iPower gjennomgang

iPower er en verdensomspennende leverandør som sikter både til personlige brukere og forretningsbrukere. Med et stort utvalg av hosting, domenenavn og andre tjenester har iPower en stor base av kunder.


Og til ingen overraskelse.

iPower hevder å tilby kraftig hosting som er drevet av fornybar vindkraft. Så med miljøet i tankene, kan iPowers energieffektivitet sammenlignes med å plante over 800 dekar trær hvert år. Kul start!

Men la oss ikke komme foran oss selv. iPower er først og fremst en hostingleverandør. Og i denne iPower-gjennomgangen skal vi teste om denne vindblåse leverandøren kan stole på.

Hva er iPower?

iPower er en grønn hostingleverandør som tilbyr en rekke tjenester som drives av fornybar vindkraft. Du kan velge delt, dedikert, forhandler og VPS-hosting. Andre iPower-tjenester inkluderer SSL-sertifikater, domenenavn og markedsføring.

ipower anmeldelse

Men det er ikke engang alt.

For de som leter etter enda mer hjelp, tilbyr iPower også bygging av nettsteder, reklame, markedsføring via e-post og mange andre typer tjenester.

Denne serien av tjenester gjør iPower til en one-stop-shop for nettbegynnere. Imidlertid gir et bredt spekter av hostingplaner skalerbarhet som er nødvendig for store prosjekter.

Og det virker som om iPower er ganske vellykket. Verten har over 1 million nettsteder som kjører på sine servere.

Så uten videre vil vi se hvor gode iPower-delte hostingplaner egentlig er!

iPower-priser

Du kan velge mellom 3 delte iPower-hostingplaner hvilke priser starter på $ 3,95 per måned for Pro plan. Startplanen er $ 3,99 / måned, men du kan også skalere opp til den ubegrensede Pro Plus-planen for $ 11.99 / måned.

iPower anmeldelse

Som du kan se, er Pro-planen for salg billigere enn Start-planen, og gir færre ressurser. Virker som en god avtale, men hva kan hver av planene tilby?

 • Startplan for $ 3,99 / mo vil du gi 5 GB lagringsplass og båndbredde på 250 GB. Den støtter også bare e-post og ubegrensede FTP-kontoer. ShopSite er ikke tilgjengelig med planen.
 • Pro plan for $ 3,95 / mo har ubegrenset lagringsplass, skalerbar båndbredde og legger til en grunnleggende e-handelsløsning (15 produkter). Pro plan støtter ubegrenset FTP, 2500 e-postkontoer, og gir deg 1 gratis domene.
 • Pro Plus-plan vil koste deg $ 11.99 / mo. Denne tilbyr de samme funksjonene som de to andre, men inkluderer også en mer avansert e-handelsløsning (opptil 50 produkter). Den støtter også ubegrenset e-post og FTP-kontoer, i tillegg til at du gir deg til og med 3 gratis domenenavn.

Pro-planen ser veldig bra ut – spesielt med kampanjen $ 3,95 prisen du kan se på bildet over. Men det er en skjult fangst du bør være på vakt mot! For å få spesialpris må du kjøpe planen i minst 24 måneder – og betale på forhånd.

Så hvis du går etter den 2-årige Pro-planen, gjør du det’Jeg må betale $ 94,80 – rett i kurven. Ganske rimelig i 2 år, er det ikke? Bare vær klar over fornyelsene – etter første termin vil prisen gå tilbake til den vanlige månedlige prisen på $ 12,95 per måned. Bratt økning, ikke sant?

Tabellen nedenfor, som viser hvor mye du vil betale for hver plan og varighet, kan være nyttig:

Betalingsperiode / planStartplanPro-planPro Plus-plan
1 månedN / A$ 7.95N / A
3 månederN / AN / A$ 44,97 + oppsetningsgebyr på $ 30
6 månederN / AN / A$ 83,94 + $ 30 installasjonsgebyr
12 måneder$ 47.88$ 59.40$ 155,88
24 måneder$ 95,76$ 94.80$ 287,76
36 månederN / A$ 142,20N / A
Fornyelsespris / måned$ 8.99$ 12.95Endrer ikke

Ut fra det vi ser er fornyelser ganske dyre. Så i dette tilfellet ser Pro Plus-planen ut som det beste alternativet. Ikke bare gir den mange førsteklasses funksjoner, men har heller ikke den økte prisene på fornyelse.

Du kan imidlertid sammenligne alle planene i tabellen, slik at du vet hvilken som matcher dine behov:

StartplanPro-planPro Plus-plan
Diskplass5 GBubegrensetubegrenset
båndbredde250 GBskalerbarskalerbar
Domener tillatt1ubegrensetubegrenset
Gratis domenenavn13
SSLInkludertInkludertInkludert
E-postkontoer12500ubegrenset
e-handelsplattform15 produkter25 produkter
Kundeservice24/7 live chat, billett, telefon24/7 live chat, billett, telefon24/7 live chat, billett, telefon
Valg av serverplassering222
Gratis automatiserte sikkerhetskopierDaglig, 14 dager tilbakeDaglig, 14 dager tilbakeDaglig, 14 dager tilbake

Totalt sett ser Pro Plus-plan fremdeles best ut av de 3. Du kan ha ubegrensede nettsteder, som du får 3 gratis domenenavn for. Det vil til og med passe å selge varer hvis du driver en blogg. Og det er ingen prisøkning.

Men er det verdt det? La oss se på de gode, dårlige og onde sidene av iPower.

iPower Pros

iPower lover å være en kraftig hostingleverandør som kan drive noe prosjekt, enten du jobber hjemmefra eller er vert for et forretningsnettsted.

For det tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner, samt gratis domenenavn for nettstedene dine.

Se detaljene nedenfor!

Mange tilleggsfunksjoner

iPower prøver virkelig å gå en ekstra kilometer for å glede kundene sine. Bare hosting er ikke nok – det er mange kule ting du kan gjøre sammen med iPower.

Du kan finne tips om nettdesign fra profesjonelle, eller få hjelp med online markedsføring. iPower prøver å være mer enn en enkel hostingleverandør – hvis du trenger hjelp, kan du like gjerne la dem være.

ipower anmeldelse

Tips og råd er ikke alt du får.

Nybegynnere kan finne et drag&slipp nettstedbygger slik at de kan starte et nettsted selv uten å vite hvordan de skal kode.

IPower nettstedbygger inneholder 100+ responsive maler, PayPal-integrasjon og SEO-verktøy. Gratisversjonen er imidlertid begrenset til bare 6 sider.

Ser bra ut! Og mens du er begrenset til bare 6 sider, det kan fremdeles være nok for et lite forretningsnettsted, en fin blogg og til og med en veldig enkel nettbutikk.

Gratis domenenavn

iPower inkluderer gratis domener med Pro og Pro Plus-planer. Tross alt kan et domenenavn hoppe prisen på nettstedet ditt ganske mye.

Dessverre leveres ikke et gratis domene med startplanen. Men iPower kan selge deg en for $ 10.99 / år. Fortsatt en anstendig prislapp.

Men det var en ting som virkelig imponerte oss.

Du får til og med 3 gratis domener med Pro Plus-planen. Det betyr at du bare trenger å betale for hosting til å eie tre forskjellige nettsteder.

Høres ut som en veldig god avtale!

iPower Cons

Selv om iPower kan tilby gode funksjoner, er det fortsatt litt bak for din gjennomsnittlige vert.

Med iPower kan nettstedet ditt være tregere enn konkurrentene, det er ingen cPanel alle liker, og det kan ta litt tid å nå support.

For å se hva vi snakker om, sjekk detaljene.

Under gjennomsnittlig responstid

iPower responstid er ingenting de skal være stolte av. Det gjennomsnitt på rundt 1 sekund, som er nesten 2 ganger verre enn bransjens gjennomsnitt. Så for prisen du betaler, er dette resultatet knapt akseptabelt.

iPower-review-iPower ytelse

Våre beste vertsfirmaer klokkehastigheter rundt og over 100ms. Topp 10 er under 500ms – konstant. Derfor er det bare en konklusjon vi kan gjøre i denne iPower-gjennomgangen – nettstedet ditt kommer til å gå tregt.

Ingen cPanel

dessverre, iPower tilbyr ikke cPanel. Du vil kunne bruke vDeck-kontrollpanelet som er greit, men fortsatt ikke den klassiske cPanel.

iPower-review-iPower-vDeck-kontroll-panel

Ifølge brukeranmeldelser er vDeck ikke så brukervennlig, det er færre opplæringsprogrammer for hvordan du bruker det, og det vises sporadiske feil.

Under testingen fikk vi de samme problemene.

Så hvis du vil bruke cPanel, gir iPower det bare med VPS-hostingløsninger.

Problemer med kundesupport

Enkelt sagt – kundesupport er virkelig dårlig. Alternativet ‘Live Chat’ er faktisk ganske dødt – Når du har sendt spørsmålet ditt, kan det ikke ta minutter, men opptil en time å få svar. På et tidspunkt føltes det til og med som om chatstøtten ganske enkelt ikke ble trent godt nok, da de ikke var i stand til å takle litt mer tekniske termer.

Imidlertid må jeg si – når støtten endelig når deg og forstår hva du mener, blir opplevelsen så mye bedre. Gode ​​intensjoner er der, de er bare ikke støttet opp med ekte arbeid.

iPower Review – Hvor kraftig er det?

Det vi kan se fra denne iPower-anmeldelsen, er at verten er ikke mye mer enn en grunnleggende, gjennomsnittlig hostingleverandør. Det har noen gode intensjoner – som en forståelse av live chat support agenter som vil hjelpe deg når du når dem. En avtale for tre gratis domener ser også bra ut. Og vil du også bli utstyrt med alle funksjoner som trengs for å være vert for et nettsted uten problemer.

Men for å være virkelig rettferdig, gjør ikke noe iPower dette selskapet til og med eksternt spennende.

I tillegg til det er det verdt å nevne at prisen på iPower også er noe bratt – ikke noe forferdelig, men litt over hva du liker å betale for en gjennomsnittlig tjeneste. Verdien er ikke stor og Vi vil være interessert i å se denne leverandøren gjøre mye mer.

Har du prøvd iPower? Del tankene dine med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Pros

 • Gratis nettstedbygger
 • Gratis domenenavn
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Dårlig responstid
 • Dårlig kundesupport
 • Ingen cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector