Hostinger pregled

“Šta si platio to si dobio”, pravo? Ako je proizvod jeftin, onda je tu’Nema šanse da to može biti i dobro.


Pa kad dođe hosting usluga i obeća "munjevitost, jaka sigurnost i korisna korisnička podrška" za samo 0,99 dolara mjesečno, ima smisla biti samo skeptičan.

Ali pogodite što (spojler upozorenja!) – nakon što sam obavio testiranje Hostingera na 4 svjetske lokacije poslužitelja i provjerio sva obećanja, ostao sam iznenađen.

Ako tražite kombinaciju dobrih performansi i velike cijene – ovaj pregled Hostingera mogao bi vam samo pomoći da shvatite zašto je to najbolji ponuđač koji ste mogli izabrati.

Evo što ću ovdje pokriti:

 • Brzina i pouzdanost Hostingera
 • Cijene hostinga
 • Ograničenja plana i bez neograničenih planova
 • Sigurnosne značajke hostinga
 • Jednostavnost upotrebe (sjajna je!)
 • Izvrsna korisnička podrška
 • Naš pregled Hostinger videozapisa (dolje!)

Hostinger je brz i pouzdan – u cijelom svijetu

Trenutačno produženje rada:

nedostupan


Trenutno vrijeme odgovora:

nedostupan


Zadnji ispad:

nedostupan

Hostinger ima 99,9% jamstva za produženje rada, što je standard u cijeloj industriji hostinga.

E sad, to možda zvuči prilično dobro – ali stvarno nije. Ako je vaš domaćin viši od 99,9% vremena, to (logično) znači da je za 0,1% manje. A to iznosi više od 43 minute stanke svakog mjeseca – ili gotovo 9 sati svake godine vaš domaćin može biti srušen bez da bude odgovoran.

Na šalteru ispod možete vidjeti statistiku za sebe – i vidjeti koje jamstvo za produženje vremena biste smatrali prihvatljivim. Pokušajte promijeniti "Očekivano vrijeme prijema" sami da vidite razliku.

Očekivano vrijeme prijema

Vaš hosting može potrajati za:

Dnevno

1m 26s

Tjedni

10m 4s

Mjesečno

43m 33s

svake godine

8h 45m 57s

Ali to je samo jedan dio jednadžbe. Vaš pružatelj usluga hostinga također mora biti brz.

Brza web stranica znači sretnije korisnike, sretniji korisnici više prihoda. Značajka Google Test My Site pokazuje da je čak i za internetsko poslovanje prosječne veličine skromno Poboljšanje vremena učitavanja od 0,9 sekundi znači gotovo dodatnih 10 000 USD godišnje!

Također, što je vaše web mjesto brže, veća je vjerojatnost da će ga viši rangirati u tražilicama.

Tko to kaže? Samo Google, to je tko.

2018. godine Ažuriranje brzine na Googleov algoritam značilo je da između dvije slične web stranice, one s a brže vrijeme učitavanja teže je višem rangu u korisnikovim pretraživanjima.

Sada – brzina web stranice ovisi o mnogim stvarima, ali postoji jedna stvar koja u potpunosti ovisi o hosting pružatelju, a to je vrijeme odziva. Vrijeme odgovora poslužitelja je vrijeme potrebno poslužitelju da odgovori na zahtjev posjetitelja (Hej, počnite učitavati web stranicu!) I započeti obavljati zadatak.

Čvrsto vrijeme odziva na poslužitelju obično se prikazuje kao oko pola sekunde.

I tu sam zatekao dosta pružatelja usluga hostinga koji su se poskakali – loše, s tim da su njihova vremena odziva često nekoliko puta veća od toga.

Bluehost vrijeme uživo odgovora:

nedostupan

Vrijeme reakcije HostGator-a:

nedostupan

A2 Hosting uživo vrijeme odgovora:

nedostupan

Imajući to na umu, kako Hostinger čini u stvarnom životu? I u vremenu produženja i u odgovoru?

Pa, na sreću, dugoročni rezultati pouzdanosti mnogo su bolji od obećanja.

Da bismo testirali Hostingera propisno, Izrađujem 4 web stranice za testiranje Hostingera i stavljam ih na 4 lokacije poslužitelja širom svijeta da vidim kako će to raditi.

Rezultat?

Performanse + na svim lokacijama, što znači da ćete dobiti brze poslužitelje diljem infrastrukture domaćina. Za ovu Hostinger recenziju postavio sam web stranice na sve 4 dostupne svjetske lokacije koje možete posjetiti na donjim vezama. Ali da skratim dugu priču – ovo sam sakupio.

Nastup Hostinger SAD-a

web mjesto za testiranje hostingara

Vrijeme reakcije poslužitelja uvijek je bilo oko 500 ms – i nikada se nije smanjilo niti jedanput, što je i istovremeno postalo brzo i pouzdano.

Nastup na gostovanju u Singapuru

web mjesto za testiranje hostingara Singapur

S obzirom da su testovi provedeni u Sjevernoj Americi i Europi, vjerojatno ne čudi da Singapurski poslužitelji nedostaju. Ali čak i tada, odzivna su vremena bila rutinski manja od jedne sekunde i nije zabilježen niti jedan prekid rada.

Nastup Hostinger Nizozemske

web mjesto za testiranje hostinga Nizozemske

Nizozemski poslužitelj je također super pouzdan i vrlo brz. Vremena reakcije rijetko prelaze pola sekunde.

Nastup Hostinger Litva

web mjesto za testiranje hostinga litanije

Poslužitelj matične Litve Hostinger bio je jedini koji je imao bilo kakav prekid rada – ali bio je vrlo mali, trajan samo jednu minutu. Naprijed je činjenica da je poslužitelj u Litvi imao velike brzine, ide blizu 400 mil.

Možete i sami usporediti vremena reakcija uživo – ali prema onome što sam otkrio, Hostinger je rame uz rame iznad puno konkurencije kada je u pitanju vrijeme odziva. Nesumnjivo – u ovom dijelu Hostinger pregleda pružatelj dobiva punu ocjenu.

Hostinger obećava malo – možda čak i premalo -, ali daje lijepo. Jedan je od najbržih web hosting pružatelja usluga i također posjeduje solidne podatke o pouzdanosti. I dok je malo prostora za poboljšanja, Hostinger definitivno nudi jednu od najboljih vrijednosti u pogledu performansi.

Cijene hostinga

Hostinger ima 3 zajednička plana za hosting s početkom u 0,99 $ / mjesečno za Singl plan. Za više od 100 web stranica ima Premium plan za 2,89 USD mjesečno. Sve prednosti i dnevne sigurnosne kopije dostupne su s uređajem Poslovni plan za 3,45 dolara mjesečno.

Cijene web hostinga za dijeljenje web hostinga

Ukratko, ove su cijene vrlo niske. Oni koje trenutno vidite ovakvi su zbog posebne prodaje – i mislim da trenutno ne postoji glavni hosting hosting operater s boljom ponudom..

A posao mogu još bolje. Unesi Kôd kupona HOSTINGREVIEW na odlasku, kako biste ostvarili popust od 10% dodatni popust.

Ali naravno, ne možete dopustiti da vas niska cijena zavara. Postoji veće pitanje koje sam morao postaviti:

Što dobivate za svoj novac?

Zapravo iznenađujuće puno.

Svi planovi, pa i onaj najjeftiniji, nude se brzo Poslužitelji optimizirani za WordPress, tjedne sigurnosne kopije i korisničku podršku. Što više rastete, dobivate još više dodatnih resursa i mogućnosti:

 • Jedinstveni plan za 0,99 USD mjesečno uključuje 10 GB prostora na disku i 100 GB propusne širine, 1 račun e-pošte i hosting za 1 mjesto.
 • Premium plan za 2,89 dolara mjesečno uključuje 20 GB prostora na disku, neograničenu propusnost, hosting za do 100 web stranica i naziv domene.
 • Poslovni plan za 3,99 dolara mjesečno uključuje 30 GB prostora na disku, neograničenu propusnost, naziv domene, SSL certifikat i dnevne sigurnosne kopije s funkcijom vraćanja.

Također, Hostinger prodaje svoje jeftine domene počevši od 0,99 USD godišnje a uključuje besplatno ako odaberete Premium ili Poslovni plan. Jedini istinski problem planova je taj što je besplatni SSL certifikat s instalacijom (obavezan za mnoge tvrtke!) Uključen samo u paketu hostinga od 3,99 USD / mjesečno.

Ali možete ga lako instalirati – o tome govorimo u videu u nastavku:

U tablici dolje možete usporediti sve ponuđene značajke s različitim planovima:

SinglPremijaPoslovanje
Cijena0,99 $ / mjesečno2,89 $ / mjesečno3,99 $ / mjesečno
Prostor na disku 10GB20GB30GB
Širina pojasa100GBNeograničenNeograničen
Podržane domene1NeograničenNeograničen
SSLEkstraEkstrauključen
Anti-DDoS zaštitapodržanepodržaneUnaprijed instaliran
Računi e-pošte111
Korisnička podrška24/7 live chat, e-pošta24/7 live chat, e-pošta24/7 live chat, e-pošta
Besplatne automatske sigurnosne kopijeTjedniTjedniDnevno

Zvuči dobro? Postoji samo jedan ulov s cijenama Hostingera. Da bih postigao najnižu moguću cijenu, također bih se trebao prijaviti za najduži raspoloživi period – 48 mjeseci.

Međutim, kad stvarno dobro razmislite, to nije tako velik problem.

Hostinger-ov prozor za naplatu 42,77 dolara za 48 mjeseci hostinga? Neću se žaliti.

Hostinger je vjerojatno taj najjeftiniji pružatelj usluga hostinga koji nudi vrhunske značajke i izvrsne performanse. Planovi i cijene odgovaraju potrebama pojedinačnih i poslovnih korisnika s više opcija za skaliranje.

Bez neograničenih planova! (Ali nije zbog čega plakati)

Prije nekog vremena Hostinger je imao neograničene planove – neograničen neometan propusni opseg, neograničeno spremanje itd.

I ova je značajka izgledala sjajno. Pogotovo s jeftinim cijenama. "Svi poslužitelji koji su mi ikada trebali? Za nekoliko dolara mjesečno?!"

Ali prije nekoliko mjeseci – poo – neograničeni planovi više nisu bili. Sad imaš 10-30 GB prostora za pohranu i 100 GB neograničene propusnosti ovisno o vašem planu. "Pa to izgleda kao totalna prevara" Prvo sam pomislio. “Hostinger u osnovi prevara ljude daleko od resursa!”

Ali onda sam cijelu stvar stavio u perspektivu:

S 10 GB hostinga mogli biste imati 5 do 10 velikih stranica WordPressa, zajedno s medijskim knjižnicama i više dodataka. To je više nego dovoljno za većinu korisnika i troškove 0,99 dolara mjesečno. Za 2,89 dolara mjesečno ćete dobiti 20 GB prostora, što je dvostruko više. I trebam li prići superzvučno, uvijek postoji plan od 3,99 dolara koji uključuje 30 GB prostora, dovoljno za desetine velikih projekata.

Ali neograničeni planovi još uvijek nema. Pa što daje?

Pa, puno Hostingerovih natjecatelja, poput Bluehosta, više nego rado nude takve stvari "neograničeno spremanje".

konkurentima hostinger neograničeno pohranjivanje

"Dobijate neograničeno skladištenje! Dobijate neograničeno skladištenje! SVI dobivate neograničeno skladištenje!"

Ali kako su zapravo neograničeni ti neograničeni planovi? Često su jednako velike kao i Hostinger ovdje.

"Neograničen" hosting tvrtke dodaju obelodanjivanja u kojima spominju da su njihovi resursi ovakvi samo ako koristite hosting "normalno, redovno". Ima smisla.

Zamislite ovo: ako su planovi za hosting zaista neograničeni, Jeff Bezos mogao je samo kupiti jedan hosting plan za 2,89 dolara mjesečno i premjestiti čitavu Amazonovu infrastrukturu na jedan domaćin, potpuno bankrotirajući.

U alternativnom svemiru gdje hosting tvrtke nude zapravo neograničene planove za hosting, naslovi vijesti izgledali bi ovako:

neograničeni hosting planovi jeff bezos

U vrijeme tiska citiran je gospodin Bezos koji je rekao: "Da, i ja ću to opet učiniti. Što ćeš učiniti, zaustavi me?"

Pa da, svi pružatelji usluga hostinga imaju svoja ograničenja. Hostinger im samo daje do znanja. Iskreno, gledajući što dobivate za novac, nema se što prigovoriti.

Hostinger ima uklonio neograničene podatke iz svojih planova i od tada se drži strože planske strukture. Iako se može činiti ograničavajućim, pružatelj vam pokazuje jasnu vodstvo o tome koliko resursa servera možete imati.

Sigurnost na visokoj razini uključena je besplatno

S poslovnim planom, Hostinger uključuje sve bitne i vrhunske sigurnosne značajke. To je SSL certifikat, Cloudflare CDN, DDoS zaštita i dnevne sigurnosne kopije.

Prema riječima laika, ovo je prilično najpotpuniji niz sigurnosnih značajki trenutno dostupnih u bilo kojem zajedničkom hosting planu na tržištu. Podsjetnik – košta 3,99 dolara mjesečno, tako da je to prilično dobra stvar.

Hostinger recenzija-security-obilježja-uključen

Evo što će ove značajke učiniti:

 • SSL certifikat osigurat će da posjetitelji ne pobjegnu s vaše web lokacije vrišteći na podatke koji se ne šifriraju. Zapravo, ako imate internetsku trgovinu, teško biste izvršiti bilo koju transakciju bez SSL-a. To je ključna sigurnosna značajka koja osigurava zadržavanje podataka osjetljivih na korisnike sigurno i privatno kada putujete preko različitih poslužitelja i preglednika.
 • U isto vrijeme, Cloudflare CDN pobrinut će se da vaš produženi rad bude 100% ili što bliže njemu. Na taj način možete biti dostupni posjetiteljima u svakom trenutku. Također štiti vas od DDoS napada stvarajući mrežu svjetskih poslužitelja i maskirajući vaš IP.
 • Dnevne sigurnosne kopije služe kao, dobro, sigurnosna kopija. Čak i u slučaju kritičnog kvara: hakiranje ili rušenje web mjesta, moći ćete se jednostavno vratiti na prethodnu verziju web stranice iz najnovije prošlosti.

To znači da čak i najviše kritične podatke možete vjerovati Hostingeru bez straha da će se izgubiti ili presretnuti. Ovo je bitno ne samo za velike poslovne korisnike, već i za male vlasnike web stranica koji žele zadržati privatnost.

I dok su ove značajke sve besplatno uključeno u Poslovni plan, možete ih kupiti zasebno.

Na primjer, SSL će vas koštati 11,95 dolara jednokratne naknade (ili ćete ugovoriti ugovor i dobiti ga besplatno – kao što možete sada!). Za to će se Hostinger pobrinuti za instalaciju SSL-a za manje od minute. A ako ste ikad pokušali to učiniti sami, znate koliko to može biti bolno.

CloudFlare, uključeni u Poslovni plan, mogu se kupiti i odvojeno. Platili biste 9,95 USD za doživotnu pretplatu a Hostinger obećava da će se pobrinuti za sve detalje stražnjeg dijela, uključujući i ažuriranja.

Dnevne sigurnosne kopije koštat će vas dodatnih 0,95 USD mjesečno.

Za sve Hostinger račune dvofaktorska provjera autentičnosti uključena je kao standard, tako da možete biti sigurni da je i vaš vlastiti hosting račun siguran..

autentifikacija dva faktora hostinga

Sad – cinik u meni primijetio me jedno. Zaštita od Cloudflare-a i Šifriraj SSL su već besplatni. Resursi su vani, a obje stvari možete dobiti samo ako odvojite nekoliko sati da sve postavite.

Pa za što Hostinger naplaćuje 12 i 10 dolara?

Izgleda da je to cijena koju morate platiti za cijeli život ažuriranja i potpuna lakoća razmišljanja. SSL certifikat neće isteći jednom u 90 dana, Cloudflare će dobiti sva ključna ažuriranja i raditi sa svim vašim web mjestima, i tako dalje. Ne plaćate puno – i ne dobijate puno. Srećom, 22 dolara nisu velika cijena za plaćanje sigurnosti na neodređeno vrijeme.

Hostinger ne nudi revolucionarne sigurnosne značajke. Umjesto toga, uzima osnovne opcije i čini ih nevjerojatno jednostavnim za korištenje. To je pristojan način da manje iskusni korisnici imaju lakoću i ne moraju se brinuti ni o čemu.

Hostinger je vrlo jednostavan za korištenje

Našao sam Hostinger jednog od najlakših domaćina za korištenje. Čitav postupak se pojednostavljuje za kompletnog novorođenčeta, bez brisanja funkcija potrebnih za iskusnije korisnike.

Jednom kada se prijavite i potvrdite svoju e-poštu, sve što trebate učiniti je slijediti postupak u tri koraka postavljanja web stranice.

A ako već ugostite web mjesto negdje drugdje, Hostinger to obećava prenesite ga besplatno. Ako ne, trebat ćete samo naručiti, postaviti domenu i odabrati način izrade vaše web stranice.

Pregled hostinga: postupak postavljanja web mjesta

Nakon kupnje moći ćete koristiti intuitivnu i modernu Hostingerovu upravljačku ploču. To je prilagođena upravljačka ploča, koje značajke sve postavke potrebne za upravljanje vašim računom.

To znači upravitelj datoteka, skripte za automatsko instaliranje, upravljanje bazama podataka, upravitelj sigurnosnih kopija i još mnogo toga.

Pregled hostinga: sučelje upravljačke ploče Hostinger-a

Ploča je jednostavna, moderna i također se vrlo brzo koristi.

I funkcionalna je. Preboliš se 100 instalacija softvera automatski, i uključuje većinu glavnih aplikacija, kao što su WordPress, Joomla, PrestaShop, i mnogi drugi.

Pregled Hostingera: Instalacijski programi za jedan klik za hosting

Sve ovo zvuči malo previše komplicirano? Tražite samo jednostavan način izrade web stranice? Za to postoji i opcija.

Vješto imenovan "Graditelj web stranica", Graditelj web mjesta Hostinger je a nevjerojatno jednostavan, a opet vrlo funkcionalan način rada na internetu.

Pregled Hostinger: Graditelj web mjesta Hostinger

Desetak prilagodljivih predložaka za izbor, i iako uskoro neće osvojiti nagrade za dizajn, bit će u redu za mnoge web stranice.

Sve na jednom mjestu za sve vaše internetske potrebe

Ako volite trgovinu aplikacija na vašem telefonu i želite da postoji još jedna, sretni ste! Hostinger ima svoje Trgovina strujom, prepun hostinga i ne hosting povezanih stvari.

slika pregleda hosting hosting trgovine

O čemu se radi?

To je u osnovi mala trgovina aplikacija koja nadilazi hosting. I dalje uključuje nadogradnje vlastitih planova i imena domena. Ali tamo možete i kupiti rješenja za e-poštu poduzeća, kao što su Flockmail ili Googleov GSuite, SEO alati, ili čak a VPN usluga.

Što za vas znači (i zašto biste trebali brinuti)?

Pa, Hostinger se maksimalno trudi kako bi što više proširio ovu značajku. Ako sve ide po planu, mogu samo zamisliti kako Trgovina električne energije raste još … moćnije.

Uz to bi vaš pružatelj usluga hostinga mogao na kraju ponuditi neke sjajne značajke koje bi bile vrlo jednostavne za kupnju i korištenje.

Sve u svemu, to je situacija „win-win“. Pametit ćemo oči kako napreduje ova značajka kroz vrijeme.

Hostinger ima obilje alata i softvera da zadovolje čak i najkonkretnije potrebe korisnika. I postupak instalacije je vrlo jednostavan. Sve u svemu, korištenje Hostingera bilo je potpuno povjerenje.

Jedna od najkorisnijih posada …?

Hostinger tvrdi da je nevjerojatna 24/7 posvećeni tim za korisničku podršku. Najbolji način da se to postigne je putem live chat sustava – nažalost, ne postoji telefonska podrška, što je standardno kod mnogih drugih glavnih pružatelja usluga hostinga.

Je li chat uživo dovoljno dobar da nadoknadi nedostatak telefonske podrške? Iz mojih saznanja – da je.

Zašto tako mislim? Nekoliko bih točaka želio prijeći.

Podrška kupcima širom svijeta

Dostupna je korisnička podrška uživo putem chata na 20 jezika na više od 40 jezika. Govornici engleskog koji nisu domaći znat će koliko je zapravo toliki posao. Osjećati iskustvo može biti vrlo osvježavajuće imati nekoga tko doslovno govori vaš jezik kada postoji problem.

I podrška ne samo da govori jezike, već i zna o čemu govori.

Sustav nulte razine

Mnogi pružatelji usluga hostinga koriste bilo a "odjel" sustav ili a "red" sustav.

Sustav odjela znači da postoje zasebni timovi za, tj. Naplatu, prodaju i tehnička pitanja. Često imaju čak i različita radna vremena i možda vam čak kažu da se vratite kasnije "tim za naplatu radi od 8 ujutro do 17 sati po istočnom vremenu".

Sustav slojeva znači da neki agenti imaju "osnovno znanje". Znaju instalirati stvari, kako koristiti ploču, sve uobičajene stvari. Ako postoji nešto ozbiljnije, razgovor mora ići na pomoćnog agenta više razine. I tako dalje. I tako dalje (sve dok, vjerojatno, ne dođete do izvršnog direktora tvrtke ili nešto slično).

Hostinger, međutim, koristi nešto što se može opisati samo kao "sustav nulte razine". Ovo znači to svaki agent može vam pomoći u vezi s bilo kojim problemom. Dakle, nećete biti bačeni po odjelima ili rečeni da se vratite kasnije. To je mala značajka, ali u svemu sam ipak uživao.

Mala vremena čekanja – s ulovom

Ako ste ikada imali problema s web stranicom, znat ćete da vam to kažu "molim pričekajte da se povežete" otprilike je jednako lijep kao što ga napada roj osa. Srećom, Hostinger se prilično brzo povezuje – trebalo mi je samo 5 minuta da se povežem s agentom za korisničku podršku.

Nažalost, to je također dio ove recenzije Hostingera, gdje mogu ponuditi neke kritike. I pitanje je nedostatak dosljednosti.

vrijeme čekanja hosting hosting podrške

"Nekoliko minuta" ne govori mi apsolutno ništa, Hostinger

Ponekad se povežete odmah, u samo nekoliko sekundi. Ponekad – postupak traje nekoliko minuta. A na ploči za korisničku podršku Hostingera ne može se znati koja će to biti. Imajte na umu da su i nekoliko sekundi i nekoliko minuta sjajni rezultati. Ali barem bi procjena preostalog vremena bila izuzetno dobrodošla.

Gif vrijedi tisuću riječi

Ljudska interakcija je možda moj omiljeni dio Hostingerove korisničke podrške. Iako se mnogi timovi za korisničku podršku pribjegavaju korištenju istih robotskih odgovora i veza do suhih (i složenih) baza znanja, Hostinger to radi malo drugačije.

Odgovori na vaša pitanja često uključuju vizualna pomagala, a uz to i vi i vaš agent možete komunicirati pomoću emojisa i gif-a.

"Velika stvar" možda mislite. "Tko želi pitati o potpuno uništenoj bazi podataka i dobiti gif od Ureda?" I bili biste u pravu.

ured gif

Ali što se ovim stvarno postiže, da li se osjećate kao da razgovarate sa stvarnom osobom (jer jeste). I na kraju, to je samo malo zabavnije.

Da sumiram:

Podrška hostinga odlično radi. Oni su proaktivni, prijateljski i učinkoviti. Da ne spominjemo brzo. Najbolje od svega je što svakodnevno možete doći do podrške 24 sata dnevno.

Da zaključim ovaj Hostinger pregled…

Što se tiče našeg iskustva iz ove Hostinger recenzije, usluga je sjajna. Nastupi jeftinog domaćina mogu se natjecati s divovima iz industrije. Jednostavan je za korištenje, korisnička podrška izvrsna, a transparentnost o ograničenjima plana vrlo je cijenjena.

Međutim, još uvijek postoji nekoliko nedostataka koje bi Hostinger mogao poboljšati. Neki će korisnici uživati ​​u samo manjim ograničenjima resursa (samo 100 GB propusnosti na ulaznom planu) i telefonskoj podršci.

I barem bih osobno želio da softver za chat uživo bude malo prilagođeniji korisnicima.

Hostinger je vrlo jeftina, snažna i sigurna opcija za pokretanje i izradu vaše web stranice. Ima intuitivnu upravljačku ploču, sjajnu korisničku podršku i mogućnosti skalabilnosti za budućnost.

Dakle, kad biramo domaćina, bio on jeftin ili ne toliko, mi bismo snažno razmislili o Hostingeru (i pogledajte naš video – vjerovali ili ne, testiramo Hostinger još dublje tamo).

Naš video pregled Hostinger-a

prozodija

 • Najjeftiniji web hosting
 • Snažni i pouzdani poslužitelji
 • Izvrsna korisnička podrška

kontra

 • Nema telefonske podrške
 • Nema neograničenih planova
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector