Преглед Иахоо Смалл Бусинесс

Иахоо Смалл Бусинесс један је од најпознатијих провајдера веб хостинга у индустрији.


За почетак пословања, Иахоо Смалл Бусинесс је свеобухватна продавница која нуди веб хостинг, изградњу веб локација, име домена, е-пошту и е-трговину..

Тако ћемо у овом прегледу Иахоо Смалл Бусинесс тестирати можете ли своје мало предузеће веровати овом провајдеру.

Шта је Иахоо Смалл Бусинесс?

Као што име Иахоо Смалл Бусинесс сугерира, то је Иахоо веб хостинг компанија дизајнирана да задовољи потребе малих и средњих предузећа. За хостинг ћете пронаћи једноставне заједничке и ВордПресс планове за хостинг.

Иахоо Смалл Бусинесс ипак није само услуга веб хостинга. Такође нуди бројна друга решења за присуство на мрежи. Они укључују алат за изградњу веб локација, познат као “Иахоо веб локације за мала предузећа”, који је укључен у све пакете за веб хостинг. Програм за прављење веб локација такође се може купити засебно.

На листи услуга Иахоо Смалл Бусинесс наћи ћете и имена домена, е-трговину и налоге е-поште (то је Иахоо ипак).

Дакле, без икаквих додатних покуса, да видимо како то иде за Иахоо веб хостинг!

Цене Иахоо Смалл Бусинесс

Иахоо Смалл Бусинесс има 3 веб хостинг плана са ценама од 5,99 УСД месечно. Напредни план кошта само 9,99 УСД месечно, а Премиер план можете купити са цену од 11,99 УСД месечно.

Иахоо-мала предузећа-рецензија-Иахоо-мала-цена-цена

Важније је, међутим, шта добијате за цену:

 • Основни план коштањем 5,99 УСД месечно добијате 100 ГБ простора на диску и преносу података, 1 бесплатан домен, 10 страница на веб локацији и 250 налога е-поште.
 • Тхе Адванцед за 9,99 УСД месечно укључује неограничене странице веб локација, 500 налога е-поште, 500 ГБ простора на диску и пренос података, као и 1 бесплатан домен.
 • Премијера план стартује од 11,99 УСД месечно и нуди 1000 адреса е-поште, неограничен простор на диску, неограничен пренос и заштиту приватности домена.

За било који од планова за хостинг купите на Иахоо Смалл Бусинесс, цена ће вам се наплатити након што се зброје одговарајуће накнаде умањене за промоције на плану. Почетна наплата укључује накнаду за први рок плана, плус одговарајуће накнаде за постављање.

Чини се да Иахоо Смалл Бусинесс не пружа много ресурса. Међутим, када погледате просечну величину странице која износи 2 МБ, јасно се види да бисте могли стави низ веб страница са 10 страница чак и на Басиц план сервер. Иако би месечни лимит преноса података могао бити и већи.

Да бисте видели који би план одговарао вашим потребама, погледајте табелу:

ОсновниНапредноПремиер
Простор на диску 100ГБ500ГБНеограничено
Проток100 ГБ / месечно500ГБ / месечноНеограничено
Подржани домени1+ 100 поддомена1 + 500 поддомена1 + 500 поддомена
ССЛУкљученоУкљученоУкључено
Анти-ДДоС заштитаУкљученоУкљученоУкључено
Рачуни е-поште2505001000
Подршка муштеријамаТелефонска и онлајн подршкаТелефонска и онлајн подршкаТелефонска и онлајн подршка
Бесплатне аутоматске сигурносне копијеНедада

Из онога што видимо, основни и напредни планови савршено ће се уклопити за мала предузећа, али можда ће им недостајати скалабилност у случају да растете. Премијерни план би требало да без већих проблема одговара и већој веб локацији за е-трговину или пословање.

Преглед Иахоо хостинга – функције и перформансе

Иахоо Смалл Бусинесс тврди да нуди свеобухватна рјешења за компаније које започињу. За то нуди алат за веб дизајн, сигурност и поузданост.

Дакле, у овом делу прегледа Иахоо хостинга тестираћемо управо то.

Кориснику прилагођен креатор веб локација

Кључно место продаје Иахоо Смалл Бусинесс услуга је то што вам омогућава да дизајнирате, као и хост, своју веб локацију. Направио је веб локацију која је била узбуђена мени да тестирам.

Укратко, открио сам да је креатор веб странице добро радио и био је дефинитиван бонус на Иахоо хостинг пакету. Иако је није тако реагован као уредници конкурената као што су Скуареспаце или Вик, то је сигурно лако користити. Превлачењем и испуштањем дизајна чине модификацију изгледа странице и додавање садржаја директно.

Иахоо Смалл Бусинесс Ревиев уредник веб локација

У програму за прављење веб локација Иахоо Смалл Бусинесс наћи ћете и широк спектар предложака са одзивним захтевима на којима ћете базирати своју веб локацију. Генерално, сматрао сам да су ове квалитетне и сматрао сам их изгледали су добро и на мобилним и на десктоп претраживачима.

Теме за преглед малих предузећа Иахоо

Свеобухватни сет функција

Преглед Иахоо Смалл Бусинесс Инсталирајте ВордПрессНапоменути да не морате да користите Иахоо креатора веб локација. Иахоо сервери за мала предузећа такође долазе са подршком за МиСКЛ базе података.

То значи да можете користити и алтернативне системе за управљање садржајем (ЦМС), као што су ВордПресс или еЦоммерце платформе попут Магенто-а да бисте направили своју веб локацију.

У ствари, био сам импресиониран великим бројем различитих функција које су укључене у мој хостинг налог који укључују СЕО аналитику, подршку за ПХП и развој Перл-а и хостинг е-поште.

Фрустрирајућа корисничка подршка

Иахоо Смалл Бусинесс нуди подршку путем телефона, ћаскања и е-поште који ради 24 сата на дан и за 7 дана. Али није све тако лијепо као што изгледа.

Током прегледа Иахоо Смалл Бусинесс, главни проблем са којим сам се сусрео је била слаба корисничка подршка.

Иако постоји прилично свеобухватна база података за подршку, особље са којим сам разговарао путем услуге продаје карата 24/7 и преко телефона није било од помоћи. Проверавајући друге прегледе Иахоо Смалл Бусинесс, постало је јасно да је реч о системском проблему са услугом.

Преглед Иахоо Смалл Бусинесс преглед других купаца

Имајте на уму да уколико одаберете Иахоо Смалл Бусинесс, можда ће вам требати стрпљења са његовом корисничком подршком.

Перформансе хостинга за Иахоо Смалл Бусинесс

Иахоо Смалл Бусинеес нема никаквих чврстих тврдњи о својим перформансама. Али можда се морате хвалити да бисте понудили сјајну услугу?

Након тестирања Иахоо сервера открили смо да је заправо прилично добар. Иако је алат за тестирање оценио Ц+, ниједна локација није прешла просјек од 553 марке. И то је сјајно.

Времена реакције САД и Европе су такође сјајна – ниједно од њих не досеже 100 м. На другим континентима је мало спорије, у просеку на 366мс.

перформансе прегледа малог предузећа за иахоо

Ова перформанса је добра и изнад просека, па се чини да бисте били у добрим рукама да одаберете Иахоо хостинг.

Али једном када погледамо продужење рада, право лице Иахоо Смалл Бусинесс-а показује. Иако понуђач обећава 99,9% продуженог рока, он заиста не одржава своје обећање. У последњих 30 дана, просечно продужење је било само 99,80%.

Преглед Иахоо-Смалл Бусинесс-Иахоо-хостинга

Професионални професионалци Иахоо Смалл Бусинесс

Иахоо Смалл Бусинесс нуди неке функције са својим хостинг пакетима који служе као додатне предности за хостинг услугу. Ови укључују:

Изнад просечних перформанси – иако се Иахоо Смалл Бусинесс не хвали својим перформансама, знатно је изнад просека у индустрији. У случају да то тражите – Иахоо хостинг може да вам испоручи.

Вебсите буилдер – за почетнике, Иахоо Смалл Бусинесс има веб локацију прилагођену за израду веб локација са мноштвом одговарајућих предложака. На овај начин можете да креирате веб страницу без да научите линију кода.

Цонс против Иахоо Смалл Бусинесс

Овај преглед Иахоо Смалл Бусинесс прегледа открио је неколико недостатака овог пружатеља услуга хостинга. Ови недостаци укључују:

Одсуство софистицираних хостинг пакета – Иахоо Смалл Бусинесс недостаје напредне хостинг пакете као што су хостинг у облаку, наменски хостинг, ВПС или хостинг продавци. С недостатком ових могућности, моћ веб хостинга је врло ограничена и неће нудити скалабилност кад вам затреба.

Лоша подршка – Иахоо хостинг садржи 24-часовну ливе цхат подршку, телефон и подршку путем е-поште. Али највероватније ће вам бити потребно стрпљење за случај да заиста желите да добијете помоћ. Чини се да агенти, као што је откривено више корисника, нису опремљени за решавање проблема.

Гаранција непрекидног рада – продужење веб страница је веома битан елемент хостинга. Веб хостинг Иахоо Смалл Бусинесс обећава 99,9% продуженог времена. Дакле, ако се ваша веб локација поквари, ваши купци неће бити у могућности да вас пронађу или приступе вашим производима и услугама које хостује Иахоо Смалл Бусинесс хостинг пакети. Овај преглед Иахоо Смалл Бусинесс прегледа открио је да ситуација није тако позитивна. Иахоо хостинг у просеку износи 99,80% продужетка.

Преглед Иахоо Смалл Бусинесс прегледа – пресуда

Без тражења речи, Иахоо Смалл Бусинесс нуди врло приступачни алати за израду веб локација и одличне перформансе.

Међутим, овај преглед Иахоо Смалл Бусинесс прегледа открио је непостојање врхунских и софистицираних хостинг пакета који у комбинацији са просечним временом продужења није одговарајуће место за веб локације са великим прометом.

Штавише, на тржишту постоје и други одлични хостинг провајдери. Неке од ових функција имају боље услуге од Иахоо Смалл Бусинесс-а, стога морате пазити на онај који најбоље одговара вашем послу’ потребама.

Прос

 • Изнад просечног времена одзива
 • Одличан градитељ веб страница

Цонс

 • Недостатак скалабилних планова
 • Лоше продужење рада
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector