Михостинг Ревиев

Михостинг је популаран провајдер веб хостинга од оснивања 1997. године са седиштем у Торонту у Канади, а имају преко 50.000 корисника. Али да ли су ти корисници изабрали добру опцију хостинга? У овом прегледу Михостинга погледаћу услуге овог провајдера и видим да ли је добра опција хостинга да одаберете.


Шта је Михостинг?

Михостинг је хостинг провајдер који нуди широк спектар услуга – то није само дељени хостинг провајдер, већ је и мноштво других опција које можете изабрати. Ево шта су:

 • Дељено гостовање
 • Наменски хостинг
 • ВПС хостинг
 • Хостинг хостинга
 • Имена домена
 • ССЛ сертификати

Све у свему, Михостинг нуде разне опције за много различитих типова корисника. Имају разне услуге које ће одговарати малим личним пројектима, великим предузетницима и свима између. Али ради ове рецензије, задржаћемо фокус – и углавном разговарамо о дељеном хостингу, најпопуларнијој опцији хостинга тамо.

Михостинг Прицинг

Михостинг нуди три плана – њихове цене иду од тога 9,94 УСД / месец за Лични план, и 37,44 УСД за план е-трговине. Све у свему, те цене су веома високе у поређењу са конкурентима који имају планове хостинга који коштају и неколико пута мање.

михостинг ревиев планови

Ево кратког сажетка о томе шта ће вам дати ова три Михостинг плана:

 • Лична веб локација – 9,94 УСД / месец, бесплатно име домена, неограничен простор за хостинг
 • Пословни хостинг – 18,69 УСД месечно, неограничен хостинг простор, наменски ИП за СЕО
 • Хостинг е-трговине – 37,44 УСД месечно, неограничен простор за хостинг, премиум колица за е-трговину, алати за мала предузећа, ССЛ кључ за е-трговину.

Ово је … Ово је пуно.

9,94 долара месечно за лични веб сајт је заиста стрмо. Дакле, да бисмо овом прегледавању Михостинга дали мало више контекста, погледајмо шта ће вам сав тај новац у ствари пружити.

Планови детаљније

ЛичниПосаое-трговина
Простор на диску НеограниченоНеограниченоНеограничено
ПротокНеизмереноНеизмереноНеизмерено
Подржани домениНеограниченоНеограниченоНеограничено
Рачуни е-поште102050
Гаранција поврата новца30 дана30 дана30 дана
Подршка муштеријамаУживо ћаскањеУживо ћаскањеУживо ћаскање
Бесплатне аутоматске сигурносне копијеСвакодневноСвакодневноСвакодневно

Све у свему, ништа превише посебно. Међутим, добро је видети да су дисковни простор, ширина опсега и дозвољени домени неограничени на сваком плану. Међутим, ограничења е-поште и ФТП налога могу бити мало превише строга за вас.

Михостинг Перформанце

За потребе овог прегледа мхостинга, извршен је рутински тест на михостингу да би се утврдило његово време одзива, што је суштински фактор за мерење перформанси веб странице..

Након тестирања веб странице на неколико сервера на различитим локацијама, просечно време одзива 310.14 забиљежено је милисекунди. Уз ову цифру, могу рећи да михостинг има релативно повољно време одзива које ће бити највише задовољавајуће за већину крајњих корисника.

Михостинг Прос

Дакле, да бисмо закључили ову рецензију Михостинга, погледајмо неке од главних предности ове платформе. Постоји неколико ствари које се воле!

Приличне перформансе сервера

Уз нешто изнад просека продуженог времена и изнад просека времена одзива, Михостинг делује боље од већине хостинг провајдера. Стога, ако се одлучите за коришћење овог провајдера, перформансе неће представљати проблем.

Градитељ веб страница са више предложака

Израдити веб локацију испочетка може бити тешко – а Михостинг у све планове укључује бесплатног градитеља веб страница, како би вам било лакше.

Градитељ такође укључује десетине готових дизајна, тако да можете изабрати онај који вам се највише допада и бити спреман да на мрежи ступите за неколико минута.

михостинг предлошци

Михостинг Цонс

Али није све добро – и Михостинг има неколико озбиљних питања која је потребно решити пре куповине. Ево главних проблема са Михостингом:

Ограничен број налога за е-пошту и ФТП

Улазни Михостинг план омогућава 1 ФТП рачун и 10 порука е-поште – и то није превише лоше. Међутим, највећи, план е-трговине омогућава само до 50 рачуна е-поште. С обзиром на то да би то требао бити хостинг план, погодан за веће компаније, заиста је чудно гледати постављање тако ниског лимита. Много других хостинг компанија нуди много више – и то је лоше за Михостинг.

Озбиљно лоше цене

9,94 долара месечно за личну веб страницу? 37,44 долара само за продају на мрежи? Михостинг није успостављен тек 1997. године, већ је и тамо заглављена цена. Ово је огроман пораст у поређењу с другим, конкурентима вишег квалитета. И није као да прво зарадите толико за свој новац.

Опште разочаравајуће корисничко искуство

Све у свему, прегледавање веб локација Михостинг и коришћење његових производа је прилично неуредно искуство. Неке странице су сломљене, што води у слијепе крајеве.

сајт михостинг је сломљен

Ни сам доживљај хостинга није сјајан: Михостинг користи застарелу верзију Параллелс хостинг панела, која је прилично спора и потребна је озбиљна надоградња.

Дуга прича укратко – Михостингу је потребан фацелифт. Или три.

Михостинг Ревиев: Закључак

Не бих препоручио Михостинг свима који траже висококвалитетне хостинг услуге. То је зато што производ је морално застарио, а цене су апсолутно невероватне.

Постоји неколико ствари које овај провајдер стварно добро ради. Али све у свему, боље је наћи најбољи веб хостинг негде другде.

Прос

 • Бесплатни градитељ веб страница са десетинама шаблона
 • Приличне перформансе сервера

Цонс

 • Хостинг планови коштају БДП мале земље
 • Слабо корисничко искуство
 • Строга ограничења за е-пошту и ФТП рачуне
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector