Jimdo gjennomgang

Selv om en stor andel nettsteder er bygd på en håndfull av de største plattformene (tenk Wix, Weebly osv.), Er det mange andre nettstedsbyggere, som kan være like spennende og geniale.


Jeg har nylig kommet over en nettstedsbygger som heter Jimdo og ble imponert over hvor ryddig og enkelt å bruke det var.

Vil min komplette Jimdo-anmeldelse avsløre at vi har funnet en skjult perle som bygger på nettet? Eller vil den dreie sørover og vise noen alvorlige problemer? La oss se.

Å gjøre nettstedbygging enkelt

Hvis du’re en komplett nybegynner på nettet som’prøver å bygge sin første hjemmeside, Jimdo er et godt valg. Det er enkelt, greit og uanstrengt å bruke.

For eksempel tok det meg alt 5 minutter til å bygge et enkelt teststed med deres Dolphin AI-teknologi. Dette programmet fører deg gjennom en enkel liste over spørsmål og vil hjelpe deg med å generere en tilpasset nettstedsmal som best passer dine behov.

Jeg synes denne typen ting er veldig nyttig, og ikke mange nettstedbyggere tilbyr noe så nyttig og praktisk som dette.

Godt gjort, Jimdo.

Jimdo-nettside-builder-AI

En ting jeg raskt vil nevne er det de har ingen live støtte. Kundestøtte gjøres via et billettsystem som betyr at det ikke alltid vil være enkelt å få raske svar.

Så hva bringer Jimdo til bordet?

Til og med en ærlighet, til og med en enkel anmeldelse viser det du vant’Jeg kan ikke få noe fra Jimdo-nettstedbyggeren’t får fra en av deres større konkurrenter som Wix. Uansett hva du kan få med Jimdo, kan du også få med dem. Det er ingen alvorlig drapstrekk.

Det er imidlertid en ting som skiller meg ut – Jimdos enkelhet. Jeg vet at jeg allerede har sagt det, men jeg må si det igjen. Jeg tror Jimdo nettstedsbygger sannsynligvis er en av de enkleste jeg’har noen gang brukt.

Jimdo nettsteder kan være fantastiske

Jeg’Jeg vil ikke være ærlig’Jeg er sikker på om enkelheten til Jimdo-nettstedsbyggeren vil forringe muligheten for å lage nettsteder av høy kvalitet. Enkle nettstedbyggere fører ofte til enkle nettsteder.

En rask gjennomgang av noen få forskjellige nettsteder bygget med Jimdo viser imidlertid at dette ikke er’t nødvendigvis tilfelle. Jimdo-nettstedet viser faktisk ut mange nettsteder bygget med sin plattform som ‘inspirasjon’. Noen av dem er helt fantastiske. Og med bare litt research, kan du enkelt finne malene som ble brukt for å få disse nettstedene til å skje.

Jimdo nettsted byggherre eksempel nettsted

Ingen dra-og-slipp-byggherre

En ting jeg ikke’Det liker ikke Jimdo-nettstedbyggeren at de ikke har det’t tillate å bevege elementene fritt, piksel-for-piksel. I stedet må du bruke forhåndsinnstillingene som tilbys av byggherren selv.

Noen kan synes dette er et lite problem, men noen brukere kan synes det er veldig frustrerende.

Imidlertid er det mulig å redigere den nøyaktige utformingen av nettstedet ditt ved å finpusse CSS- og HTML-koden. Så strengt tatt har du full tilpassbarhet – hvis du vet hvordan du skal kode, er det.

Og allikevel var mitt førsteinntrykk av Jimdo ganske solid. Nettstedets byggherre er enkel, men likevel kraftig. De tilbyr et bredt spekter av fullt tilpassbare, vakre temaer. Selv komplette nybegynnere kan bruke byggherren til å lage attraktive nettsteder. Bare forvent ikke dra og drog.

Jimdo nettstedsbygger-instrumentbordet

Jeg lurer på hvordan prisene deres stabler seg…

Jimdo Prising

I tillegg til en gratis plan, tilbyr Jimdo også fire premiumplaner. De er alle forskjellige og ment for litt forskjellige typer brukere med forskjellige mål for nettstedene sine.

En ting jeg vil merke er at Jimdo krever at du betaler enten 12 eller 24 måneder i forveien. Jeg’d anbefaler å teste gratisplanen sin en stund før du går inn på en av de betalte planene.

jimbo gjennomgå planer og priser

Totalt sett antar jeg at en nærmere titt på planene som tilbys vil hjelpe deg å bestemme hvilken som er riktig for dine behov.

Jimdo planlegger i detalj

Hver av Jimdo’planene er helt unike og atskilt fra hverandre.

Nå jeg’d sannsynligvis gå med gratis plan hvis du’skriver en personlig blogg eller noe sånt. Du vant’t får et tilpasset domene, men det’s kanskje ikke så stor sak hvis du’ikke kommersialisere nettstedet ditt.

De Pro plan legger til et gratis domene, i motsetning til å måtte bruke et .jimdofree.com-underdomener for nettstedet ditt. Jimdos egne annonser fra nettstedet vil heller ikke lenger være synlige, og det er pro kundestøtte, så vel som full mobiloptimalisering.

De Forretningsplan blir fakturert som deres bestselger, og det’det er lett å se hvorfor. Selv om det er dyrere til 20 dollar i måneden, gir det ubegrenset lagrings-, SEO-optimaliserings- og e-handelsfunksjoner.

Endelig er det SEO Plus og platina planer. Priset til henholdsvis 30 og 40 dollar i måneden, de inkluderer alt Virksomhet plan har, men har også en profesjonell SEO-add-on og ekspert nettstedgjennomgang.

La oss se på alle disse planene, i detalj.

GratisProVirksomhetSEO Plusplatina
Diskplass500 MB5 GBubegrensetubegrensetubegrenset
båndbredde2 GB10 GBubegrensetubegrensetubegrenset
Hvor mange nettstedsmaler?1616161616
Gratis domeneNeiJaJaJaJa
Kan du koble til ditt eget domene?NeiJaJaJaJa
Hvor mange nettsteder kan du lage?11111
Finnes det byggherrens egne annonser på nettstedet ditt?JaNeiNeiNeiNei
E-handel tilgjengelig?NeiNeiJaJaJa
TilleggsfunksjonerMobiloptimaliseringSEO, mobiloptimalisering, e-handelSEO, mobiloptimalisering, e-handel, SEO-pluginSEO, mobiloptimalisering, e-handel, SEO-plugin, ekspert på nettstedet

Fra planene Jimdo har, Profesjonell ser ut til å tilby den beste verdien. Med mindre du er veldig interessert i SEO-plugins og en ekspert på nettstedet. Dessverre vil begge disse funksjonene koste $ 10 i måneden Hver. Så selv om de virker interessante, representerer de ikke akkurat god valuta for pengene.

Jimdo ytelse

Når det gjelder oppetid og ytelse, gjør Jimdo det ganske bra. Responstid på rundt 600-700 ms er bare litt bedre enn bransjens gjennomsnitt og gjennomsnittlig oppetid på 99,99% er også veldig bra.

Jimdo ytelse

Så totalt sett er det ikke mange problemer med ytelsen.

Min Jimbo gjennomgang Round-Up

jeg kan’Jeg ser ikke mye galt med Jimdo og deres nettstedsbyggingstjeneste. Støtten deres har et rykte på seg for å være litt treg, men tjenestene deres er så enkle og selvforklarende at jeg’d bli overrasket om du noen gang trenger å bruke kundestøtten.

Prisene er noe rettferdige. Men Virksomhet planen er fremdeles ganske dyr til 20 dollar i måneden, og SEO Plus / Platinum planer er rett og slett ikke verdt det.

jeg vant’Jeg later som om Jimdo vil passe alle, men jeg tror at det gir et godt valg for nybegynnere som ønsker å lage sin egen enkle webside.

La oss få vite hva du synes med dine egne Jimdo-anmeldelser i kommentarene nedenfor!

Pros

  • God ytelse
  • Enkel å bruke
  • Fullkodetilgang

Ulemper

  • Ingen live støtte
  • Ikke mange maler å velge mellom
  • Overordnede planer representerer ikke verdi for pengene
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector