Pregled beskonačnosti

Tražite li pružatelja usluga jeftinog hostinga? Što kažete na onaj koji dolazi s besplatnom hosting ponudom? Ako je to slučaj, ovaj pregled InfinityFree može biti napravljen samo za vas!


Kao i njegovo ime, InfinityFree je hosting pružatelj usluga koji vam nudi usluge hostinga bez ikakve naknade. Preko 200.000 ljudi ga koristi za ugošćivanje njihove web stranice. No, je li InfinityFree u stanju riješiti se svih svojih potreba za hostingom?

U ovom ćemo pregledu InfinityFree detaljnije razmotriti njegove planove hostinga i obavjestiti vas hoće li to biti dobar ulov ili ne. Dakle, neka’nastavimo s tim!

Što je hosting InfinityFree?

InfinityFree je hosting inicijativa koju sponzorira iFastNet. Nudi neograničen prostor na disku i širinu pojasa želi osigurati hosting svima, pa i onima bez budžeta. I naravno, postoji samo nekoliko usluga koje nudi InfinityFree:

 • Dijeljeni hosting
 • SSL certifikati
 • Imena domena

InfinityFree tvrdi sebe kao neovisnog pružatelja usluga i to nudi potpuno besplatan plan onoliko dugo koliko želite. Ali ako idete za premijskim planovima, preusmjerit ćete se na iFastNet. Znači, InfinityFree zapravo nije toliko neovisan.

Kada govorimo o imenima domena, to također nije InfinityFree proizvod – tvrtka nazvana "NameSilo" je sponzor za one.

imena domena

Tako se InfinityFree ispada kao tvrtka koja je sastavljena od drugih tvrtki. Ali ovdje je početna ideja pružaju pouzdan hosting svima koji žele izgraditi svoju internetsku prisutnost.

I ovaj pregled InifityFree testira ove usluge. Je li zaista dobro za sve?

Beskonačnost Besplatno cijene

InfinityFree ima tri plana za ponuditi, a kao što ime samog dobavljača govori, jedan od njih je potpuno besplatno. No za bolje značajke možete dobiti Super Premium for 2,99 $ / mj i Ultimate Premium for 5,90 $ / mj.

beskonačan pregled hostinga

Ovog provajdera sponzorira iFastNet, tako da plaćeni planovi stižu odatle. Ali što se tiče početne stranice, evo tri plana InfinityFree:

 • InfinityFree: Ovaj plan je besplatan. Dolazi s neograničenim diskovnim prostorom i neograničenom propusnošću. Međutim, plan nudi samo 10 računa e-pošte i 1 FTP račun.
 • Super Premium: Plan započinje u 2,99 $ / mj. Dolazi s propusnom širinom od 250 GB i neograničenim diskovnim prostorom. Također, dobivate 100 računa e-pošte i 100 FTP računa. iFastNet sponzorira Super Premium i to je zapravo jedan od njihovih paketa. InfinityFree nudi ovaj paket po nešto nižim cijenama.
 • Ultimate Premium: Ovaj plan također sponzorira iFastNet i dostupan je uz nešto niže cijene kao jedan od premijum planova InfinityFree. Ovdje počinje 5,90 $ / mj. Plan dolazi s neograničenim diskovnim prostorom i širinom pojasa. Također nudi neograničene FTP i račune e-pošte.

Kao što vidite, svi planovi imaju neograničen prostor na disku a širina pojasa je ograničena samo na Super Premium planu.

Ali ‘neograničeni’ imaju određena ograničenja. InfinityFree zadržava pravo obustaviti vaš račun ako ga ima "prevelike količine resursa poslužitelja" koristi. Ista stvar se odnosi i na prostor na disku jer mogu postojati samo podaci temeljeni na webu – koji isključuju stvari poput sigurnosnih kopija ili preuzimanja.

No, pogledajmo i sve ostale značajke:

InfinityFreeSuper PremiumUltimate Premium
Prostor na diskuNeograničenNeograničenNeograničen
Širina pojasaNeograničen250 GBNeograničen
Domene su dopušteneNeograničen20Neograničen
Računi e-pošte10100Neograničen
Korisnička podrškaNe (samo Forum)Ulaznica, e-poštaUlaznica, e-pošta
Besplatne automatizirane sigurnosne kopijeNeDaDa

Sigurnost vaše web stranice uključena je u sve planove – dobit ćete anti-malware i anti-DDoS zaštitu. Uz to, sa svim planovima dolazi i besplatni SSL certifikat.

Također, dobra vijest za one koji planiraju migraciju već postojeće web stranice – ponude InfinityFree besplatni prijenos web stranice besplatno.

Ali garancija povrata novca djeluje samo 7 dana. To je vrlo kratko vrijeme da odlučite je li davatelj dobar za vas. Međutim, u ovom je slučaju razumljivo – zapravo se možete prijaviti za besplatni plan testiranja usluga.

Profesionalnost beskonačnosti

Pregledavajući ovu recenziju InfinityFree, možemo vidjeti da postoje neke zaista jake točke kod ovog pružatelja usluga:

Dobro vrijeme odziva

InfinityFree ima prosječnu brzinu od 230,5 ms, što je izvrsno vrijeme odziva. Iako je besplatna usluga, on koristi SSD na svojim poslužiteljima i ima dva mjesta poslužitelja u SAD-u i Velikoj Britaniji. Tako uspijeva dati najbolji izlaz koji je tvrdio.

Bez reklama

Vaša će web stranica biti besplatna za oglase, čak i ako ih poslužite s besplatnim planom. I često pružatelji usluga koje nude besplatne usluge objavljuju svoje dijelove na vašoj web stranici. S InfinityFree pronaći ćete oglase na forumu, području klijenta i upravljačkoj ploči, ali vaša web stranica neće sadržavati nijedan gurnuti oglas.

Besplatan prijenos web stranica

InfinityFree nudi pomoć pri prijenosu web stranica besplatno. Dakle, ako želite premjestiti postojeću web lokaciju, nećete se morati mučiti da to radite sami ili plaćate novom hostu.

Sjajan produžetak

InfinityFree obećava 99,9% produženog vremena. A test pokazuje da je zapravo sposobna bez problema osigurati tu stopu.

Beskonačnost Besplatno

Iako postoje neke sjajne značajke ovdje, InfityFree ima i neke nedostatke koje je potrebno riješiti:

Nema cPanela u slobodnom planu

Plan besplatnog hostinga ne’t uključuju cPanel. Ovdje dobivate vPanel koji je sustav upravljanja sadržajem prosječne razine. Ima pomalo komplicirano sučelje pa nije najbolja opcija.

Nema korisničke podrške

Začudo, InfinityFree ne nudi korisničku podršku. Podršku forumu možete koristiti samo kad vam osoblje i ostali članovi mogu pomoći ako naiđete na bilo kakve probleme.

Ograničeni resursi i snaga poslužitelja

Nudi samo nekoliko usluga i resursa. No iako oglašava neograničene planove, u stvarnosti pruža ograničenu snagu poslužitelja. Dakle, ako želite veći broj prometa na svojim web stranicama, tada InfinityFree ne bi trebao biti na vašem popisu.

Hosting pregled beskonačnosti – vrijedi li vašeg novca?

InfinityFree je hosting hosting niži od prosjeka. resursi i podrška su vrlo ograničeni.

Ali imati mogućnost besplatnog hostinga, mogu se oprostiti određena ograničenja. A imajući na umu da to što ne forsira oglase na vašoj web stranici, nije najgori posao.

To se kaže, ako tražite više soka, tada razmislite o ostalim pružateljima usluga hostinga. Ovaj pregled InfinityFree pokazao je da ovaj pružatelj usluga može biti dobar domaćin za testiranje vode prije nego što se obave i na istaknutu internetsku prisutnost.

prozodija

 • 99,9% produžetka
 • Besplatno hosting
 • Bez reklama

kontra

 • Nema korisničke podrške
 • Ograničeni resursi
 • Nema cPanela
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector