Internetska recenzija WholeSale

WholeSale Internet jedan je od najstarijih namjenskih pružatelja usluga hostinga. Ali ne samo to, veleprodajni posvećeni internetski poslužitelji neki su od najjeftinijih u industriji.


Svojim pristupačnim hostingom, WholeSale Internet tvrdi da nudi i izvrsne performanse i pouzdanost.

U ovom pregledniku WholeSale Internet testirali smo je li to istina.

Što je cjelina na Internetu?

WholeSale Internet je pružatelj usluga hosting hostinga sa sjedištem u Kansas Cityju, SAD. Jedan je od najstarijih pružatelja usluga, djeluje od 1999. godine.

No domaćin nije zastario. WholeSale Internet nudi podatkovni centar bogat značajkama sa napredne tehnologije za ispunjavanje današnjih standarda. Za kupce nudi dvije posvećene opcije hostinga – trenutnu implementaciju ili prilagođene ugrađene poslužitelje.

veliko-internet-pregled-veleprodaja-internet

Na ovaj način, WholeSale Internet može pružiti brojne mogućnosti skalabilnosti i udovoljiti potrebama čak i najzahtjevnijih kupaca. Za pristupačna cijena.

Tako je glavni fokus domaćina pružiti namjensku podršku poslužitelja po nižoj cijeni, održavajući visoke standarde performansi.

Dakle, pogledajmo što nudi WholeSale Internet.

Cijene na cjelini putem interneta

WholeSale Internet raspon cijena za poslužitelj za trenutno instaliranjes od 15 do 799 dolara mjesečno, u skladu s vašim potrebama. Počinje prilagođena cijena poslužitelja na 34 dolara mjesečno, a može koštati i do 724 dolara mjesečno.

Za zaštitu vašeg hostinga, WholeSale Internet koristi trostruka suvišna korisna snaga za podršku poslužitelja, kao i UPS i Generator sigurnosnih kopija. Svi poslužitelji imaju N + 1 rashladne sustave kao i potpuno suvišne mreže. To uključuje BGP mješavinu koju pružaju različiti prijevoznici.

Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati 1 preko 60 poslužitelja.

U donju tablicu stavljamo sve specifikacije poslužitelja u različite kategorije, tako da znate što možete očekivati:

Raspon cijena / mjesečnoProstor na diskuradna memorijaŠirina pojasa
15 – 50 dolarado 4TB4 – 32 GB100mbps unmetered – 100TB / month
50 – 100 dolarado 6TB24 – 96 GB20 – 100TB / mjesec
100 – 200 dolarado 8TB96 – 128 GB100TB / mjesečno
200 – 400 dolara2x2TB SSD128GB100TB / mjesečno
>400 $do 10TB SAS32 – 256 GB100TB / mjesečno

Kao što vidite, Internet na web lokaciji ima mogućnost povećanja gostovanja. Ali ako niti jedna od 60 različitih opcija ne zadovolji vaše potrebe, to možete prilagodite svoj poslužitelj.

Odabirom bilo koji od 7 prilagođenih poslužitelja, moći ćete odabrati glavni i druga 2-3 tvrda diska, RAM, operativni sustav, propusnost i izgled particija tvrdog diska.

Dakle, ako WholeSale Internet uspije osigurati izvrsne performanse i pouzdanost za cijenu, to mogao bi biti jedan od najskromnijih i najpovoljnijih pristupačnih odabira hostinga koje možemo preporučiti.

S druge strane, WholeSale Internet korisnicima nudi poslužitelje samo. Ostalo je na vama – softver za sigurnost, sigurnosne kopije, SSL certifikati itd. Dakle, to će se nadovezati na konačnu cijenu koju platite za svoj pristupačni hosting.

WholeSale značajke interneta

WholeSale Internet svojim korisnicima nudi samo dva izbora hostinga – namjenski hosting za trenutačnu implementaciju i namjenski hosting poslužitelj.

Osim toga, nije baš bogat značajkama, što znači da ćete potrebne dodatke morati pronaći negdje drugdje. No, postoje dvije stvari u kojima je WholeSale dobar – izbor poslužitelja i tehnička podrška.

Ogromna kolekcija poslužitelja

WholeSale Internet dolazi s raznolikim izborom poslužitelja koje možete odabrati. Doći ćeš odaberite između preko 60 poslužitelja trenutne implementacije kako vrlo povoljne, tako i vrhunske.

Izbor hardvera i softvera možda je najveći u industriji.

Moći ćete nabaviti Intelove procesore ili AMD s različitom količinom prostora na disku, veličinom RAM-a, brzinom procesora i mnogim drugim. Čini se da se poslužitelji mijenjaju svojom dostupnošću, pružajući vam rješenje bez problema.

Dokazujući ultra brzu uslugu, dobit ćete nabavite svoj namjenski poslužitelj u roku od nekoliko minuta.

Prilagođeni poslužitelji imaju vlastite skupove opcija prilagodbe. To pruža u osnovi neograničene mogućnosti skalabilnosti.

Iako bi prilagođeni poslužitelj mogao potrajati nekoliko dana.

Kvalificirana tehnička podrška

WholeSale Internet tehnička podrška dobila je brojne pohvale svojih kupaca. Iako vremena odziva nisu sjajna, tehničari dobro znaju svoj posao.

Oni će pomoći u bilo kojem pitanju hardvera a čini se da samo znaju što rade. Moći ćete promijeniti dijelove, provjeriti je li napajanje uredu ili dodati više soka u vaš sustav.

No ako naiđete na bilo koji problem vezan za softver, to ćete morati shvatiti sami.

Nažalost, podrška je samo kvalificiran za hardver, a ne softver.

Prospekti na webu WholeSale

Čini se da je WholeSale Internet sjajan pružatelj usluga hostinga. Pokazuje izvrsne performanse i produžene rezultate, a pruža i garanciju povrata novca.

Pogledajte detalje.

Odlično vrijeme odziva

Baš kao i drugi jedini poslužitelji, WholeSale Internet također posjeduje značku super brzog poslužitelja. Provjerili smo njihovo vrijeme odziva za ovaj pregled na WholeSale Internetu. Imaju prosječno vrijeme odziva 215ms.

S obzirom da je prosjek industrije 553 ms, to je sjajan rezultat.

Stabilno vrijeme rada

WholeSale Internet nema nijednu službenu izjavu o jamstvu za produženo vrijeme. Kad se to kaže, oni to mogu osigurati 99,9% produženog vremena za sve kupce.

Također ima nekoliko sigurnosnih sustava, tako da čak i u slučaju kvarova, nećete imati stanke.

30-dnevno jamstvo povrata novca

Tvrtka nudi 30-dnevna garancija povrata novca ako vam se nije svidjela kvaliteta usluga.

Dakle, ako želite zamijeniti hosting pakete ili otkazati pretplatu, to lako možete učiniti u roku od 30 dana.

WholeSale Internet Cons

Iako WholeSale Internet ima neke sjajne značajke, daleko je od naših najboljih domaćina. Ima slabe opcije za korisničku podršku, namjenski hosting ne upravlja, a morat ćete kupiti puno stvari na drugom mjestu.

Ograničena korisnička podrška

WholeSale Internet ima podrška za ulaznice i u osnovi, to je to. A nije ni blizu 24/7, radi samo od 8:00 do 18:00 CST od ponedjeljka do petka. U slučaju da vaš poslužitelj vikendom ili noću ne radi, kartu možete označiti kao "911" ili poslati izravnu poruku dojavitelju. Međutim, to ne osigurava da ćete dobiti odgovor.

Kada govorimo o opcijama podrške, nema aktivnog razgovora. Također, možete isprobati WholeSale Internet, ali on ima samo općeniti broj za sve tvrtke – upite, podršku, poslovni pozivi itd. Tako da vam ne mogu brzo riješiti probleme.

Također, podrška je samo za hardver.

Ako bilo koji od vaših poslužitelja ima problem vezan za softver, morat ćete ga riješiti samostalno.

Nema upravljanih poslužitelja

Nakon što se prijavite kada dobijete poslužitelj u svoje ruke, morat ćete ga samostalno konfigurirati. Znači WholeSale Internet nema upravljane poslužitelje.

Nema značajki i usluga

WholeSale Internet ne uključuje ključne značajke i usluge poput SSL certifikata, sigurnosnih kopija, pa čak i nekih popularnih softvera.

Jednom kada isprobate i kupite sve što vam je potrebno za osiguranje i upravljanje njime, jeftini hosting pretvara se u skupi.

WholeSale Internet Review – presuda

Kao što vidimo iz ovog WholeSale internetskog pregleda, u početku nam se činilo kao dobar namjenski pružatelj usluga hostinga. Ima izvrsne performanse u pogledu performansi i brzine poslužitelja. Također, izbor poslužitelja je neograničen.

Međutim, nedostaju mnoge ključne osobine.

Hosting se ne upravlja, podrška je samo za hardver, a dodaci poput SSL-a nisu uključeni. Dakle, iako WholeSale Internet želi pružiti pristupačno gostovanje, to ne pruža potrebne značajke.

Što mislite o WholeSale Internetu? Javite nam u odjeljku za komentare dolje!

prozodija

  • Dobre performanse poslužitelja
  • Jasna cijena

kontra

  • Nema Live Chat
  • Nema mnogo mogućnosti
  • Nema upravljanih poslužitelja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector