Myhosting Review

Myhosting е популярен доставчик на уеб хостинг, тъй като е създаден през 1997 г. С централа в Торонто, Канада, те имат над 50 000 потребители. Но тези потребители избраха ли добра опция за хостинг? В този преглед на Myhosting ще разгледам услугите на този доставчик и ще видя дали е добър вариант за хостинг, който да изберете.


Какво е Myhosting?

Myhosting е хостинг доставчик, предлагащ широка гама от услуги – това не е само споделен хостинг доставчик, има много други опции за избор. Ето какви са те:

 • Споделен хостинг
 • Специализиран хостинг
 • VPS хостинг
 • Хостинг на дистрибутори
 • Имена на домейни
 • SSL сертификати

Като цяло Myhosting предлагат различни опции за много различни видове потребители. Те разполагат с различни услуги, които ще отговарят както на малки лични проекти, големи предприемачи, така и на всички между тях. Но за целите на този преглед, ние ще запазим фокуса си – и най-вече говорим за споделения му хостинг, най-популярната хостинг опция там.

Цени за Myhosting

Myhosting предлага три плана – цените им отиват $ 9,94 / месец за Личния план, и 37,44 долара за плана за електронна търговия. Като цяло тези цени са много високи в сравнение с конкурентите, които имат хостинг планове струват няколко пъти по-малко.

планове за преглед на myhosting

Ето кратко резюме на това, което ще ви дадат тези 3 Myhosting планове:

 • Личен уебсайт – $ 9.94 / месец, безплатно име на домейн, неограничено хостинг пространство
 • Бизнес хостинг – 18,69 долара на месец, неограничено хостинг пространство, посветен IP за SEO
 • Хостинг за електронна търговия – $ 37.44 / месец, неограничено пространство за хостинг, първокласни колички за електронна търговия, инструменти за малък бизнес, SSL ключ за електронна търговия.

Това е … Това е много.

$ 9,94 на месец за личен уебсайт е наистина стръмен. Така че, за да дадем на този преглед на Myhosting малко повече контекст, нека да разгледаме какво точно ще ви получат тези пари.

Планове по-подробно

персоналенБизнесе-търговия
Дисково пространство неограниченнеограниченнеограничен
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Поддържани домейнинеограниченнеограниченнеограничен
Имейл акаунти102050
Гарантирано връщане на парите30 дни30 дни30 дни
Поддръжка на клиентиЧат на живоЧат на живоЧат на живо
Безплатни автоматизирани архивиежедневноежедневноежедневно

Като цяло нищо особено специално. Добре е обаче да видите, че дисковото пространство, честотната лента и разрешените домейни са неограничени за всеки план. Ограниченията на имейл и FTP акаунти обаче може да са малко прекалено строги за вас.

Myhosting Performance

За целта на този преглед на myhosting беше извършен рутинен тест на myhosting за установяване на времето за реакция, което е съществен фактор за измерване на ефективността на уебсайта.

След тестване на уебсайта срещу няколко сървъра на различни места, средно време за реакция на 310,14 милисекунди бяха записани. С тази цифра мога да кажа, че myhosting има сравнително удобно време за реакция, което ще бъде най-удовлетворяващо за повечето крайни потребители.

Плюсове на Myhosting

Така че, за да завършим този преглед на Myhosting, нека да разгледаме някои от основните предимства на тази платформа. Има няколко неща, които да харесате!

Прилична производителност на сървъра

С малко над средното време на работа и над средното време за реакция, Myhosting се представя по-добре от повечето хостинг доставчици. Следователно, ако решите да използвате този доставчик, производителността няма да е проблем.

Създател на уебсайтове с множество шаблони

Изграждането на сайт от нулата може да бъде трудно – и Myhosting включва безплатен конструктор на уебсайтове във всички планове, за да ви помогне да направите по-лесно един.

Съставителят включва и десетки предварително изработени дизайни, така че можете да изберете този, който ви харесва най-много и да бъдете готови да влезете онлайн за минути.

myhosting шаблони

Михостинг минуси

Но не всичко е добро – и Myhosting има някои сериозни проблеми, които трябва да бъдат решени преди закупуването. Ето основните проблеми с Myhosting:

Ограничен брой имейл и FTP акаунти

Входният Myhosting план позволява 1 FTP акаунт и 10 имейла – и това не е много лошо. Най-големият план за електронна търговия обаче позволява само до 50 имейл акаунта. Като се има предвид, че трябва да бъде хостинг план, подходящ за по-големи компании, наистина е странно да се вижда, че лимитът е толкова нисък. Много други хостинг компании предлагат много повече – и това е лошо нещо за Myhosting.

Сериозно лошо ценообразуване

$ 9,94 на месец за личен уебсайт? $ 37,44 само за продажба онлайн? Myhosting не е създаден едва през 1997 г. – и ценообразуването му е останало там. Това е масивно увеличение в сравнение с други конкуренти с по-високо качество. И не е като да вземеш толкова много за парите си.

Като цяло разочароващо потребителско изживяване

Като цяло, разглеждането на уебсайта Myhosting и използването на неговите продукти е доста объркано изживяване. Някои страници са счупени, което води до задънена улица.

сайтът за myhosting е разбит

Самият хостинг опит също не е голям: Myhosting използва остаряла версия на хостинг панела Parallels, която е доста бавна и се нуждае от сериозно надграждане.

Кратка история – Myhosting се нуждае от фейслифт. Или три.

Преглед на Myhosting: Заключение

Не бих препоръчал Myhosting на всеки, който търси висококачествена хостинг услуга. Това е защото продуктът е морално остарял, а ценообразуването е просто абсолютно възмутително.

Има няколко неща, които този доставчик прави много добре. Но като цяло, по-добре е да намерите най-добрия уеб хостинг някъде другаде.

Професионалисти

 • Безплатно създаване на уебсайт с десетки шаблони
 • Прилична производителност на сървъра

Против

 • Хостинг плановете струват БВП на малка държава
 • Слабо потребителско изживяване
 • Строги ограничения за имейл и FTP акаунти
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector