ХостРоцкет Ревиев

ХостРоцкет и његов ССД заједнички хостинг тврде да су савршено решење за предузећа која траже врхунску брзину и поузданост.


У овом прегледу ХостРоцкет-а, видећемо колико је овај хостинг заиста добар – и да ли ћемо вам помоћи да одлучите, да ли ХостРоцкет буде ваш следећи хостинг провајдер.

Шта је ХостРоцкет?

ХостРоцкет је хостинг провајдер који се поноси својом великом корисничком базом и врхунским услугама. Са широким избором хостинг планова, они наизглед имају поприлично свакога.

Па, погледајмо – постоје планови које ХостРоцкет има:

 • ХДД дељени хостинг
 • ССД дељење хостинга
 • Наменски хостинг
 • ВПС хостинг продавца
 • Имена домена

Све у свему, то је прилично једноставан, али солидан избор услуга. Дељени и наменски сервери ће бити добри за личне кориснике и веће компаније, док је реселлер хостинг добра опција за оне који желе да продају своје хостинг услуге..

И у овом прегледу ХостРоцкет-а усредсредит ћемо се на његове заједничке хостинг услуге, како бисмо видјели како раде.

Цене ХостРоцкет-а

ХостРоцкет нуди 4 редовна веб хостинг плана – али у суштини, то је један и исти план, а његова цена се одређује колико дуго купујете услуге за.

Месечни ХостРоцкет план кошта 11,98 УСД, 6-месечни план кошта 8,99 УСД месечно, 12-месечни план ће износити 7,99 УСД месечно, а период од 24 месеца враћа вам се 5,99 УСД месечно.

планови за преглед хостела

Таква шема цена разликује се од многих других хостинг провајдера који имају тенденцију да свој заједнички веб хостинг план заснивају више на квалитету функција, а не на циклусу наплате.

Планови детаљније

Дакле, сада погледајмо шта ће вам тачно ХостРоцкет хостинг план доћи.

Дељени планови за хостинг
Простор на дискуНеограничено
ПротокНеограничено
Колико домена подржаваНеограничено
ССЛНије укључено, додатно наплаћује
Рачуни е-поштеНеограничено
ФТП налозиНеограничено
Вебсите буилдерУкључено
Потпомогнут пренос веб локацијаУкључено
Хостинг панелцПанел
Подршка муштеријамаТелефон, карте
Избор локације сервераНе – само у САД-у
Бесплатне аутоматизоване резервне копијеДа, путем цПанела

Дакле, као што видите – планови су прилично сложени. Нема чврстих ограничења за било шта велико, тако да би ово могло бити одлична опција за веће веб странице.

ХостРоцкет Перформанце

Сада је време да се провери перформансе ХостРоцкет-а и види да ли ће то убрзати вашу веб локацију. Користили смо ГТМетрик алат – и открили смо да је ХостМонстер уредно у горњем средњем делу паковања.

хостроцкет преглед перформанси гтметрик

Кад је дошло време одзива празне ХТМЛ веб локације, било је око 650м, и сервер продужење рада током целе недеље тестирања било је 99,97%.

Све у свему, то није лоше – али и даље недостаје много најбржих хостинг провајдера. Неко побољшање би дефинитивно могло бити од помоћи.

ХостРоцкет Прос

У овом делу прегледа ХостРоцкет-а, размотримо неке ствари које ми се свиђају у вези са услугом хостинга. Ево добрих ствари које ова хостинг компанија ради за себе:

Једноставна платформа

Једноставан процес управљања услугама и најновија верзија цПанела чини ХостРоцкет једним од најлакших хостова за коришћење и управљање. У свету где много хостинг компанија и даље изгледа као да намерно покушавају да вам отежају живот, ХостРоцкет је сјајна алтернатива.

Унлимитед Еверитхинг

Неограничено веб локација, неограничена пропусност, неограничен простор на диску, е-пошта и ФТП рачуни – ХостРоцкет се не задржава. За само 5,99 долара месечно можете добити солидан план хостинга без чврстих ограничења ресурса.

Одлична корисничка подршка

Сваки план хостинга долази са наменском 24/7 корисничком подршком. А до њега се може доћи путем интернет карата или телефона. А оно што је такође добро је да се корисничка подршка врло брзо реагује и заиста је корисна.

ХостРоцкет Цонс

Али наравно, ниједан пружатељ услуга хостинга није савршен. Ево неких проблема са ХостРоцкет-ом због којих је у току надметање са конкуренцијом.

Мала брзина сервера

Једино просечан на нашем ГТМетрик тесту, испод просека у времену одзива, ХостРоцкет једноставно није ништа сјајан. Брзина је врло важан фактор за хостинг провајдера – а ХостРоцкет једноставно не испоручује.

Суб-Стандард Уптиме

Још једном – перформанс је тамо где ХостРоцкету недостаје та убица. Уптиме од 99,97% није грозно – али то стоји иза многих премиум хостинг хостинг провајдера. А с обзиром да се ради о средњој до високој цени заједничке хостинг опције, перформансе би једноставно могле бити боље.

Преглед ХостРоцкет – закључак

ХостРоцкет није лош добављач хостинга, али његова недовољна брзина рада и мала брзина сервера обојица су проблема. Међутим, ако тражите неограничен веб хостинг и једноставну употребу, ова компанија се и даље може показати као пристојно решење.

Прос

 • Једноставан за коришћење
 • Добра корисничка подршка
 • Неограничена средства

Цонс

 • Слаба брзина сервера
 • Само просечно продужење рада
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector