best på nettstedet mitt. For tekniske spørsmål ble jeg stadig henvist til opplæringsprogrammer og kunnskapsbaseoppføringer. Ikke bra, men en god nok jobb.

Dessverre fungerer ikke telefonstøtte like bra som live chat. Det tok litt tid å få forbindelse, og hvert annet ord ble tegnet av ‘bli på telefonen og jeg kan hjelpe deg med å kjøpe en plan’. Den tekniske vel, jeg ba om råd i utgangspunktet, men likevel ble jeg tilbudt en av de dyrere planene å kjøpe.

Det er forståelig, men støtten skal være salgsrepresentanter?

Så hvis du allerede er en betalende kunde, tror jeg Moo Crew vil gjøre en ganske god jobb med å løse dine problemer. Skjønt jeg ville holde meg med live chatten.

FatCow Review – dommen

FatCow tilbyr en anstendig webhotellplan for en gjennomsnittlig markedspris. Dessverre er ytelsen rett og slett ikke god nok til å anbefale denne leverandøren fullt ut. I tillegg mangler planen noen viktige funksjoner, inkludert avansert sikkerhet og daglige sikkerhetskopier også.

FatCow får et stort pluss for å gå grønt – alle serverne deres kjører på fornybar energi – men det er ikke nok til å fortjene et kjøp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector