FatCow pregled

FatCow je jedan od starijih pružatelja usluga hostinga koji nudi prilično malo usluga namijenjenih malim poduzećima i pojedincima. A tu su i neki veći planovi za naprednije korisnike.


FatCow nije fokusiran samo na pouzdane i brze usluge – tvrtka također pokušava pružiti ugodno korisničko iskustvo. Moo Crew tim za podršku tvrdi da je jedan od najprijatnijih u industriji.

Dakle, u ovom pregledu FatCow vidjet ćemo je li ovo sjajan domaćin – ili će ga pobiti.

Što je FatCow?

FatCow pregled - početna stranica fatcow

FatCow je pružatelj usluga hostinga, koji nudi podijeljen, WordPress, VPS, i mogućnosti namještenog hostinga. FatCow ima rješenje sve u jednom za one koji započinju: skalabilno hosting opcije, interaktivni alati za izradu web stranica, eCommerce značajke, besplatna imena domena, i prilagodili email adrese.

FatCow također nudi registracija imena domene sa hrpom novi TLD s predbilježbom opcija.

Ako ste novi u svijetu web hostinga, ovi bi alati trebali biti dovoljni i za osobni blog i za prilično veliku internetsku trgovinu.

A također, FatCow ne bi bio FatCow da nije okolišno razmatranje. Njegovi poslužitelji rade na 100% obnovljive energije.

Cijene FatCow-a

FatCow ima samo jedan zajednički zajednički hosting plan pod nazivom Izvorni FatCow – to košta 4,08 $ / mjesečno, i uključuje sve osnove web hostinga. To znaci neizmjeren prostor na disku i propusnost, neograničen domena i račune e-pošte, i an SSL certifikat. Da biste postigli najjeftiniju cijenu morate se potpisati s FatCow najmanje godinu dana. Cijene će skočiti nakon prvog mandata i koštat će 5 USD mjesečno.

FatCow-pregled-originalna-shared hosting-cijena

Izvorni FatCow uključuje i hrpu drugih značajki. Dobivate besplatno ime domene na godinu dana i možete odabrati graditelja web mjesta u slučaju da profesionalni web razvoj zaista nije vaša stvar.

Također možete izgraditi internetsku trgovinu s košaricom i integracijom PayPal-a. A ako ga trebate plasirati na tržište, dobivate Google AdWords kredit od 100 USD. Također, FatCow podržava velike CMS opcije poput WordPressa i Joomla.

Međutim, u FatCow planovima postoji i jedan sjajan propust. I to je ono automatske sigurnosne kopije. Plan ih uopće ne uključuje! Značajka će vas koštati dodatnih $ 1 mjesečno – s obzirom na to da je mnogi drugi pružatelji usluga hostinga uključuju besplatno, to je prilično loše.

Dakle, ukratko, FatCow ima puno toga za ponuditi. Ali nije sve tako dobro kako se čini. Ovdje možete vidjeti sažetak zajedničkog plana web hostinga:

Izvorni FatCow (dijeljeno)
Prostor na diskuUnmetered
Širina pojasaUnmetered
Koliko domena je dopušteno?Neograničen
SSLuključen
Računi e-pošteNeograničen
Korisnička podrškaLive Chat & Telefon
Besplatne automatizirane sigurnosne kopijeDoplata

Osobno bih opisao FatCow cijene kao upsells, puno i puno unaprijed. Morate platiti sigurnosne kopije ($ 1 mjesečno) pa čak i takve sigurnosne značajke poput skeniranje zlonamjernog softvera i ranjivosti (1,66 USD mjesečno). graditelj web mjesta iznosi 6,99 USD mjesečno, i G Suite koštat će vas dodatno 6 $ / mjesečno.

Performanse FatCow

Pregled FatCow - vremena odziva fatcow

FatCow je prilično spor. Tijekom testiranja, vremena odziva prosječno oko 750ms. To je gotovo sekunda. U usporedbi s nekim od najbržih web hosting usluga, to je nekoliko puta sporije.

Dodajte više vizualnog sadržaja, veću razinu prometa i na kraju će web mjesto s FatCowom biti jednako sporo kao da je jedno.

server produženje rada nije bilo tako loše, prosječno se vrti okolo 99,8% tijekom našeg testiranja.

Ali uzmite u obzir da nekoliko prekida rada i sporije vrijeme odziva mogu dovesti do prilično velike stope napuštanja početne stranice i gubitka u konverzijama. Dakle, ako vaše poslovanje jako ovisi o vašoj web stranici, nemojte koristiti FatCow – mooooove drugdje.

Podrška za FatCow

fatcow pregled podrška

FatCow tvrdi da imaju jedan od prijateljskih timova za podršku na tržištu koji sebe naziva Moo Crew.

Službe podrške su dostupno 24/7 i uključuju oboje live chat i telefonska podrška. Također, ima prilično razrađen ksadašnja baza tako da brzo možete pronaći rješenja i odgovore na najčešća pitanja.

Što se tiče kontaktiranja dobavljača putem live chat-a, FatCow radi prilično dobar posao.

Predstavnik mi je odmah odgovorio i dao profesionalne odgovore i savjete koji će od njihovih planova najbolje odgovarati mojoj web stranici. Za tehnička pitanja nastavio sam se upućivati ​​u udžbenike i unose u bazu znanja. Nije sjajan, ali dovoljno dobar posao.

Nažalost, telefonska podrška ne djeluje tako dobro kao chat chat. Trebalo je neko vrijeme da se povežete, a svaka druga riječ bila je označena “ostanite na telefonu i mogu vam pomoći da kupite plan”. Tehnički Pa, tražio sam savjet u prvom redu, ali ponudili su mi jedan od skupljih planova za kupnju.

To je razumljivo, ali trebaju li podrška biti prodajni zastupnici?

Dakle, ako ste već kupac koji plaća, vjerujem da će Moo Crew napraviti prilično dobar posao u rješavanju vaših problema. Iako bih se držao razgovora uživo.

Revija FatCow – presuda

FatCow nudi pristojan plan za web hosting za prosječnu tržišnu cijenu. Nažalost, performanse jednostavno nisu dovoljno dobre da bismo u potpunosti preporučili ovog davatelja usluga. Uz to, u planu nedostaju i neke važne značajke, uključujući naprednu sigurnost i svakodnevno sigurnosno kopiranje.

FatCow dobiva veliki plus za zelene boje – svi njihovi poslužitelji rade na obnovljivoj energiji – ali to nije dovoljno da bi zaslužili kupnju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector