ХостМантис Ревиев

С ценама које крећу од само 2,29 долара, ХостМантис се сигурно труди да докаже да воли „Прилагодљив хостинг за приступачне“.


Међутим, то је само половина једначине. Дефинитивно је јефтино – али да ли је то добро?

Мој први сјај ХостМантиса

Са именом попут ХостМантис (раније познато као Плекихост; промењено 2010), нисам био сасвим сигуран шта да очекујем. Нуди Линук & Виндовс је дељење хостинга био његов главни сервис, али доступне су и друге могућности за оне са већим потребама.

ХостМантис То никако није привлачна веб локација или барем није мој укус (можда због моје инсектофобије), али ради посао: једноставно је и лако се креће.

хостмантис преглед

Напомена на сајту: Поприлично сам сигуран да сам први пут видео потпуно одевени мантис.

Ако имате било каквих проблема, пружање корисничке подршке увек ће бити веома једноставно. Икона спремна за покретање ћаскања је увек присутна на дну.

И поред тога уживо ћаскање, ХостМантис такође нуди подршку за улазнице или е-пошту. А чини се да помоћ стиже брзо. Када сам тестирао услугу ћаскања уживо, био сам врло задовољан брзином одговора, која је трајала мање од 30 секунди. То је прилично сјајно.

Рецензије ХостМантис-а од осталих купаца

Да, подршка која се нуди купцима је 24/7.

Међутим, већина повратних информација купаца скреће пажњу да изгледа да агенти за подршку ХостМантис-у немају уобичајене начине понашања…

хостмантис преглед

Било је много више притужби попут ове на више локација, као и неке које су предузеће сложиле због проблема с прекидом рада.

Али било је и много добрих који су похвалили ХостМантис за пружање солидне, јефтиније алтернативе другим популарнијим хостинг провајдерима.

Све у свему, критике су веома мешане. Лично нисам имао никаквих застоја током недеље како сам га тестирао. Оно што сам ипак могао у потпуности да тестирам и упоредим су цене. Ево шта сам нашао…

Цене ХостМантис-а

У погледу цена, ХостМантис је веома приступачан. Његово планови се крећу од 2,29 до 9,95 долара месечно.

Имајте на уму да постоје посебни планови цена за Виндовс и Линук хостинг. Процењујем Линук хостинг, јер је популарнији и долази са мањом ценом.

хостмантис преглед

Главни фактор разликовања је простор на диску, а Адванцед План нуди најбољу вредност за новац од само 5,49 УСД месечно за 30 ГБ.

Иако се слажем да су ово приступачни планови, не бих их препоручио. Има доста сјајних јефтиних хостинг провајдера ко вам може донети нешто још јефтиније или много боље од тога!

Али говорећи о бољем, погледајмо тачне карактеристике пакета које можете купити.

Планови детаљније

Ево ова 4 плана и њихове карактеристике у потпуности детаљно.

УлазСтартерНапредноСтручњак
Простор на диску2ГБ15ГБ30ГБ50ГБ
ПротокНеограниченоНеограниченоНеограниченоНеограничено
Број домена5НеограниченоНеограниченоНеограничено
Имејл адресе5НеограниченоНеограниченоНеограничено
ССЛ укључен?дададада
ХДД или ССДССДССДССДССД
Вебсите БуилдерНеНеНеНе
Подршка муштеријама24/724/724/724/7
Гаранција за повраћај новцаПериод од 30 данаПериод од 30 данаПериод од 30 данаПериод од 30 дана

Иако је 2 ГБ веома мало простора на диску, бесплатни ССЛ сертификат и употреба ССД сервера је добра продајна места за улазни пакет. Уз приступачну цену од 2,29 долара, Пакет за унос препоручио бих свима који користе веб локацију са једном страницом или са садржајем.

За било шта друго, куповао бих негдје другдје.

Перформансе ХостМантис-а

хостмантис преглед

Што се брзине тиче, ХостМантис делује прилично просечно.

Западна времена одзива била су импресивна, али времена одзива у Азији су то подбацила. То је мање-више образац за многе западне пружатеље услуга хостинга. Иако није сјајно, није ни шок.

ХостМантис преглед: мој закључак

Након спровођења моје рецензије ХостМантис, јасно је да постоје бољи избори за кориснике који желе нешто више од потпуно основних ресурса.

За оне чији су захтеви за складиштење минимални, ХостМантис пружа прилично добру опцију. Иако није најјефтинији избор на тржишту, он је још увек савршено адекватан ако имате мали сајт и желите да експериментишете са алтернативним добављачем.

Мислите ли да нисам у праву? Имате ли своје мишљење? Молимо вас да оставите било који од сопствених критика ХостМантис у наставку.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector