Lunarpages gjennomgang

Lunarpages er en av vertsveteranene, som ble lansert på 1990-tallet og hevder fortsatt å tilby konkurransedyktige tjenester. For tiden tilbyr Lunarpages delt, dedikert og Cloud-hosting til over 46 500 klienter.


Og i følge selskapet ga det pålitelig hosting av høy kvalitet.

Så i denne Lunarpages-gjennomgangen, får vi se om leverandøren faktisk er god. La oss se hvordan det gikk!

First Mission With Lunarpages

Med en spesiell vekt på romutforskning i merkevarebygging, var min første tur til Lunarpages nettsted en hyggelig tur. Det tilbyr noe annerledes og kontrasterer virkelig pent mot de kjedelige bedriftens stiler vi er vant til å se.

Det beste med nettstedet er hvor brukervennlig det er.

Jeg kunne umiddelbart se fokuset som har blitt lagt på å forbedre kundereisen. Det har gått mye for å gjøre ting så enkle som mulig for brukeren.

lunarpages anmeldelse

Når det gjelder tjenester, er Lunarpages faktisk veldig omfattende også. På nettstedet finner du:

 • Delt vertskap med 4 forskjellige formål inkludert personlig, Windows, forretning og forhandler.
 • Dedikert hosting både for Windows og Linux.
 • 2 Cloud hosting alternativer – skalerbar VPS Cloud og Private Cloud.

Lunarpages hevder å tilby en total løsning for hver kunde, i stedet for bare å tilby hosting-tjenester. Andre enn disse inkluderer de også en Weebly nettstedsbygger, som vil hjelpe deg når du bygger nettstedet ditt fra bunnen av.

Men den ene tingen som faktisk skiller seg ut er Lunarpages ekspertise – Managed Web Hosting.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du vil bekymre deg for IT-delen av nettstedet som nylig er vert, kan du gå direkte til denne tjenesten.

Administrert webhotell vil gi deg ekspertuttalelse og fagpersoner som vil gjøre det overvåke og administrere nettstedet ditt 24/7.

Vi er også veldig glade for å se Lunarpages bli bedre.

For flere måneder siden vurderte vi Lunarpages bare for å finne ut at det var godt bak konkurransen. Selv med kjente kunder som Nissan, Verizon og Sony, kunne ikke leverandøren klare å følge med på priser og kundesupport.

Fra det vi ser nå, har ting endret seg. Så la oss komme inn på detaljene!

Lunarpages-priser

Lunarpages har 2 delte hostingplaner til personlig bruk med prisen fra $ 3,95 per måned. Hvis du trenger flere premiumfunksjoner og data, er det mulig å oppgradere til Basic Linux Hosting-plan for $ 4,95 per måned.

lunarpages anmeldelse: Lunarpages priser

Med begge personlige delte hostingplaner, får du LPCP-kontrollpanel og Softaculous webskript. Men i henhold til hostingbehovene dine har planer andre forskjellige funksjoner:

 • Starter plan som kommer for $ 3,95 / mo inkluderer 5 GB lagringsplass og 50 GB båndbredde. Den støtter 5 e-postkontoer og 1 FTP-konto, samt en MySQL-database.
 • Det grunnleggende pakken koster $ 4,95 per måned. Det gir ubegrenset lagringsplass og ubegrenset båndbredde. Du får også ubegrenset FTP- og e-postkontoer, MySQL-databaser og til og med Weebly nettstedbygger inkludert.

Som du kan se, med bare $ 1 øker deg’Jeg vil kunne glede deg over ubegrensede ressurser med Grunnleggende regnskap. Den støtter imidlertid bare Linux / Unix.

Så hvis du vil ha en Windows-basert server, må du gå med Windows-delt hostingplan, som er et dyrere alternativ. Windows-vertsplan vil koste deg $ 9,95 / måned.

lunarpages anmeldelse

Med Windows-delt hosting får du ubegrenset lagring, 500 MB postbokslagring per domene, et gratis domenenavn og Plesk kontrollpanel. Høres ut som en god avtale.

Imidlertid er det en fangst.

Den annonserte prisingen er bare gyldig hvis du kjøper en plan for en lengre periode enn en måned. Med noen planer må perioden være enda lengre enn et år.

Her er en tabell slik at du kan sammenligne prisforskjellene:

Betalingsperiode / planStarterGrunnleggendeWindows
1 måned$ 12.95
3 måneder$ 32.85$ 38.85
6 måneder$ 59.70$ 71.70
1 år$ 47.40$ 107,40$ 131,40
2 år$ 94.80$ 166,80$ 238,80
3 år$ 142,20$ 214,20$ 358,20
5 år$ 237.00$ 297.00$ 597.00
10 år$ 474.00$ 594.00$ 1,194.00

Som du ser er ikke prisene billige lenger. Imidlertid kan det være verdt hvis Lunarpages tilbyr god verdi for prisen og hvis ytelsen til verten er utmerket.

Så vi forsket grundig på forskjellige planer for denne Lunarpages-gjennomgangen. I tabellen kan du sammenligne planene og se om de tilbyr nok for prosjektet ditt:

StarterGrunnleggendeWindows
Diskplass5GBubegrensetubegrenset
båndbredde50 GBubegrensetubegrenset
Domener tillatt?ubegrensetubegrensetubegrenset
SSLInkludertInkludertInkludert
Anti-malware beskyttelse$ 9,95 p / måned$ 9,95 p / månedNei
E-postkontoer1ubegrensetubegrenset
NettstedsbyggerNeiWeeblyNei
cPanelNei$ 2 / månedNei
Auto-InstallerSoftaculousSoftaculousNei
Auto-installasjonsskript300+300+Nei
Pengene tilbake-garanti30 dager30 dager30 dager
KundeserviceMan-fre: Live chat, billett, telefonMan-fre: Live chat, billett, telefonMan-fre: Live chat, billett, telefon
Valg av serverplasseringBare USABare USABare USA
Gratis automatiserte sikkerhetskopier$ 1.50 / måned$ 1.50 / måned$ 1.50 / måned

Det ser ut til at Lunarpages har ganske mye å tilby. Men en ting som imponerer meg mest, er at verten forbedret seg siden vår forrige Lunarpages-anmeldelse.

Vi ser endringene i prispolitikken – Starter-planen er fortsatt billig, selv om den er kjøpt i et år. Gratis SSL-sertifikater er også lagt til i alle pakker. Du vil også få Softaculous med begge Linux-delte hosting-pakker.

Det ser ut til at Lunarpages går i riktig retning!

Lunarpages Pros

Lunarpages lover all-inclusive, uavhengig og forbedring av hosting. Fra det vi ser, tilbyr det bedre kundesupport enn før, rimelige priser med noen av planene, premiumfunksjonene og god tid.

Sjekk detaljene nedenfor!

Forbedring av kundestøtte

Lunarpages tilbyr nå en rekke måter å nå støtte på. Det inkluderer live chat, billett og telefonstøtte. En kunnskapsbase er også tilgjengelig.

Tidligere kunne du bare nå Lunarpages via e-post og telefon. Så å introdusere live chat er en stor forbedring.

Det er bare en ting.

Støtten er bare tilgjengelige penger – fredag ​​fra 07.00 til 17.00 stillehavstid hvis du er en vanlig bruker. Dedikerte server- og VPS-brukere får 24/7 support.

Tilbakemeldingene fra brukeren om støtten er gode, men svartidene på e-posten bør forbedres. Den tar Lunarpages rundt 12 timer å svare på en billett. Og det er mye tid hvis du har et alvorlig problem!

Ingen priser for triks på startpakke

De fleste av webhotellleverandørene spiller dette rare spillet der de tilbyr en lavere pris, men senere legger noen ekstra betingelser seg til. Prisen hopper deretter raskt skyhøyt.

Men ingenting som det skjedde med startpakken. Pakken tilbyr 2 faktureringssykluser, med samme månedlige pris!

Hvis du legger merke til planprisene deres i vår Lunarpages-gjennomgang, gjør du det’Jeg får se hvordan andre planer har en annen hastighet for forskjellige faktureringssykluser, unntatt startpakken.

Gratis nettstedoverføring og domenenavn

Lunarpages tilbyr et gratis domene med alt unntatt den billigste delte hostingplanen. Du kan velge hvilket som helst domenenavn du ønsker. Det inkluderer også en rekke TLDer som .com, .org eller .biz.

Bare husk at registreringen bare er gratis i 1 til 3 år, avhengig av planen din.

lunarpages anmeldelse

En websideoverføring er også tilgjengelig; gratis med alle planene denne gangen.

Så hvis du er vert for nettstedet ditt andre steder, Lunarpages vil ta seg av migrasjonsprosessen.

Stor oppetid

Hver vertsleverandør hevder å ha en oppetid på nær 100%, men hvor mange av dem kan virkelig tilby det? Vel, ikke mange.

Når det er sagt, var vi glade for å legge opp dette punktet som en proff i vår Lunarpages-anmeldelse. Lunarpages har en gjennomsnittlig oppetid på 99,99%!

Lunarpages-gjennomgang-Lunarpages-oppetid

Fra resultatet kan vi se at Lunarpages bruker sunne servere og administrerer dem godt. Så nettstedet som går ut vil ikke være ditt problem hvis du velger denne hostingleverandøren.

Lunarpages Cons

Forbedring er ikke alt. Det er noen få felt der Lunarpages kan gjøre det bedre. Responstiden er fortsatt under gjennomsnittet, og det er ekstra gebyrer for tjenester du ellers ikke ville betalt for.

Her er detaljene!

Under gjennomsnittlig responstid

Sammenlignet med den gjennomsnittlige responstiden på 553ms, faller Lunarpages bak med sine 716ms. Og selv om resultatet ikke er helt forferdelig, kan du føle konsekvensene av langsommere lastetid for sider – for eksempel økningen i avvisningsraten.

lunarpages anmeldelse

Lunarpages går i riktig retning med mange tjenester; nå er det på tide å gjøre det samme med serverhastigheten. Og vi tror det kan gjøre det bedre!

Urimelig oppstartsgebyr

De fleste av hostingleverandørene vil ikke belaste deg for å sette opp nettstedet ditt. Men dessverre er ikke Lunarpages blant dem.

Hvis du velger faktureringssyklus som er kortere enn ett år, må du betale Engangsoppsetningsgebyr på 30 dollar.

Lunarpages-gjennomgang-Lunarpages-setup-avgift

Tatt i betraktning at prisen på en plan ikke er så billig, er $ 30 også en betydelig økning.

Så hvis du fremdeles bestemmer deg for å velge Lunarpages, velg bort en lengre periode slik at du kan unngå unødvendige avgifter.

cPanel-avgift

De fleste av vertene tilbyr cPanel som standard kontrollpanel gratis. Men det er ikke tilfelle med Lunarpages.

Lunarpages-gjennomgang-Lunarpages-lpcp-kontroll-panelAlle Linux-hostingplaner inkluderer en tilpasset Lunarpages kontrollpanel. Noe som ikke er ille.

Lunarpages LPCP-vertsadministrasjonspanel er ganske greit og intuitivt. Den har en lignende utforming som de eldre versjonene av cPanel. Fortsatt er bruken litt annerledes.

Så bare husk at hvis du er vant til cPanel, kan bryteren være en vanskelig en. Så du kan ha en cPanel, men mot en ekstra avgift. Det koster $ 2 / måned.

Lunarpages Review – Dommen

Fra det vi så i denne Lunarpages-gjennomgangen, tilbyr den anstendig delt hosting for en konkurransedyktig pris. Det forbedrer seg, holder en stabil oppetid og inneholder flere flotte funksjoner i pakkene.

Men det er noen feil også.

Serverhastigheten til Lunarpages er under gjennomsnittet, noe som egentlig ikke er akseptabelt når det er så mange verter som klarer å nå øyenkoblingshastigheter. Installasjons- og cPanel-avgiftene ser også urimelige ut.

Men vet du hva? Lunarpages er verdt et forsøk. Det er en gratis prøveperiode, så du kan gjøre det risikofritt. Hvem vet, kanskje denne interessante leverandøren kan fungere bra for deg.

Pros

 • 99,99% oppetid
 • Forbedre supportalternativer

Ulemper

 • Under gjennomsnittlig serverhastighet
 • Oppsett og cPanel-avgifter
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector